!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:33
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:09
Libre arbitre έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:05

Μήπως κατέβηκαν και woke και antiwoke; Τα άκρα δηλαδή; Λέμε τώρα...
Μέσα στην πορεία ήταν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που κρατούσαν ένα πανό με τη φωτογραφία μιας κοπέλας που έγραφε δεν σε ξεχνάμε. Μαζί φαινόταν κ κάποιοι άλλοι μάλλον συγγενείς και φίλοι της.

Πήγαινε πες τους για άκρα και γουόκ ρε παρτάλι.
Νομιζει ο καλοκαιροφοβικός φιλος μας, οτι ειναι σαν τους βρωμύλους και τις ψωλούδες που κατέβαιναν για τη Monkeyδονία και εβγαζαν όξω τογκώλο τους, όσοι κατεβηκαν για τα Τεμπη.
Είμαι κι εγώ από τις ψωλούδες που κατέβηκαν στο μακεδονικό. Σε ποια πορδοφόρα χλαπάτσα να απολογηθω;

Το πολύ πολύ να αναφέρονται και ως "τεμπομάχα" όλα τα ζαιοπαρτάλια που δεν μαζεύτηκαν για συμπαράσταση στους συγγενείς αλλά τους είδαν ως εργαλεία. Συμπεριλαμβάνονται και οι εκ του μακρόθεν πορδοφόροι αγωνιστές σ´ αυτήν την κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:41
Green Dragon έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:24 Είσαι εντελώς ηλίθιος;

Ειλικρινής η απορία.
εγω οχι.

ηλιθιοι ειναι αυτοι που κανουν πορειες, με τις οποιες δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο απτο αποτελεσμα.
Υπήρχε πανό που ζητούσε άμεση ανάσταση; Γιατί το σχόλιό σου μόνο σαν απάντηση σε κάτι τέτοιο θα είχε κάποιο νόημα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:49
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:09

Μέσα στην πορεία ήταν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που κρατούσαν ένα πανό με τη φωτογραφία μιας κοπέλας που έγραφε δεν σε ξεχνάμε. Μαζί φαινόταν κ κάποιοι άλλοι μάλλον συγγενείς και φίλοι της.

Πήγαινε πες τους για άκρα και γουόκ ρε παρτάλι.
Νομιζει ο καλοκαιροφοβικός φιλος μας, οτι ειναι σαν τους βρωμύλους και τις ψωλούδες που κατέβαιναν για τη Monkeyδονία και εβγαζαν όξω τογκώλο τους, όσοι κατεβηκαν για τα Τεμπη.
Είμαι κι εγώ από τις ψωλούδες που κατέβηκαν στο μακεδονικό.

Το πολύ πολύ να αναφέρονται και ως "τεμπομάχα" όλα τα ζαιοπαρτάλια που δεν μαζεύτηκαν για συμπαράσταση στους συγγενείς αλλά τους είδαν ως εργαλεία. Συμπεριλαμβάνονται και οι εκ του μακρόθεν πορδοφόροι αγωνιστές σ´ αυτήν την κατηγορία.
Αν δεν ησουν η τυπισσα πίσω απο τον τυπο που εβγαζε τογκωλο του, δεν μας αφορά, ας ησουν οποια θελεις.

Σε ποια πορδοφόρα χλαπάτσα να απολογηθω;
Σε καποια απ'αυτες που ζητάς πιστοποιητικά του αν πηγαν ή οχι στην πορεια, ισως. Εγω απολογισμους δεν θελω :102:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:22 Εννοείς ότι αποδέχεσαι το ότι υπάρχει εργαλειοποίηση;
Ε εννοείται υπάρχει σε οποιοδήποτε θέμα ειδικά σε τόσο σοβαρά
Στο Μακεδονικό π.χ δεν υπήρχε από την άλλη πλευρα;
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:23
Όχι.
Ούτε πορείες.
Ούτε ψεύτικα σενάρια.
Ούτε κουβάλημα συγγενών από Ευρωβουλευτες για να βρίζουν την χώρα και να λένε άσχετα πράγματα.
Ούτε τουρ συγγενών σε όλη την χώρα να μιλάνε για το θέμα.
Ούτε συνθήματα.
Ούτε θεωρίες συνωμοσίας.

Έγινε σκληρή κριτική στον χειρισμό των ζαιων, στα ψέματα, στα σκετσάκια και στην εν γένει συμπεριφορά τους προς τα θύματα.

