Είπαμε, Ελλαδάρα, η τιμιότερη χώρα του κόσμου!Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:14Εμ τι να σε κάνω, αφού γουστάρεις ψεύτικα σκάνδαλα αυτά θα παθαίνεις.Green Dragon έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:57Κοροϊδευόμαστε τώρα; Με βάση τις καταδίκες και τις φυλακίσεις η Ελλάδα είναι η τιμιότερη χώρα στον κόσμο αφού το αποτέλεσμα είναι αθώωση ή αρχείο στο 99% των περιπτώσεων (σε υψηλό επίπεδο).Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:53 Η δικαιοσύνη εχει ξεφτιλιστει για 2 λόγους: πρώτον για τα λάθη που κάνει (όπως σε ολο τον κόσμο άλλωστε)
Και ο δεύτερος και βασικότερος, είναι γιατί στην Ελλάδα βγάζουμε ψεύτικα σκάνδαλα όλη την ώρα, ο κόσμος τα χαφτει και όταν δεν τιμωρείται κανεις γιατί αποδεικνυονται μουφα και σκευωριες, η πλεμπά νομίζει ότι τα κουκουλωνουν.
Εδώ πάνε κατηγορουμενοι οι ψευδομαρτυρες της Νοβάρτις και καποιοι ακόμα λένε μαλακιες για δήθεν σκάνδαλο
* Πήρα ρίσκο που έγραψα το μπλε, φοβήθηκα για λίγο μήπως μου καεί ο υπολογιστής με τόσο τεράστια μαλακία
Δεν είναι τυχαίο που το 99% το έβαλες για "περιπτώσεις υψηλού επιπέδου" που αυτοί που ψήφιζες/ψηφίζεις αρέσκονται να βγάζουν σκάνδαλα από την κωλαρα τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 27 Ιαν 2025, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Παντού υπάρχει διαφθορά. Οχι βέβαια όπως το έχετε στο μυαλό σας, όπου πας πολιτικός διεφθαρμένος, αλλά υπάρχει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:27άρα δεν υπάρχει διαφθορά σε επίπεδο πολιτικών στην ΕλλάδαOtto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:14Εμ τι να σε κάνω, αφού γουστάρεις ψεύτικα σκάνδαλα αυτά θα παθαίνεις.Green Dragon έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:57
Κοροϊδευόμαστε τώρα; Με βάση τις καταδίκες και τις φυλακίσεις η Ελλάδα είναι η τιμιότερη χώρα στον κόσμο αφού το αποτέλεσμα είναι αθώωση ή αρχείο στο 99% των περιπτώσεων (σε υψηλό επίπεδο).
* Πήρα ρίσκο που έγραψα το μπλε, φοβήθηκα για λίγο μήπως μου καεί ο υπολογιστής με τόσο τεράστια μαλακία
Δεν είναι τυχαίο που το 99% το έβαλες για "περιπτώσεις υψηλού επιπέδου" που αυτοί που ψήφιζες/ψηφίζεις αρέσκονται να βγάζουν σκάνδαλα από την κωλαρα τους.
και στις τριτοκοσμικές μπανανίες το ίδιο συμβαίνει, κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις
Εδώ όμως έχουμε άπειρα παραδείγματα ψεύτικων σκανδάλων που τα χαψατε αμασητα και μετα αντί να αναρωτιέσαι αν είστε μαλάκες που χαφτετε ότι βγάζει πάντα μια συγκεκριμένη πλευρα, θεωρείτε ότι τους την χάρισε η δικαιοσύνη.
Ακόμα και σήμερα μιλάνε για σκάνδαλο Νοβάρτις αλλά εγκαλουν άλλους για σοβαρότητα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Του αρέσει να τον κοροϊδεύουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Ή δεν αντέχει την αλήθεια - ότι δηλαδή στις μπανανίες μπαίνουν περισσότεροι υψηλά ιστάμενοι στην φυλακή απ' ότι στην Ελλάδα.Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:22Δεν είναι "λάθη"Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:53 Η δικαιοσύνη εχει ξεφτιλιστει για 2 λόγους: πρώτον για τα λάθη που κάνει (όπως σε ολο τον κόσμο άλλωστε)
Και ο δεύτερος και βασικότερος, είναι γιατί στην Ελλάδα βγάζουμε ψεύτικα σκάνδαλα όλη την ώρα, ο κόσμος τα χαφτει και όταν δεν τιμωρείται κανεις γιατί αποδεικνυονται μουφα και σκευωριες, η πλεμπά νομίζει ότι τα κουκουλωνουν.
Εδώ πάνε κατηγορουμενοι οι ψευδομαρτυρες της Νοβάρτις και καποιοι ακόμα λένε μαλακιες για δήθεν σκάνδαλο
Η δικαιοσύνη και η ατιμωρησία που υπάρχει στην Ελλαδα πρέπει να είναι ότι πιο ξεφτυλισμενο υπάρχει
από το χαμηλό επίπεδο των φτωχοδιαβολων μέχρι τα ανωτέρα στρώματα
Ο μόνος διεφθαρμένος πολιτικός ήταν δηλ ο Τσοχατζόπουλος στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρονια;
Σαφώς και υπάρχει διαφθορά σε επίπεδο πολιτικών στην Ελλάδα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:27άρα δεν υπάρχει διαφθορά σε επίπεδο πολιτικών στην ΕλλάδαOtto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:14Εμ τι να σε κάνω, αφού γουστάρεις ψεύτικα σκάνδαλα αυτά θα παθαίνεις.Green Dragon έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:57
Κοροϊδευόμαστε τώρα; Με βάση τις καταδίκες και τις φυλακίσεις η Ελλάδα είναι η τιμιότερη χώρα στον κόσμο αφού το αποτέλεσμα είναι αθώωση ή αρχείο στο 99% των περιπτώσεων (σε υψηλό επίπεδο).
και στις τριτοκοσμικές μπανανίες το ίδιο συμβαίνει, κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις
Όπως υπάρχει και φθορά στην οπτική των γεγονότων, ανάλογα με την πολιτική προσέγγιση. Γενικώς, κάποιοι γουστάρουν και κάποιοι όχι το θόλωμα του τζαμιού στη χ ή ψ φάση. Πότε συνειδητά και πότε ασυνείδητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στην Ελλαδα, οπως και σε αλλες μπανανίες, εξαρτώνται απο τους μοχλούς πίεσης που δέχεται. Συνηθως τους δεχεται απο τις μαφίες (κυβερνητικές ή μη). Ας δέχεται και απο τον κόσμο τουλαχιστον, δηλαδή ΤΟΝ ΛΑΟ (φάτε τριγκάρισμα στη μάπα, οχι εσυ, αλλά όσοι εχω παρατηρησει οτι τους ενοχλει αυτη η λεξη) μπας και επέλθει καμιά ισορροπία.Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:55δηλαδη οι αποφασεις της δικαιοσυνης εξαρωνται απο το ποσοι μαζευονται στην πορεια;vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:44Μια χαρά μπορει να υπαρξει. Τραβιούνται τα λουριά της δικαιοσυνης, και εν καιρώ βλεπουμε το πόσο ανεξαρτητη ειναι ή οχι, πραγματικα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:41
εγω οχι.
ηλιθιοι ειναι αυτοι που κανουν πορειες, με τις οποιες δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο απτο αποτελεσμα.
Μπορει να μην κατεβαινω κι εγω εδω και χρονια, αλλα καλο ειναι να γινονται.
Ο λαός τουλαχιστον δεν εχει την κατάλληλη δυναμη για να "εξαφανίζει" συγγενείς δικαστικών/εισαγγελέων κτλ
ειναι πιεση η πορεια;Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:22Δεν είναι "λάθη"Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:53 Η δικαιοσύνη εχει ξεφτιλιστει για 2 λόγους: πρώτον για τα λάθη που κάνει (όπως σε ολο τον κόσμο άλλωστε)
Η δικαιοσύνη και η ατιμωρησία που υπάρχει στην Ελλαδα πρέπει να είναι ότι πιο ξεφτυλισμενο υπάρχει
Ο μόνος διεφθαρμένος πολιτικός ήταν δηλ ο Τσοχατζόπουλος στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρονια;
Πάντως ανεξάρτητη δεν είναι φαινεται καθημερινά οπότε εμπιστοσύνη δεν μπορείς να έχειςΑσέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:55δηλαδη οι αποφασεις της δικαιοσυνης εξαρωνται απο το ποσοι μαζευονται στην πορεια;vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:44
Μια χαρά μπορει να υπαρξει. Τραβιούνται τα λουριά της δικαιοσυνης, και εν καιρώ βλεπουμε το πόσο ανεξαρτητη ειναι ή οχι, πραγματικα.
Καλό είναι να υπάρχει πίεση γιατί αν δεν κουνιέται και φύλλο όλοι αθώοι θα βρεθούν και η ζωή θα συνεχιστεί μέχρι την επόμενη μαλακία
οι δικαστες δηλαδη τωρα, αισθανονται πιεσμενοι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
Ερωτηση εκανες στις αρχικές σελιδες, που ζητούσες απο πχορουμιτες να σου αποδείξουν οτι βρίσκονται στη συγκεντρωση εκεινη τη στιγμή που γραφουν?ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:02Δεν ζήτησα πιστοποιητικό, μια απλή ερώτηση έκανα βρε χιπστεροζαίε.vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:52Αν δεν ησουν η τυπισσα πίσω απο τον τυπο που εβγαζε τογκωλο του, δεν μας αφορά, ας ησουν οποια θελεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:49
Είμαι κι εγώ από τις ψωλούδες που κατέβηκαν στο μακεδονικό.
