Ότι δεν στοιχειοθετείται ανατροπή του ... ΠολιτεύματοςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:49 γγ, γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για το πόσοι ήταν;
έστω ότι έχεις δίκιο στη καταμέτρηση του πλήθους (που δεν έχεις, αλλά έστω). τι ακριβώς ελπίζεις ότι αποδεικνύεις μ'αυτό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τα ψιλοχαμηλά των μαδουροπαρτάληδων έχουν σταματήσει να με επηρεάζουν εδώ και χρόνια, πρώην λατρεία.vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:46ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:38 Εγώ απλώς αναρωτιέμαι πόσα ξεχειλωμένα και ζόρικα στριγκάκια κρύβονται κάτω από φούστες και "κολοκοτρωνέικες" φουστανέλες αυτών που κατέβηκαν.
Δεν σταματάς να βαράς το ντέφι στην αρκουδα του Γιαννόπουλα?![]()
Σε ειχα για πιο ψηλά, μην πεφτεις ετσι στα προχωκατινοκαγκουριολεβεντομάτια μου![]()
Ακομη δεν το έχεις αντιληφθει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριστο μετρησα σε ενα κομματι 1300 ανθρωπους(κοκκινο)
Μεχρι την Καμαρα χοντρικα φτανεις αν προσθεσεις αλλα 11 ιδια κομματια( γαλαζιο)
Στα γραφω απλα λαχαναγοριτικα οπως τα μαθαμε καποιοι στην πραγματικη ζωη στο πεζοδρομιο και οχι σε μερη παραγωγης πυροβολημενων οπως τα πανεπιστημια

Μεχρι την Καμαρα χοντρικα φτανεις αν προσθεσεις αλλα 11 ιδια κομματια( γαλαζιο)
Στα γραφω απλα λαχαναγοριτικα οπως τα μαθαμε καποιοι στην πραγματικη ζωη στο πεζοδρομιο και οχι σε μερη παραγωγης πυροβολημενων οπως τα πανεπιστημια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 27 Ιαν 2025, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είσαι στο τσακίρ κεφι, το ομολογώ. Ξύνεσαι απ'το πρωί να τσακωθείς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:51 Αριστο μετρησα σε ενα κομματι 1300 ανθρωπους
Μεχρι την Καμαρα χοντρικα φτανεις αν προσθεσεις αλλα 11 ιδια κομματια
![]()
Η μαλακια σου ειναι οτι νομιζεις πως μπορεις να μας κοροιδεψεις πως η συγκεντρωση ηταν μονο 12 οικοδομια τετραγωνα, χωρις αλλους δρομους, ενδιαμεσα στενακια και την πλατεια,.
.
- SeaHawk
Εγω ανοιξα ενα σεμνο νηματακι για να δουμε ποσο κοσμο πραγματικα ειχεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:49 γγ, γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για το πόσοι ήταν;
έστω ότι έχεις δίκιο στη καταμέτρηση του πλήθους (που δεν έχεις, αλλά έστω). τι ακριβώς ελπίζεις ότι αποδεικνύεις μ'αυτό;
Γιατι παντα σε τετοιες περιπτωσεις οι διαφορες στα νουμερα που υποστηριζει ο καθενας ειναι τεραστιες
Το θεμα θα ειχε κλεισει με την ανακοινωση της ΕΛΑΣ αλλα απο οτι ειδες καποιοι αρχισαν να μου πουλανε τρελα
Ε και πηραν την απαντηση που τους αρμοζε
Χυμαδούρα ήσουν, χυμαδούρα θα παραμείνεις, μαδουρογέννημα.Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:48
Δεν χρειαζεται να προσβαλω, σε αυτο το epic νημα o ΓΓ, ο Οττο και η Γαλη αποφασισαν να αυτοχλαπατσιαζονται σε καθε σελιδα.
Και εχουν τοσο ανασφαλεια που θελουν να υποστηριξουν το ΓΓ ακομη και στην αρκουδισια αριθμητικη που κανει.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρες χόμπυ βρε παπάρα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- SeaHawk
Μεχρι τωρα ποσταρατε φωτο για να αποδειξετε οτι η ΕΛΑΣ ψευδεταιΑρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:53
Η μαλακια σου ειναι οτι νομιζεις πως μπορεις να μας κοροιδεψεις πως η συγκεντρωση ηταν μονο 12 οικοδομια τετραγωνα, χωρις αλλους δρομους, ενδιαμεσα στενακια και την πλατεια,.
.
Τωρα που αρχισα να μετραω δεν σας κανουν οι φωτο μου λες οτι η " μεγαλειωδης" συγκεντρωση δεν καταγραφηκε απο φωτογραφικο φακο
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:55Χυμαδούρα ήσουν, χυμαδούρα θα παραμείνεις, μαδουρογέννημα.Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:48vatraxos έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:46
Βάλε τόνους, δεν ξέρουμε αν μιλάς για μαθηματικές πράξεις ή αν προσβάλεις.
Δεν χρειαζεται να προσβαλω, σε αυτο το epic νημα o ΓΓ, ο Οττο και η Γαλη αποφασισαν να αυτοχλαπατσιαζονται σε καθε σελιδα.
Και εχουν τοσο ανασφαλεια που θελουν να υποστηριξουν το ΓΓ ακομη και στην αρκουδισια αριθμητικη που κανει.
.![]()
Μονοι σας αποφασισατε να πηδηξετε στο γκρεμο σε αυτο το νημα.
Δεν σας εσπρωξε κανεις, μπορεις εξαλλου να δεις και το πρωτο ποστ του νηματος.
.
Αντιθέτως, το διασκεδάζω με όλες τις εκφάνσεις του λεβεντοκατιναριού.
Σας έχω βάλει και στην υπογραφή μου, τιμής ένεκεν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:56Μεχρι τωρα ποσταρατε φωτο για να αποδειξετε οτι η ΕΛΑΣ ψευδεταιΑρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:53
.
Τωρα που αρχισα να μετραω δεν σας κανουν οι φωτο μου λες οτι η " μεγαλειωδης" συγκεντρωση δεν καταγραφηκε απο φωτογραφικο φακο
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο η Καμαρα γεματη ποσες χιλιαδες κοσμου ειναι;
.
Δυο μέρες αυτό νομίζεις ότι κάνεις;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις