enaon αυτός σου ξέφυγε.Ρίχτου μια περιποιημένη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:20 βρήκατε καινούργια μαλακία τώρα με το δεν έχω οξυγόνο ε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
ελάτε με τον κώλοΣτύξ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:59enaon αυτός σου ξέφυγε.Ρίχτου μια περιποιημένη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:20 βρήκατε καινούργια μαλακία τώρα με το δεν έχω οξυγόνο ε;![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ληστοσυμμορίτης
Το δεν έχω οξυγόνο οι ίδιοι οι γονείς το αναφέρουν
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Otto Weininger
Ελπίζω τουλάχιστον να μην βγάλουν φώτος μες την τρελή χαρά όπως το 2023.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:49Από σλόγκαν άλλο τίποτα τα σιχαμένα πτωματοφαγα ερπετάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:20 βρήκατε καινούργια μαλακία τώρα με το δεν έχω οξυγόνο ε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έπιασε όλο το τημ δουλειά . Δεν έχουν Κυριακές κι αργίες , διπλό όμως το μεροκάματο.
Στο πεπόνι τον ακτινίδιο πέστα, πού 'χει μουλιάσει το γκρόβερ του Κούλη απ' τα γλυφοκώλια.Στύξ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:37Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 20:45
Αν καταρρίφθηκε το ελικόπτερο προφανώς δεν πρόκειται για ατύχημα. Οι ιατροδικαστές δεν εξετάζουν μόνον τα πτώματα, εξετάζουν και τις συνθήκες του θανάτου. Απλώς ο Γιαννόπουλος λέει μαλακίες. Πάλι.
Δεν έχει ΑΝ. Το ελικόπτερο κατερρίφθη στις 01.35 κι όχι στις 05.30 που ανακοινώθηκε.
Ταυτόχρονα εδόθη αποδέσμευση αντιαεροπορικών και ακολούθησαν μαζικές έξοδοι RF-4E και F-4E με πλήρη φόρτο απ΄την 110 Π.Μ.
Έφεδρος ανθυποσμηναγός ΑΜΑΔ τότε ,επιστρατευθείς επί δεκαήμερο με τα ΊΜΙΑ.
Τζίτζι μου είσαι χαζό παιδάκι μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιαν 2025, 08:58Κάτσε σπίτι μωρέ, καλύτερα.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:38Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:59
Τώρα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτό. Πέρα από τα κόμματα στο κάλεσμα του συλλόγου συγγενών των θυμάτων υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν θέση, ομοσπονδίες γονέων, μαθητές, φοιτητές ακόμα και ένας συλλογος μοτοσυκλετιστών μπορεί να πάρει απόφαση να συμπαρασταθεί π.χ. γιατί και αυτοί έχουν παιδιά ή θα μπορούσαν να είναι μέσα και οι ίδιοι.
Τώρα για τα πολιτικά κόμματα, έχουν διαφορετικές αφετηρίες και προσλαμβάνουσες, π.χ. το πολιτικό κόμμα που κυβερνά θα έλεγε ας συμπαρασταθούμε στους γονείς βουβά, ας σφίξουμε τα χείλη, ας τους πουμε συλληπητήρια, ας αναψουμε και ενα κεράκι μέχρι εκεί. Και κάθε πολιτικό κόμμα έχει τη δική του αντίληψη για την τραγωδία.
Όπως και να έχει σου επαναλλαμβάνω ότι δεν είναι ανάγκη να πας σε κάποιο μπλοκ κάποιου πολιτικού κόμματος.
Ο δικός μου λόγος σαν Πασιφάη, είναι συμβόλαιο και όταν τον χρησιμοποιησω, το καλό που του θέλω να είναι τίμιος. Άπαξ και δεν είναι ξεκάθαρος, αποστασιοποιούμαι.
Υ.γ. Τα ''μπλόκα'' των κομμάτων, είναι εμφανή και κάνουν κουμάντο. Το γνωρίζεις. Οπότε αργά ή γρήγορα, μπαίνουμε στο τριπάκι της ταμπέλας. Όχι, μερσί. Σε κανένα σύμπαν.
Σίγουρα έχει ωραίο πρωινάδικο ο Σκάι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καλέ μου άνθρωπε, αυτό που ΔΕΝ εννοείς να καταλάβεις είναι πως εγώ δεν γουστάρω να μπω σε κάποιον όχλο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι μέσω αυτού.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:17Ε μην πας σε μπλοκ κάποιου κόμματος, το λέω αυτό για οποιονδήποτε είναι επιφυλακτικός σε κάτι τέτοιο. Χθες πληροφορήθηκα πως στη Θεσσαλονίκη θα κατέβει σύλλογος φιλάθλων του παοκ. Και οι παοκτζηδες ξέρεις έχουν παιδιά.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:38Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:59
Τώρα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτό. Πέρα από τα κόμματα στο κάλεσμα του συλλόγου συγγενών των θυμάτων υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν θέση, ομοσπονδίες γονέων, μαθητές, φοιτητές ακόμα και ένας συλλογος μοτοσυκλετιστών μπορεί να πάρει απόφαση να συμπαρασταθεί π.χ. γιατί και αυτοί έχουν παιδιά ή θα μπορούσαν να είναι μέσα και οι ίδιοι.
Τώρα για τα πολιτικά κόμματα, έχουν διαφορετικές αφετηρίες και προσλαμβάνουσες, π.χ. το πολιτικό κόμμα που κυβερνά θα έλεγε ας συμπαρασταθούμε στους γονείς βουβά, ας σφίξουμε τα χείλη, ας τους πουμε συλληπητήρια, ας αναψουμε και ενα κεράκι μέχρι εκεί. Και κάθε πολιτικό κόμμα έχει τη δική του αντίληψη για την τραγωδία.
Όπως και να έχει σου επαναλλαμβάνω ότι δεν είναι ανάγκη να πας σε κάποιο μπλοκ κάποιου πολιτικού κόμματος.
Ο δικός μου λόγος σαν Πασιφάη, είναι συμβόλαιο και όταν τον χρησιμοποιησω, το καλό που του θέλω να είναι τίμιος. Άπαξ και δεν είναι ξεκάθαρος, αποστασιοποιούμαι.
Υ.γ. Τα ''μπλόκα'' των κομμάτων, είναι εμφανή και κάνουν κουμάντο. Το γνωρίζεις. Οπότε αργά ή γρήγορα, μπαίνουμε στο τριπάκι της ταμπέλας. Όχι, μερσί. Σε κανένα σύμπαν.
Έχω ξεκαθαρίσει δημόσια πως το Μάτι, την Μάνδρα και τα Τέμπη, τα θεωρώ εγκλήματα κυβερνήσεων που ουδέποτε ασχολήθηκαν ουσιαστικά να πανε στο σκαμνί, τους υπαίτιους. Ανέκαθεν το λοιπόν, έχουμε συμφέροντα πολιτικά, που καλύπτονται κάτω απ'το τραπέζι .Δεν έχω παρτίδες με μαντρόσκυλα, ποτέ δεν είχα και ούτε επιθυμώ.
Ξες, όλοι εχουμε παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω παντιέρα ρόσα να γκαρίζω για να ευφρανθούν οι υποδέλοιποι.
Όπως επίσης δεν θα χαριστώ στα νόπανα που θεωρουν πως ορίζουν τα σύμπαντα,με τα χυσαμολια τους. Η Επίδαυρος θα τους καλωσόριζε ανοιχτά στην ''τραγικοτητα'' που προβάλλουν . Όλες τις Αντιγόνες.
Σκάσε και πίπωνε, κατά το ανέκδοτο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 11:09ελάτε με τον κώλοΣτύξ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:59enaon αυτός σου ξέφυγε.Ρίχτου μια περιποιημένη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:20 βρήκατε καινούργια μαλακία τώρα με το δεν έχω οξυγόνο ε;![]()
- jackie Daniels
ω ρε φιλεΜαδουραίος έγραψε: 26 Ιαν 2025, 06:22 htt ps://tw itter.com/AretiAthanasiu/status/18827784973 96990199
απ τις 6 σε βαλανε βαρδια Κυριακατικα
απαραδεκτο
Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:38Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:59Τώρα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτό. Πέρα από τα κόμματα στο κάλεσμα του συλλόγου συγγενών των θυμάτων υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν θέση, ομοσπονδίες γονέων, μαθητές, φοιτητές ακόμα και ένας συλλογος μοτοσυκλετιστών μπορεί να πάρει απόφαση να συμπαρασταθεί π.χ. γιατί και αυτοί έχουν παιδιά ή θα μπορούσαν να είναι μέσα και οι ίδιοι.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:37
Το ζητούμενο για μένα ανέκαθεν, ήταν ο τρόπος που παίρνουν θέση τα κόμματα. Θα προτιμούσα μια ενιαία φωνή, εν αντιθέσει μ'αυτο το τσίρκουλο που βιώνω, σε όσες σημαντικές και κρίσιμες στιγμές λαμβάνουν χώρα.
Δεν καταλαβαινω ας πούμε γιατί δεν συντάσσονται όλοι με τον πόνο των ανθώπων, είτε για το Μάτι, είτε για τα Τέμπη. Γιατί πρέπει να ψάχνω μια λογική φωνή, στον καφενειακό κυκεώνα.
Βλέπω, η αλήθεια είναι, μια κατάσταση που δεν αλλάζει. Κι όταν επιμένω για την νοοτροπία, δεν το λέω τυχαία.
Ενδεχομένως αυτό που λέω να σου φαίνεται παράταιρο. Αλλά δεν είναι .Ίσως δεν μπορείς να το δεις, να το νοιώσεις, εσύ και οι υπόλοιποι.
Θα ήταν τεράστια πρόοδος, να μπορέσουν οι άνθρωποι, να φύγουν απ'τα σκουπιδαριά και να κατακτήσουν τις ζωές τους ακομμάτιστα.
Συ δεν μπαίνεις σε τοπικιστικές κόντρες αλλά όλο μαλακίες λες για τους πυργιωτες
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:33Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:38Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:59
Συ δεν μπαίνεις σε τοπικιστικές κόντρες αλλά όλο μαλακίες λες για τους πυργιωτες![]()
Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:46Aitwlos έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:33Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:38
Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.
Συ δεν μπαίνεις σε τοπικιστικές κόντρες αλλά όλο μαλακίες λες για τους πυργιωτες![]()
![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
SeaHawk έγραψε: 26 Ιαν 2025, 11:23 Τragic
Kαποιοι υπερεκτιμησαν τις δυναμεις τους
Βατερλο
viewtopic.php?f=29&t=59310
Τραβά gym
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 1626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 13 Απαντήσεις