Το πολύ πολύ να αναφέρονται και ως "τεμπομάχα" όλα τα ζαιοπαρτάλια που δεν μαζεύτηκαν για συμπαράσταση στους συγγενείς αλλά τους είδαν ως εργαλεία. Συμπεριλαμβάνονται και οι εκ του μακρόθεν πορδοφόροι αγωνιστές σ´ αυτήν την κατηγορία.
Σε καποια απ'αυτες που ζητάς πιστοποιητικά του αν πηγαν ή οχι στην πορεια, ισως. Εγω απολογισμους δεν θελωΣε ποια πορδοφόρα χλαπάτσα να απολογηθω;![]()
Απλώς γιατι βρίσκω απολύτως κωμική την μαδουροκατηγορία σας, που πέρδεται και τρέμει η γης.
Περισσότερο μεθάνιο από τις αγελάδες παράγετε εσείς.
Και σιγά μη ζητάω την έγκριση του κάθε φοβικού λεβεντοκατιναριού στο πχόρουμ , για να είμαι αυτή που θέλω.![]()
Εσυ δεν θες την εγκριση του λεβεντοκτιναριού. Αυτο γιατι πρεπει να σου αποδεικνύει οτι δεν ειναι ελεφαντας?
Για να παρει τη δικη σου εγκριση?
- vantono
Οχι και τόσο πολύ πιεσμένοι οπως αισθανονται οταν ξαφνικα αγνοούνται τα παιδιά τους, ειναι η αληθειαΑσέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:47ειναι πιεση η πορεια;Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:22Δεν είναι "λάθη"Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:53 Η δικαιοσύνη εχει ξεφτιλιστει για 2 λόγους: πρώτον για τα λάθη που κάνει (όπως σε ολο τον κόσμο άλλωστε)
Πάντως ανεξάρτητη δεν είναι φαινεται καθημερινά οπότε εμπιστοσύνη δεν μπορείς να έχειςΑσέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:55
δηλαδη οι αποφασεις της δικαιοσυνης εξαρωνται απο το ποσοι μαζευονται στην πορεια;
Καλό είναι να υπάρχει πίεση γιατί αν δεν κουνιέται και φύλλο όλοι αθώοι θα βρεθούν και η ζωή θα συνεχιστεί μέχρι την επόμενη μαλακία
- Rocco Siffredi
Εσύ έχεις κολλήσει με τη ΝοβαρτιςOtto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:33 Παντού υπάρχει διαφθορά. Οχι βέβαια όπως το έχετε στο μυαλό σας, όπου πας πολιτικός διεφθαρμένος, αλλά υπάρχει.
Εδώ όμως έχουμε άπειρα παραδείγματα ψεύτικων σκανδάλων που τα χαψατε αμασητα και μετα αντί να αναρωτιέσαι αν είστε μαλάκες που χαφτετε ότι βγάζει πάντα μια συγκεκριμένη πλευρα, θεωρείτε ότι τους την χάρισε η δικαιοσύνη.
Ακόμα και σήμερα μιλάνε για σκάνδαλο Νοβάρτις αλλά εγκαλουν άλλους για σοβαρότητα.
Πόσοι πολιτικοί έχουν τιμωρηθεί στην Ελλάδα;
Είναι τόσο τίμιοι;
Έχουμε παραδείγματα πχ Τσούκατος που μου έρχεται έτσι πρόχειρα παραδέχτηκε ότι τα πήρε και έγινε μετά από χρόνια το δικαστήριο και ο τύπος βγήκε αθωος
Δικαστήριο δέχτηκε ότι η θειά του Παπαντωνιου τουστελνε λεφτά από Αφρική
Χριστοφοράκος Ζιμενς
Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά στην Ελλάδα είσαιΑσέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:47 ειναι πιεση η πορεια;
από το να πέρναγαν όλα στα κουφα όλο το νταβαντουρι που γίνεται ασκεί κάποια πίεση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 27 Ιαν 2025, 11:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ δεν ζήτησα έγκριση από κανέναν. Δεν κανω καν καταγγελίες για τα μαδουροπαρταλάκια που μου απευθύνουν χαρακτηρισμούς που ταράζουν μόνον τα δικά τους θηλαστικά.vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:48Ερωτηση εκανες στις αρχικές σελιδες, που ζητούσες απο πχορουμιτες να σου αποδείξουν οτι βρίσκονται στη συγκεντρωση εκεινη τη στιγμή που γραφουν?ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:02Δεν ζήτησα πιστοποιητικό, μια απλή ερώτηση έκανα βρε χιπστεροζαίε.vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:52
Αν δεν ησουν η τυπισσα πίσω απο τον τυπο που εβγαζε τογκωλο του, δεν μας αφορά, ας ησουν οποια θελεις.
