!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός

Re: Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:02 Γιατι δεν ειμαι γυναικα μονη σ ενα ασανσερ ξενοδοχειου στις 4 το πρωι, με ολους γυρω να κοιμουνται η να πινουν. Δεν θα φοβομουν πως αυτη η τυπισα δεν χαμπαριαζει απο ευγενικες αρνησεις (οπως ο Οττο διδασκει το συσεξ να μη χαμπαριαζει) δεν θα φοβομουν μην χωθει στο ασανσερ η με ακολουθησει στο γκαραζ και αυτη η φαινομενικα αλλα ουσιαστικα καθολου αθωα προταση παρει αλλες διαστασεις.
Εσυ πως θα νοιωθες εαν ενας πολυ ψηλοτερος και σωματωδεστερος αντρας με τον οποιον ειχατε μια καθαρα επαγγελματικη κουβεντα σε ακολουθουσε στο ασανσερ για να σου προτεινει καφε στο δωματιο του;
Επειδή συνέχεια επαναλαμβάνεται το μοτίβο "4 η ώρα, ασανσέρ κλπ" θα μας πεις κι εμάς να καταλάβουμε την προφανώς πολύ συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεσαι;
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

νύχτα έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:18 πολλή ευθιξία παρατηρώ τελευταία εδώ μέσα :102:
Αφού διέλυσαν κανόνες, παραδοσιακή ηθική αιώνων, που τουλάχιστον λειτουργούσαν, με την σεξουαλική επανάσταστη, και "απελευθέρωση" προσπαθούν να προλάβουν μία επαναφορά και επανάκαμψη, προωθώντας ένα δικό τους πλαίσιο περιοριστικής ηθικής προσαρμοσμένο στα ιδεολογικά τους στεγανά και λεκτικά πλαίσια. Αν διαμαρτύρεσαι για την αύξηση πχ των βιασμών, παιδιών εκτός γάμων και οικογενειακής ανατροφής άρα νεανικής εγκληματικότητας, θα σου ανταπαντήσουν με το έτοιμο πλαίσιο ότι φταίνε πάλι οι ετεροφυλόφιλοι άντρες και η κουλτούρα βιασμού και πατριαρχίας που δημιουργούν, να πληρώνεις με φόρους τα γαμησιάτικα άλλων σε άγαμες μητερες που ήθελαν να διασκεδάσουν κοκ. Δεν υπάρχει πεδίο διαλόγου, κατευθείαν πλήρη απόρριψης του πλαισίου που προωθεί η ελίτ που καταδυναστεύει τους ευρωπαϊκούς λαούς και τη Δύση γενικότερα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Γραφικός έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:02
Κάτσε ρε παιδί μου, αν πω "καύλα μου θέλω να σε ...." δεν έχω περισσότερες πιθανότητες να είμαι βιαστής από το να πω "γεια χαρά, με λένε Γραφικό;" Δεν θα ήμουν "κάθε άγνωστος", θα ήμουν ένας σεξουαλικά επιθετικός άγνωστος.

Τώρα, άμα μου το έλεγε γυναίκα αυτό, πες το άγνοια κινδύνου, εγώ δεν θα φοβόμουν.
Πιο επικίνδυνο είναι για σένα να σου το πει γυναίκα, εκτός κι αν είναι φανερό ότι αστειεύεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Είχα παρενοχλησει στο παλιό phorum.gr το/τη blackpaint/yoga girl και με είχε στείλει μήνυμα ύστερα από αναφορά του/της ο συντονιστής Σαλιβερος να σταματήσω να το κάνω :oops:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Γραφικός

hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:12 Πιο επικίνδυνο είναι για σένα να σου το πει γυναίκα, εκτός κι αν είναι φανερό ότι αστειεύεται.
1ον: Διαφωνούμε σε αυτό
2ον: Εμείς μιλάμε υποθετικά. Προσωπικά δεν το έχω ζήσει κι αμφιβάλλω αν το έχει ζήσει η πλειονότητα των ανδρών του πχόρουμ. Αντιθέτως, δεν υπάρχει γυναίκα που δεν το έχει ζήσει. Αυτό το κάνει μεγαλύτερο πρόβλημά τους απ' ότι δικό μας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:04
Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:01
Naida έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:54 Νομίζω είναι εμφανέστατη η διαφορά μεταξύ φλερτ και παρενόχλησης. Η επιμονή, η χυδαιότητα, η θρασύτητα, η επιθετικοτητα και ο σεξισμός συνιστά παρενόχληση. Ότι γίνεται με σεβασμό, διακριτικά και όμορφα δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν/καμία.
Αν πει και κανένας οχι - καιγεται το αυτοκινητό του :003: - οι κινδυνοι δλδ που δεν βλέπει ο Γραφικός.
Ε και αν πει καμία όχι τη βιαζουν, τη σπάνε στο ξύλο και τη πετάνε στη θάλασσα και πνίγεται.
Η σε πόλη μακρια απο κάθε γνωστό - εμφανιζεται στην πορτα καποια που απλά καθόταν στο τραπέζι με πολλούς άλλους σε συγκέντρωση πριν μέρες - εμαθε την διεύθυνση κ δεν δεχόταν οχι ανεξάρτητα αν θα γινόταν της κόλασης με τον αρραβωνιαστικό της η με τους συγγενεις της συναδέλφους μου και την εργασια μου .
Κατά τα άλλα δεν έχουμε τπτ να φοβηθούμε.. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:02
hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:43
blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:38 Οπως το διαβασα εγω, ηταν ενας αγνωστος της που την ακολουθησε στο ασανσερ. Ενα το κρατουμενο. Ολη ομως η ουσια ηταν στην προσκληση στο δωματιο του. Εκει ξεπερασε τα ορια. Δεν εκπλησομαι βεβαια που δεν το αντιλαμβανεσαι, ειναι πολυ λεπτο για σενα.
Χέστηκα πώς το διάβασες. Σημασία έχει πώς το είπε η ίδια. Ξέρεις, στο βίντεο που έκανε γι' αυτό.

Ξεπέρασε τα όρια που την κάλεσε για καφέ, ε; Θρασύτατο φλερτ. Ούτε καν φλερτ. Έτσι όπως τέθηκε, πιο πολύ σαν απόπειρα να έχουν επαφές γιατί την θαυμάζει φαίνεται, μιας και ήταν εκεί μόνο για ένα συνέδριο και μετά θα έφευγε, οπότε δεν είχε την πολυτέλεια χρόνου να της πει μήπως θα ήθελε καμμιά φορά να πάνε για καφέ.

Σε ρώτησα επίσης αν εσένα σου έλεγε τέτοιο πράγμα μια γυναίκα, στις ίδιες συνθήκες, θα το έβλεπες σαν παρενόχληση ή έστω καν προβληματική συμπεριφορά;
θα μπορουσε να την ειχε καλεσει για καφε σ ενα δημοσιο χωρο και χωρις τις υπεκφυγες dont get me wrong (κανονικοτατο ρεδ φλαγκ).
Οσο για μενα, πως θα ειχα παρει μια υπεκφευγουσα προταση για περισσοτερη ιδωτικοτητα απο μια γυναικα στην οποια δεν εδειξα κανενα μη-επαγγελματικο ενδιαφερον; Σαν μια δυσαρεστη εκπληξη και ενα νοητικο σημειωμα να την κρατησω σε αποσταση. Αλλα δεν ειναι το ιδιο. Γιατι δεν ειμαι γυναικα μονη σ ενα ασανσερ ξενοδοχειου στις 4 το πρωι, με ολους γυρω να κοιμουνται η να πινουν. Δεν θα φοβομουν πως αυτη η τυπισα δεν χαμπαριαζει απο ευγενικες αρνησεις (οπως ο Οττο διδασκει το συσεξ να μη χαμπαριαζει) δεν θα φοβομουν μην χωθει στο ασανσερ η με ακολουθησει στο γκαραζ και αυτη η φαινομενικα αλλα ουσιαστικα καθολου αθωα προταση παρει αλλες διαστασεις.
Εσυ πως θα νοιωθες εαν ενας πολυ ψηλοτερος και σωματωδεστερος αντρας με τον οποιον ειχατε μια καθαρα επαγγελματικη κουβεντα σε ακολουθουσε στο ασανσερ για να σου προτεινει καφε στο δωματιο του;

Είπαμε πως δεν θα μπορούσε να την καλέσει για καφέ άλλη ώρα. Ήταν εκεί για μια ημερίδα. Σε άλλη χώρα. Έφυγε την επόμενη.

