ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:39
Δεν έχω καταλάβει κάτι για την υπόθεση στα Τέμπη
Η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη,και ο τότε υπουργός Μεταφορών ο Αχιλλέας Καραμανλής είχε παραιτηθεί
Από εκεί και πέρα ΤΙ ΣΥΜΦΈΡΟΝ έχει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη να καλύψει τους υπεύθυνους για αυτή την τραγωδία;
Θα μπορούσε άνετα να στείλει στην δικαιοσύνη τους κρατικούς υπαλλήλους που θεωρούνται υπεύθυνοι και η κυβέρνηση να μείνει στο απυρόβλητο
Το συμφέρον έχει ο Μητσοτάκης να καλύψει τους υπεύθυνους;
Δε λέγεται Αχιλλέας Καραμανλής. Κώστας Καραμανλής λέγεται του Αχιλλέα.
Και η ευθύνη που έχει κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μόνο πολιτική. Για αυτό θέλουν να τα φορτώσουν όλα στο σταθμάρχη και να κλείσει το θέμα.
Αλλιώς θα βγούν όλα τα σκατά τους στη φορά.
Έχει ο υπουργός και ΠΟΙΝΙΚΉ ευθύνη πέρα από την πολιτική ως υπουργός;
Και θα είχε πρόβλημα ο Μητσοτάκης να τον ξαποστειλει δεδομένου ότι με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ΔΕΝ έχει και τις καλύτερες σχέσεις;
εχει καλες σχεσεις με τους σερραιους που ψηφιζουν ΝΔ λογω Καραμάν Αλή...
οποτε ναι! θα είχε πρόβλημα.,..
Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:21
Εσύ ρε πατησιωτη μπορείς να μας εξηγήσεις, υπάρχει δεν υπάρχει παράνομο φορτίο, γιατί πήρε θέση ο Μητσοτάκης;
Τι δουλειά έχει να μίλησει για το τι κουβαλούσε μια ιδιωτική εταιρεία και τον λόγο της εκρηξης;
Γιατί αυτός το ζήτησε με προαποφασισμένη ερώτηση,
Οποιοσδήποτε φυσιολογικός πρωθυπουργός θα απαντούσε η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ότι σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι η εταιρεία κουβαλούσε παράνομο εύφλεκτο υλικό,θα κινηθούμε νομικά εναντίον της για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και να σαπίσουν στην φυλακή και φυσικά θα πάρει και μπούλο από την χώρα
Ίσως επειδή το μπάζωμα και το υποτιθέμενο παράνομο φορτίο συνδέονται.Η κατηγορία για το μπάζωμα είναι ότι κακώς μπαζώθηκε αλλά αυτό έγινε για να ανασυρθούν τα βαγόνια.Εάν δεν γινόταν
τα βαγόνια θα έμεναν στο σημείο εκείνο για καιρό και το δίκτυο δεν θα λειτουργούσε.
Τι δουλειά έχει τώρα το μπάζωμα ρε συ
Εδώ ο άνθρωπος μίλησε για το τι κουβαλούσε και γιατί έγινε η έκρηξη,με ύφος οποίος δεν τα δέχεται αυτά είναι ψεκασμενος
Και τρέχει τόσες μέρες ο Ότο εδώ να μάθει τι είναι τα έλαια σιλικόνης και τι το ξυλολιο λες και τα κουβαλούσε ο Άδωνις και ο Βορίδης
Έχει την εξής δουλειά : γιατί κύριε μπάζωσες τον χώρο πριν βρούμε το παράνομο υλικό;το μπάζωσα γιατί δεν γινόταν να μείνουν τα διαλυμένα βαγόνια στις ράγες του τραίνου για μήνες και εκεί πρόσθεσε δεν υπήρχε παράνομο υλικό.Θα ήταν καλύτερα να πει δεν ξέρω τι ήταν αλλά ήταν ανάγκη να φύγουν τα βαγόνια από τη μέση;εσύ τι λες.