Σε καποια απ'αυτες που ζητάς πιστοποιητικά του αν πηγαν ή οχι στην πορεια, ισως. Εγω απολογισμους δεν θελω![]()
Απλώς γιατι βρίσκω απολύτως κωμική την μαδουροκατηγορία σας, που πέρδεται και τρέμει η γης.
Περισσότερο μεθάνιο από τις αγελάδες παράγετε εσείς.
Και σιγά μη ζητάω την έγκριση του κάθε φοβικού λεβεντοκατιναριού στο πχόρουμ , για να είμαι αυτή που θέλω.![]()
![]()
Εσυ δεν θες την εγκριση του λεβεντοκτιναριού. Αυτο γιατι πρεπει να σου αποδεικνύει οτι δεν ειναι ελεφαντας?
Για να παρει τη δικη σου εγκριση?![]()
Και καταγράφηκες σ´ αυτά πρώην λατρεία. Σ´ αυτούς που βλέπω ως είδος.
Αν μη τι άλλο, έχετε ενδιαφέρον ως κοινωνικό φαινόμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μια χαρα ειναι η εκτιμηση της ΕΛΑΣ για 30.000 στην Θεσσαλονικη
Στην μαρκαρισμενη περιοχη μετραω 1000 ατομα
Μετραει καποιος κατι διαφορετικο;
Να βαλω και ενα μεγαλο περιθωριο σφαλματος;
Να βαλω.Εγω μετραω 1.000 αλλα ας πουμε οτι ειναι 1.300

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 27 Ιαν 2025, 11:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
γω λεω οτι το ποσοι μαζευτηκαν στην πορεια, απασχολει μονο 5 βλαμμενους στο πχορουμ, αντε και αλλος τοσους απεξω απο το μουρλαδικο. κανεναν αλλο, και σιγουρα οχι τους δικαστες.vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:44Στην Ελλαδα, οπως και σε αλλες μπανανίες, εξαρτώνται απο τους μοχλούς πίεσης που δέχεται. Συνηθως τους δεχεται απο τις μαφίες (κυβερνητικές ή μη). Ας δέχεται και απο τον κόσμο τουλαχιστον, δηλαδή ΤΟΝ ΛΑΟ (φάτε τριγκάρισμα στη μάπα, οχι εσυ, αλλά όσοι εχω παρατηρησει οτι τους ενοχλει αυτη η λεξη) μπας και επέλθει καμιά ισορροπία.Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:55δηλαδη οι αποφασεις της δικαιοσυνης εξαρωνται απο το ποσοι μαζευονται στην πορεια;vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:44
Μια χαρά μπορει να υπαρξει. Τραβιούνται τα λουριά της δικαιοσυνης, και εν καιρώ βλεπουμε το πόσο ανεξαρτητη ειναι ή οχι, πραγματικα.
Ο λαός τουλαχιστον δεν εχει την κατάλληλη δυναμη για να "εξαφανίζει" συγγενείς δικαστικών/εισαγγελέων κτλ![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η Νοβάρτις ήταν η αποθέωση της καφρίλας των φιλολαικών δυνάμεων.Είχαν προηγηθεί τα Βατοπέδια,τα δομημένα ομόλογα και άλλα πολλά και ποικίλα αλλά η Νοβάρτις ήταν κορυφή.Θα δούμε εάν θα τη ξεπεράσουν τα Τέμπη.Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:55Εσύ έχεις κολλήσει με τη ΝοβαρτιςOtto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:33 Παντού υπάρχει διαφθορά. Οχι βέβαια όπως το έχετε στο μυαλό σας, όπου πας πολιτικός διεφθαρμένος, αλλά υπάρχει.
Πόσοι πολιτικοί έχουν τιμωρηθεί στην Ελλάδα;
Είναι τόσο τίμιοι;
Έχουμε παραδείγματα πχ Τσούκατος που μου έρχεται έτσι πρόχειρα παραδέχτηκε ότι τα πήρε και έγινε μετά από χρόνια το δικαστήριο και ο τύπος βγήκε αθωος
Δικαστήριο δέχτηκε ότι η θειά του Παπαντωνιου τουστελνε λεφτά από Αφρική
Χριστοφοράκος Ζιμενς
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις