!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θεός να μου κόβει χρόνια να τα δίνει στον Τραμπ!
-
Κοιτάσματα
Ο Θεός να μου κόβει χρόνια να τα δίνει στον Τραμπ!
Επέστρεψε η κοινή λογική. Όταν μιλουσαμε για την πρασινη απάτη τα πληρωμενα ΜΜΕ μας έβγαζαν τρελους και φυτευαν Γερμανικές ανεμογεννήτριες. Όταν μιλουσαμε για δυο φυλα μας χαρακτήριζαν ρατσιστές και μας επέβαλαν ως φυσιολογική την ανωμαλία.
Τώρα ο Μέγας Τραμπ, ο μεγαλύτερος ηγέτης στην ιστορία της ανθρωπότητας αλλάζει τον κόσμο. Και φέρνει καθαρό άνθρακα, και φυσικό αέριο και πετρελαιο και 15 τοις εκατό flat tax και υψηλους μισθούς και ανάπτυξη και παταξη της γραφειοκρατίας και διάλυση της woke ατζέντας.
Την ίδια ώρα η νέα Κουλοκρατια παρακολουθεί αποσβολωμενη τις εξελίξεις και είναι σε πανικο. Δεν μπορεί ο πορδοσαλτε και η παρεα του να κάνει το άσπρο μαυρο αν και η ελπίδα δεν έχει πεθανει για αυτους, γιατί ο ελληνικός λαός είναι ο πιο αμόρφωτος και ηλίθιος λαός του κόσμου και καταπίνει αμάσητα ότι του λένε τα ΜΜΕ
Τώρα ο Μέγας Τραμπ, ο μεγαλύτερος ηγέτης στην ιστορία της ανθρωπότητας αλλάζει τον κόσμο. Και φέρνει καθαρό άνθρακα, και φυσικό αέριο και πετρελαιο και 15 τοις εκατό flat tax και υψηλους μισθούς και ανάπτυξη και παταξη της γραφειοκρατίας και διάλυση της woke ατζέντας.
Την ίδια ώρα η νέα Κουλοκρατια παρακολουθεί αποσβολωμενη τις εξελίξεις και είναι σε πανικο. Δεν μπορεί ο πορδοσαλτε και η παρεα του να κάνει το άσπρο μαυρο αν και η ελπίδα δεν έχει πεθανει για αυτους, γιατί ο ελληνικός λαός είναι ο πιο αμόρφωτος και ηλίθιος λαός του κόσμου και καταπίνει αμάσητα ότι του λένε τα ΜΜΕ
Re: Ο Θεός να μου κόβει χρόνια να τα δίνει στον Τραμπ!
Το τι ακριβως λερα και πανουκλα ηταν οι προηγουμενοι φανηκε και απο την πυρκαγια που ισοπεδωσε το Λος Αντζελες οσο δεκα πυρηνικες.
Αυτην ακριβως τη Δυση της ερημωσης και της διαλυσης παρεδωσαν στον Τραμπ.
.
.
Δηλαδη επειδη ειπε ο Τραμπ οτι δεν υπαρχει κλιματικη αλλαγη, ειναι αληθεια και δικαιωθηκατε?
Οπως τοτε που ελεγε οτι η υπερθερμανση του πλανητη ειναι μυθος επειδη ειχε χιονισει πολυ εκεινη τη χρονια?
Καλα θα παει κι αυτο...
Επισης, δε μπορειτε να συγκεντρωσετε ολα τα σχολια σας σε ενα απο τα δεκαδες νηματα που υπαρχουν? Πρεπει να ανοιγετε καινουργιο νημα για τη καθε μαλακια του ψεκα?
Οπως τοτε που ελεγε οτι η υπερθερμανση του πλανητη ειναι μυθος επειδη ειχε χιονισει πολυ εκεινη τη χρονια?
Καλα θα παει κι αυτο...
Επισης, δε μπορειτε να συγκεντρωσετε ολα τα σχολια σας σε ενα απο τα δεκαδες νηματα που υπαρχουν? Πρεπει να ανοιγετε καινουργιο νημα για τη καθε μαλακια του ψεκα?
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Ιαν 2025, 20:53 Δηλαδη επειδη ειπε ο Τραμπ οτι δεν υπαρχει κλιματικη αλλαγη, ειναι αληθεια και δικαιωθηκατε?
Οι Ρεπουμπλικανοι και το επιτελειο του Τραμπ δεν ισχυριζονται πως δεν υπαρχει κλιματικη αλλαγη αλλα οτι αυτη ΔΕΝ ειναι ανθρωπογενης κατα συνεπεια ειναι εντελως απατη η δαιμονοποιηση του ανθρακα και πως γινεται για τη φαμπρικα των πρασινων συμφεροντων τα οποια μαλιστα επιβαλουν ΑΠΕ που ουτε φιλικες ειναι στο περιβαλλον, ουτε δινουν λυση στο ενεργειακο προβλημα ενω τις χρυσοπληρωνουν οι καταναλωτες.
.
- NewModelArmy
Αίρεση κανονική με τα ολα της. Θα πεθάνουν για τον πορτοκαλί ηγετη όπως εκείνοι οι μουρλοι του Κορες.
Ναι η κλιματική αλλαγή είναι ανθρωπογενης.Αρίστος έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:03ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Ιαν 2025, 20:53 Δηλαδη επειδη ειπε ο Τραμπ οτι δεν υπαρχει κλιματικη αλλαγη, ειναι αληθεια και δικαιωθηκατε?
Οι Ρεπουμπλικανοι και το επιτελειο του Τραμπ δεν ισχυριζονται πως δεν υπαρχει κλιματικη αλλαγη αλλα οτι αυτη ΔΕΝ ειναι ανθρωπογενης κατα συνεπεια ειναι εντελως απατη η δαιμονοποιηση του ανθρακα και πως γινεται για τη φαμπρικα των πρασινων συμφεροντων τα οποια μαλιστα επιβαλουν ΑΠΕ που ουτε φιλικες ειναι στο περιβαλλον, ουτε δινουν λυση στο ενεργειακο προβλημα ενω τις χρυσοπληρωνουν οι καταναλωτες.
.
Όχι Αριστο δεν δαιμονοποιειται ο άνθρακας αλλά η έλλειψη αντιρυπαντικης πολιτικής και η μη χρήση αντιρυπαντικης τεχνολογίας.
Όχι Αριστο δεν φταίνε οι ΑΠΕ για την ακρίβεια στην ενέργεια τα μονοπώλια ευθύνονται γιαυτό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αρίστος έγραψε: 23 Ιαν 2025, 20:51 Το τι ακριβως λερα και πανουκλα ηταν οι προηγουμενοι φανηκε και απο την πυρκαγια που ισοπεδωσε το Λος Αντζελες οσο δεκα πυρηνικες.
.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ναι πες μας οτι δεν εχουν καμια ευθυνη που καταστραφηκε ολοσχερως η δευτερη μεγαλυτερη πολη των ΗΠΑ,
.
NewModelArmy έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:05 Αίρεση κανονική με τα ολα της. Θα πεθάνουν για τον πορτοκαλί ηγετη όπως εκείνοι οι μουρλοι του Κορες.
ΕΣΕΙΣ ειστε αιρεση βλαμμενων με αρχιβλαμμενη την Γκρετα και αυτους τους τυπους που πανε και ριχνουν μπογιες σε αριστουργηματα τεχνης σε μεγαλα μουσεια για να διαμαρτυρηθουν για το κλιμα.
.
Αρίστος έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:24
Ναι πες μας οτι δεν εχουν καμια ευθυνη που καταστραφηκε ολοσχερως η δευτερη μεγαλυτερη πολη των ΗΠΑ,
.
Ήταν θέλημα της Παναγίας ρε φιλε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Θελημα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ τους ητανε και του κάλου που εχουν στον εγκεφαλο.
Ειδες εσυ ποτε να καταστρεφεται ολοσχερως καποια ρωσικη η κινεζικη πολη;
Καποια ευρωπαικη;
.
Καποια ευρωπαικη;
.
Μακαρι
Ότι ορίσει ο πανάγαθος και η Παναγία η παρθέναΑρίστος έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:28 Θελημα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ τους ητανε και του κάλου που εχουν στον εγκεφαλο.
Καποια ευρωπαικη;
.
Ησύχασε τώρα και να με κοουταρεις σκουπίδι της ελεύθερης ωρας
- taxalata xalasa
ο πόλεμος των άκρων...Αρίστος έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:25NewModelArmy έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:05 Αίρεση κανονική με τα ολα της. Θα πεθάνουν για τον πορτοκαλί ηγετη όπως εκείνοι οι μουρλοι του Κορες.
ΕΣΕΙΣ ειστε αιρεση βλαμμενων με αρχιβλαμμενη την Γκρετα και αυτους τους τυπους που πανε και ριχνουν μπογιες σε αριστουργηματα τεχνης σε μεγαλα μουσεια για να διαμαρτυρηθουν για το κλιμα.
.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
έπρεπε να υπάρχει θεός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
-