!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Όπως και να έχει, για να μην ξεχνιόμαστε στα σημαντικά του πχορουμ.
ΓΓ ανήλικε βαφέα που δεν κάνει να πούμε τίποτα για το συγγενικο σου περιβάλλον, χυδαίε τυπε που ανοίγεις νήματα για το πόσο έφταιξε ο νεαρός στα Χανιά, μελλοντικέ πετυχημένε αγρότη προμηθευτή αβοκάντο, μπήκε καλά το νήμα στον κωλο σου;
Μόνο αυτό πες μου
ΓΓ ανήλικε βαφέα που δεν κάνει να πούμε τίποτα για το συγγενικο σου περιβάλλον, χυδαίε τυπε που ανοίγεις νήματα για το πόσο έφταιξε ο νεαρός στα Χανιά, μελλοντικέ πετυχημένε αγρότη προμηθευτή αβοκάντο, μπήκε καλά το νήμα στον κωλο σου;
Μόνο αυτό πες μου
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Τι Μάλακαςnik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37δεκτον λαθος, απλα με χετε τρομαξει ρε σαταναδες για ολα ικανους σας εχωΑρίστος έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:24nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:23
αυτα τι ειναι τσιρλιντερς ? Αντε να χει πεθανει το παιδι σου, να εχεις τον πονο σου, και να βλεπεις στο ονομα του τσιρλιντερς, καινουργιους δισκους τραγουδιστων, μπανερακια, αφισες, διαφημιστικα, καλπες, πολιτικες καριερες, δικαστικες καριερες ...
μακαριος ο εξαυλωμενος στα τεμπη που δεν τον πηρε χαμπαρι κανεις απο τα ανθρωπαρια ...
Αυτο ειναι απο το 2019 ρε ανοιχτοματη.
.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
τι μια χαρά ρε μαλάκα, σαν κομματόσκυλο που ξέχασαν να το κανουν απντατε 15 χρόνια τα λες. Δεν ειναι σωστό να κανουμε πορεία οταν τα παιδακια στην αφρική πεινάνε κλπ, ελεος λιγο, σεβάσου τον χώρο που γράφεις μαλακίες, δώσε λιγο κόπο.nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37 Μια χαρα τα λεω οσο και να βυζοτραβιεστε. Οκ δεκτο δεν πηρα χαμπαρι οτι ειναι απο αλλο παρατραγουδο το βιντεο, αλλα ικανους τους εχω να ειχαν και τετοια νουμερακια και τωρα.
Ε όχι και μαλάκα, αυτό πάει πολύ.
Τέσπαν, σε συγχωρώ αλλά να μην ξαναγίνει ε, δεν πρόλαβα να διαβάσω τρεις σελιδούλες στον νήμα και τσουπ να με πάρεις το φαΐ από το χέρι.
Τα άλλα τα παιδάκια ούτε που τα σκέφτεσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- jackie Daniels
3 ταξι κοσμο
Περίμενε, πάει ο Σατανικός με λοιπό κλιμάκιο να κάνει αυτοψίαAitwlos έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:39 Όπως και να έχει, για να μην ξεχνιόμαστε στα σημαντικά του πχορουμ.
Μόνο αυτό πες μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναι, αυτό ήτανε το λάθος σου, όχι το αξίωμα ότι το θέμα έχει ξεχαστεί και καπάκι για το ίδιο θέμα παίζει να μαζεύτηκε ο περισσότερος κόσμος πανελλαδικά εδώ και δεκαετίες.nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37Μια χαρα τα λεω οσο και να βυζοτραβιεστε. Οκ δεκτο δεν πηρα χαμπαρι οτι ειναι απο αλλο παρατραγουδο το βιντεο, αλλα ικανους τους εχω να ειχαν και τετοια νουμερακια και τωρα.enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:26ναι ηταν στην πορεία και εκείνες, προφανώς. Τυχεροι οσοι πέθαναν πράγματι, δεν διαβάζουν τις μαλακίες σου.nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:23 αυτα τι ειναι τσιρλιντερς ? Αντε να χει πεθανει το παιδι σου, να εχεις τον πονο σου, και να βλεπεις στο ονομα του τσιρλιντερς, καινουργιους δισκους τραγουδιστων, μπανερακια, αφισες, διαφημιστικα, καλπες, πολιτικες καριερες, δικαστικες καριερες ...
