Καθολου δεν ξεφευγω την ωμη αληθεια γραφω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
- nik_killthemall
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
ερνεστο καρανίξ
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
καλη ερωτησηnemo έγραψε: 25 Ιαν 2025, 21:47απο ποιον περιμενετε;ερνεστο καρανίξ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 21:29 θα πρεπει και εμεις να κανουμε μαζικες διαδηλωσεις για τους 100αδες δολοφονηθεντες στο ματι και στη μανδρα απ τους ερυθροφασιστες επι αγραμματου τσιπρα
και μεις οι ελληνες πρεπει να οργανωθουμε και να διαδηλωνουμε οχι μονο οι μπολσεβικοι!
οι χαζοαστουληδες χριστιανουληδες δεξιουληδες δεν οργανωνονται ειναι αδυναμοι δειλοι και σφαλιαροφαγοι. μονο λογια εδω μεσα και σε ολο το ιντερνετ.
τους εχουν ανετα οι ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες 51 χρονια τωρα...
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για να κάνεις κάτι παρόμοιο πρέπει να το πιστεύεις.Προσωπικά μου φαίνεται εντελώς εξωφρενικό να έπαιρνα τους δρόμους επειδή π.χ. ο Τσίπρας κορόιδευε τον κόσμο για το Μάτι,να κολλάω αφίσες και να τρέχω εμμονικά να φωνάζω δολοφόνε και τα παρόμοια που κάνουν αυτοί.Θα περιμένω τις εκλογές και θα ψηφίσω ανάλογα.Το ίδιο σκέπτονται και πολλοί άλλοι,δεν ταιριάζουν στη νοοτροπία των συντηρητικών μαζικές συγκεντρώσεις.Δεν βλέπουν την πολιτική σαν μια συνεχή κόντρα.ερνεστο καρανίξ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:01καλη ερωτησηnemo έγραψε: 25 Ιαν 2025, 21:47απο ποιον περιμενετε;ερνεστο καρανίξ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 21:29 θα πρεπει και εμεις να κανουμε μαζικες διαδηλωσεις για τους 100αδες δολοφονηθεντες στο ματι και στη μανδρα απ τους ερυθροφασιστες επι αγραμματου τσιπρα
και μεις οι ελληνες πρεπει να οργανωθουμε και να διαδηλωνουμε οχι μονο οι μπολσεβικοι!
οι χαζοαστουληδες χριστιανουληδες δεξιουληδες δεν οργανωνονται ειναι αδυναμοι δειλοι και σφαλιαροφαγοι. μονο λογια εδω μεσα και σε ολο το ιντερνετ.
τους εχουν ανετα οι ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες 51 χρονια τωρα...
- Frappezitis
Σφίγγει ο κλοιός. Τον βλέπω γιουσουφάκι του σουλτάνου ως σωστος δεξιος, για να γλιτώσει το τομαρι του

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Αυτό που είδα ησαν οργανώσεις που καλούσαν για συγκέντρωση. Μοίραζαν φυλλάδια. Όλα τα κόμματα έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ σε τσίρκο δεν έχω θέση. Εξήγησα ξεκάθαρα τους λόγους. Όταν η φωνή καπηλεύεται την σκεψη μου, όχι, δεν έχω κανένα λογο να παρίσταμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:59Τώρα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτό. Πέρα από τα κόμματα στο κάλεσμα του συλλόγου συγγενών των θυμάτων υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν θέση, ομοσπονδίες γονέων, μαθητές, φοιτητές ακόμα και ένας συλλογος μοτοσυκλετιστών μπορεί να πάρει απόφαση να συμπαρασταθεί π.χ. γιατί και αυτοί έχουν παιδιά ή θα μπορούσαν να είναι μέσα και οι ίδιοι.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:37Το ζητούμενο για μένα ανέκαθεν, ήταν ο τρόπος που παίρνουν θέση τα κόμματα. Θα προτιμούσα μια ενιαία φωνή, εν αντιθέσει μ'αυτο το τσίρκουλο που βιώνω, σε όσες σημαντικές και κρίσιμες στιγμές λαμβάνουν χώρα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:33
Σε καταλαβαίνω, έγω όπως το βλέπω προτιμώ οι φορείς να παίρνουν θέση παρά να κάνουν μούγκα. Τώρα σαν άτομο ο καθένας κρατάμε και μεις κάποια στάση. Το έχω προσπαθήσει και αυτό να κλειστώ σπίτι μου και στο καβούκι μου, δεν πήγε και πολύ καλά.
Δεν καταλαβαινω ας πούμε γιατί δεν συντάσσονται όλοι με τον πόνο των ανθώπων, είτε για το Μάτι, είτε για τα Τέμπη. Γιατί πρέπει να ψάχνω μια λογική φωνή, στον καφενειακό κυκεώνα.
Βλέπω, η αλήθεια είναι, μια κατάσταση που δεν αλλάζει. Κι όταν επιμένω για την νοοτροπία, δεν το λέω τυχαία.
Ενδεχομένως αυτό που λέω να σου φαίνεται παράταιρο. Αλλά δεν είναι .Ίσως δεν μπορείς να το δεις, να το νοιώσεις, εσύ και οι υπόλοιποι.
Θα ήταν τεράστια πρόοδος, να μπορέσουν οι άνθρωποι, να φύγουν απ'τα σκουπιδαριά και να κατακτήσουν τις ζωές τους ακομμάτιστα.
Τώρα για τα πολιτικά κόμματα, έχουν διαφορετικές αφετηρίες και προσλαμβάνουσες, π.χ. το πολιτικό κόμμα που κυβερνά θα έλεγε ας συμπαρασταθούμε στους γονείς βουβά, ας σφίξουμε τα χείλη, ας τους πουμε συλληπητήρια, ας αναψουμε και ενα κεράκι μέχρι εκεί. Και κάθε πολιτικό κόμμα έχει τη δική του αντίληψη για την τραγωδία.
Όπως και να έχει σου επαναλλαμβάνω ότι δεν είναι ανάγκη να πας σε κάποιο μπλοκ κάποιου πολιτικού κόμματος.
Ο δικός μου λόγος σαν Πασιφάη, είναι συμβόλαιο και όταν τον χρησιμοποιησω, το καλό που του θέλω να είναι τίμιος. Άπαξ και δεν είναι ξεκάθαρος, αποστασιοποιούμαι.
Υ.γ. Τα ''μπλόκα'' των κομμάτων, είναι εμφανή και κάνουν κουμάντο. Το γνωρίζεις. Οπότε αργά ή γρήγορα, μπαίνουμε στο τριπάκι της ταμπέλας. Όχι, μερσί. Σε κανένα σύμπαν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Ήταν ντροπή να αμφισβητούν την ασφαλεια
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Μαδουραίος
υπερωριες το ( ορφανο πλεον) ριζοσπαστικο τρολι .
- Μαδουραίος
Ηταν ντροπη αγαπητοι Otto Weininger ΓΑΛΗ και SeaHawk ?
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 1655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis