Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:23
Σου ξαναλέω, δεν εκφράζομαι οταν δεν ειμαι σίγουρος για κάτι. Σε κανένα θέμα. Και εδω μιλάω για το θέμα εργασιών και καταμερισμού εργασίας στο σπίτι. Όχι για κάτι άλλο. Δεν είμαι ειδικός για μερεμέτια-εργασίες-μαστορέματα οπότε πιθανό να μου στοιχίσει στο τέλος πολύ περισσότερο απο το να πληρώσω επαγγελματία.
Ούτε εγώ ήξερα από ξυλουργικά και καλούπωμα για τσιμέντα... αλλά:
- Είδες ο τάδε που έφτιαξε μόνος του, αυτό και αυτό!
- (δεν απαντάς γιατί το βλέπεις που έρχεται) (Από μέσα σου ήδη έχεις αρχίσει στα καντήλια τον τάδε που χαλάει την πιάτσα) Συνεχίζει ακάθεκτα:
- Σιγά το δύσκολο να πάρεις τα ξύλα από το Leroy να τα βάψεις και να τα καρφώσεις.
- Καλά θα κατεβώ να βρω ένα μαραγκό να το φτιάξει
- Θα πετάξουμε λεφτά τώρα στα καλά καθούμενα για μια δουλίτσα (προσοχή στα ιτσα - αυτά μας πηδάνε) μισής ωρίτσας (ίτσα πάλι) που ΞΕΡΩ (κατάλαβες ΞΈΡΕΙ) ότι μπορείς να το φτιάξεις για πλάκα; Δηλαδή αν δεν μπορείς ν τοφτιάξεις και αυτό.... Θα πάμε παρέα να ψωνίσουμε τα υλικά και θα σε βοηθήσω και εγώ (Θέλει να ψωνίσει και στο παίζει ιππότης - ΠΡΟΣΟΧΗ) Αν δεν ενδώσεις πάμε στα μεγάλα μέσα. (Θα κάνουμε το ντουζάκι μας μαζί και δε θα μας βλέπει κανείς....)
Κάπως έτσι πας Leroy κάνεις 120 ευρώ έξοδα και καπάκι στο ΙΚΕΑ και στον Κωτσόβολο δίπλα εκεί στο αεροδρόμιο άλλο ένα 1500ρι γιατί βγήκαμε για ψώνια ΑΦΟΥ.
Στην παρατήρηση κατά την επιστροφή ότι ο μάστορας θα σου στοίχιζε ένα διακοσάρι το πολύ, θα λάβεις απάντηση πληρωμένη, ΝΑΙ αλλά ήταν ευκαιρία να ανακαινίσουμε λίγο το εξοχικό.
TRUE Story.
Όπου για να μη χαλάσεις τα νεύρα σου λες από μέσα σου (δε μαμιέσαι και σύ και η ανακαίνιση και ο τάδε, που την έχει δει Μπομπ ο μάστορας και τη βρίσκουμε εμείς μέσα μας.
edit. Τσιλ τονμπαιρνειςασυστολα. Ευτυχώς που δεν μπαίνει φόρουμ να δει το νήμα σου. Θα ερχόμουνα κολυμπώντας στην Αυστραλία να σε ιππέυσω.