μπορεί οι καραμνλήδες να ελέγχουν τον μισό νομό σερρών αλλά ο υπόλοιπος νομός είναι απέναντιFrappezitis έγραψε: 26 Ιαν 2025, 22:43 Σέρρες!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/1244363133/vid ... 4398192544
https://www.facebook.com/1244363133/vid ... 7671242209
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Frappezitis
Άθλοι αθλίων
Στον 21ο αιώνα μόνο δύο άνθρωποί κατάφεραν τον άθλο να συσπειρώσουν σε ύψιστο βαθμό τον λαό εναντίον τους!
Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας που ήθελε να «εκτελέσει» τις συντάξεις

και
ο πρωθυπουργος της δεξιας των καπιταληστων Μητσοτάκης που «εκτέλεσε» τα… Τέμπη!

Στον 21ο αιώνα μόνο δύο άνθρωποί κατάφεραν τον άθλο να συσπειρώσουν σε ύψιστο βαθμό τον λαό εναντίον τους!
Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας που ήθελε να «εκτελέσει» τις συντάξεις

και
ο πρωθυπουργος της δεξιας των καπιταληστων Μητσοτάκης που «εκτέλεσε» τα… Τέμπη!

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Frappezitis
Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε όλη τη χώρα απέδειξαν για μια ακόμα φορά κάτι που γνωρίζουν όσοι δεν τρώνε εύκολα το κουτόχορτο: Ότι η δήθεν πολιτική ηγεμονία Μητσοτάκη βασίζεται στο κοινό αίσθημα πως οι εκλογές δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα.
Ακόμα και το 41% του 2023 ήρθε από το μισό εν δυνάμει εκλογικό σώμα, από αυτό που παρόλες τις απογοητεύσεις εξακολουθεί να πηγαίνει στις κάλπες. Εκεί έξω, όμως, υπάρχει μια κοινωνική πλειοψηφία που βράζει αλλά δυσπιστεί και με το δίκιο της απέναντι στους κάθε λογής σωτήρες.
Δεν περιμένω φυσικά από τη ΝΔ, αλλά κι από τα άλλα δύο συστημικά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, να προτείνουν με αφορμή τη Συνταγματική Αναθεώρηση ριζοσπαστικά θεσμικά αντίβαρα.
Δεν τους παίρνει να το κάνουν κατά το κοινώς λεγόμενο αφού κάτι τέτοιο θα τίναζε το καπιταληστικο σύστημα που τους ταΐζει στον αέρα.
Ποιος καιροσκόπος θα ήθελε κάτι τέτοιο;...
Ακόμα και το 41% του 2023 ήρθε από το μισό εν δυνάμει εκλογικό σώμα, από αυτό που παρόλες τις απογοητεύσεις εξακολουθεί να πηγαίνει στις κάλπες. Εκεί έξω, όμως, υπάρχει μια κοινωνική πλειοψηφία που βράζει αλλά δυσπιστεί και με το δίκιο της απέναντι στους κάθε λογής σωτήρες.
Δεν περιμένω φυσικά από τη ΝΔ, αλλά κι από τα άλλα δύο συστημικά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, να προτείνουν με αφορμή τη Συνταγματική Αναθεώρηση ριζοσπαστικά θεσμικά αντίβαρα.
Δεν τους παίρνει να το κάνουν κατά το κοινώς λεγόμενο αφού κάτι τέτοιο θα τίναζε το καπιταληστικο σύστημα που τους ταΐζει στον αέρα.
Ποιος καιροσκόπος θα ήθελε κάτι τέτοιο;...
ισραηλινοι.
Οι διαδηλώσεις ήταν μια μεγάλη ήττα της κυβέρνησης που πίστευε ότι με το 41% είχε συγκάλυψη το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολιτευσης.
Δεν αρκεί πλέον να μπει ο γόνος ο σιτευτος φυλακή για σνθρωποκτονια.
Δεν αρκεί να πέσει η κυβέρνηση της ΝΔ.
Δεν φτάνει να αλλάξουμε κόμμα αυτοφορακια και να αλλάξουμε μαφιοζο ολιγαρχη που κυβερνάει.
Πρέπει να αλλάξει πολιτική. Να διωχθεί η Hellenic train και οι εργολάβοι πιράνχας που δήθεν φτιάχνουν την τηλεδιοικηση και τα συστήματα ασφαλείας.
Πρέπει να κρατικοποιηθει ο οσε και να ενοποιηθει,να λειτουργήσει με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες όχι τα κέρδη.
Δεν φτάνει να αλλάξουμε κόμμα αυτοφορακια και να αλλάξουμε μαφιοζο ολιγαρχη που κυβερνάει.
Πρέπει να αλλάξει πολιτική. Να διωχθεί η Hellenic train και οι εργολάβοι πιράνχας που δήθεν φτιάχνουν την τηλεδιοικηση και τα συστήματα ασφαλείας.
Πρέπει να κρατικοποιηθει ο οσε και να ενοποιηθει,να λειτουργήσει με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες όχι τα κέρδη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
Και η γελοιοποίηση συνεχίζεται…zteo έγραψε: 27 Ιαν 2025, 00:28 Οι διαδηλώσεις ήταν μια μεγάλη ήττα της κυβέρνησης που πίστευε ότι με το 41% είχε συγκάλυψη το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολιτευσης.
Τι παπαριες Θεέ μου
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Frappezitis
Δεν αρκεί να πέσουν οι φασιστες της δεξιας.
Πρέπει και να τιμωρηθούν.
Πρέπει και να τιμωρηθούν.
ισραηλινοι.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Ιαν 2025, 22:35μια χαρά είναι ο Πατησιώτης, απορώ κιόλας που μπαίνει στον κόπο να γράφει εδω μέσα που το έχουν γεμίσει 24 ώρες πασαλείμματα σκατών και μαλακίας οι μαδουραιοφραποφλουφλόπουστες
μια φορα ειπε και ενα σωστο και τον αποπαιρνειςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Ιαν 2025, 00:41Και η γελοιοποίηση συνεχίζεται…zteo έγραψε: 27 Ιαν 2025, 00:28 Οι διαδηλώσεις ήταν μια μεγάλη ήττα της κυβέρνησης που πίστευε ότι με το 41% είχε συγκάλυψη το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολιτευσης.
Τι παπαριες Θεέ μου
- regarding_to_Being
καθηστε καλα λεμε !!!
Γιάννα
@re_ai_sixtir
·
16 ώ
Σαν σήμερα 26 Ιανουαρίου 2015
Ο
@atsipras
γίνεται ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
Είναι ο νεότερος ΠΘ στην ιστορία της Ελλάδας και ο 1ος πρωθυπουργός που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.
Και είναι ο πρωθυπουργός που έσωσε την Ελλάδα απ τον γκρεμό που την έσπρωξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
#Τσιπρας
#ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ
Γιάννα
@re_ai_sixtir
·
16 ώ
Σαν σήμερα 26 Ιανουαρίου 2015
Ο
@atsipras
γίνεται ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
Είναι ο νεότερος ΠΘ στην ιστορία της Ελλάδας και ο 1ος πρωθυπουργός που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.
Και είναι ο πρωθυπουργός που έσωσε την Ελλάδα απ τον γκρεμό που την έσπρωξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
#Τσιπρας
#ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ
καρυστιανου
ετσι γιατι στο μυαλο μας παντα θα φταιει ή ο αλλος ή το κρατος
και ποτε εμεις
λοιπον εχουν δικιο οσα εχουν ειπωθει για κεινη ...καργια και μεγαλη
ετσι γιατι στο μυαλο μας παντα θα φταιει ή ο αλλος ή το κρατος
και ποτε εμεις
λοιπον εχουν δικιο οσα εχουν ειπωθει για κεινη ...καργια και μεγαλη
- Frappezitis
Μία ημέρα που μάχεσαι για το δίκιο, για το δικαίωμα στην δικαιοσύνη, είναι μια καλή μέρα έτσι ή αλλιώς...
Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά το ζητούμενο.

Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά το ζητούμενο.

ισραηλινοι.
Σκίζεις τα καλσόν σου για να εχουμε μηδενική ανοχή στην παραβατικοτητα αλλά υποστηρίζεις μια εταιρεία που λυμαίνονται τον σιδηρόδρομος να συναλασετε με μαφιόζος δολοφόνους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Ιαν 2025, 00:41Και η γελοιοποίηση συνεχίζεται…zteo έγραψε: 27 Ιαν 2025, 00:28 Οι διαδηλώσεις ήταν μια μεγάλη ήττα της κυβέρνησης που πίστευε ότι με το 41% είχε συγκάλυψη το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολιτευσης.
Τι παπαριες Θεέ μου
Ο ορισμός της υποκρισίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Επίσης ένα θέμα που θα πρέπει να ψάξουν οι εισαγγελείς είναι οι σχέσεις ΟΣΕ και Hellenic train με το οργανωμένο έγκλημα.
Δεν μπορεί να κυκλοφορούν παράνομα φορτία εν άγνοια τους.
Δεν μπορεί να κυκλοφορούν παράνομα φορτία εν άγνοια τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Το έγκλημα στο Μάτι έχει ξεχαστεί. Για το Μάτι είχε πορεία μνήμης; Ή δεν θυμάμαι καλά;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-