Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν θα μπω στο τριπάκι να σου κάνω την συνηθισμένη ανόητη ερώτηση για το αν έχεις παιδιά.
Θεωρεις σκληρό μέτρο την θανατική ποινή σε κάποιον βασανιστή που φχαριστιέται με το να κακοποιεί με τέτοιους βάναυσους τρόπους μικρά παιδιά,( συν τη μάνα που οι θεοί να την κάνουν).. και βλέπεις με το κυάλι τον πόνο και την απόγνωση του μωρού;
Να με συγχωρείς, αλλά εγώ θα του πήδαγα το σπιτάκι πριν μπει στη μπουζού. Εσύ μπορείς κάλλιστα να είσαι ''πολιτικά ευγενής''. Εγω το έχω δηλώσει χρόνια πως δεν δύναμαι.
Επιπροσθέτως, έτσι για την ιστορία, δεν ξέρεις τι κρύβει ο καθένας στη ντουλάπα του.
Καλή συνέχεια.
Το ποιος βλέπει με το κυάλι ή καλύτερα το ποιοι βλέπουν με το κυάλι το μωρό αυτό άστο καλύτερα. Το είπα και πριν. Εγώ δεν έχω ανάγκη από φανφάρες. Να υπάρχει ανάγκη για αίμα κι εγώ να δίνω ευχές. Ούτε κατάρες και θυμό θα δείξω για να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι σωστός. Εγώ απλά πήγα στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ σήμερα γιατί απλά δεν μπορούσα αλλιώς. Τίποτα άλλο.
Ξανατονίζω οτι προσωπικά ΔΕΝ το λέω για την φανφάρα του φαίνεσθαι. Το εννοώ. Το τι ''βλέπεις'' με το δικό σου κυάλι ανθρώπινα αφορά εσένα. Είναι απο κείνα τα πράγματα που λέω πως δεν κάνω βήμα πίσω. Για μένα είναι παγιωμένο.
Ελπίζω να είσαι καλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν κάνεις τις πράξεις σε αυτό που λες, προκύπτει ότι οι εγκληματίες δεν είναι χειρότεροι από το τρίχρονο.
Αν ζήσει το τρίχρονο θεωρώ ότι θα έχει πρόβλημα συμπεριφοράς και όχι για ψυχολογικούς λόγους μόνο αλλά από την κάκωση στο κεφάλι. Αν κάνει κάποιο έγκλημα εκεί θέλω να δω τι βγάζουν οι πράξεις που θα κάνει ο κσθένας. Ήταν τελικά ο πόνος για το παιδί; Να πιστέψουμε δηλαδή ότι εδώ μέσα κυριαρχεί η συμπόνοια; Που χαιρόντουσαν για το θάνατο χιλιάδων παιδιών ή για το βιασμό αιχμαλώτου;
Ξέρεις πως λέγεται αυτό που ακολουθείς;
ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
Και θα ακούσω τώρα εσένα να μιλάς για το τι είναι ανθρωπισμός; Έχεις πολύ δρόμο για να μετρήσει η γνώμη σου.
jackie Daniels έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:17
μη ξεχναμε ότι όσοι θελουν βασανίστρια δεν ειναι καλύτεροι των εγκληματιών
Αν κάνεις τις πράξεις σε αυτό που λες, προκύπτει ότι οι εγκληματίες δεν είναι χειρότεροι από το τρίχρονο.
