Οχι για μένα δεν είναι θέμα ρστσας.,ούτε θρησκείας. Την επόμενη φορά που συνδέετε θρησκεία ή ράτσα με έγκλημα,ταυτίζεστε με δαύτο.

Θρησκευόμενος μπατριώτς που άφησε κλινικά νεκρό 3χρονο από το ξύλο. Ας καμαρώσουν όσοι θεωρούν θέμα ράτσας και θρησκείας το να είναι όρκ,μπας και βάλουν μυαλό (λέμε τώρα).Είναι τόσο δύσκολο να συνενοούμαστε στα αυτονόητα;

Πηγή?Σπίρτο έγραψε: 28 Ιαν 2025, 03:39 Ψέμα τεράστιο. Πολύ περισσότερα εγκλήματα έχουν γίνει από Έλληνες.
δεν είναι κάτι μεταφυσικό καλέ μου αριστερούλη.πίστη ιδέες και συνθήκες είναι πραματάκια που σε καθορίζουνmitsokollias έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:36
Οχι για μένα δεν είναι θέμα ρστσας.,ούτε θρησκείας. Την επόμενη φορά που συνδέετε θρησκεία ή ράτσα με έγκλημα,ταυτίζεστε με δαύτο.
Σπίρτο έγραψε: 28 Ιαν 2025, 03:39 Ψέμα τεράστιο. Πολύ περισσότερα εγκλήματα έχουν γίνει από Έλληνες.

Την είδες την σημαδούρα πως είναι; Τι περίμενες να κανει.foscilis έγραψε: 28 Ιαν 2025, 07:18 Δε δινουμε οση εμφαση πρεπει στο γεγονός ότι μια νεα γυναικα είδε πριν 3 μηνες για πρώτη φορά στη ζωή της αυτές τις φωτογραφίες με αυτην την μεσηλικη κωλοφατσα στο Facebook και σκέφτηκε "καλή ιδέα να διανυσω τα 300 χιλιομετρα βαθιας θαλασσας που μας χωριζουν για να μετακομίσω στην πόλη του και να ζω κάτω από τη στέγη του με το νήπιο που έχω στην ευθύνη μου".