!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο είδος αλκοολούχου ποτού προτιμάτε;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Re: Ποιο είδος αλκοολούχου ποτού προτιμάτε;
Αφού ανοίξω νέο τοπικ ή κατά την διαδικασία που το σκέφτομαι;;;;;;!
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:48Αφού ανοίξω νέο τοπικ ή κατά την διαδικασία που το σκέφτομαι;;;;;;!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Χειμώνα ρακόμελο, καλοκαίρι βότκα πορτοκάλι, λόγω οικονομίας. Όταν είχα φράγκα, το έριχνα στο ρούμι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
δεν εχει καμια τρελη διαφορα η βοτκα με το ενα ρουμι στην αγορα . ποσο ? κανα ταληρο ισως και λιγοτερο . πχ ο σκλαβενιτης σε προσφορες βγαζει το μπουκαλι βοτκα στα 13 ευρω και ενα μπακαρτι να εχει 18 ? βοκτα μονο με χυμο λεμονι εγω ,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:04 Χειμώνα ρακόμελο, καλοκαίρι βότκα πορτοκάλι, λόγω οικονομίας. Όταν είχα φράγκα, το έριχνα στο ρούμι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ειναι μεγάλη γιατί το μπακαρντι είναι πετρέλαιο, δεν αξίζει. Για να πάρεις ένα ρούμι να πίνεται, πρέπει να σκάσεις 20αρικο. Αλλιώς παίρνεις μια βότκα σε προσφορά με 12μιση ευρώ και καθάρισες. Το φθινόπωρο έπαιρνα συνέχεια wyborowa, είχε και ποτήρι δώρο, έκανα την προίκα μου.Νon4me έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:10δεν εχει καμια τρελη διαφορα η βοτκα με το ενα ρουμι στην αγορα . ποσο ? κανα ταληρο ισως και λιγοτερο . πχ ο σκλαβενιτης σε προσφορες βγαζει το μπουκαλι βοτκα στα 13 ευρω και ενα μπακαρτι να εχει 18 ? βοκτα μονο με χυμο λεμονι εγω ,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:04 Χειμώνα ρακόμελο, καλοκαίρι βότκα πορτοκάλι, λόγω οικονομίας. Όταν είχα φράγκα, το έριχνα στο ρούμι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ναι τίμια . πρεπει να χω και γω μερικα ποτηρακια ,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δυσκολεύομαι πολύ ν' αποφασίσω.
Όλα αυτά είναι πολύ ωραία.
Όλα αυτά είναι πολύ ωραία.
- Communio Sancta
Μπίρα στις εξόδους,κρασί στο φαγητό, τσίπουρο κι ούζο στις παρέες με μάσα και χαβαλέ, αλλά whisky μόνος στο σπίτι με ταινίες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Σπάνια πίνω, επετειακά που λένε. Δεν μου αρέσει γενικά το ποτό. Το μόνο που θεωρώ πως εχει μια γευστικότητα και μπορεί να βάλω (πολύ λίγο) να πιω μόνος μου, είναι το Μεταξά 12*.
ένα παράξενο πράγμα. Με το κρασί έχω πονοκέφαλο. Με την βότκα όμως όχι. Παρ' όλα που κάνω κεφάλι πιο εύκολα με την βότκα , πονοκέφαλο δεν έχω. Γιατί ενώ το κρασί έχει μικρότερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα φέρνει πονοκέφαλο ενώ η βότκα που έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα δεν φέρνει πονοκέφαλο;
Επίσης μου αρέσει και το cocktail MAI TAI αλλά έχει πολλή ζάχαρη.
το κακής ποιότητας κρασί σου φέρνει πονοκέφαλο. Αν πάρεις κανένα καλό θα είσαι ΟΚ.pylothess έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:49 ένα παράξενο πράγμα. Με το κρασί έχω πονοκέφαλο. Με την βότκα όμως όχι. Παρ' όλα που κάνω κεφάλι πιο εύκολα με την βότκα , πονοκέφαλο δεν έχω. Γιατί ενώ το κρασί έχει μικρότερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα φέρνει πονοκέφαλο ενώ η βότκα που έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα δεν φέρνει πονοκέφαλο;
Ε μάλλον φθηνιάρικους οίνους μου δίνουν.mao mao έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:53το κακής ποιότητας κρασί σου φέρνει πονοκέφαλο. Αν πάρεις κανένα καλό θα είσαι ΟΚ.pylothess έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:49 ένα παράξενο πράγμα. Με το κρασί έχω πονοκέφαλο. Με την βότκα όμως όχι. Παρ' όλα που κάνω κεφάλι πιο εύκολα με την βότκα , πονοκέφαλο δεν έχω. Γιατί ενώ το κρασί έχει μικρότερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα φέρνει πονοκέφαλο ενώ η βότκα που έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα δεν φέρνει πονοκέφαλο;
Η βότκα που παίρνω είναι καλής ποιότητας και δεν μου φέρνει πονοκέφαλο;
μήπως πίνεις κρασί χύμα;pylothess έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:38Ε μάλλον φθηνιάρικους οίνους μου δίνουν.mao mao έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:53το κακής ποιότητας κρασί σου φέρνει πονοκέφαλο. Αν πάρεις κανένα καλό θα είσαι ΟΚ.pylothess έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:49 ένα παράξενο πράγμα. Με το κρασί έχω πονοκέφαλο. Με την βότκα όμως όχι. Παρ' όλα που κάνω κεφάλι πιο εύκολα με την βότκα , πονοκέφαλο δεν έχω. Γιατί ενώ το κρασί έχει μικρότερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα φέρνει πονοκέφαλο ενώ η βότκα που έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα δεν φέρνει πονοκέφαλο;
Η βότκα που παίρνω είναι καλής ποιότητας και δεν μου φέρνει πονοκέφαλο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-