!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
Να μας που και ένα τυπικό ratio ανά πόσους άντρες πρέπει να υπάρχει γυναίκα Σταντ απ , να μην δείχνετε μόνο τα προβλήματα αλλά να προτείνετε και λύσεις 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Πολύ σωστά. Άρα συμφωνούμε πως θα πρέπει να υπάρχει μια αρχή να ρυθμίζει την φάση. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα εάν η αρχή μπανάρει τον καφρο η κοπέλα θα μείνει και οι επίδοξοι καρφοι δεν θα δοκιμάσουν την τύχη τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:19Αναρχία δε σημαίνει ασυδοσία. Αν φέρω εγώ μια κοπέλα και αρχίζει ο κάθε καφρος να την λέει μαλακισμενη επειδή διαφωνεί, λογικό είναι να φύγει. Πρέπει να υπάρχει κάποια ελάχιστη ευπρέπεια.GoBzi έγραψε: 23 Ιαν 2025, 11:51Ξαναέρχομαι εδω πίσω, αλλά τόση ώρα έχω σκαλώσει στο bold. Συγνώμη ρε φίλε, αναρχικός δεν είσαι; Ζητάς απο την άρχουσα τάξη του πφόρουμ να αποκλείσει κόσμο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 10:09
Απλά ανεχεσαι καφρους, και δεν υπάρχει και η πηγή όπως παλιά για να περνάνε κάπως αδιάφορα, άρα πρέπει να ληφθούν μέτρα.![]()
![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν έχω ιδέα από Σταντ απ, ποιος κάνει καριέρα και ποιος όχι τα ξέρουν οι πιο γνώστες.hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:30Είτε γίνει είτε όχι, αυτές που υπογράφουν το κείμενο θα συνεχίσουν να μην κάνουν καριέρα γιατί δεν μπορούν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:20 αυτή η παράσταση δε θα γίνει, παρτε το χαμπάρι, δεν έχουμε 1953, πατριαρχικες κλικες τέλος!
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Δεν έχει σημασία. Αυτό που λέω είναι ότι το μόνο που κατάφεραν είναι να φύγουν κάποιοι καλοί κωμικοί από την παράσταση και ίσως να ακυρωθεί, αλλά στην θέση της δεν θα γίνει παράσταση που θα συμμετάσχουν αυτές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:42Δεν έχω ιδέα από Σταντ απ, ποιος κάνει καριέρα και ποιος όχι τα ξέρουν οι πιο γνωστές.hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:30Είτε γίνει είτε όχι, αυτές που υπογράφουν το κείμενο θα συνεχίσουν να μην κάνουν καριέρα γιατί δεν μπορούν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:20 αυτή η παράσταση δε θα γίνει, παρτε το χαμπάρι, δεν έχουμε 1953, πατριαρχικες κλικες τέλος!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- jackie Daniels
- hellegennes
Εντωμεταξύ λέει πως η παράσταση ήταν sold out. Εγώ θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω και καλά θα κάνουν να ζητήσουν όλοι πίσω τα λεφτά τους.
Μετά η παραγωγή ας μηνύσει τις τάχα μου κωμικούς για διαφυγόντα κέρδη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κανσελ σε όλες τους και σε αυτούς που αποχώρησαν.
Αναμένω μόνο το σχόλιο του Παπασημακό πριν του ριξω κανσελ.
Κάπου έλεος δηλαδή.
Αναμένω μόνο το σχόλιο του Παπασημακό πριν του ριξω κανσελ.
Κάπου έλεος δηλαδή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2025, 14:33 Εντωμεταξύ λέει πως η παράσταση ήταν sold out. Εγώ θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω και καλά θα κάνουν να ζητήσουν όλοι πίσω τα λεφτά τους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά εννοείται αφού αγόρασε ο άλλος εισιτήρια με συγκεκριμένα ονόματα, και δεν εμφανίζονται, είναι άκυρα. Καλό αυτό βέβαια, μια νίκη του φεμινιστικού κινήματος. Για να έχουν οι επόμενοι απλά λίγο εγκέφαλο.
- vantono
Κι όλη αυτή η βαβούρα για να μας κατσικωθούν Μαγγίρα, Μποφίλιου και η κόρη του Αθερίδη?jackie Daniels έγραψε: 23 Ιαν 2025, 14:28 https://www.protothema.gr/life-style/ar ... -komikous/
αποχωρησαν οι πρωτοι οιστρογονατοι
Δεν μας λυπάται κανείς σε αυτό τον κόσμο ρε πουστη μου
Βλέπω γράφει και για Χαραλαμπούδη αλλά ο κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
- vantono
Ποια νίκη του φεμινιστικού κινήματος βρε άνθρωπε, με το να ακυρώνεις παράσταση που θα στανταπάρουν οι πιο φιλοφεμινιστές της Ελλάδας?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:02 Καλά εννοείται αφού αγόρασε ο άλλος εισιτήρια με συγκεκριμένα ονόματα, και δεν εμφανίζονται, είναι άκυρα. Καλό αυτό βέβαια, μια νίκη του φεμινιστικού κινήματος. Για να έχουν οι επόμενοι απλά λίγο εγκέφαλο.
Παράσταση με το Μακαλιά και το Ζάμπρα ακύρωσαν, όχι με το Φιλιππίδη και το Χαϊκάλη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Την κύρια ευθύνη την έχει αυτός που σχεδίασε αυτό το έκτρωμα, τώρα ο άλλος μπορεί να νομιζε πως θα συμμετείχαν και γυναικες, δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι πως χρησιμοποιήθηκε ελάχιστη σκέψη, για να προτιμάς από μια γυναίκα συνάδελφό σου τον ράπερ novel729.vantono έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:06Ποια νίκη του φεμινιστικού κινήματος βρε άνθρωπε, με το να ακυρώνεις παράσταση που θα στανταπάρουν οι πιο φιλοφεμινιστές της Ελλάδας?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:02 Καλά εννοείται αφού αγόρασε ο άλλος εισιτήρια με συγκεκριμένα ονόματα, και δεν εμφανίζονται, είναι άκυρα. Καλό αυτό βέβαια, μια νίκη του φεμινιστικού κινήματος. Για να έχουν οι επόμενοι απλά λίγο εγκέφαλο.![]()
Παράσταση με το Μακαλιά και το Ζάμπρα ακύρωσαν, όχι με το Φιλιππίδη και το Χαϊκάλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 23 Ιαν 2025, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Και σε τι ακριβώς τις βοήθησε αυτό; Στο να εισπράξουν hate από όλους αυτούς που θα πήγαιναν να δουν την παράσταση και τώρα δεν θα πάνε;vantono έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:06Ποια νίκη του φεμινιστικού κινήματος βρε άνθρωπε, με το να ακυρώνεις παράσταση που θα στανταπάρουν οι πιο φιλοφεμινιστές της Ελλάδας?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:02 Καλά εννοείται αφού αγόρασε ο άλλος εισιτήρια με συγκεκριμένα ονόματα, και δεν εμφανίζονται, είναι άκυρα. Καλό αυτό βέβαια, μια νίκη του φεμινιστικού κινήματος. Για να έχουν οι επόμενοι απλά λίγο εγκέφαλο.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ πάντως κατανοώ όσους έφυγαν από την παράσταση. Αν μπλέξεις με υστερικές και το αγωνιστικό φανκλαμπ τους, καλύτερα να φύγεις και από τη χώρα μέχρι να καταλαγιάσει ο κοπετός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτές που υπογράφουν το έκαναν για να αποκτήσουν μια στοιχειώδη δημοσιότητα, ώστε να μπουν ως ποσόστωση σε κάποιο κοινωφελές πρόγραμμα παράστασης, πάνελ, λοιπα.hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:30Είτε γίνει είτε όχι, αυτές που υπογράφουν το κείμενο θα συνεχίσουν να μην κάνουν καριέρα γιατί δεν μπορούν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:20 αυτή η παράσταση δε θα γίνει, παρτε το χαμπάρι, δεν έχουμε 1953, πατριαρχικες κλικες τέλος!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση