!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
- Μαδουραίος
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
παρε μια ανασα ρε θα σκασεις υπερ καθηκοντος .
- Μαδουραίος
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Έσπασε μια καπότα ή μου φάνηκε;
6 χρονια στα πεταμε ολα μεσα . τωρα θυμήθηκες τις προφυλαξεις ?
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κάτσε σπίτι μωρέ, καλύτερα.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:38Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:59Τώρα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτό. Πέρα από τα κόμματα στο κάλεσμα του συλλόγου συγγενών των θυμάτων υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν θέση, ομοσπονδίες γονέων, μαθητές, φοιτητές ακόμα και ένας συλλογος μοτοσυκλετιστών μπορεί να πάρει απόφαση να συμπαρασταθεί π.χ. γιατί και αυτοί έχουν παιδιά ή θα μπορούσαν να είναι μέσα και οι ίδιοι.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:37
Το ζητούμενο για μένα ανέκαθεν, ήταν ο τρόπος που παίρνουν θέση τα κόμματα. Θα προτιμούσα μια ενιαία φωνή, εν αντιθέσει μ'αυτο το τσίρκουλο που βιώνω, σε όσες σημαντικές και κρίσιμες στιγμές λαμβάνουν χώρα.
Δεν καταλαβαινω ας πούμε γιατί δεν συντάσσονται όλοι με τον πόνο των ανθώπων, είτε για το Μάτι, είτε για τα Τέμπη. Γιατί πρέπει να ψάχνω μια λογική φωνή, στον καφενειακό κυκεώνα.
Βλέπω, η αλήθεια είναι, μια κατάσταση που δεν αλλάζει. Κι όταν επιμένω για την νοοτροπία, δεν το λέω τυχαία.
Ενδεχομένως αυτό που λέω να σου φαίνεται παράταιρο. Αλλά δεν είναι .Ίσως δεν μπορείς να το δεις, να το νοιώσεις, εσύ και οι υπόλοιποι.
Θα ήταν τεράστια πρόοδος, να μπορέσουν οι άνθρωποι, να φύγουν απ'τα σκουπιδαριά και να κατακτήσουν τις ζωές τους ακομμάτιστα.
Τώρα για τα πολιτικά κόμματα, έχουν διαφορετικές αφετηρίες και προσλαμβάνουσες, π.χ. το πολιτικό κόμμα που κυβερνά θα έλεγε ας συμπαρασταθούμε στους γονείς βουβά, ας σφίξουμε τα χείλη, ας τους πουμε συλληπητήρια, ας αναψουμε και ενα κεράκι μέχρι εκεί. Και κάθε πολιτικό κόμμα έχει τη δική του αντίληψη για την τραγωδία.
Όπως και να έχει σου επαναλλαμβάνω ότι δεν είναι ανάγκη να πας σε κάποιο μπλοκ κάποιου πολιτικού κόμματος.
Ο δικός μου λόγος σαν Πασιφάη, είναι συμβόλαιο και όταν τον χρησιμοποιησω, το καλό που του θέλω να είναι τίμιος. Άπαξ και δεν είναι ξεκάθαρος, αποστασιοποιούμαι.
Υ.γ. Τα ''μπλόκα'' των κομμάτων, είναι εμφανή και κάνουν κουμάντο. Το γνωρίζεις. Οπότε αργά ή γρήγορα, μπαίνουμε στο τριπάκι της ταμπέλας. Όχι, μερσί. Σε κανένα σύμπαν.
Σίγουρα έχει ωραίο πρωινάδικο ο Σκάι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
καλα τα λεει η πασιφαη ....ναζι τακτικες απο αριστεραΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιαν 2025, 08:58Κάτσε σπίτι μωρέ, καλύτερα.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:38Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:59
Τώρα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτό. Πέρα από τα κόμματα στο κάλεσμα του συλλόγου συγγενών των θυμάτων υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν θέση, ομοσπονδίες γονέων, μαθητές, φοιτητές ακόμα και ένας συλλογος μοτοσυκλετιστών μπορεί να πάρει απόφαση να συμπαρασταθεί π.χ. γιατί και αυτοί έχουν παιδιά ή θα μπορούσαν να είναι μέσα και οι ίδιοι.
Τώρα για τα πολιτικά κόμματα, έχουν διαφορετικές αφετηρίες και προσλαμβάνουσες, π.χ. το πολιτικό κόμμα που κυβερνά θα έλεγε ας συμπαρασταθούμε στους γονείς βουβά, ας σφίξουμε τα χείλη, ας τους πουμε συλληπητήρια, ας αναψουμε και ενα κεράκι μέχρι εκεί. Και κάθε πολιτικό κόμμα έχει τη δική του αντίληψη για την τραγωδία.
Όπως και να έχει σου επαναλλαμβάνω ότι δεν είναι ανάγκη να πας σε κάποιο μπλοκ κάποιου πολιτικού κόμματος.
Ο δικός μου λόγος σαν Πασιφάη, είναι συμβόλαιο και όταν τον χρησιμοποιησω, το καλό που του θέλω να είναι τίμιος. Άπαξ και δεν είναι ξεκάθαρος, αποστασιοποιούμαι.
Υ.γ. Τα ''μπλόκα'' των κομμάτων, είναι εμφανή και κάνουν κουμάντο. Το γνωρίζεις. Οπότε αργά ή γρήγορα, μπαίνουμε στο τριπάκι της ταμπέλας. Όχι, μερσί. Σε κανένα σύμπαν.
Σίγουρα έχει ωραίο πρωινάδικο ο Σκάι.
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
μλκ παρε μια ανασα ρε . γαμα το κωμα . διαλυμενο ειναι . την 2ρα παρουσια περιμενεις ?
Όχι, καλύτερα να βασανίζεται διά βίου από τύψεις,αν δεν είναι τελείως παχύδερμο και έχει έστω λίγο απ΄αυτό που το λένε συνείδηση.
- Ληστοσυμμορίτης
Ε μην πας σε μπλοκ κάποιου κόμματος, το λέω αυτό για οποιονδήποτε είναι επιφυλακτικός σε κάτι τέτοιο. Χθες πληροφορήθηκα πως στη Θεσσαλονίκη θα κατέβει σύλλογος φιλάθλων του παοκ. Και οι παοκτζηδες ξέρεις έχουν παιδιά.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:38Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:59Τώρα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτό. Πέρα από τα κόμματα στο κάλεσμα του συλλόγου συγγενών των θυμάτων υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν θέση, ομοσπονδίες γονέων, μαθητές, φοιτητές ακόμα και ένας συλλογος μοτοσυκλετιστών μπορεί να πάρει απόφαση να συμπαρασταθεί π.χ. γιατί και αυτοί έχουν παιδιά ή θα μπορούσαν να είναι μέσα και οι ίδιοι.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:37
Το ζητούμενο για μένα ανέκαθεν, ήταν ο τρόπος που παίρνουν θέση τα κόμματα. Θα προτιμούσα μια ενιαία φωνή, εν αντιθέσει μ'αυτο το τσίρκουλο που βιώνω, σε όσες σημαντικές και κρίσιμες στιγμές λαμβάνουν χώρα.
Δεν καταλαβαινω ας πούμε γιατί δεν συντάσσονται όλοι με τον πόνο των ανθώπων, είτε για το Μάτι, είτε για τα Τέμπη. Γιατί πρέπει να ψάχνω μια λογική φωνή, στον καφενειακό κυκεώνα.
Βλέπω, η αλήθεια είναι, μια κατάσταση που δεν αλλάζει. Κι όταν επιμένω για την νοοτροπία, δεν το λέω τυχαία.
Ενδεχομένως αυτό που λέω να σου φαίνεται παράταιρο. Αλλά δεν είναι .Ίσως δεν μπορείς να το δεις, να το νοιώσεις, εσύ και οι υπόλοιποι.
Θα ήταν τεράστια πρόοδος, να μπορέσουν οι άνθρωποι, να φύγουν απ'τα σκουπιδαριά και να κατακτήσουν τις ζωές τους ακομμάτιστα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
βρήκατε καινούργια μαλακία τώρα με το δεν έχω οξυγόνο ε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαδουραίος
'Eιναι ντροπη και ντρεπομαι' ειναι καλυτερο λεκανατζουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:20 βρήκατε καινούργια μαλακία τώρα με το δεν έχω οξυγόνο ε;
- Λίνο Βεντούρα
Από σλόγκαν άλλο τίποτα τα σιχαμένα πτωματοφαγα ερπετάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:20 βρήκατε καινούργια μαλακία τώρα με το δεν έχω οξυγόνο ε;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 1554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 13 Απαντήσεις