Ίσως επειδή το μπάζωμα και το υποτιθέμενο παράνομο φορτίο συνδέονται.Η κατηγορία για το μπάζωμα είναι ότι κακώς μπαζώθηκε αλλά αυτό έγινε για να ανασυρθούν τα βαγόνια.Εάν δεν γινόταν
τα βαγόνια θα έμεναν στο σημείο εκείνο για καιρό και το δίκτυο δεν θα λειτουργούσε.
Τι δουλειά έχει τώρα το μπάζωμα ρε συ
Εδώ ο άνθρωπος μίλησε για το τι κουβαλούσε και γιατί έγινε η έκρηξη,με ύφος οποίος δεν τα δέχεται αυτά είναι ψεκασμενος
Και τρέχει τόσες μέρες ο Ότο εδώ να μάθει τι είναι τα έλαια σιλικόνης και τι το ξυλολιο λες και τα κουβαλούσε ο Άδωνις και ο Βορίδης
Έχει την εξής δουλειά : γιατί κύριε μπάζωσες τον χώρο πριν βρούμε το παράνομο υλικό;το μπάζωσα γιατί δεν γινόταν να μείνουν τα διαλυμένα βαγόνια στις ράγες του τραίνου για μήνες και εκεί πρόσθεσε δεν υπήρχε παράνομο υλικό.Θα ήταν καλύτερα να πει δεν ξέρω τι ήταν αλλά ήταν ανάγκη να φύγουν τα βαγόνια από τη μέση;εσύ τι λες.
Καταρχάς οι γερανοί ήταν από την επόμενη μέρα το πρωί εκεί και μετακινούσαν βαγόνια, χωρίς χωματουργικές εργασίες
Αλλά τέλος πάντων φυσικά και δεν έχει καμία σχέση αυτό με την μλκια που κάποιοι τον έπεισαν να στηρίξει γιατί απλά είναι ηλίθιος
Τόσο ηλίθιος που μπορεί να σκοτώνεις εσύ και να παίρνει την υπόθεση πάνω του συτος
SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:23
Εγω παντως γελασα
Αυτος αν ηταν στην ερημο και ειχε να πιει νερο 5 μερες παλι δεν θα δεχοταν νερο απο εμενα
Μα πολύ αμφιβάλλω αν από μόνος σου μπορείς να ξεχωρίσεις το νερό
Τι να διαβάσω από σένα,μλκιες;
Μας χορτάσες παπαριές
Τέλος πάντων πέρα από την πλάκα να ξέρεις ότι γενικά στην ζωή μου είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος και ειδικά με τα κομματικά δεν έχω κολλήματα
Τώρα τελευταία και στα αθλητικά παρατηρώ ότι είμαι πολύ αντικειμενικός
Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:54
Δύο ώρες είναι ρε συ,με δουλεύεις τώρα;
Περισσότερες ώρες σπαταλάμε εδώ μέσα να συζητάμε περι του θέματος.
Εντάξει, ξέρω ότι είναι μεγάλο εγώ το είδα μονοκοπανιά σε μια διανυκτέρευση που έβρεχε καρέκλες και δεν πάτησε κανείς.
Δες το τμηματικά. Δεν βιαζόμαστε. Ή ζήτα από τον SeaHawk το λινκ με το νημα που είχε κάνει το ρεζουμέ.
Αλλά καλύτερα να τα ακούσεις με τα αυτιά σου όσα λέγονται για να μη νομίζεις ότι έκανε κοπτοραπτικη πχ
Γελάω που λες να ζητήσω από τον Γιαννόπουλο το ρεζουμε
Πιστεύω ότι γέλασες κι εσύ όταν το εγραψες
Δεν γέλασα γιατί εγώ το έχω ακούσει. Οφείλεις να το κάνεις και εσύ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Περισσότερες ώρες σπαταλάμε εδώ μέσα να συζητάμε περι του θέματος.
Εντάξει, ξέρω ότι είναι μεγάλο εγώ το είδα μονοκοπανιά σε μια διανυκτέρευση που έβρεχε καρέκλες και δεν πάτησε κανείς.
Δες το τμηματικά. Δεν βιαζόμαστε. Ή ζήτα από τον SeaHawk το λινκ με το νημα που είχε κάνει το ρεζουμέ.
