Και να ήθελα, δεν μπορώ να το βάλω χωρίς το λογοκριμενο.exiledd έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:17Έχει σημασία που το επισημαίνω, δεν το κάνω τυχαία..Otto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:09Φυσικά.exiledd έγραψε: 21 Ιαν 2025, 19:35
Otto καταλαβαίνεις ότι αυτό που πόσταρες, με μουτζουρωμένο λογοκριμένο σημείο δεν έχει αξία περισσότερο από χαρτί τουαλέτας, έτσι;
Δηλαδή κι εγώ μπορώ να εκτυπώσω κάτι και να το τραβήξω φωτογραφία με την κάμερα του κινητού.
Άσχετο με την όλη κουβέντα, απλά το λέω.
Μόνο που ο οποιοδήποτε ξερει απλή ανάγνωση και καταλάβει τι γράφει, εύκολα με απλό γκουγκλ θα επιβεβαιώσει αν ισχύουν όσα γράφονται.
Ούτε καν ιδιαίτερες γνώσεις δεν χρειάζεται να έχεις.
Οπότε αν εσύ τραβήξεις κάτι που γράφει μαλακίες πχ "το ξυλόλιο πίνεται και βοηθάει στην χώνεψη" ή "η ενέργεια που θα απελευθερωναν 10 τόνοι ξυλολιο ισοδυναμεί με ένα 1 σκορδάκι", θα φανεί το ψέμα σε δευτερόλεπτα.
Δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί λοιπόν να ισχυριστεί ότι αυτό που ανέβασα (ο,τι και αν είναι) λέει βλακειες.
Μπορείς να γράψεις από που είναι η πηγή της φώτο και τι είναι αυτό που μουτζουρώθηκε με μαύρο;
πχ είναι από το τάδε βιβλίο ή site, (γιατί δεν παράθεσες απευθείας το url I wonder), και το σβησμένο αφορά sensitive data όπως διεύθυνση, mail address κλπ
Δηλαδή δε ζητάω με άλλα λόγια να γράψεις πιο είναι το προσωπικό δεδομένο,απλά ότι αφορά προσωπικά δεδομένα τύπου:...
Παράκληση...
Άλλωστε εδώ δεν είμαστε δικαστήριο, ούτε ισχυρίζομαι πως έχω κάτι συνταρακτικό.
Μου κάνει εντύπωση όμως που στέκεσαι σε αυτό και όχι στο τι γράφει. Πχ να μου πεις ότι λέει μαλακιες.
Μην το προσπαθήσεις πάντως, τσάμπα κόπος θα είναι. Δεν λέει μαλακιες.