Ακόμα και όταν αποκαλύφθηκε ξεκάθαρη προσπάθεια φίμωσης των πάντων με το "θαψτα γιατί θα σε σκίσουμε" κρατησε όλη η κουβέντα 2 μέρες.

Οπότε κάνε μας την χάρη.
Ε τι να κάνουμε είναι άλλο level η "αριστερά" στην Ελλάδα
Η ΝΔ δεν θέλει ούτε και μπορεί να κατεβάσει κόσμο πολύ σπάνια θα το κάνει
Το θέμα είναι ότι έχει ξεφτυλιστει τόσο η δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα που και τίποτα να μην ισχύει από όσα λένε οι συγγενείς κλπ κανείς δεν πιστεύει ότι αν αγγίζει υψηλά κλιμάκια εξουσίας θα βρεθεί η αλήθεια
Οπότε καλό κάνει η πιεση γιατί αλλιώς θα περαστούν όλα στο σβηστό μέχρι τα επόμενα Τέμπη σαν να μην έγινε τιποτα
Η δικαιοσύνη εχει ξεφτιλιστει για 2 λόγους: πρώτον για τα λάθη που κάνει (όπως σε ολο τον κόσμο άλλωστε)

Και ο δεύτερος και βασικότερος, είναι γιατί στην Ελλάδα βγάζουμε ψεύτικα σκάνδαλα όλη την ώρα, ο κόσμος τα χαφτει και όταν δεν τιμωρείται κανεις γιατί αποδεικνυονται μουφα και σκευωριες, η πλεμπά νομίζει ότι τα κουκουλωνουν.

Εδώ πάνε κατηγορουμενοι οι ψευδομαρτυρες της Νοβάρτις και καποιοι ακόμα λένε μαλακιες για δήθεν σκάνδαλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 27 Ιαν 2025, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver »

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:25 Εικόνα

Εικόνα
Το κομματόσκυλο βάζει αναρτήσεις άλλου κομματόσκυλου :e045:
(Και νατιβιστής ο κύριος, ενάντια στον αρχηγό βρε ? :smt005: )
Εικόνα

ΥΓ. Έχω ψηφίσει Ν.Δ και ΤΣΥΡΙΖΑ από μία φορά, ΠΑΤΣΟΚ ποτέ :003: . Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού :102:
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:32 Παιδιά την Κυριακή όλοι στην πορεία υπέρ του Καραμανλή.

Μη λείψετε.
Ο Καραμανλής έχει ευθύνες για το ότι έγινε το ατύχημα αλλά αν υπήρχε παράνομο φορτίο το πιο πιθανό είναι να μην το ήξερε και να είχε γίνει σε χαμηλότερο επίπεδο η μπινιά. Η δική μου οπτική λέει ότι η ιστορία με το φορτίο και η προσπάθεια συγκάλυψης είναι πιο χοντρό θέμα από την λάθος λειτουργία των σιδηροδρόμων. Γιατί παραπέμπει σε μαφία.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

unholydiver έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:54
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:25 Εικόνα

Εικόνα
Το κομματόσκυλο βάζει αναρτήσεις άλλου κομματόσκυλου :e045:
(Και νατιβιστής ο κύριος, ενάντια στον αρχηγό βρε ? :smt005: )
Εικόνα

ΥΓ. Έχω ψηφίσει Ν.Δ και ΤΣΥΡΙΖΑ από μία φορά, ΠΑΤΣΟΚ ποτέ :003: . Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού :102:
Επίσης έβαλα και κάποιον άλλο από κάτω, αν σου διέφυγε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:44
Green Dragon έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:24

Είσαι εντελώς ηλίθιος;

Ειλικρινής η απορία.
εγω οχι.

ηλιθιοι ειναι αυτοι που κανουν πορειες, με τις οποιες δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο απτο αποτελεσμα.
Μια χαρά μπορει να υπαρξει. Τραβιούνται τα λουριά της δικαιοσυνης, και εν καιρώ βλεπουμε το πόσο ανεξαρτητη ειναι ή οχι, πραγματικα.

Μπορει να μην κατεβαινω κι εγω εδω και χρονια, αλλα καλο ειναι να γινονται.
δηλαδη οι αποφασεις της δικαιοσυνης εξαρωνται απο το ποσοι μαζευονται στην πορεια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Αυτός είναι τριάντα χιλιάδες κόσμος;

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Τι ανερυθρίαστα λαμόγια πού 'ναι μερικοί-μερικοί ρε. Καλά να μας περνάνε για μαλάκες, αλλά να μας περνάνε και για τυφλούς;

ΥΓ: Το κάνανε πάλι το θαύμα τους οι μπαχαλοασφαλίτες. Σιχτίρ ρε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:53 Η δικαιοσύνη εχει ξεφτιλιστει για 2 λόγους: πρώτον για τα λάθη που κάνει (όπως σε ολο τον κόσμο άλλωστε)

Και ο δεύτερος και βασικότερος, είναι γιατί στην Ελλάδα βγάζουμε ψεύτικα σκάνδαλα όλη την ώρα, ο κόσμος τα χαφτει και όταν δεν τιμωρείται κανεις γιατί αποδεικνυονται μουφα και σκευωριες, η πλεμπά νομίζει ότι τα κουκουλωνουν.

Εδώ πάνε κατηγορουμενοι οι ψευδομαρτυρες της Νοβάρτις και καποιοι ακόμα λένε μαλακιες για δήθεν σκάνδαλο
Κοροϊδευόμαστε τώρα; Με βάση τις καταδίκες και τις φυλακίσεις η Ελλάδα είναι η τιμιότερη χώρα στον κόσμο αφού το αποτέλεσμα είναι αθώωση ή αρχείο στο 99% των περιπτώσεων (σε υψηλό επίπεδο).

* Πήρα ρίσκο που έγραψα το μπλε, φοβήθηκα για λίγο μήπως μου καεί ο υπολογιστής με τόσο τεράστια μαλακία
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτο που δε καταλαβα (και ούτε ο ίδιος είπε βέβαια), πόσο κόσμο θα ήθελε ο γγ για να παραδεχθεί οτι όντως ήταν πολύς. Ένα μυριο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
mitsokollias
Phorum.gr user: Mitsokollias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsokollias »

Είναι ντροπή η κομματικοποίηση αυτού που συνέβη χτες. Εγώ βρέθηκα εκεί μαζί με άλλους 20-25 γονείς ,μαζί με τα παιδιά μας ,ως γονείς που ήθελαν να δηλώσουν συμπαράσταση σε άλλους γονείς που έχασαν άδικα τα παιδιά τους και ζητούν δικαιοσύνη. Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:58 Αυτο που δε καταλαβα (και ούτε ο ίδιος είπε βέβαια), πόσο κόσμο θα ήθελε ο γγ για να παραδεχθεί οτι όντως ήταν πολύς. Ένα μυριο;
Ο ΓΓ θα έλεγε ότι είχε πολύ κόσμο αν η πλειοψηφία εδώ μέσα ήταν κατά της συγκέντρωσης και δεν θα τον έκανες να παραδεχτεί το αντίθετο με τίποτα, ακόμα και αν στην συγκέντρωση είχε πάει μόνο ένας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:49
Είμαι κι εγώ από τις ψωλούδες που κατέβηκαν στο μακεδονικό.

Αν δεν ησουν η τυπισσα πίσω απο τον τυπο που εβγαζε τογκωλο του, δεν μας αφορά, ας ησουν οποια θελεις.

Σε ποια πορδοφόρα χλαπάτσα να απολογηθω;
Σε καποια απ'αυτες που ζητάς πιστοποιητικά του αν πηγαν ή οχι στην πορεια, ισως. Εγω απολογισμους δεν θελω :102:
Δεν ζήτησα πιστοποιητικό, μια απλή ερώτηση έκανα βρε χιπστεροζαίε.

Απλώς γιατι βρίσκω απολύτως κωμική την μαδουροκατηγορία σας, που πέρδεται και τρέμει η γης.

Περισσότερο μεθάνιο από τις αγελάδες παράγετε εσείς.

Και σιγά μη ζητάω την έγκριση του κάθε φοβικού λεβεντοκατιναριού στο πχόρουμ , για να είμαι αυτή που θέλω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:55
vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 10:44

εγω οχι.

Μια χαρά μπορει να υπαρξει. Τραβιούνται τα λουριά της δικαιοσυνης, και εν καιρώ βλεπουμε το πόσο ανεξαρτητη ειναι ή οχι, πραγματικα.

Μπορει να μην κατεβαινω κι εγω εδω και χρονια, αλλα καλο ειναι να γινονται.
δηλαδη οι αποφασεις της δικαιοσυνης εξαρωνται απο το ποσοι μαζευονται στην πορεια;
Ενίοτε. Δυστυχώς.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”