!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπεσαν οι μάσκες
Re: Έπεσαν οι μάσκες
δεν μπορώ να πώ πολίτες, δεν είμαστε ακόμα ενωμένοι. Αλλα δεν θα περιμένουμε τους αμερικάνους αν δουμε οτι αργουν, μπορει να ξεκινήσει απο το πχώρουμ η επανάσταση. Γιαυτο λεω λαός, για να καταλαβαινόμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 21 Ιαν 2025, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Σπύρος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 17:02
Ίσως να είναι ο αρχαιότερος χαιρετισμός καθώς είναι από τους Φλίντστοουνς και σημαίνει αναλαμβάνω βάρδια.

[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Το ήξερες δηλαδή θες να πεις ότι το lay person βγαίνει από την ελληνική λέξη "λαϊκός". Ννννναι...ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 17:55Αλλεργία δεν έχω, άποψη για την παρωχημένη χρήση της λέξης έχω.hellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2025, 17:43Έχεις αλλεργία στην λέξη λαός, ε; Την αρχαιότερη λέξη για ένα κοινωνικό σύνολο.
Λαός, κορίτσι μου. Απλός κόσμος. Lay* people που λένε και οι διεθνείς.
* Surprise! Δάνειο από την λέξη "λαϊκός".
Προτιμώ τη λέξη "πολίτες".
Και άσε τις ...εκπλήξεις και περαιτέρω επιμορφώσεις για τα περιφερειακά γιατί έχω αναφερθει πολλές φορές σ´αυτά. Βαριέμαι να τα επαναλαμβάνω.![]()
Η λέξη "πολίτες" σημαίνει άλλο πράγμα. Η λέξη "άνθρωποι" επίσης. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε κάθε λέξη εκεί που ταιριάζει, όχι να κάνουμε ενέσεις με ακυριές επειδή φοβόμαστε μια λέξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εδώ που τα λέμε, στο πχόρουμ η κομμουνιστική επανάστα δρέπει υπαρκτές δάφνες και θεσμική καταξίωση, εδώ και χρόνια.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:01 δεν μπορώ να πώ πολίτες, δεν είμαστε ακόμα ενωμένοι. Αλλα δεν θα περιμένουμε τους αμερικάνους αν δουμε οτι αργουν, μπορει να ξεκινήσει απο το πχώρουμ η επανάσταση. Γιαυτο λεω λαός, για να καταλαβαινόμαστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν λέω βαριέμαι, το εννοώ. Άντε να παίξεις αλλού.hellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:11Το ήξερες δηλαδή θες να πεις ότι το lay person βγαίνει από την ελληνική λέξη "λαϊκός". Ννννναι...ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 17:55Αλλεργία δεν έχω, άποψη για την παρωχημένη χρήση της λέξης έχω.hellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2025, 17:43
Έχεις αλλεργία στην λέξη λαός, ε; Την αρχαιότερη λέξη για ένα κοινωνικό σύνολο.
Λαός, κορίτσι μου. Απλός κόσμος. Lay* people που λένε και οι διεθνείς.
* Surprise! Δάνειο από την λέξη "λαϊκός".
Και άσε τις ...εκπλήξεις και περαιτέρω επιμορφώσεις για τα περιφερειακά γιατί έχω αναφερθει πολλές φορές σ´αυτά. Βαριέμαι να τα επαναλαμβάνω.![]()
Η λέξη "πολίτες" σημαίνει άλλο πράγμα. Η λέξη "άνθρωποι" επίσης. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε κάθε λέξη εκεί που ταιριάζει, όχι να κάνουμε ενέσεις με ακυριές επειδή φοβόμαστε μια λέξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πιο κοντα στο dab ειναι, απο οτι στο ζιγκ χαιλ.Αρίστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 15:57
Ε επειδη ο Μασκ δεν φορουσε σπαθι εκανε το χαιρετισμο της καρδιας προς τιμην του Καισαρα Τραμπ.![]()
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι ναι, ειδικά το πρώτο που κανει, σε καμία περίπτωση δεν μοιαζει σαν να λεει, "στην μούρη σας μαλάκες, πήξτε λιγο, συζητήστε αν εχω ασπεργκερ". Σαν dab μοιαζει τελικά, σωστός.
