!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
-
stergiosbik
Re: Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Δεν κραταει στην μνημη τους κωδικους και πρεπει συνεχεια να τους ξαναπερναω για να συνδεθω.
-
Alexander
Spiros252 έγραψε: 01 Απρ 2018, 02:04Έστειλα ξανά. Κοίταξε και αν δεν έρθει σε 10-15 λεπτά στείλε mail στο phorum {at} phorum.com.gr
εστειλα εδω phorum {at} phorum.com.gr και δεν ηρθε τιποτα.το mail μου ειναι ...
Spoiler
διαγράφηκε από το συντονισμό
Θα μου βγάλεις τον καφέ από τη μύτη μωρέ
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
- Cecily Anne
Φτιάχτε μου τα ιμότικονς κοπελιά, για να καλουπάρω το ταπεραμένδο μου. Τι άλλο να κάμω, να σας στείλω κάνα κατσικάκι, καμιά γραβιέρα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλησπέρα, παιδιά, δεν μπορώ να δω τα πμ μου στο ελεύθερο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
talaipwros
α γαμησου!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:46 Καλησπέρα, παιδιά, δεν μπορώ να δω τα πμ μου στο ελεύθερο
- Otto Weininger
Παίζει να είναι η πρώτη φορά που είδα την λέξη αυτή (έστω και χιουμοριστικά όπως τώρα) από σένα.talaipwros έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:47α γαμησου!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:46 Καλησπέρα, παιδιά, δεν μπορώ να δω τα πμ μου στο ελεύθερο
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
talaipwros
ε με τον σατανικο θα την πουμε χιουμοριστικα τι να κανουμε οταν λεει κατι καλο, αφου λοιπουν τα εμοτικονς τα περισσοτεραOtto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:50Παίζει να είναι η πρώτη φορά που είδα την λέξη αυτή (έστω και χιουμοριστικά όπως τώρα) από σένα.talaipwros έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:47α γαμησου!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:46 Καλησπέρα, παιδιά, δεν μπορώ να δω τα πμ μου στο ελεύθερο![]()
Εν ανάγκη, πόσα κουπόνια στοιχίζει η πουστοποίησις;
Πάνος Σκουρλέτης
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Κάλλιο αργά παρά ποτέ
- Golden Age
Saliveros έγραψε: 02 Απρ 2018, 19:11Καλέ μας κύριε Σπύρο, θα μας πείτε επιτέλους πώς πιστοποιούμεθα;

Θα σε μπάσω εγώ ρε, απλά πρέπει να δώσεις κάτι τις.Saliveros έγραψε: 02 Απρ 2018, 19:11Καλέ μας κύριε Σπύρο, θα μας πείτε επιτέλους πώς πιστοποιούμεθα;
Θα είμαστε πάτσι με την λύρα του Απόλλωνα (με αυτήν που έπαιζε εννοώ) ή με το ποτήρι του Πυθαγόρα (με αυτό που έπινε), ότι έχεις σε καλλίτερη κατάσταση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ξέρω με τι την παίζανε ώστε να εκφέρω προτίμησιν.sys3x έγραψε: 02 Απρ 2018, 20:38Θα σε μπάσω εγώ ρε, απλά πρέπει να δώσεις κάτι τις.Saliveros έγραψε: 02 Απρ 2018, 19:11Καλέ μας κύριε Σπύρο, θα μας πείτε επιτέλους πώς πιστοποιούμεθα;
Θα είμαστε πάτσι με την λύρα του Απόλλωνα (με αυτήν που έπαιζε εννοώ) ή με το ποτήρι του Πυθαγόρα (με αυτό που έπινε), ότι έχεις σε καλλίτερη κατάσταση.
Πάνος Σκουρλέτης
καλά τότες, έχει μείνει κανένα κομμάτι από το χρυσόμαλλον δέρας; αρκεί.Saliveros έγραψε: 02 Απρ 2018, 22:06Δεν ξέρω με τι την παίζανε ώστε να εκφέρω προτίμησιν.sys3x έγραψε: 02 Απρ 2018, 20:38Θα σε μπάσω εγώ ρε, απλά πρέπει να δώσεις κάτι τις.Saliveros έγραψε: 02 Απρ 2018, 19:11Καλέ μας κύριε Σπύρο, θα μας πείτε επιτέλους πώς πιστοποιούμεθα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 3475 Προβολές
-