Αλλά καλύτερα να τα ακούσεις με τα αυτιά σου όσα λέγονται για να μη νομίζεις ότι έκανε κοπτοραπτικη πχ
Δεν τον εμπιστεύομαι αυτόν
Αλλά τι στον πούτσο λέει σχετικά με το θέμα
Και ποιοι είναι όλοι αυτοί που μιλάνε;
Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:21
Δεν τον εμπιστεύομαι αυτόν
Αλλά τι στον πούτσο λέει σχετικά με το θέμα
Και ποιοι είναι όλοι αυτοί που μιλάνε;
Η επιτροπή με τους πραγματογνώμονες των οικογενειών.
Φυσικά και δηλώνουν αμφιβολίες για τα έλαια για να σε προλάβω, αλλά λένε πολλά και διάφορα ακόμα που ερχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα λέτε κατά καιρούς (συγκαλύψεις, βιαστικές ενέργειες των δικαστικών από τους δικαστικούς πραγματογνώμονες και πολλά άλλα)
Πραγματικά αξίζει να το δεις. Πρέπει να το δεις.
Η εταιρία χωματουργικών που μετέφερε το χώμα, ΤΣΑΠΑΤΟΡΗΣ ΓΕΡΑΝΟΙ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΙΚΕ», την ημέρα του κρατικού εγκλήματος δεν είχε καν συσταθεί σαν εταιρία. Συστάθηκε την 6η Απριλίου 2023 με μετοχικό κεφάλαιο 6000 ευρώ, την ίδια ημέρα που το υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωνε την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει το κόστος των εργασιών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Το αντίτιμο που έλαβε η εταιρία ήταν 178.560 ευρώ.
Μετά από την θεωρία για το χαμένο βαγόνι που πήγε ακλαυτη αφού πέραν του Κοκοτσακη δεν την υποστηριξε κανεις από τους αλλους πραγματογνώμονες, η ομάδα Κοκοτσάκη έβγαλε άλλο σενάριο ότι στα βαγόνια με τις λαμαρίνες είχαν τοποθετήσει βυτια με ξυλολιο (or something) χύμα στο κύμα.
Έδωσε αυτή την εικόνα:
Πέραν του ότι μπάζει από παντού αυτό το σενάριο για πολλους λογους, προχτές είχαμε άλλο σενάριο στην βουλή από τον Βελοπουλο που έλεγε για φορτιο για καύσιμο αμειρκανικων Drones.
Πλέον έχουμε ακόμα ένα σενάριο, που ακούστηκε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου :
kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:57
Η εταιρία χωματουργικών που μετέφερε το χώμα, ΤΣΑΠΑΤΟΡΗΣ ΓΕΡΑΝΟΙ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΙΚΕ», την ημέρα του κρατικού εγκλήματος δεν είχε καν συσταθεί σαν εταιρία. Συστάθηκε την 6η Απριλίου 2023 με μετοχικό κεφάλαιο 6000 ευρώ, την ίδια ημέρα που το υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωνε την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει το κόστος των εργασιών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Το αντίτιμο που έλαβε η εταιρία ήταν 178.560 ευρώ.
Για κοίτα την ημερομηνία λίγο:
Επίσης χιλιοαπαντημενο το ψέμα εδω και ένα χρόνο στο νημα τότε.
Προσπάθησε πάλι
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:04
Μετά από την θεωρία για το χαμένο βαγόνι που πήγε ακλαυτη αφού πέραν του Κοκοτσακη δεν την υποστηριξε κανεις από τους αλλους πραγματογνώμονες, η ομάδα Κοκοτσάκη έβγαλε άλλο σενάριο ότι στα βαγόνια με τις λαμαρίνες είχαν τοποθετήσει βυτια με ξυλολιο (or something) χύμα στο κύμα.
Έδωσε αυτή την εικόνα:
Πέραν του ότι μπάζει από παντού αυτό το σενάριο για πολλους λογους, προχτές είχαμε άλλο σενάριο στην βουλή από τον Βελοπουλο που έλεγε για φορτιο για καύσιμο αμειρκανικων Drones.
Πλέον έχουμε ακόμα ένα σενάριο, που ακούστηκε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου :