!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αυτο το βιντεο το ειδε κανεις???
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
αυτο το βιντεο το ειδε κανεις???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Re: αυτο το βιντεο το ειδε κανεις???
στο τελος το κολοβιντεο γιατι εχει λατινικα γραμματα;
Για να το καταλαβαίνει και ο Σόρρος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ρουμ, μπορείς να μου κάνεις μια πολύ πολύ πολύ μικρή χάρη ρε να χαρείς;;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
ο run ειδε το βιδεο και μαλλον το συνεδεσε με ρουβικωνα, μπαχαλα και συριζα.
Ή αυτό ή μάλλον σίγουρα είσαι προκάτ.blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:03 ο run ειδε το βιδεο και μαλλον το συνεδεσε με ρουβικωνα, μπαχαλα και συριζα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ανόητο βίντεο. Δικαιολογεί την αυτοδικία. Ο νεαρός εξ άλλου κατέληξε στη φυλακή.
Ας έκανε ένα βίντεο όπου θα τηλεφωνούσε στην αστυνομία να κάνει έλεγχο για τα τραπεζάκια και για να δώσει κλήση στον ανόητο με το αυτοκίνητο.
Αλλιώς πας στην μπουζού.
Ας έκανε ένα βίντεο όπου θα τηλεφωνούσε στην αστυνομία να κάνει έλεγχο για τα τραπεζάκια και για να δώσει κλήση στον ανόητο με το αυτοκίνητο.
Αλλιώς πας στην μπουζού.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
τι?
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
εγω ειδα το βιντεο και δεν μου αρεσε η βια
για αυτό και ρωταω οποιον θελει να πει κατι τι
για αυτό και ρωταω οποιον θελει να πει κατι τι
Ωραίο βιντεάκι, και πολυ καλογυρισμένο. Δυστυχώς στην Ελλαδα δεν έχουμε κανέναν σεβασμό στα ΑΜΕΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 10 Απαντήσεις