Αν ζήσει το τρίχρονο θεωρώ ότι θα έχει πρόβλημα συμπεριφοράς και όχι για ψυχολογικούς λόγους μόνο αλλά από την κάκωση στο κεφάλι. Αν κάνει κάποιο έγκλημα εκεί θέλω να δω τι βγάζουν οι πράξεις που θα κάνει ο κσθένας. Ήταν τελικά ο πόνος για το παιδί; Να πιστέψουμε δηλαδή ότι εδώ μέσα κυριαρχεί η συμπόνοια; Που χαιρόντουσαν για το θάνατο χιλιάδων παιδιών ή για το βιασμό αιχμαλώτου;
Wtf bitch οι τύποι βασανιζανε ένα τρίχρονο face to face επι μηνες και πρακτικα μεχρι θανατου. Εσύ ο ιδιος σε αυτή τη σοφιστεια ασυναισθητα τους φέρνεις στο ίδιο επιπεδο με αγριότητες 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που πολεμουσαν ολοκληρωτικα με φοβερο μισος επι 15 μήνες συν ένα υποθετικό 3χρονο που έχει αναστηθει και στραφεί στο κακο ως άλλος Νοσφερατου. Είναι κακοί και δεν αξίζουν κανένα έλεος*, απώλεσαν κάθε δικαίωμα να υπάρχουν ως οτιδήποτε άλλο από αποτρεπτικό θέαμα, ξεπέρασε το.
Wtf bitch οι τύποι βασανιζανε ένα τρίχρονο face to face επι μηνες και πρακτικα μεχρι θανατου. Εσύ ο ιδιος σε αυτή τη σοφιστεια ασυναισθητα τους φέρνεις στο ίδιο επιπεδο με αγριότητες 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που πολεμουσαν ολοκληρωτικα με φοβερο μισος επι 15 μήνες συν ένα υποθετικό 3χρονο που έχει αναστηθει και στραφεί στο κακο ως άλλος Νοσφερατου. Είναι κακοί και δεν αξίζουν κανένα έλεος*, απώλεσαν κάθε δικαίωμα να υπάρχουν ως οτιδήποτε άλλο από αποτρεπτικό θέαμα, ξεπέρασε το.
* αν φυσικά αποδειχθούν τελεσιδικα ενοχοι
Από αυτά που έχουν ακουστεί έως τώρα το ξυλοφόρτωνε η καργιόλα.
Ο άλλος απλά στα παπαρια του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν θα μπω στο τριπάκι να σου κάνω την συνηθισμένη ανόητη ερώτηση για το αν έχεις παιδιά.
Θεωρεις σκληρό μέτρο την θανατική ποινή σε κάποιον βασανιστή που φχαριστιέται με το να κακοποιεί με τέτοιους βάναυσους τρόπους μικρά παιδιά,( συν τη μάνα που οι θεοί να την κάνουν).. και βλέπεις με το κυάλι τον πόνο και την απόγνωση του μωρού;
Να με συγχωρείς, αλλά εγώ θα του πήδαγα το σπιτάκι πριν μπει στη μπουζού. Εσύ μπορείς κάλλιστα να είσαι ''πολιτικά ευγενής''. Εγω το έχω δηλώσει χρόνια πως δεν δύναμαι.
Επιπροσθέτως, έτσι για την ιστορία, δεν ξέρεις τι κρύβει ο καθένας στη ντουλάπα του.
Καλή συνέχεια.
Το ποιος βλέπει με το κυάλι ή καλύτερα το ποιοι βλέπουν με το κυάλι το μωρό αυτό άστο καλύτερα. Το είπα και πριν. Εγώ δεν έχω ανάγκη από φανφάρες. Να υπάρχει ανάγκη για αίμα κι εγώ να δίνω ευχές. Ούτε κατάρες και θυμό θα δείξω για να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι σωστός. Εγώ απλά πήγα στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ σήμερα γιατί απλά δεν μπορούσα αλλιώς. Τίποτα άλλο.
Ξανατονίζω οτι προσωπικά ΔΕΝ το λέω για την φανφάρα του φαίνεσθαι. Το εννοώ. Το τι ''βλέπεις'' με το δικό σου κυάλι ανθρώπινα αφορά εσένα. Είναι απο κείνα τα πράγματα που λέω πως δεν κάνω βήμα πίσω. Για μένα είναι παγιωμένο.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Απλά το έθεσες σε λάθος βάση για μένα ρωτώντας με αν έχω παιδιά. που σημαίνει de facto ότι θα πρέπει να είναι προκαθορισμένο το συναίσθημά μου. Δεν έχει σημασία αν έχω παιδιά για να ξέρω από παιδιά. ΕΠειδή θεωρώ πωςε ξέρω από παιδιά, ξέρω πολύ καλά ότι κάποια παιδιά σημερινξά θύματα μπορεί να είναι αύριο θύτες. Για μένα ο χρόνος δεν είναι μόνο ότι νιώθω εγώ μια δεδομένη στιγμή. Αρνούμαι να βάλω το τι νιώθω εγώ, πιο πάνω από τη σύνεση και τη λογική.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Απλά το έθεσες σε λάθος βάση για μένα ρωτώντας με αν έχω παιδιά. που σημαίνει de facto ότι θα πρέπει να είναι προκαθορισμένο το συναίσθημά μου. Δεν έχει σημασία αν έχω παιδιά για να ξέρω από παιδιά. ΕΠειδή θεωρώ πωςε ξέρω από παιδιά, ξέρω πολύ καλά ότι κάποια παιδιά σημερινξά θύματα μπορεί να είναι αύριο θύτες. Για μένα ο χρόνος δεν είναι μόνο ότι νιώθω εγώ μια δεδομένη στιγμή. Αρνούμαι να βάλω το τι νιώθω εγώ, πιο πάνω από τη σύνεση και τη λογική.
Παραπάνω από την ηλίθια αριστερίλα σου αρνείσαι να τα βάλεις. Τράβα να χαϊδέψεις κανέναν εγκληματία τώρα να τον κάνεις καλό παιδί.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Ξαναδιάβασε. ΔΕΝ σε ρώτησα καν αν έχεις παιδιά. Διότι το θεώρησα ανόητο σαν ερώτηση. Στο είπα. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Ό,τι γουστάρεις νοιώθεις. Καλό βράδυ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
* αν φυσικά αποδειχθούν τελεσιδικα ενοχοι
Δεν καταλαβαίνω αυτό το ζύγι. Το πόσο κακοί είναι αυτοί, το πόσο πιο κακοί και το πόσο έχω δικαίωμα για την ικανοποίηση της στιγμής μου κασι του θυμικού μου να προβαίνω σε κοινωνικές πεποιθήσεις όπως είναι η θανατική ποινή. Τη στιγμή μάλιστα που ξέρω ότι όσον αφορά το μωρό σε δύο βδομάδες θα είναιθ πάλι Τρίτη για όλους. Για όλους όμως. Εγώ σε καλώ να πας να δώσεις αίμα όπως έκανα εγώ σήμερα. Εκτός αν η ευχή σου για θανατική ποινή είναι πιο χρήσιμη για το μωρό και αν βέβαια πραγματικά έχεις τώρα μεγάλη έγνοια για το μωρό.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Παραπάνω από την ηλίθια αριστερίλα σου αρνείσαι να τα βάλεις. Τράβα να χαϊδέψεις κανέναν εγκληματία τώρα να τον κάνεις καλό παιδί.
Green Dragon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:03
Για ότι θέλω μπορώ να σου μιλάω αλλά δεν μίλησα για ηθική εδώ, πρακτικά πράγματα γράφω.
Καθόλου πρακτικά. Με κομματική πώρωση μιλάς όπως οι πιο πολλοί και για τα πιο πολλά. Που μου αξιώνεις και πρακτικότητα.
Παράξενο, γιατί δεν ταυτίζομαι με κανένα κόμμα. Πώρωση πρακτικότητας ναι, το παραδέχομαι, είναι παράσημο.
Πρακτικότητα: Οι εγκληματίες φυλακή χωρίς αναστολές και ελαφρύνσεις όταν πρόκειται για τόσο σοβαρά εγκλήματα. Τα ισόβια να είναι ισόβια και οι βαρυποινίτες να δουλεύουν για τα έξοδά τους. Επίσης είμαι υπέρ των βασανιστηρίων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για παραδειγματισμό.