Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sys3x έγραψε: 12 Δεκ 2018, 21:34
Όταν ξεπέρασα το σοκ θες να πεις ε.
Εγώ στην αρχή πολύ λίγα πράματα, αυτή όμως πηγ
Άστο καλύτερα.
Γιατί το επέτρεψες να συνεχίσει; Το ήθελες;
Ήταν και αυτή σουρωμένη, πραγματικά δεν ήξερε τι έκανε, την έκανα λάσπη με αυτά που την είπα και αυτή έφαγε ακόμη μεγαλύτερο σκάλωμα. [Βασικά με είχε δει μερικές μέρες πριν σε ένα άλλο μαγαζί και φρόντισε να μάθει τα πάντα για μένα (ήξερε ότι είχα σχέση και πολλά άλλα) , ήθελε να γνωριστούμε νορμάλ παρόλα αυτά μέσω της κολλητής της που με ήξερε (αυτή είχε πει τον μαγαζάτορα να μου πει να πάω στο δωματιάκι) και τελικά ήρθε σε αυτό το μαγαζί για να γνωριστούμε αλλά ντρέπονταν, ήπιε πολύ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία]
Αυτά που με είπε και μου έκανε μετά δεν λέγονται έτσι εύκολα.
Αδιάφορο αν είχε πιει ή όχι. Αυτά δεν είναι δδικαιολογίες.Δενχε δικαίωμα να σε ακουμπήσει χωρίς να της έχεις δώσει κάποιο σήμα ξεκάθαρο.
εσύ πώς δεν της έδωσες δύο μπάτσος να φέρει σβούρα; Και επίσης γιατί ενέδωσε ε σε κάποιον που πήγε με το έτσι θέλω;
Κι επίσης το έχεις στο μυαλό σου σαν κακή ανάμνηση; Σαν καλή; Σου ξυπνάει κάποιο φόβο όταν το σκέφτεσαι σαν περιστατικό;
Για συνέχα με την Κυρία που σε διεφθειρε - πρεπει να σπασει ο κυκλος της σιωπής και να μην αναγκαζεται να κάνει συνεχείς ερωτήσεις η Νάιδα - απο ενδιαφέρον - και να στα βγάζει με το τσιγκέλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 12 Δεκ 2018, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sys3x έγραψε: 12 Δεκ 2018, 21:37
Εννοείτε ότι μάλλον δεν θα την έλεγα, εκείνη την εποχή (και μέχρι πριν 2-3 χρόνια) είχα και γω μακριά μαλλιά μδγ.
γμμβ.
το φαντάζομαι
πάντως είναι σαν να λες οτι όταν θα σου χτυπήσει την πόρτα ο ταχυδρόμος να σου φέρει τα με για, θα μπορείς να εκτιμήσεις πώς είναι να σου χτυπάει την πόρτα ο φρέντι, και τις δύο φορές τρόμαξες λίγο
Σήμερα χτύπησε το κουδούνι ο ταχυδρόμος, λέω μέσα μου ήρθαν!
Ήταν γράμμα συστημένο.
Ήταν και αυτή σουρωμένη, πραγματικά δεν ήξερε τι έκανε, την έκανα λάσπη με αυτά που την είπα και αυτή έφαγε ακόμη μεγαλύτερο σκάλωμα. [Βασικά με είχε δει μερικές μέρες πριν σε ένα άλλο μαγαζί και φρόντισε να μάθει τα πάντα για μένα (ήξερε ότι είχα σχέση και πολλά άλλα) , ήθελε να γνωριστούμε νορμάλ παρόλα αυτά μέσω της κολλητής της που με ήξερε (αυτή είχε πει τον μαγαζάτορα να μου πει να πάω στο δωματιάκι) και τελικά ήρθε σε αυτό το μαγαζί για να γνωριστούμε αλλά ντρέπονταν, ήπιε πολύ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία]
Αδιάφορο αν είχε πιει ή όχι. Αυτά δεν είναι δδικαιολογίες.Δενχε δικαίωμα να σε ακουμπήσει χωρίς να της έχεις δώσει κάποιο σήμα ξεκάθαρο.
εσύ πώς δεν της έδωσες δύο μπάτσος να φέρει σβούρα; Και επίσης γιατί ενέδωσε ε σε κάποιον που πήγε με το έτσι θέλω;
Κι επίσης το έχεις στο μυαλό σου σαν κακή ανάμνηση; Σαν καλή; Σου ξυπνάει κάποιο φόβο όταν το σκέφτεσαι σαν περιστατικό;
Spoiler
Θυμάμαι τον φόβο που ένοιωσα ναι αλλά δεν είναι αυτό το κυρίαρχο συναίσθημα που θυμάμαι καθώς είχε και συνέχεια.
Ναιδα αν την έβλεπες και συ μετά στο φως και συ το ίδιο θα έκανες. Spoiler
όλα εμπειρίες είναι στην ζωή, και οι όμορφες και οι άσχημες, η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και για τα πράματα γύρω μας είναι ακριβώς αυτό και μόνο αυτό, τίποτε άλλο,
μια πολύ ανακριβή προσομοίωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 12 Δεκ 2018, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
brb και tyt έγραψε: 12 Δεκ 2018, 22:06
Τελικά ο συς πήρε την υπόλοιπη Αθήνα (που άφησε ο Τατσόπουλος).
Ξεκόλλα ρε μλκ, δεν έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες, καταρχήν δεν την πέφτω καν, για την ακρίβεια δεν την έχω πέσει ποτέ κανονικά σε γυναίκα.
(ακόμα)
GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2018, 21:51
Ρωτα και τον Ιμπραιμοβιτς.
μόνο κοπέλα ή απο μακρυά, μην τον ρωτήσει κανείς απο κοντά και έχουμε θύματα.
ποσο θεούλης ο Ζλάταν!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ξεκόλλα ρε μλκ, δεν έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες, καταρχήν δεν την πέφτω καν, για την ακρίβεια δεν την έχω πέσει ποτέ κανονικά σε γυναίκα.
(ακόμα)
(ακόμα)
sys3x έγραψε: 12 Δεκ 2018, 21:34
Όταν ξεπέρασα το σοκ θες να πεις ε.
Εγώ στην αρχή πολύ λίγα πράματα, αυτή όμως πηγ
Άστο καλύτερα.
Γιατί το επέτρεψες να συνεχίσει; Το ήθελες;
Συνηθισμένο επαναλαμβανομενο μοτίβο - σε στοχοποιούν - μαθαίνουν - κινουνται κ πλησιάζουν από εντελως ωμά εως σχεδον αδιόρατα .
(ακόμα)
Θα βραχυκυκλώσεις κοσμο - αδιανοητα ολα αυτά .
Και εγω ειχα κολλησει τωρα
έχει ένα δίκιο όμως, στην πράξη ο κυνηγός είναι το καλεσμένο θήραμα από το θήραμά του.
Spoiler
Θυμάμαι τον φόβο που ένοιωσα ναι αλλά δεν είναι αυτό το κυρίαρχο συναίσθημα που θυμάμαι καθώς είχε και συνέχεια.
Ναιδα αν την έβλεπες και συ μετά στο φως και συ το ίδιο θα έκανες. Spoiler
όλα εμπειρίες είναι στην ζωή, και οι όμορφες και οι άσχημες, η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και για τα πράματα γύρω μας είναι ακριβώς αυτό και μόνο αυτό, τίποτε άλλο,
μια πολύ ανακριβή προσομοίωση.
Δε ξέρω, για εμένα δε παίζει ρόλο αν ήταν όμορφη ή άσχημη. Παίζει ρόλο το τι έκανε. Κι επειδή όπως προείπα μου έχει τύχει περίπου σαν το περιστατικό το δικό σου αλλά με γνωστό μου που με στρίμωξε σε μια γωνία στον καναπέ μου μοιάζει εξωπραγματικό το ότι γούσταρες στη συνέχεια και μπόρεσες να σκεφτείς σεξουαλικά. Εγώ μετά το αρχικό σοκ θυμάμαι που του έλεγα τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα, τον έσπρωξα με δύναμη και σταμάτησε. Μου ζήτησε συγνώμη, ότι παρεξήγησε κτλ αλλά με είχε πιάσει αμόκ.Μια από τις φορές που έχω φοβηθεί τον εαυτό μου.