Για Αφρούλα δεν ξέρω, ο Άδωνις πάντως τους πιστόλιασε όλους μαζί.georgebi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 16:37Τι να κάνω ο καψερός...με Luben δεν τη παλεύω.... και τα Ελληνικά κανάλια τα βαριέμαιGoBzi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 16:31Έλα ρε φίλε, μέχρι και το Luben σε πρόλαβε.Spoiler
georgebi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 16:15 Πάντως εκτός απ τη Αφρουλα που χαρακτηριστικά σιωπά![]()
ουτε ο Ελονολαγνος κατά τα άλλα Μπογδανος, έχει βγει να μας εξηγήσει γιατι αυτό που είδαμε ειναι άλλο απ αυτό που καταλάβαμε![]()
Ίσως τελικά τα κομμουνιστικά ιδεώδη που τον διακατείχαν παλιά
κάτι αντιναζιστικό να έχουν αφήσει μέσα του![]()
![]()
![]()
Στο τουιτερ του πάντως τίποτα δεν είπε ο Μπογδαναρος![]()
***για δες μήπως και η Αφρουλα πήρε θέση και τζάμπα την προμοτάρω εδώ μέσα![]()
- hellegennes
Όταν λες ότι βαριέσαι, εννοείς ό,τι εννοούν συνήθως αυτοί που το λένε: "δεν έχω τι να απαντήσω".ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:15Όταν λέω βαριέμαι, το εννοώ. Άντε να παίξεις αλλού.hellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:11Το ήξερες δηλαδή θες να πεις ότι το lay person βγαίνει από την ελληνική λέξη "λαϊκός". Ννννναι...ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 17:55
Αλλεργία δεν έχω, άποψη για την παρωχημένη χρήση της λέξης έχω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
GoBzi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:21Για Αφρούλα δεν ξέρω, ο Άδωνις πάντως τους πιστόλιασε όλους μαζί.georgebi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 16:37Τι να κάνω ο καψερός...με Luben δεν τη παλεύω.... και τα Ελληνικά κανάλια τα βαριέμαι![]()
Στο τουιτερ του πάντως τίποτα δεν είπε ο Μπογδαναρος![]()
***για δες μήπως και η Αφρουλα πήρε θέση και τζάμπα την προμοτάρω εδώ μέσα![]()
![]()
Δεν είναι δουλειά του να πάει στην ορκωμοσία Τραμπ, αλλά είναι δουλειά του να πάει σε εγκαίνια κάθε υποκαταστήματος Μασούτη.
Μιλάμε τώρα για τον πιο μαϊντανό όλων των εποχών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βασικά σημαίνει "σε βαριέμαι". Δώσε όποια ερμηνεία θέλεις.hellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:29Όταν λες ότι βαριέσαι, εννοείς ό,τι εννοούν συνήθως αυτοί που το λένε: "δεν έχω τι να απαντήσω".ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:15Όταν λέω βαριέμαι, το εννοώ. Άντε να παίξεις αλλού.hellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:11
Το ήξερες δηλαδή θες να πεις ότι το lay person βγαίνει από την ελληνική λέξη "λαϊκός". Ννννναι...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι, στ αληθεια τωρα, εστω οτι ειναι καραναζι.
γιατι να το κανει; τι εχει να κερδισει, δειχνοντας οτι ειναι ναζι;
τον θυμασαι εναν βλαμμενο που ειχαμε δω, και εβλεπε σε καθε εμφανιση διασημου, κρυμμενα μυστικα των ιλουμινατι, occult elite νομιζω τους ελεγε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ισως εχεις δίκιο, ειναι και αυτιστικος, ίσως δεν τα καταλαβαινει καλα αυτα. Δεν θα μπορει να εκτιμήσει καλα την δύναμη της εικόνας, των σόσιαλ κλπ. Οπότε οκ, σίγουρα αποκλείεται να τρολάρει για δει την δημιουργικότητά μας σε δικαιολογίες. Καλό πάντως το dab.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 18:42οχι, στ αληθεια τωρα, εστω οτι ειναι καραναζι.
γιατι να το κανει; τι εχει να κερδισει, δειχνοντας οτι ειναι ναζι;
τον θυμασαι εναν βλαμμενο που ειχαμε δω, και εβλεπε σε καθε εμφανιση διασημου, κρυμμενα μυστικα των ιλουμινατι;
...έχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος άσπεργκερ έχει προβάρει σε καθρέφτη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της όλης κίνησης...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis