Συγγνώμη αλλά ο χαιρετισμός είναι καραναζιστικος. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο καθαρό ναζιστικό χαιρετισμό. Σιγά μην είναι και ρωμαϊκό ποδολουτρο.AlienWay έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:24 Τώρα στα σοβαρά καθόμαστε και συζητάμε αν ο Ηλον Μασκ έκανε ναζιστικό χαιρετισμό;
Επί τόσα χρόνια, οποιοσδήποτε κάνει κάτι που προσομοιάζει έναν τέτοιο χαιρετισμό χωρίς όμως να είναι, πυροδοτεί διαρκώς τις ίδιες συζητήσεις.
Οι αριστεροί γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι, αλλά παριστάνουν ότι είναι για να 'χαμε να λέγαμε.
Οι δεξιοί μπαινουν στο τριπάκι και συμμετέχουν στη συζήτηση.
Λιγότερο βαρετό θα ήταν να γινόταν συζήτηση πάνω στα θεολογικά, αν υπάρχει Θεός ή όχι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπεσαν οι μάσκες
- Philip Mortimer
Re: Έπεσαν οι μάσκες
Σοβαρά τώρα;GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:10Σωστά, σωστά. Εσύ είπαμε έχεις τα αρχιδια να χαιρετήσεις κάποιον που αγαπάς, μπροστά σε κόσμο, με τον τρόπο που χαιρέτησε ο Ελον ή το παίζεις μάγκας από την απ'εξω;foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:05 Επίσης έχουμε δύο τελείως διαφορετικές κατηγορίες που συμφωνούν με το "ναζιστής":
1) Παλαβοί αριστεροί που εντάξει κάνουν απλά αυτό που πάντα κάνουν για τους αντιδημοκρατικούς και ψυχοπαθολογικούς εν τέλει λόγους που όλοι ξέρουμε.
2) Πήνατς που έχουν φρικάρει γιατί είχαν φάει την παραμύθα του Μωϋσή ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι βασικά "δικοί μας άνθρωποι" και γενικά ότι η σωστή Αμερική σέβεται και ακούει τον Κούλη ακριβώς όπως κάνει ένα Πήνατ.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Philip Mortimer
Στη Γερμανία να πάνε.GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:26Ναι ρε, παίζει να το έκανε μόνο και μόνο για το τζερτζελο για να δείξει ότι δεν τον αγγίζει κάνεις.NewModelArmy έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:20 Ηταν ενα μηνυμα προς ολους,μια καθολα υπολογισμενη κινηση."Θα κανω ναζιστικους χαιρετισμους γιατι ετσι γουσταρω και δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα για αυτο και θα εχω και τα Μασκοσκυλα να με υπερασπιζονται" Επιδειξη δυναμης με αλλα λογια.
Εγώ πάντως πρότεινα ήδη δύο φορές στους υποστηρικτές του να κάνουν τον ίδιο χαιρετισμό μπροστά σε κόσμο. Δεν χρειάζεται να είναι Ελλάδα, ας πάνε Αμερική, Ρωσία, Κίνα και ας χαιρετήσουν σαν τον Ελον. Θα μάθουμε στις ειδήσεις εάν είναι ναζιστικός χαιρετισμός ή όχι.![]()
Γιατί όχι; Δεν αγαπάει κανέναν που να θέλει να του δώσει την καρδιά του;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:27Σοβαρά τώρα;GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:10Σωστά, σωστά. Εσύ είπαμε έχεις τα αρχιδια να χαιρετήσεις κάποιον που αγαπάς, μπροστά σε κόσμο, με τον τρόπο που χαιρέτησε ο Ελον ή το παίζεις μάγκας από την απ'εξω;foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:05 Επίσης έχουμε δύο τελείως διαφορετικές κατηγορίες που συμφωνούν με το "ναζιστής":
1) Παλαβοί αριστεροί που εντάξει κάνουν απλά αυτό που πάντα κάνουν για τους αντιδημοκρατικούς και ψυχοπαθολογικούς εν τέλει λόγους που όλοι ξέρουμε.
2) Πήνατς που έχουν φρικάρει γιατί είχαν φάει την παραμύθα του Μωϋσή ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι βασικά "δικοί μας άνθρωποι" και γενικά ότι η σωστή Αμερική σέβεται και ακούει τον Κούλη ακριβώς όπως κάνει ένα Πήνατ.![]()
![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
παλιά = πριν δύο μήνεςPhilip Mortimer έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:17Ναζιστής δεν ξέρω αν είναι αλλά σίγουρα ο χαιρετισμός είναι καραναζιστικος. Τώρα δεδομένου ότι έχει βαλθεί να στηρίζει ακροδεξιά κόμματα σε ασχετες ευρωπαϊκές χώρες σε βάζει σε πολλές σκέψεις και για το αν είναι όντως ναζιστής πέρα από κοκακιας (γιατί αυτή είναι συμπεριφορά κοκάκια και όχι απλού αυτιστικού, ούτε συμπεριφερόταν παλιά έτσι σε δημόσιες εκδηλώσεις).foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:05 Επίσης έχουμε δύο τελείως διαφορετικές κατηγορίες που συμφωνούν με το "ναζιστής":
2) Πήνατς που έχουν φρικάρει γιατί είχαν φάει την παραμύθα του Μωϋσή ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι βασικά "δικοί μας άνθρωποι" και γενικά ότι η σωστή Αμερική σέβεται και ακούει τον Κούλη ακριβώς όπως κάνει ένα Πήνατ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Καραμελίτσα
Είχα χαιρετήσει ένα γερμανό συνάδελφο έτσι κάποτε, και καραφρίκαρε.GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:28Γιατί όχι; Δεν αγαπάει κανέναν που να θέλει να του δώσει την καρδιά του;
Z
Μαζί με το θα προκαλέσω, ώστε όλος ο κόσμος να ασχολείται μαζί μου.NewModelArmy έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:20 Ηταν ενα μηνυμα προς ολους,μια καθολα υπολογισμενη κινηση."Θα κανω ναζιστικους χαιρετισμους γιατι ετσι γουσταρω και δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα για αυτο και θα εχω και τα Μασκοσκυλα να με υπερασπιζονται" Επιδειξη δυναμης με αλλα λογια.
Βρε πάνε όπου θες. Πάνε στην κοκκινή πλατεία πχ και χαιρέτα έτσι, θα φας ντού απο πολίτες. Εξαίρεση ίσως να είναι το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Γάζα και περιοχές που ελέγχονται απο την Χεζμπολάχ. Εκεί αγαπιούνται πολύ και δεν φοβούνται να δώσουν την καρδία τους.Philip Mortimer έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:28Στη Γερμανία να πάνε.GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:26Ναι ρε, παίζει να το έκανε μόνο και μόνο για το τζερτζελο για να δείξει ότι δεν τον αγγίζει κάνεις.NewModelArmy έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:20 Ηταν ενα μηνυμα προς ολους,μια καθολα υπολογισμενη κινηση."Θα κανω ναζιστικους χαιρετισμους γιατι ετσι γουσταρω και δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα για αυτο και θα εχω και τα Μασκοσκυλα να με υπερασπιζονται" Επιδειξη δυναμης με αλλα λογια.
Εγώ πάντως πρότεινα ήδη δύο φορές στους υποστηρικτές του να κάνουν τον ίδιο χαιρετισμό μπροστά σε κόσμο. Δεν χρειάζεται να είναι Ελλάδα, ας πάνε Αμερική, Ρωσία, Κίνα και ας χαιρετήσουν σαν τον Ελον. Θα μάθουμε στις ειδήσεις εάν είναι ναζιστικός χαιρετισμός ή όχι.![]()
![]()
- Philip Mortimer
Ναι το λέω με την έννοια ότι στη Γερμανία που ξέρω είναι σίγουρα και λόγος να σε συλλάβουν πέρα από τις αντιδράσεις του κόσμου. Τώρα τι κάνουν στη Γάζα και άλλες σκατοτρυπες, αδιάφορο.GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:31Βρε πάνε όπου θες. Πάνε στην κοκκινή πλατεία πχ και χαιρέτα έτσι, θα φας ντού απο πολίτες. Εξαίρεση ίσως να είναι το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Γάζα και περιοχές που ελέγχονται απο την Χεζμπολάχ. Εκεί αγαπιούνται πολύ και δεν φοβούνται να δώσουν την καρδία τους.Philip Mortimer έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:28Στη Γερμανία να πάνε.GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:26
Ναι ρε, παίζει να το έκανε μόνο και μόνο για το τζερτζελο για να δείξει ότι δεν τον αγγίζει κάνεις.
![]()
![]()
Στη Γερμανία αν σε δει αστυνομικός σε συλλαμβάνει.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:30Είχα χαιρετήσει ένα γερμανό συνάδελφο έτσι κάποτε, και καραφρίκαρε.
