!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Τι όλοι; ο Κουτσούμπας την Κυριακή θα είναι στις Σέρρες! Ντροπή! 
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Αύριο είναι ηθική υποχρέωση ολων μας, να σταθούμε δίπλα στους γονείς των παιδιών που δολοφονήθηκαν απο την κυβερνηση των ΝΔκρατων στα Τέμπη.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στις Σερρες θα γινει συγκεντρωση;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτο που βγαινει στην δημοσιοτητα δεν ειναι το αληθινο λεειΜαδουραίος έγραψε: 25 Ιαν 2025, 12:06 ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... 5694151699
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν λέει μόνο αυτό.Λέει ότι το αληθινό το έχει ο εισαγγελέας.Εάν το έχει ο εισαγγελέας τι άλλο πρέπει να κάνουν οι ξεφτιλισμένοι;να το δώσουν σε ποιόν;SeaHawk έγραψε: 25 Ιαν 2025, 14:54Αυτο που βγαινει στην δημοσιοτητα δεν ειναι το αληθινο λεειΜαδουραίος έγραψε: 25 Ιαν 2025, 12:06 ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... 5694151699
- Frappezitis
Οι κόρες του Μίμη Δομαζου ήθελαν ένα λεπτό παραπάνω τον πατέρα τους.
Ο γιος του Ανδρέα Σταματιαδη ήθελε μια ώρα παραπάνω με τον πατέρα του.
Εγώ ήθελα μια ημέρα παραπάνω με την μητέρα μου.
Ποιο παιδί είναι αυτό που κ υπερήλικας να είναι ο γονιός- γεμάτος με τις ημέρες κ τις πράξεις του, να μην θέλει τον γονιο δίπλα του.
Αυτην που ακουσε στην κοιλιά της μάνας, αυτην/ον που του χαμογέλασε σκαστα όταν πήρε οξυγόνο...
Κ έρχονται κάτι στιγμες που η ζωή αλλάζει την σειρά.
Κ φεύγει πρώτα το Παιδί.
Κ στον αέρα υπάρχει ένα " Μάρθη σ αγαπω"
Κ στο Ματι ήταν το σ αγαπώ
Κ στην Ηλεια ήταν το σ αγαπώ
Κ στα τεμπη ήταν
Κ ξανά στα Τεμπη ηταν.

#Τεμπη
#Κυριακή
#ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
#ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Ο γιος του Ανδρέα Σταματιαδη ήθελε μια ώρα παραπάνω με τον πατέρα του.
Εγώ ήθελα μια ημέρα παραπάνω με την μητέρα μου.
Ποιο παιδί είναι αυτό που κ υπερήλικας να είναι ο γονιός- γεμάτος με τις ημέρες κ τις πράξεις του, να μην θέλει τον γονιο δίπλα του.
Αυτην που ακουσε στην κοιλιά της μάνας, αυτην/ον που του χαμογέλασε σκαστα όταν πήρε οξυγόνο...
Κ έρχονται κάτι στιγμες που η ζωή αλλάζει την σειρά.
Κ φεύγει πρώτα το Παιδί.
Κ στον αέρα υπάρχει ένα " Μάρθη σ αγαπω"
Κ στο Ματι ήταν το σ αγαπώ
Κ στην Ηλεια ήταν το σ αγαπώ
Κ στα τεμπη ήταν
Κ ξανά στα Τεμπη ηταν.

#Τεμπη
#Κυριακή
#ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
#ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- jackie Daniels
αδερφε γερμανικο σε χωσανε 2-4 ?Μαδουραίος έγραψε: 25 Ιαν 2025, 02:52 Θα πάνε φυλακή οι αλήτες που δολοφόνησαν τα παιδιά ο κόσμος να χαλάσει
- jackie Daniels
Σπίρτο έγραψε: 25 Ιαν 2025, 07:03Σκάσε ρε μαλακισμένοjackie Daniels έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:19 Frappezitis uber κλεισατε ?
μη τρεχετε 10 ατομα πανω στα πεζοδρομια με τα πλακατ
ρεζιλι θα γινετεSpoiler
πάλι

πονας??????
Το ζητούμενο για μένα ανέκαθεν, ήταν ο τρόπος που παίρνουν θέση τα κόμματα. Θα προτιμούσα μια ενιαία φωνή, εν αντιθέσει μ'αυτο το τσίρκουλο που βιώνω, σε όσες σημαντικές και κρίσιμες στιγμές λαμβάνουν χώρα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:33Σε καταλαβαίνω, έγω όπως το βλέπω προτιμώ οι φορείς να παίρνουν θέση παρά να κάνουν μούγκα. Τώρα σαν άτομο ο καθένας κρατάμε και μεις κάποια στάση. Το έχω προσπαθήσει και αυτό να κλειστώ σπίτι μου και στο καβούκι μου, δεν πήγε και πολύ καλά.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:23Κατανοώ, απλά εξηγώ πως το βλέπω απ'την δική μου οπτική. Δεν νομίζω πως μπορώ να αντέξω ο,τιδήποτε έχει να κάνει με συλλόγους, κόμματα και τα υποδέλοιπα. Αλήθεια σου λέω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:18
πάντως το κάλεσμα το κάνει ο σύλλογος συγγενών των θυμάτων, οι άλλοι φορείς όπως εργατικά συνδικάτα, συλλογοι γυναικών, φοιτητικοί σύλλογοι, πολιτικά κόμματα είτε αποδέχονται το κάλεσμα και συμμετέχουν είτε όχι.
Δεν καταλαβαινω ας πούμε γιατί δεν συντάσσονται όλοι με τον πόνο των ανθώπων, είτε για το Μάτι, είτε για τα Τέμπη. Γιατί πρέπει να ψάχνω μια λογική φωνή, στον καφενειακό κυκεώνα.
Βλέπω, η αλήθεια είναι, μια κατάσταση που δεν αλλάζει. Κι όταν επιμένω για την νοοτροπία, δεν το λέω τυχαία.
Ενδεχομένως αυτό που λέω να σου φαίνεται παράταιρο. Αλλά δεν είναι .Ίσως δεν μπορείς να το δεις, να το νοιώσεις, εσύ και οι υπόλοιποι.
Θα ήταν τεράστια πρόοδος, να μπορέσουν οι άνθρωποι, να φύγουν απ'τα σκουπιδαριά και να κατακτήσουν τις ζωές τους ακομμάτιστα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 20:45
Αν καταρρίφθηκε το ελικόπτερο προφανώς δεν πρόκειται για ατύχημα. Οι ιατροδικαστές δεν εξετάζουν μόνον τα πτώματα, εξετάζουν και τις συνθήκες του θανάτου. Απλώς ο Γιαννόπουλος λέει μαλακίες. Πάλι.
Δεν έχει ΑΝ. Το ελικόπτερο κατερρίφθη στις 01.35 κι όχι στις 05.30 που ανακοινώθηκε.
Ταυτόχρονα εδόθη αποδέσμευση αντιαεροπορικών και ακολούθησαν μαζικές έξοδοι RF-4E και F-4E με πλήρη φόρτο απ΄την 110 Π.Μ.
Έφεδρος ανθυποσμηναγός ΑΜΑΔ τότε ,επιστρατευθείς επί δεκαήμερο με τα ΊΜΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 25 Ιαν 2025, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επ' ευκαιρία μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πότε έγινε μαζικό κάλεσμα διαμαρτυρίας για τα Ίμια;Στύξ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:37Δεν έχει ΑΝ. Το ελικόπτερο κατερρίφθη στις 01.35 κι όχι στις 05.30 που ανακοινώθηκε.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 20:45
Αν καταρρίφθηκε το ελικόπτερο προφανώς δεν πρόκειται για ατύχημα. Οι ιατροδικαστές δεν εξετάζουν μόνον τα πτώματα, εξετάζουν και τις συνθήκες του θανάτου. Απλώς ο Γιαννόπουλος λέει μαλακίες. Πάλι.
Ταυτόχρονα εδόθη αποδέσμευση αντιαεροπορικών και ακολούθησαν μαζικές έξοδοι RF-4E και F-4E με πλήρη φόρτο απ΄την 110 Π.Μ.
Έφεδρος ανθυποσμηναγός ΑΜΑΔ ,επιστρατευθείς επί δεκαήμερο με τα ΊΜΙΑ.
Αν όχι, μήπως είναι τελείως άστοχη η σχετική σύγκριση;
...Που είναι ούτως ή άλλως γιατί πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
Για τα Ίμια ο εθνικιστικός χώρος έχει κάνει πολλές συγκεντρώσεις και πορείεςΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:43Επ' ευκαιρία μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πότε έγινε μαζικό κάλεσμα διαμαρτυρίας για τα Ίμια;Στύξ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:37Δεν έχει ΑΝ. Το ελικόπτερο κατερρίφθη στις 01.35 κι όχι στις 05.30 που ανακοινώθηκε.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 20:45
Έφεδρος ανθυποσμηναγός ΑΜΑΔ ,επιστρατευθείς επί δεκαήμερο με τα ΊΜΙΑ.
Αν όχι, μήπως είναι τελείως άστοχη η σχετική σύγκριση;
...Που είναι ούτως ή άλλως γιατί πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά θέματα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:43 Επ' ευκαιρία μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πότε έγινε μαζικό κάλεσμα διαμαρτυρίας για τα Ίμια;
Για τα Ίμια μόνο η Χρυσή Αυγή έκανε συγκεντρώσεις.Κανένα άλλο κόμμα διότι δεν ήταν μέσα στα πολιτικά σχέδιά τους.
- Ληστοσυμμορίτης
Τώρα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτό. Πέρα από τα κόμματα στο κάλεσμα του συλλόγου συγγενών των θυμάτων υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν θέση, ομοσπονδίες γονέων, μαθητές, φοιτητές ακόμα και ένας συλλογος μοτοσυκλετιστών μπορεί να πάρει απόφαση να συμπαρασταθεί π.χ. γιατί και αυτοί έχουν παιδιά ή θα μπορούσαν να είναι μέσα και οι ίδιοι.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:37Το ζητούμενο για μένα ανέκαθεν, ήταν ο τρόπος που παίρνουν θέση τα κόμματα. Θα προτιμούσα μια ενιαία φωνή, εν αντιθέσει μ'αυτο το τσίρκουλο που βιώνω, σε όσες σημαντικές και κρίσιμες στιγμές λαμβάνουν χώρα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:33Σε καταλαβαίνω, έγω όπως το βλέπω προτιμώ οι φορείς να παίρνουν θέση παρά να κάνουν μούγκα. Τώρα σαν άτομο ο καθένας κρατάμε και μεις κάποια στάση. Το έχω προσπαθήσει και αυτό να κλειστώ σπίτι μου και στο καβούκι μου, δεν πήγε και πολύ καλά.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:23
Κατανοώ, απλά εξηγώ πως το βλέπω απ'την δική μου οπτική. Δεν νομίζω πως μπορώ να αντέξω ο,τιδήποτε έχει να κάνει με συλλόγους, κόμματα και τα υποδέλοιπα. Αλήθεια σου λέω.
Δεν καταλαβαινω ας πούμε γιατί δεν συντάσσονται όλοι με τον πόνο των ανθώπων, είτε για το Μάτι, είτε για τα Τέμπη. Γιατί πρέπει να ψάχνω μια λογική φωνή, στον καφενειακό κυκεώνα.
Βλέπω, η αλήθεια είναι, μια κατάσταση που δεν αλλάζει. Κι όταν επιμένω για την νοοτροπία, δεν το λέω τυχαία.
Ενδεχομένως αυτό που λέω να σου φαίνεται παράταιρο. Αλλά δεν είναι .Ίσως δεν μπορείς να το δεις, να το νοιώσεις, εσύ και οι υπόλοιποι.
Θα ήταν τεράστια πρόοδος, να μπορέσουν οι άνθρωποι, να φύγουν απ'τα σκουπιδαριά και να κατακτήσουν τις ζωές τους ακομμάτιστα.
Τώρα για τα πολιτικά κόμματα, έχουν διαφορετικές αφετηρίες και προσλαμβάνουσες, π.χ. το πολιτικό κόμμα που κυβερνά θα έλεγε ας συμπαρασταθούμε στους γονείς βουβά, ας σφίξουμε τα χείλη, ας τους πουμε συλληπητήρια, ας αναψουμε και ενα κεράκι μέχρι εκεί. Και κάθε πολιτικό κόμμα έχει τη δική του αντίληψη για την τραγωδία.
Όπως και να έχει σου επαναλλαμβάνω ότι δεν είναι ανάγκη να πας σε κάποιο μπλοκ κάποιου πολιτικού κόμματος.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 1660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 13 Απαντήσεις