!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δε βλέπουμε και τη φάτσα του να ξέρουμε ποιός ξεπλένει τους ΔΥ. Τουλάχιστον για την κυβέρνηση τους ξέρουμε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:09
Bandit59 έγραψε: 27 Ιαν 2025, 12:50

Εδώ ο φιδέμπορας φεύγει από την παρέλαση με το άρμα και πάει στην Τούμπα για να αποτίσει φόρο τιμής στον καταδρομέα που σκοτώθηκε με μηχανή!
Εδω αλλος ενας που δεν τολμα να μετρησει
Κοτετσι το φορουμ γεμισαμε κοτες
:lol: :lol: :lol: Καλό είναι να κοιτάξεις το πρόβλημά σου όσο είναι νωρίς, άμα ξεφύγει, χέσε μέσα.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Ε πες εσυ γιατι οι υπολοιποι δεν βλεπουμε κατι
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:12 Ε πες εσυ γιατι οι υπολοιποι δεν βλεπουμε κατι
καλυτερα τωρα?

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος »

πατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:35 Άκουσες κανένα χθες στη συγκέντρωση να απαιτεί κατάργηση της μονιμότητος των δημοσίων υπαλλήλων,αξιολόγηση από ανεξάρτητη αρχή και απόλυση των ανεπαρκών όπως του σταθμάρχη,σύνδεση βαθμού και μισθού και προαγωγές μετά από κρίση πάλι από ανεξάρτητη αρχή;
Δεν ξέρω,εγώ δεν ήμουν στη συγκέντρωση,μπορεί να το είπανε. :lol: στις ειδήσεις πάντως μόνο Τέμπη έγκλημα και Τέμπη συγκάλυψη άκουγα.
Τὰ συγκεκριμένα αἰτήματα παραπέμπουν σὲ πολὺ συγκεκριμένη πολιτικὴ κατεύθυνση καὶ οἱ συγκεντρώσεις ὑποτίθεται πὼς δὲν ἔχουν πολιτικὴ κατεύθυνση, ἀλλὰ ἀποτελοῦν διαμαρτυρία γιὰ τὴν διαφθορὰ τῶν θεσμῶν καὶ πιὸ εἰδικὰ τῆς δικαιοσύνης.
Ἀντίστοιχο μὲ τὰ αἰτήματα αὐτὰ θὰ ἦταν ἀπὸ τὸ ΚΚΕ ἡ ἀπόδοση τῆς δημόσιας διοίκησης σὲ λαϊκὲς ἐπιτροπὲς γιὰ ἀξιολόγηση.

Ἡ κατάργηση τῆς μονιμότητας θὰ εἶχε ἐνδιαφέρον γιατί τότε θὰ ἄρχιζαν τὰ "ἀλληλομαχαιρώματα" ὅπου ὁ ἕνας δημόσιος ὑπάλληλος θὰ ἔβγαζε τὰ ἄπλυτα τοῦ ἄλλου καὶ θὰ ἀπολύονταν ὅλοι.
Ἡ δημόσια διοίκηση θὰ κατέρρεε ἐν ἑνὶ σώματι καὶ ἐπί τέλους θὰ ξεφορτωνόμασταν τὸ κράτος ποὺ γιὰ τόσα εὐθύνεται.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Κρύβεται σκόπιμα πίσω από το πανό;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Zundapp έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:17
SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:12 Ε πες εσυ γιατι οι υπολοιποι δεν βλεπουμε κατι
καλυτερα τωρα?

Ακτινιδιε βάλτο σε 0.25 ταχύτητα και ξεκινα το μέτρημα.

Υγ. Η φάση με τα συνθήματα σε κνιτικο ρυθμο πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει κύριοι.. :011:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πάντως εγώ θα συμφωνήσω με τον Πατησιωτη στο συγκεκριμένο θέμα. Αν κάτι θα άξιζε να αλλάξει από όλο αυτό είναι το πανηγύρι με τη μονιμότητα των ΔΥ και δεν ακούστηκε λέξη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

πατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:35
Libre arbitre έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:40
Ο ένοικος του Μαξίμου έλαβε πεντακάθαρη εντολή να αντιμετωπίσει τις κακοδαιμονίες του Δημοσίου και να αφήσει πίσω του τη νοοτροπία «Αυτή είναι η Ελλάδα», όπως την αποτύπωσε ο Σημίτης με αφορμή την τραγωδία του Εξπρές Σάμινα. Έλαβε εντολή να γκρεμίσει ένα σύστημα διοίκησης που αποτελεί συνδυασμό ερασιτεχνισμού, αδιαφάνειας, ανευθυνότητας και τριτοκοσμικών λειτουργιών, ώστε να μη συμβεί τρίτη τραγωδία στα Τέμπη ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό ήταν το βασικό αίτημα όσων ακομμάτιστων ζήτησαν χθες να δικαιωθούν οι νεκροί των Τεμπών. Το Μαξίμου είναι πρόθυμο να θεραπεύσει την πληγή, όσο βαθιά κι αν είναι αυτή;
Αλήθεια;διότι αυτά απαιτούν συγκεκριμένα μέτρα.
Άκουσες κανένα χθες στη συγκέντρωση να απαιτεί κατάργηση της μονιμότητος των δημοσίων υπαλλήλων,αξιολόγηση από ανεξάρτητη αρχή και απόλυση των ανεπαρκών όπως του σταθμάρχη,σύνδεση βαθμού και μισθού και προαγωγές μετά από κρίση πάλι από ανεξάρτητη αρχή;
Δεν ξέρω,εγώ δεν ήμουν στη συγκέντρωση,μπορεί να το είπανε. :lol: στις ειδήσεις πάντως μόνο Τέμπη έγκλημα και Τέμπη συγκάλυψη άκουγα.
Πες ότι δεν το είπανε. Εγώ συμφωνώ. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει μέτρα; Δεν μπορεί να καταργήσει την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων; Δεν μπορεί να απολύει αξιολογώντας από ανεξάρτητη αρχή τα ανεπαρκη ατομα όπως ο σταθμάρχης; Πόσο πρέπει να περιμένουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 27 Ιαν 2025, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ανίκητος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:19
πατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:35 Άκουσες κανένα χθες στη συγκέντρωση να απαιτεί κατάργηση της μονιμότητος των δημοσίων υπαλλήλων,αξιολόγηση από ανεξάρτητη αρχή και απόλυση των ανεπαρκών όπως του σταθμάρχη,σύνδεση βαθμού και μισθού και προαγωγές μετά από κρίση πάλι από ανεξάρτητη αρχή;
Τὰ συγκεκριμένα αἰτήματα παραπέμπουν σὲ πολὺ συγκεκριμένη πολιτικὴ κατεύθυνση καὶ οἱ συγκεντρώσεις ὑποτίθεται πὼς δὲν ἔχουν πολιτικὴ κατεύθυνση, ἀλλὰ ἀποτελοῦν διαμαρτυρία γιὰ τὴν διαφθορὰ τῶν θεσμῶν καὶ πιὸ εἰδικὰ τῆς δικαιοσύνης.
Ἀντίστοιχο μὲ τὰ αἰτήματα αὐτὰ θὰ ἦταν ἀπὸ τὸ ΚΚΕ ἡ ἀπόδοση τῆς δημόσιας διοίκησης σὲ λαϊκὲς ἐπιτροπὲς γιὰ ἀξιολόγηση.

Ἡ κατάργηση τῆς μονιμότητας θὰ εἶχε ἐνδιαφέρον γιατί τότε θὰ ἄρχιζαν τὰ "ἀλληλομαχαιρώματα" ὅπου ὁ ἕνας δημόσιος ὑπάλληλος θὰ ἔβγαζε τὰ ἄπλυτα τοῦ ἄλλου καὶ θὰ ἀπολύονταν ὅλοι.
Ἡ δημόσια διοίκηση θὰ κατέρρεε ἐν ἑνὶ σώματι καὶ ἐπί τέλους θὰ ξεφορτωνόμασταν τὸ κράτος ποὺ γιὰ τόσα εὐθύνεται.
Στις συγκεντρώσεις του '23 πάντως, γινόταν όργιο προπαγάνδας κατά της ιδιωτικοποίησης, παρότι ο ΟΣΕ στον οποίο ανήκουν οι σταθμάρχες και στον οποίο ανήκει η αρμοδιότητα για τις τηλεδιοικήσεις, ανήκει στο δημόσιο.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Zundapp έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:17
καλυτερα τωρα?

:smt005: :smt005: :smt005:
Πρωτα πρεπει να κανεις εσυ μια καταμετρηση γιατι καταλαβαινεις οτι δεν γινεται εγω να κανω καταμετρηση σε οτι παραθετει ο καθε πικραμμενος

Για να μην νομιζεις ομως οτι σε αποφευγω και με εναν πλουσιο υπολογιοσμο δηλαδη το τρελο 2 ατομα ανα τετραγωγικο μετρο εχουμε τα εξης γι αυτα που βλεπουμε στο βιντεο
Ιασωνιδου 4.000 ατομα
Εγνατια 17.000
Χωροι παρακειμενοι στην Εγνατια περιξ της ασπιδας 8.600
Συνολο 29.600 συμφωνα με την εφαρμογη https://www.mapchecking.com/#bAAAAQG6HI ... qHIkJsnbdB
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 27 Ιαν 2025, 16:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος »

SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:25 :smt005: :smt005: :smt005:
Εν τω μεταξυ αντι να κανετε μια δικη σας μετρηση μπας και μας πειτε κανα νουμερο προσπαθειτε να βγαλετε ακυρη την δικη μου
Ακυρη η μετρηση της ΕΛΑΣ
Ακυρη η δικη μου
Η δικια σας ομως;
Ἐγὼ τὶ σοῦ ἔδειξα τώρα; Ὅτι πραγματοποίησα μιὰ μέτρηση καὶ δὲν μπορεῖ νὰ εἶναι ἔγκυρη ἐξ αἰτίας τῶν ἴδιων μεθοδικῶν ἀδυναμιῶν ποὺ ὑπάρχουν καὶ στὶς δικές σου.
Στὸ βίντεο ποὺ μοῦ δημοσίευσες πρὸς ἀπάντηση, ὑπάρχουν τεχνικὲς νὰ καταμετρηθοῦν τὰ ἄτομα, ἀλλὰ δὲν θὰ ἀντιπροσώπευαν τὸ σύνολο τῶν συγκεντρωμένων.
Φωτογραφίες ἀπὸ ἱπτάμενες κάμερες σὲ ὑψηλὴ ἀνάλυση ὥστε νὰ διακρίνονται ἄτομα καὶ μὲ σάρωση στὸ σύνολο τῶν συγκεντρωμένων, εἶναι πιὸ ἐνδεδειγμένη μέθοδος ποὺ ἐφαρμόζουν ἄλλοι.
Makiakos
Phorum.gr user: Makiakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Makiakos »

Οκ μαγκες.... Ειχαμε 500.000 στην αθηνα και 50.000 στην Θεσσαλονίκη.... Και εγω κατεβηκα στην πολη μου που ειχε 2000 κοσμο.... Και???... Και????
Νομίζεις Νοιάστηκαν η οτι φοβηθηκαν....?? Να σου πω εγω 2-3 πραγματα π ισως λεω ισως αλλαξει κατι προς το καλυτερο.... Αν δεν κατεβει 2-3 μυρια κοσμος στην βουλη οποτε ειναι αυτοι μεσα... Να τους παρουν με τις πετρες... Και οποτε γυρναν οι βουλευτές στις πολεις τους να του κυνηγανε 5-10 χιλιαδες κόσμος να τρεμουν να κυκλοφορούν... Και το σημαντικότερο.... Οταν Σταματήσει το 50% αποχη στις εκλογες και το 70+ % ψηφο στα 3 κομματα που μας φεραν σε αυτα τα χαλια ισως αλλαξει κατι...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”