- Καραμελίτσα
Ευτυχώς δεν το έκανα στη Γερμανία. Βασικά ήταν διαχυτικός χαιρετισμός με τα δύο χέρια στον αέρα, αλλά το ένα ήταν κατειλημμένο, οπότε βγήκε δωρικός χαιρετισμός.sharp έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:33Στη Γερμανία αν σε δει αστυνομικός σε συλλαμβάνει.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:30Είχα χαιρετήσει ένα γερμανό συνάδελφο έτσι κάποτε, και καραφρίκαρε.GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:28
Γιατί όχι; Δεν αγαπάει κανέναν που να θέλει να του δώσει την καρδιά του;
Z
Εγώ εχω φτάσει μέχρι το "μουστάκι" με τα δυο δάχτυλα. Το είχα κάνει ενώ δούλευα τον κολλητό μου που είναι "Βραζιλιάνος", με καταγωγή απο Ιταλία*. Για κάποιον περίεργο λόγο οι παππούδες του είχαν μεταναστεύσει στην Βραζιλία την δεκαετία του 40.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:30Είχα χαιρετήσει ένα γερμανό συνάδελφο έτσι κάποτε, και καραφρίκαρε.
*
Spoiler
Δεν ασχολείται με τέτοια, μέχρι και Labour εχει ψηφίσει.
Ελα τώρα. Εχει παλιώσει πια αυτό. Και εσύ ο ίδιος βλέπεις ότι δεν είναι. Αλλά σε βολεύει να λες ότι είναι.Philip Mortimer έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:27Συγγνώμη αλλά ο χαιρετισμός είναι καραναζιστικος. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο καθαρό ναζιστικό χαιρετισμό. Σιγά μην είναι και ρωμαϊκό ποδολουτρο.AlienWay έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:24 Τώρα στα σοβαρά καθόμαστε και συζητάμε αν ο Ηλον Μασκ έκανε ναζιστικό χαιρετισμό;
Επί τόσα χρόνια, οποιοσδήποτε κάνει κάτι που προσομοιάζει έναν τέτοιο χαιρετισμό χωρίς όμως να είναι, πυροδοτεί διαρκώς τις ίδιες συζητήσεις.
Οι αριστεροί γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι, αλλά παριστάνουν ότι είναι για να 'χαμε να λέγαμε.
Λιγότερο βαρετό θα ήταν να γινόταν συζήτηση πάνω στα θεολογικά, αν υπάρχει Θεός ή όχι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Philip Mortimer
Δε με βολεύει τίποτα, οποίος είδε το βίντεο και έχει οποιαδήποτε ιδέα τι είναι ναζιστικός χαιρετισμός νομίζω καταλαβαίνει ότι είναι καραναζιστικος. Ο Χίτλερ και οι χρυσαυγιτες λιγοτερο λυσσασμένα τον έκαναν.AlienWay έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:35Ελα τώρα. Εχει παλιώσει πια αυτό. Και εσύ ο ίδιος βλέπεις ότι δεν είναι. Αλλά σε βολεύει να λες ότι είναι.Philip Mortimer έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:27Συγγνώμη αλλά ο χαιρετισμός είναι καραναζιστικος. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο καθαρό ναζιστικό χαιρετισμό. Σιγά μην είναι και ρωμαϊκό ποδολουτρο.AlienWay έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:24 Τώρα στα σοβαρά καθόμαστε και συζητάμε αν ο Ηλον Μασκ έκανε ναζιστικό χαιρετισμό;
Οι γερμανοί είναι κρυόκωλοι, δεν δίνουν την καρδία τους οταν αγαπάνε.Philip Mortimer έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:33Ναι το λέω με την έννοια ότι στη Γερμανία που ξέρω είναι σίγουρα και λόγος να σε συλλάβουν πέρα από τις αντιδράσεις του κόσμου. Τώρα τι κάνουν στη Γάζα και άλλες σκατοτρυπες, αδιάφορο.GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:31Βρε πάνε όπου θες. Πάνε στην κοκκινή πλατεία πχ και χαιρέτα έτσι, θα φας ντού απο πολίτες. Εξαίρεση ίσως να είναι το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Γάζα και περιοχές που ελέγχονται απο την Χεζμπολάχ. Εκεί αγαπιούνται πολύ και δεν φοβούνται να δώσουν την καρδία τους.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 5 Απαντήσεις