blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:59
ας σοβαρευτουμε, στον κοσμο που οραματιζεσαι, σε μια μαζωξη Χυσαυγιτων θα υπηρχαν αρκετα οπλα και πυρομαχικα για να ξαναπαρουν την Κωνσταντινουπολη. Δεν θα ειχα μονο εγω βλεπεις την φαινη ιδεα να οπλοφορω σε μια κοινωνια οπου αυτο θα επιτρεποταν.
Κι επειδη ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ζησω σε μια κοινωνια οπου ο μεσος ουγκανος της χρυσης αυγης θα κυκλοφορει με ημιαυτοματο πολεμικο ντουφεκι στο πορτ μπαγκαζ για να παει για τσιγαρα, επιτρεψε μου να θεωρω την προταση σου επιζημια και επικινδυνη.
Σαφώς και έχεις το δικαίωμα όχι μόνο της γνώμης αλλά και του σεβασμού των άλλων σ'αυτην.
Σχετικά με τα ούγκανα τώρα:σε μια ευνομούμενη κοινωνία που εκκρεμούν καταδίκες για κακουργήματα εναντίον της οργάνωσης ΧΑ, ΟΛΕΣ οι άδειες οπλοφορίας και οπλοκατοχης θα είχαν ανακληθεί πάραυτα για τα μέλη μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σε δε περίπτωση καταδίκης δεν το συζητάμε ότι ΜΌΝΟ σε παράνομα όπλα θα είχαν πρόσβαση. Αυτό όμως συμβαίνει και τώρα.
Και φυσικά ποιος λογικός άνθρωπος θα επέτρεπε συγκέντρωση ενόπλων ναζιστών ή ποιος θα πέρναγε έστω και από δίπλα από ένα τέτοιο μπουλούκι?
Ή λοιπόν θα αφοπλιζοταν αυτοπροαιρετως για στάχτη στα μάτια ή κανείς δεν θα τους εμπιστευόταν! Και με την παραμικρή παρανομία με νόμιμα όπλα ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΊΩΣ αφοπλισμενοι και στην μπουζού.
Δεν μου φαίνεται και τόσο κακή λύση η νόμιμη οπλοφορια ακόμη και των ΧΑ Ορκ! Θα εκτεθούν μια ώρα αρχύτερα.
Φυσικά, άποψη μου, δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
DIOMEDESGR την 12 Δεκ 2018, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.