μακαριος ο εξαυλωμενος στα τεμπη που δεν τον πηρε χαμπαρι κανεις απο τα ανθρωπαρια ...
Δεν είναι τόσο εύκολες οι παραδοχές των λαθών μας εκτός κι αν δεν κάνουμε ποτέ λάθος.
.
.
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:40τι μια χαρά ρε μαλάκα, σαν κομματόσκυλο που ξέχασαν να το κανουν απντατε 15 χρόνια τα λες. Δεν ειναι σωστό να κανουμε πορεία οταν τα παιδακια στην αφρική πεινάνε κλπ, ελεος λιγο, σεβάσου τον χώρο που γράφεις μαλακίες, δώσε λιγο κόπο.nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37 Μια χαρα τα λεω οσο και να βυζοτραβιεστε. Οκ δεκτο δεν πηρα χαμπαρι οτι ειναι απο αλλο παρατραγουδο το βιντεο, αλλα ικανους τους εχω να ειχαν και τετοια νουμερακια και τωρα.
.
.
Πλάκα για την πληροφορία που μου αποκάλυψες για τα κινητά σου έκανα.Aitwlos έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:35Η γαλη μου ζήτησε να της αποδείξω αν είμαι στην συγκέντρωση αφού έφυγα![]()
Αν τελικώς πήγες δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να σου παραδώσω το βραβείο.
Δεν σημαίνει πρώτος αλλά ο ένας και μοναδικός πχορουμίτης που πήγε στη συγκέντρωση. Τα υπόλοιπα αγανακτισμένα έκατσαν στα ήδη κλούβια αυγά τους και συνεχίζουν να τα κλωσσάνε μεσ´ την τρελλή χαρά. Όπως πάντα άλλωστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί σου κάνει εντύπωση; Υπήρχε ποτέ περίπτωση τα μουνόπανα να αλλάξουν κατεύθυνση; Κάποιοι τα παίρνουν λογικά, κάποιοι άλλοι είναι για τον πούτσο, γι'αυτό και ασχολούνται 24/7 με την πολιτική κονίστρα.Saturn έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37 Ακόμα εδω μέσα ψοφολογάνε τα μουνόπανα που σιτίζονται με το σκατό του Κούλη?
Όττο, Γιαννό, Σατανικέ, Γαλή και λοιποί κερατάδες?
Πανταχόθεν.
Ξεφτιλίκια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν μου κάνει καμιά εντύπωσηΠασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:51Γιατί σου κάνει εντύπωση; Υπήρχε ποτέ περίπτωση τα μουνόπανα να αλλάξουν κατεύθυνση; Κάποιοι τα παίρνουν λογικά, κάποιοι άλλοι είναι για τον πούτσο, γι'αυτό και ασχολούνται 24/7 με την πολιτική κονίστρα.Saturn έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37 Ακόμα εδω μέσα ψοφολογάνε τα μουνόπανα που σιτίζονται με το σκατό του Κούλη?
Όττο, Γιαννό, Σατανικέ, Γαλή και λοιποί κερατάδες?
Πανταχόθεν.
Ξεφτιλίκια.
Να τους βρίσω ήθελα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Προχωρώντας κατά τις 12 προς τα δικαστήρια στη "Δικαιοσύνης" που είχαμε το ραντεβού, περνώντας σχετικά γρήγορα ανάμεσα από τον κόσμο που μαζευόταν από παντού, δίπλα απο μια κυρία με το μικρό, 5χρονο βαριά, κοριτσάκι της από το χέρι την ακούω να της λέει...
- είναι αδικία γλυκιά μου αυτό που έγινε σ αυτά τα παιδιά, και όπως έχουμε πει την αδικία δεν πρέπει να τη δεχόμαστε
Συγκινήθηκα για μια στιγμούλα, υπάρχουν ακόμα δίκαιοι άνθρωποι σκέφτηκα που διδάσκουν μικρά παιδιά δικαιοσύνη...
καθώς χανόταν η φωνή στο γρήγορο περπάτημα, ήρθε μια σκέψη στο μυαλό μου ή μάλλον ένας στίχος...
Δίελθε διὰ τῆς πόλεως, ...καὶ κάμε σημεῖον ἐπὶ τῶν μετώπων τῶν ἀνδρῶν, τῶν στεναζόντων καὶ βοώντων διὰ πάντα τὰ βδελύγματα τὰ γινόμενα ἐν μέσῳ αὐτῆς.
Και τίποτα να μην μπορείς να αλλάξεις από την αδικία και τη διαφθορά, μην πάψεις ποτέ να στενάζεις, να βοάς, να διαμαρτύρεσαι όταν την αντιμετωπίζεις. Αν φτάσεις να την αποδέχεσαι την αδικία αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα πλέον, χωρίς άχνα, είσαι πνευματικά νεκρός... ήδη μυρίζεις.
ΥΓ. Αυτό που έγινε στο Ηράκλειο σήμερα δεν το έχω ξαναδεί...συγκλονιστικό, ανθρώπινο, συγκινητικό. Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που έδωσαν ένα απλό παρόν διαμαρτυρίας, για τη δικαίωση αυτών των ψυχών που αδικήθηκαν.
- είναι αδικία γλυκιά μου αυτό που έγινε σ αυτά τα παιδιά, και όπως έχουμε πει την αδικία δεν πρέπει να τη δεχόμαστε
Συγκινήθηκα για μια στιγμούλα, υπάρχουν ακόμα δίκαιοι άνθρωποι σκέφτηκα που διδάσκουν μικρά παιδιά δικαιοσύνη...
καθώς χανόταν η φωνή στο γρήγορο περπάτημα, ήρθε μια σκέψη στο μυαλό μου ή μάλλον ένας στίχος...
Δίελθε διὰ τῆς πόλεως, ...καὶ κάμε σημεῖον ἐπὶ τῶν μετώπων τῶν ἀνδρῶν, τῶν στεναζόντων καὶ βοώντων διὰ πάντα τὰ βδελύγματα τὰ γινόμενα ἐν μέσῳ αὐτῆς.
Και τίποτα να μην μπορείς να αλλάξεις από την αδικία και τη διαφθορά, μην πάψεις ποτέ να στενάζεις, να βοάς, να διαμαρτύρεσαι όταν την αντιμετωπίζεις. Αν φτάσεις να την αποδέχεσαι την αδικία αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα πλέον, χωρίς άχνα, είσαι πνευματικά νεκρός... ήδη μυρίζεις.
ΥΓ. Αυτό που έγινε στο Ηράκλειο σήμερα δεν το έχω ξαναδεί...συγκλονιστικό, ανθρώπινο, συγκινητικό. Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που έδωσαν ένα απλό παρόν διαμαρτυρίας, για τη δικαίωση αυτών των ψυχών που αδικήθηκαν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:49Πλάκα για την πληροφορία που μου αποκάλυψες για τα κινητά σου έκανα.
Αν τελικώς πήγες δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να σου παραδώσω το βραβείο.![]()
Δεν σημαίνει πρώτος αλλά ο ένας και μοναδικός πχορουμίτης που πήγε στη συγκέντρωση. Τα υπόλοιπα αγανακτισμένα έκατσαν στα ήδη κλούβια αυγά τους και συνεχίζουν να τα κλωσσάνε μεσ´ την τρελλή χαρά. Όπως πάντα άλλωστε.
Σε ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις ότι πήγα, χωρίς να περιμένω αναγνώριση.
Αλλά θα επιμείνω στην ερώτηση.εχει σημασία για εσένα αν πόσοι πχορουμιτες πήγαν;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί έπαθε πάλι η σαλούφα; 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όπως είναι γνωστό έχω στηρίξει ΝΔ από τη στιγμή που πρόεδρος της βγήκε ο Μητσοτάκης.
Να ρωτήσω κάτι.
Χάθηκαν 60 άνθρωποι ωραία;
Καποιος δε πρέπει να φταίει;
Έχει παραπεμφθεί κάποιος στη δικαιοσύνη;
Και αν ναι, είναι ακόμη στη θέση του; είναι προφυλακισμενος;
Γιατί μέχρι στιγμής βλέπω έχουμε μια μουφα παραίτηση Καραμανλή, τίποτα άλλο.
Να ρωτήσω κάτι.
Χάθηκαν 60 άνθρωποι ωραία;
Καποιος δε πρέπει να φταίει;
Έχει παραπεμφθεί κάποιος στη δικαιοσύνη;
Και αν ναι, είναι ακόμη στη θέση του; είναι προφυλακισμενος;
Γιατί μέχρι στιγμής βλέπω έχουμε μια μουφα παραίτηση Καραμανλή, τίποτα άλλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-