Αυτά είναι Κλάιν Μάιν. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τι σημαίνει έκανε μπουρδέλο το πχορουμ; Πάντα μπουρδέλο ήταν και αυτός απολάμβανε.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:18μπαμπακια, ο γγ δεν ανεχόταν το παραμικρό, ηταν η χαρά του να τον πεις κατι για να κανει το φορουμ μπουρδελο με τα παράπονα του. Τελευταια εγινε τελειωμένος μαζόχας, δεν ηταν παλια.Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:16 Μπα. Και πρόσφατα άνοιξε για πάρτη μου. Είναι μέρος της απόλαυσης του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ποιοι; Που; Πότε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ε, ηρέμησε, δεν γράφω πια για σένα, σταμάτησα να ασχολούμαι.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:15εστω και ηχητικό, σαν το μαλακα χελη που ελεγε, κατι.Bazoomba έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:12 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΓΓ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΟΑΝΤ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ ΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΓΓ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΟΝ.![]()
δεν εισαι δίκαιος σαρπ, εντελώς ηλίθιος, καθυστερημένος, βλάκας, στόκος. πλουραλισμός. Αλλα οκ, εισαι θυμωμένος τωρα και βγαζεις πικρα, δεν πειράζει.
Έλα, θα σου κάνω τη χάρη να σου δώσω λίγη σημασία..Οσονούπω θα μας κλάσεις τ'αρχιδάκια.
Την άλλη βδομάδα πάλι, ναι;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ελα παιδί μου τώρα, μην μηδενίζουμε τα παντα, Ο γγ μπορούσε να κανει μπουρδέλο και νηπιαγωγείο, μυθος λεμε, τι δεν καταλαβαίνεις;Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:15 Τι σημαίνει έκανε μπουρδέλο το πχορουμ; Πάντα μπουρδέλο ήταν και αυτός απολάμβανε.
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:16Ε, ηρέμησε, δεν γράφω πια για σένα, σταμάτησα να ασχολούμαι.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:15εστω και ηχητικό, σαν το μαλακα χελη που ελεγε, κατι.Bazoomba έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:12 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΓΓ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΟΑΝΤ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ ΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΓΓ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΟΝ.![]()
δεν εισαι δίκαιος σαρπ, εντελώς ηλίθιος, καθυστερημένος, βλάκας, στόκος. πλουραλισμός. Αλλα οκ, εισαι θυμωμένος τωρα και βγαζεις πικρα, δεν πειράζει.
Λολ ρε. Είστε το επόμενο διδυμοβπου μαζί κάνετε και χωριά δεν μπορείτε;
Κατι μου λεει οτι παμε ολοταχως για θησειο, και νοτ γκονα λαη, εβρεξα βρακακι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Έτσι μάλιστα. Πάνω που με είχαν νυστάξει, πήρε άλλη τροπή το παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 28 Ιαν 2025, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τσου. Εντάξει, μπορεί να μ' έχει ερωτευτεί λίγο, αλλά δεν πάω τις γάτες. Στη Γαλή κάνω εξαίρεση.Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:18sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:16Ε, ηρέμησε, δεν γράφω πια για σένα, σταμάτησα να ασχολούμαι.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:15
εστω και ηχητικό, σαν το μαλακα χελη που ελεγε, κατι.![]()
Πώς πάντως οι γυναίκες αλλάζετε το νόημα του νήματος είναι τρομερό
Εγώ είμαι από τους άλλους.Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:10Μα εγώ δεν είμαι στους ανώτερους ανθρώπους. Απανταω στο σκουπιδακι όπως απαντάω και στον μαδουραιο. Είμαι σε αυτούς που κανιβαλιζουν
Που μπορούν στο χαλαρό να κανιβαλίσουν αλλά απλώς περιμένουν τη στιγμή που θα επιλέξουν οι ίδιοι.
Θα προτεινα λοιπόν να απομακρυνθείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:15Δεν μπορω να ξέρω σε ποια άλλα πράγματα αναφέρεσαι, αλλά έτσι είμαστε οι άνθρωποι, διαφορετικοί.
Τότε δέξου και τον enaon που έτσι εκφράζει την διαφορετικότητά του.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
αμαν με τις παρεξηγήσεις. Δεν ειπα τον σαρπ ολα αυτα, σιγα μην εχει τόσους τίτλους ο κλαψιαρης. Του εξηγουσα οτι ειναι αδικος που λει οτι γραφω μονο ηλίθιος. Δεν ειναι ακριβές, λεω πολλα για τον γγ να δώ αν θα τα ρουφήξει ολα με λαχτάρα. Αυτο εννοουσα.Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:18
Η γκερ ζει;
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:21Εγώ είμαι από τους άλλους.
Που μπορούν στο χαλαρό να κανιβαλίσουν αλλά απλώς περιμένουν τη στιγμή που θα επιλέξουν οι ίδιοι.
Θα προτεινα λοιπόν να απομακρυνθείς.![]()
Από πού να απομακρυνθω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 17 Απαντήσεις