Και what the fuck, δεν ξέρεις καν πώς ήταν ο τύπος, που λες για ψηλότερους και πιο σωματώδεις. Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι αν μια γυναίκα θέλει να σου κάνει κακό τής είναι πιο δύσκολο από ό,τι είναι σε σένα; Εκτός από σεξιστική, αυτή η άποψη είναι και ο ορισμός της άγνοιας κινδύνου. Μην είσαι υπερφίαλος.

Κι όσο για μένα, η ερώτηση δεν μετράει, γιατί σε καμμιά περίπτωση δεν θα καλούσε άγνωστος άντρας έναν άλλον άντρα για καφέ στο δωμάτιό του. Αν ήμουν όμως γυναίκα και μου συνέβαινε αυτό, δεν θα ένιωθα μη άνετα. Μπορεί και να πήγαινα μπορεί και όχι. Ανάλογα αν μου φαινόταν ενδιαφέρον άτομο και δεν νύσταζα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:18
Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:01

Αν πει και κανένας οχι - καιγεται το αυτοκινητό του :003: - οι κινδυνοι δλδ που δεν βλέπει ο Γραφικός.
Ε και αν πει καμία όχι τη βιαζουν, τη σπάνε στο ξύλο και τη πετάνε στη θάλασσα και πνίγεται.
Η σε πόλη μακρια απο κάθε γνωστό - εμφανιζεται στην πορτα καποια που απλά καθόταν στο τραπέζι με πολλούς άλλους σε συγκέντρωση πριν μέρες - εμαθε την διεύθυνση κ δεν δεχόταν οχι ανεξάρτητα αν θα γινόταν της κόλασης με τον αρραβωνιαστικό της η με τους συγγενεις της συναδέλφους μου και την εργασια μου .
Υπάρχουν και τρελές. Αλλά στους άντρες εκτός από ψυχάκηδες είναι και νοοτροπία αυτή που βοηθάει να εκδηλώνονται τέτοιες συνπεριφορές, όχι σε όλους ευτυχώς. Αντρες κυνηγοί, το όχι της γυναίκας είναι ναι, τα θέλει ο κώλος της αφού έχει προκλητικό ντύσιμο κτλ κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γραφικός έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:15
hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:12 Πιο επικίνδυνο είναι για σένα να σου το πει γυναίκα, εκτός κι αν είναι φανερό ότι αστειεύεται.
1ον: Διαφωνούμε σε αυτό
2ον: Εμείς μιλάμε υποθετικά. Προσωπικά δεν το έχω ζήσει κι αμφιβάλλω αν το έχει ζήσει η πλειονότητα των ανδρών του πχόρουμ. Αντιθέτως, δεν υπάρχει γυναίκα που δεν το έχει ζήσει. Αυτό το κάνει μεγαλύτερο πρόβλημά τους απ' ότι δικό μας.
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει βιαστεί; Ή δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της έχουν κάνει επιθετικά σεξουαλικά σχόλια; Προφανώς είναι σπανιότερο να σου κάνουν σαν άντρα τέτοια σχόλια -στην Ελλάδα τουλάχιστον-, γιατί δεν είναι στην κουλτούρα των γυναικών να μιλάνε έτσι. Βέβαια αν έχεις ζήσει σε κάποια ξένη χώρα, το πιθανότερο είναι ότι θα σου έχει συμβεί να σου μιλήσει γυναίκα έτσι ή να σε χουφτώσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Aς δώσω και μια συμβουλή, να μοιραστώ την πολύτιμη γνώση μου με τον γυναικείο πληθυσμό του φόρουμ. Και αυτό που θα πω θέτει σαφώς και ευδιακριτως τα όρια μεταξύ φλερτ και παρενοχλησεως.
Φλερτ είναι όταν ο Fantastic Sid ομιλεί για το Είναι και Χρόνος του Heidegger και όταν απαγγελει Εζρα Πάουντ. Παρενόχληση είναι η ύπαρξη και μόνο του αναρχοκομμουνισμου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:24
Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:18

Υπάρχουν και τρελές. Αλλά στους άντρες εκτός από ψυχάκηδες είναι και νοοτροπία αυτή που βοηθάει να εκδηλώνονται τέτοιες συνπεριφορές, όχι σε όλους ευτυχώς. Αντρες κυνηγοί, το όχι της γυναίκας είναι ναι, τα θέλει ο κώλος της αφού έχει προκλητικό ντύσιμο κτλ κτλ
Η ιδια νοοτροπία υπάρχει και στις γυναίκες - εστω και αν προσπαθησες να τις αποκαλέσεις ΄΄τρελες'' και να καθαρίσεις.
Κινδυνοι υπάρχουν πολλοί και ας μην τους καταλαβαίνει ο Γραφικός .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γραφικός έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:02 Κάτσε ρε παιδί μου, αν πω "καύλα μου θέλω να σε ...." δεν έχω περισσότερες πιθανότητες να είμαι βιαστής από το να πω "γεια χαρά, με λένε Γραφικό;"
Κι επειδή ξέχασα να απαντήσω σε αυτό, όχι. Οι πιθανότητες να είσαι βιαστής είναι περίπου 0 με τέτοιο μπάσιμο. Χυδαίος, βλάκας που κάνει την πλάκα του, ναι. Αλλά βιαστής όχι και το ξέρουν μια χαρά αυτό οι γυναίκες. Δεν συμπεριφέρονται έτσι οι βιαστές. Βασικά αν πεις «γεια χαρά, με λένε τάδε», έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να είσαι βιαστής. Πάλι οι πιθανότητες είναι κοντά στο μηδέν. Ξέρεις, έχουμε 150-300 βιασμούς και απόπειρες τον χρόνο, σε πληθυσμιακό δείγμα 10 εκατομμυρίων. Οι πιθανότητες να πέσεις σε βιαστή είναι σχεδόν μηδέν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γραφικός

hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:37 Κι επειδή ξέχασα να απαντήσω σε αυτό, όχι. Οι πιθανότητες να είσαι βιαστής είναι περίπου 0 με τέτοιο μπάσιμο. Χυδαίος, βλάκας που κάνει την πλάκα του, ναι. Αλλά βιαστής όχι και το ξέρουν μια χαρά αυτό οι γυναίκες. Δεν συμπεριφέρονται έτσι οι βιαστές. Βασικά αν πεις «γεια χαρά, με λένε τάδε», έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να είσαι βιαστής. Πάλι οι πιθανότητες είναι κοντά στο μηδέν. Ξέρεις, έχουμε 150-300 βιασμούς και απόπειρες τον χρόνο, σε πληθυσμιακό δείγμα 10 εκατομμυρίων. Οι πιθανότητες να πέσεις σε βιαστή είναι σχεδόν μηδέν.
Να τοποθετηθούν αι γυναίκαι, από εδώ και μπρος θα λέω Α και θα λες Β δεν έχει νόημα.
Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:33 Κινδυνοι υπάρχουν πολλοί και ας μην τους καταλαβαίνει ο Γραφικός .
Κίνδυνοι υπάρχουν για τους άνδρες κατά τη διάρκεια της σχέσης και μετά, δεν σκέφτεται ποτέ κανείς αν κινδυνεύει να τον παρενοχλήσουν γυναίκες αν βγει να πιει ένα ποτό μόνος του.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:21 ..σε καμμιά περίπτωση δεν θα καλούσε άγνωστος άντρας έναν άλλον άντρα για καφέ στο δωμάτιό του.
αμα σου λεω πως εισαι αβγαλτος :c020:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:37 Ξέρεις, έχουμε 150-300 βιασμούς και απόπειρες τον χρόνο, σε πληθυσμιακό δείγμα 10 εκατομμυρίων. Οι πιθανότητες να πέσεις σε βιαστή είναι σχεδόν μηδέν.
Οτι να ναι γραφεις: τοσοι ειναι μονο οι καταγγελομενοι βιασμοι, τα αληθινα νουμερα ειναι στις 4500-5500.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”