Εννοεί τον τελικό του 86 και επίσης αναφέρει και την "οχταρα" του .......'30.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 01:55Πόσων χρονών νομίζεις πως είμαι; Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, από αυτά που έχω δει ο ίδιος, είναι ο τελικός του 2000/01, όπου ο Μπορμπόκης κάνει το 2-0 με γκολ από θέση οφσάιντ.nemo έγραψε: 27 Ιαν 2025, 01:50 στην μοναδικη ομαδα που παρακαλαγε ο γαβρος να σταματησει στα 4 ..αληθεια λες οτι δεν θυμασαι
εκεινο τον τελικο;Παράλληλα, την ίδια χρονιά ο Ολυμπιακός είχε περάσει αέρα από την Τούμπα για το πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ εκείνου του τελικού.
Δεν μας λέει βέβαια ότι μέχρι και την έναρξη της Α' Εθνικής είχε μόλις ..3 πρωταθλήματα (50 χρόνια δηλαδή μετά την ίδρυση του) ούτε φυσικά για τις 2 εξάρες τω καιρώ εκείνο.
Αλλά δε γαμεις.
Εδώ ο άλλος βλέπει το "φάουλ" του Καρμο και δεν βλέπει ότι όλες οι αμφιλεγόμενες φάσεις δόθηκαν στον βαζελολ.
Ούτε φυσικά βλέπει ότι έκοβε αντεπιθέσεις, μέχρι και φάουλ υπέρ μας έκοψε το πλεονέκτημα και ακόμα και στο '95 δεν άφησε την τελευταία φάση να εξελιχθεί (μπας και τους βρει κάνα κακό).
Ευτυχώς κατ'εμε που μπήκε το πέναλτι διότι τώρα θα μας επρηζαν τον πάπαρο ότι "αν βάζαμε το πέναλτι θα σας πατούσαμε, θα έμεναν 30 λεπτά αγώνα ακομα με το σκορ ισόπαλο .
Και τους βλέπεις όλους αυτούς να μιλάνε για σφυρίγματα που δίνονται για τα 100 χρόνια του ΟΣΦΠ, παράγκα, γυρίσαμε στο 1997, φέρτε πίσω τις Κυριακές μας κλπ μπούρδες.
Βέβαια , όταν μιλάμε για ανθρώπους που έλεγαν κάποτε είτε "θεία δίκη" το χέρι του Κάρλος, είτε "50-50" καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να κουβεντιάσεις.
Γι'αυτό και με τους φίλους βαζελους, έχουμε συμφωνήσει απαγορευτικό να μιλάμε για αθλητικά και είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Δεν υπάρχει λόγος.