!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαλδιβες
Μαλδιβες
Εχετε παει?
Αξιζει σαν εμπειρια η μετρια πραγματα?
Αξιζει σαν εμπειρια η μετρια πραγματα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Re: Μαλδιβες
Θες να το κάνεις σαν μέρος ταξιδιού ή να πας μια εβδομάδα παραλία;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εντάξει, ό,τι και να είναι δεν μου προξενεί μεγάλο ενδιαφέρον. Μιά παραλία όπου συναντάς πάνω-κάτω τους ίδιους ανθρώπους που βλέπεις και στις ελληνικές παραλίες, χωρίς τοπικό πολιτισμό. Δεν θα πήγαινα, δεδομένου και του κόστους. Πολύ καλύτερα Ταϋλάνδη ή Μπαλί.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αυτό εννοώ, άλλο να πας 3 μέρες στα πλαίσια ενος ταξιδιού και άλλο να πας δέκα μέρες σε μια παραλία. Μετά τις 3 μέρες τραβας ενέσεις.
Δεν εχω πάει μαλδιβες, οτι ξέρω το ξέρω απο την αδερφή μου, αλλά έχω πάει κο πι πι στην ταϊλάνδη που είναι πάνω κάτω η ίδια φάση.
Δε πολυπαλεύεται να καθήσεις για αρκετές μέρες.
Δεν εχω πάει μαλδιβες, οτι ξέρω το ξέρω απο την αδερφή μου, αλλά έχω πάει κο πι πι στην ταϊλάνδη που είναι πάνω κάτω η ίδια φάση.
Δε πολυπαλεύεται να καθήσεις για αρκετές μέρες.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Βιετναμ να πας
Κι'εγώ έχω πάει στο Κοπίπι, αλλά έμεινα μία ημέρα. Ηταν ωραία στα πλαίσια ενός μεγάλου ταξειδιού στην Ταϋλάνδη. Και στην Ζάκυνθο όμως βρήκα τέτοιου τύπου τουρίστες. Ιούνιο και δεν είχε πολύ κόσμο, αλλά οι παραλίες στον Λαγανά γεμάτες. Στην πόλη τής Ζακύνθου δεν έβλεπες ψυχή ξένου. Ούτε και στο ναυάγιο. Δεν θα πήγαινα ποτέ τέτοιου τύπου διακοπές.Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 12:31Αυτό εννοώ, άλλο να πας 3 μέρες στα πλαίσια ενος ταξιδιού και άλλο να πας δέκα μέρες σε μια παραλία. Μετά τις 3 μέρες τραβας ενέσεις. Δεν εχω πάει μαλδιβες, οτι ξέρω το ξέρω απο την αδερφή μου, αλλά έχω πάει κο πι πι στην ταϊλάνδη που είναι πάνω κάτω η ίδια φάση. Δε πολυπαλεύεται να καθήσεις για αρκετές μέρες.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Οχι, εγω δεν θελω να παω.
Προτιμω να παω βολτα στα Νοτια Προαστια, παρα στις Μαλδιβες.
Ασε που αγχωνομαι οταν πλησιαζω κοντα σε ισλαμικο εδαφος.
Απλα ρωταω. Ειμαι σε πλοιο και δεν εχω τι να κανω.
Προτιμω να παω βολτα στα Νοτια Προαστια, παρα στις Μαλδιβες.
Ασε που αγχωνομαι οταν πλησιαζω κοντα σε ισλαμικο εδαφος.
Απλα ρωταω. Ειμαι σε πλοιο και δεν εχω τι να κανω.
Είναι αρκετά διαφορετικά ανάλογα το resort. Καλύτερα να ενημερωθείς για κριτικές σχετικά με το συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει. Για το Μάλε, δεν νομίζω ότι αξίζει.
Αν σου αρέσουν οι καταδύσεις και τα ψαράκια τύπου ενυδρείου, τα reefs είναι μερικά από τα καλύτερα του κόσμου, μην το χάσεις. Αν όχι, μπορεί και σαν θάλασσα να σου φανεί meh. Η άσπρη άμμος είναι πολύ φωτογενής. Πρόσεχε τον ήλιο, καίει πολυ σε σχέση με τη ζέστη που βγάζει. Θα την πατήσεις σαν Σκανδιναβός τουρίστας.
Με ενόχλησε και εμένα αρκετά το μουσουλμανικό και τότε ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά. Τώρα δεν ξέρω. Σου μετράνε τις γουλιές που θα πιεις. Και δεν πίνω καν! Αλλά με ενόχλησε αυτό και τα ντυσίματα των γυναικών μέσα στους τροπικούς.
Αν σου αρέσουν οι καταδύσεις και τα ψαράκια τύπου ενυδρείου, τα reefs είναι μερικά από τα καλύτερα του κόσμου, μην το χάσεις. Αν όχι, μπορεί και σαν θάλασσα να σου φανεί meh. Η άσπρη άμμος είναι πολύ φωτογενής. Πρόσεχε τον ήλιο, καίει πολυ σε σχέση με τη ζέστη που βγάζει. Θα την πατήσεις σαν Σκανδιναβός τουρίστας.
Με ενόχλησε και εμένα αρκετά το μουσουλμανικό και τότε ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά. Τώρα δεν ξέρω. Σου μετράνε τις γουλιές που θα πιεις. Και δεν πίνω καν! Αλλά με ενόχλησε αυτό και τα ντυσίματα των γυναικών μέσα στους τροπικούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 12 Δεκ 2018, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβοτερος εξωτικος προορισμος τοσο σε εισιτηρια οσο και σε χοτέλια, ακουσα οτι ειναι το boba bora. Ξερει κανεις τιποτα?
Τα ίδια με κάθε εξωτικό προορισμό.panos291 έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:39 Ακριβοτερος εξωτικος προορισμος τοσο σε εισιτηρια οσο και σε χοτέλια, ακουσα οτι ειναι το boba bora. Ξερει κανεις τιποτα?
Ναι αλλά αντέχεις να περάσεις 10 μέρες σε μια παραλία κ σε ένα resort όσο γαμάτο κ να ειναι; εγώ όχι.
To εχω κανει στην αιγυπτο με το ξενοδοχειο γεματο ρωσιδαρες και θα το ξανακανα.Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:45 Ναι αλλά αντέχεις να περάσεις 10 μέρες σε μια παραλία κ σε ένα resort όσο γαμάτο κ να ειναι; εγώ όχι.
Hotel Sea Gull η καπως ετσι, all inclusive. Hurghada.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 12 Δεκ 2018, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το έχω κανει στην Ταϊλάνδη και δε θα το ξανάκανε ποτέ. Μόνο 2 3 μέρες σαν πέρασμα. Χίλιες φορές να ξαναπάω ΝΥ ή Τοκυο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Δεκ 2018, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνηθως πηγαινουν για 1 εβδομαδα και ειναι ταξιδι που απευθυνεται κυριως σε νεα ζευγαρια η φραγκατους που εχουν βαρεθει το γνωστο γυρο αυστρια-ελβετια-σαλε κλπ και αναζητουν κατι διαφορετικο εν μεσω χειμερινης περιοδου.
Προσωπικα με ξενερωνει να ΠΗΔΑΩ τις εποχες.
Μου αρεσει η αναμονη για καλοκαιρι.
Προσωπικα με ξενερωνει να ΠΗΔΑΩ τις εποχες.
Μου αρεσει η αναμονη για καλοκαιρι.