Κάθε φορά που αλλάζω μπαταρίες σε τηλεκοντρολ αισθάνομαι σαν να γεμίζω όπλοritzeri έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:21Αυτο, δυστυχώς, αναγκάζομαι να το κάνω και εγώ λόγω έλλειψης υπομονής να το αναθέσω σε αλλον
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσωπικό σπιτιού.
- Otto Weininger
Re: Προσωπικό σπιτιού.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όλα αυτά τα τεράστια ρίσκα που παίρνεις λαμβάνουν τουλάχιστο την αρμόζουσα αναγνώριση από το ωραίο φύλο που απολαμβάνει από θέση ισχύος όλα τα προνόμια που του προσφέρονται έτσι απλόχερα;Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:17+1Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 13:50 μονο εμένα οι γνώσεις μου στα μαστορέματα περιορίζονται στην αλλαγή λάμπας;
Και μόλις αλλάξω λάμπα που έχει χρειαστεί μάλιστα να ανέβω σε σκάλα, μόλις κατέβω και την ανάψω την θαυμάζω για μερικά δευτερόλεπτα.
Επίσης αλλάζω και μπαταρίες σε τηλεκοντρολ![]()
Αυτή είναι η ερώτηση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Μετά το χτεσινό μπουλινγκ που δέχτηκα σε τούτο το νημα, δεν παίρνει να απαντήσω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
εχει απαντήσει εκ μέρους των κοριτσιώνε η Belladona στο σχωρεμένο.sys3x έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:29Όλα αυτά τα τεράστια ρίσκα που παίρνεις λαμβάνουν τουλάχιστο την αρμόζουσα αναγνώριση από το ωραίο φύλο που απολαμβάνει από θέση ισχύος όλα τα προνόμια που του προσφέρονται έτσι απλόχερα;Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:17+1Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 13:50 μονο εμένα οι γνώσεις μου στα μαστορέματα περιορίζονται στην αλλαγή λάμπας;
Και μόλις αλλάξω λάμπα που έχει χρειαστεί μάλιστα να ανέβω σε σκάλα, μόλις κατέβω και την ανάψω την θαυμάζω για μερικά δευτερόλεπτα.
Αυτή είναι η ερώτηση.
''Κανετε οοοολεεες τις αντρικές δουλειές και μοιραζόμαστε τις υπόλοιπες''
Θεά
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μην σκοτίζεσαι, κι τούτο μια χαρά απάντηση ήτανε.Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:39 Μετά το χτεσινό μπουλινγκ που δέχτηκα σε τούτο το νημα, δεν παίρνει να απαντήσω.
Μητριαρχία ισχυρή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ποιες είναι οι αντρικές δουλειές;Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:04εχει απαντήσει εκ μέρους των κοριτσιώνε η Belladona στο σχωρεμένο.sys3x έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:29Όλα αυτά τα τεράστια ρίσκα που παίρνεις λαμβάνουν τουλάχιστο την αρμόζουσα αναγνώριση από το ωραίο φύλο που απολαμβάνει από θέση ισχύος όλα τα προνόμια που του προσφέρονται έτσι απλόχερα;Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:17
+1
Αυτή είναι η ερώτηση.
Θεά![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Επισκευές - κατασκευές - συντηρήσεις ολου του φάσματος - είμαστε υποχρεωμένοι να τις γνωριζουμε αλλιώς είμαστε αχρηστοιΕρμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:14ποιες είναι οι αντρικές δουλειές;Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:04εχει απαντήσει εκ μέρους των κοριτσιώνε η Belladona στο σχωρεμένο.sys3x έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:29
Όλα αυτά τα τεράστια ρίσκα που παίρνεις λαμβάνουν τουλάχιστο την αρμόζουσα αναγνώριση από το ωραίο φύλο που απολαμβάνει από θέση ισχύος όλα τα προνόμια που του προσφέρονται έτσι απλόχερα;
Αυτή είναι η ερώτηση.
Θεά![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στα σοβαρά ρώτησα.
Αν θέλουν να τους φτιάξω κανένα φαϊ έχει καλώς, για τα άλλα υπάρχουν και οι επαγγελματίες.
Αυτή ακριβώς είναι η σωστη αντιμετώπιση - δεν έχει σημασία τι μπορείς να κάνεις - ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ - ακόμα και να είναι η ειδικοτητα σου.Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:23 Αν θέλουν να τους φτιάξω κανένα φαϊ έχει καλώς, για τα άλλα υπάρχουν και οι επαγγελματίες.
Ερχεται το επαγγελματικο συνεργείο -για οτιδήποτε , ακόμα και το πιο απλό - και πληρώνει το 50 % .
Ξεχνάνε αυτόματα το πλυσιμο πιατων - σιδερώματα κλπ
Ουτε νερό δεν σηκώνεσαι να βάλεις - νευμα και ερχεται
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Λάμπες αλλάζω και εγώ. Έφτιαξα και τις κεφαλές εκτύπωσης του εκτυπωτή μου που μου είπε ο ειδικός ότι έχουν χαλάσει από την μη χρήση. Βασικά τις έπλυνα με τα πιάτα, δύο, τρεις φορές. Τώρα εκτυπώνει μια χαρά. Έκανα το λάθος να δώσω 30 ευρώ για μελάνια ενώ με 50 ευρώ παίρνεις καινούργιο εκτυπωτή. Δεν αγγίζω ηλεκτρολογικά και υδραυλικά αν είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πάντως μου έχουν κάνει και πατάτες. Ο άλλος μου είχε συνδέσει την κουζίνα όχι με τον διαμεριστή (δεν θυμάμαι πως λέγεται) αλλά απευθείας και είχε τυλίξει τα καλώδια με χάρτινη ταινία. Αν δεν είχα μετακομίσει, κάποια στιγμή θα έπαιρνα φωτιά. Επίσης σου λένε ότι κάνουν συντήρηση στο κλιματιστικό και δεν κάνουν τίποτα.
Θα ήθελα και εγώ μια καθαρίστρια τώρα που είμαι ασθενής αλλά που. Κάνω λίγο, λίγο μόνη μου, γιατί τα λεφτά που θα έδινα τα χρειάζομαι για αλλού. Από την οικογένεια ούτε να προσφερθεί κανείς να προσλάβει μια για μένα. Μόνο συμβουλές, διαταγές και μπλα μπλα. Σήψη στην κοινωνία, στην οικογένεια του καθενός.
Θα ήθελα και εγώ μια καθαρίστρια τώρα που είμαι ασθενής αλλά που. Κάνω λίγο, λίγο μόνη μου, γιατί τα λεφτά που θα έδινα τα χρειάζομαι για αλλού. Από την οικογένεια ούτε να προσφερθεί κανείς να προσλάβει μια για μένα. Μόνο συμβουλές, διαταγές και μπλα μπλα. Σήψη στην κοινωνία, στην οικογένεια του καθενός.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Σοβαρότατα σου απάντησε!
Ανύμφευτος εεεε; Μολόγα αμέσως!!!
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Και για να πω τον πόνο μου...Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:19Επισκευές - κατασκευές - συντηρήσεις ολου του φάσματος - είμαστε υποχρεωμένοι να τις γνωριζουμε αλλιώς είμαστε αχρηστοι+ οδηγός +κηπουρός +σωματοφυλακας+ νυχτοφύλακας+ αχθοφόρος + δουλάκι + μικρος που πετάγεται για θελήματα ++++ ........
Έφτιαξα ντουζιέρα στο εξοχικό, κλεισμένη με ξύλο περίφραξης από το Leroy, έριξα τσιμέντο στη βάση και έβαλα πλαστικά δάπεδα για να μην γλιστράμε και φυσικά....
- Δεν έκανες σωστή ρύση για να φεύγουν όλα τα νερά στον κήπο!!!
Δοξάζουμε τον πανάγαθο που δεν μας είπε να συνδέσουμε και το θερμοσίφωνα ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ για την υπομονή με την οποία μας προίκισε.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τα αλάτια στον κήπο και μετά ''γιατί μαραίνονται οι πανσέδες''. Δεν ξ'έρις να απαντάς.Φρούραρχος έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:41 Και για να πω τον πόνο μου...
Έφτιαξα ντουζιέρα στο εξοχικό, κλεισμένη με ξύλο περίφραξης από το Leroy, έριξα τσιμέντο στη βάση και έβαλα πλαστικά δάπεδα για να μην γλιστράμε και φυσικά....
- Δεν έκανες σωστή ρύση για να φεύγουν όλα τα νερά στον κήπο!!!
Δοξάζουμε τον πανάγαθο που δεν μας είπε να συνδέσουμε και το θερμοσίφωνα ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ για την υπομονή με την οποία μας προίκισε.
Όπως ο Έντισον.Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:17 Και μόλις αλλάξω λάμπα που έχει χρειαστεί μάλιστα να ανέβω σε σκάλα, μόλις κατέβω και την ανάψω την θαυμάζω για μερικά δευτερόλεπτα.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-