ΡΟΥΦΑ
Καταγγελία: “Η ΝΔ μεσολάβησε για τον διορισμό του σταθμάρχη” – Άπειρος με μισθό 3500 ευρώ
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/ka ... e_vignette
ΡΟΥΦΑ
Εσύ δεν έφερες κανένα λινκ. Καμία απόδειξη. Και δεν φταις εσύ, ο,τι ακούς παπαγαλίζεις. 8 τονους λενε σήμερα; 8 θα πεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Ιαν 2025, 10:58Σε έχω ρωτήσει εκατό φορές που στηρίζεις τα λεγόμενα σου για την πολύ μεγάλη καταστροφή που θα προκαλούσε η μεταφορά κάποιων τόνων ξυλολιου και η απάντηση σου είναι γενικά και αόριστα ψάξε για το heat of combustionOtto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2025, 10:14Το "ψαξε το heat of combustion" είναι το αντίστοιχο με το "στο σχολείο του γιου μου" ;Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Ιαν 2025, 09:21
Κάποια πράγματα στην ζωή αυτή είναι στανταρακια
Αρχίζει κάποιος μιλώντας για οποιοδήποτε θέμα με το ψάξε για αυτό και θα δεις, ακολουθεί δράκος
Είναι όπως τα οπαδικα όταν αρχίζει ο άλλος λέγοντας στο σχολείο του γιού μου
Άστο ρε φίλε,από περιττό μπλα μπλα χορτασμένοι είμαστε
Καλά ρε , δε ντρέπεσαι λίγο; Εμ χάφτεις ότι σου πουν αρκεί να σε βολεύει εμ κατηγορείς τους άλλους για αυτό;
Εγώ ότι ζητήθηκε το έφερα με συγκεκριμένα λινκ από τους πιο αρμόδιους για την κάθε περίπτωση
Όποιος διαβάζει ας κρίνει
Μπορεί το ενα, μπορει το άλλο αλλά ας πούμε σήμερα για 8 τόνους ξυλολιο και αύριο για 15 τόνους.Ας πούμε και για "ενδείξεις χαμένου βαγονιού", τσάμπα είναι. Άλλωστε καμιά απόδειξη για τίποτα.Μπορεί να είναι και ξυλόλιο, μπορεί να είναι βενζόλιο, μπορεί να είναι τουλουόλιο… μπορεί να είναι όλα μαζί. Αυτά λέγονται υγρά καύσιμα, χημικοί διαλύτες».

Για ότι έχω πει,για σταθμάρχη και τηλεδιοικηση έχω φέρει λινκ από αρμόδιους και νόμους του κράτουςOtto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2025, 11:15Εσύ δεν έφερες κανένα λινκ. Καμία απόδειξη. Και δεν φταις εσύ, ο,τι ακούς παπαγαλίζεις. 8 τονους λενε σήμερα; 8 θα πεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Ιαν 2025, 10:58Σε έχω ρωτήσει εκατό φορές που στηρίζεις τα λεγόμενα σου για την πολύ μεγάλη καταστροφή που θα προκαλούσε η μεταφορά κάποιων τόνων ξυλολιου και η απάντηση σου είναι γενικά και αόριστα ψάξε για το heat of combustionOtto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2025, 10:14
Το "ψαξε το heat of combustion" είναι το αντίστοιχο με το "στο σχολείο του γιου μου" ;
Καλά ρε , δε ντρέπεσαι λίγο; Εμ χάφτεις ότι σου πουν αρκεί να σε βολεύει εμ κατηγορείς τους άλλους για αυτό;
Εγώ ότι ζητήθηκε το έφερα με συγκεκριμένα λινκ από τους πιο αρμόδιους για την κάθε περίπτωση
15 λένε αύριο; 15 θα πεις. Και 100 να πουν, 100 θα λες.
Και να πω ότι έχουν αποδείξεις για τους τόνους που λένε. Εδώ ακόμα και σήμερα μιλάνε γενικά και αόριστα:
Μπορεί το ενα, μπορει το άλλο αλλά ας πούμε σήμερα για 8 τόνους ξυλολιο και αύριο για 15 τόνους.Ας πούμε και για "ενδείξεις χαμένου βαγονιού", τσάμπα είναι. Άλλωστε καμιά απόδειξη για τίποτα.Μπορεί να είναι και ξυλόλιο, μπορεί να είναι βενζόλιο, μπορεί να είναι τουλουόλιο… μπορεί να είναι όλα μαζί. Αυτά λέγονται υγρά καύσιμα, χημικοί διαλύτες».
Για να καταλάβεις όμως οι πραγματογνώμονες σε αυτά που ψάχνουν, κοιτάνε και αυτά που σου λέω. Τι δηλαδή; Τα χημικά (και όχι μόνο) χαρακτηριστικά της εκάστοτε ουσίας.
Βάσει αυτών, αν έψαχνες 5 λεπτά θα έβλεπες ότι 8 τόνοι (ας μείνουμε στο χαμηλότερο) θα προκαλούσαν τεράστια έκρηξη. Ειδικά σε μετωπική τρένων με 100χλμ/ώρα.
Πχ
![]()
Ο πίνακας δεν λέει αυτο. Πάρε το από την αρχή.Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Ιαν 2025, 12:09Για ότι έχω πει,για σταθμάρχη και τηλεδιοικηση έχω φέρει λινκ από αρμόδιους και νόμους του κράτουςOtto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2025, 11:15Εσύ δεν έφερες κανένα λινκ. Καμία απόδειξη. Και δεν φταις εσύ, ο,τι ακούς παπαγαλίζεις. 8 τονους λενε σήμερα; 8 θα πεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Ιαν 2025, 10:58
Σε έχω ρωτήσει εκατό φορές που στηρίζεις τα λεγόμενα σου για την πολύ μεγάλη καταστροφή που θα προκαλούσε η μεταφορά κάποιων τόνων ξυλολιου και η απάντηση σου είναι γενικά και αόριστα ψάξε για το heat of combustion
15 λένε αύριο; 15 θα πεις. Και 100 να πουν, 100 θα λες.
Και να πω ότι έχουν αποδείξεις για τους τόνους που λένε. Εδώ ακόμα και σήμερα μιλάνε γενικά και αόριστα:
Για να καταλάβεις όμως οι πραγματογνώμονες σε αυτά που ψάχνουν, κοιτάνε και αυτά που σου λέω. Τι δηλαδή; Τα χημικά (και όχι μόνο) χαρακτηριστικά της εκάστοτε ουσίας.
Βάσει αυτών, αν έψαχνες 5 λεπτά θα έβλεπες ότι 8 τόνοι (ας μείνουμε στο χαμηλότερο) θα προκαλούσαν τεράστια έκρηξη. Ειδικά σε μετωπική τρένων με 100χλμ/ώρα.
Πχ
![]()
Στην συνέχεια τι κάνεις φέρνεις έναν πίνακα που από μια ματιά που έριξα ξεκινάει ότι τα αποτελέσματα της έκρηξης εξαρτώνται από το φορτίο
Δηλαδή γενικότητες και αοριστολογιες

Αφου ο Κοκοτσακης βρηκε τα δοχεια,που ηταν πανω σε αδηλωτο κοντεινερ,τα οοποια ηταν πανω σε αδηλωτο βαγονιΑρίστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:51 Για να τελειωνουμε ξυλολιο βρεθηκε σε 7 σημεια απο τους επιστημονες.
Αρα υπηρχε στο τρενο.
Δεν θα καθομαστε λοιπον να παιζουμε την κολοκυθια.
Τωρα σε τι μορφη υπηρχε δεν το ξερουμε.
Ουτε καν ξερουμε αν το παρανομο φορτιο ηταν νοθευμενο η ανοθευτο ξυλολιο και αν ηταν 8 τονοι η λιγοτερο γιατι μπορει να υπηρχαν παραλληλα και αλλα τοξικα υλικα.
Αυτο ειναι χρεος της κυβερνησης, της δικαιοσυνης και των διωκτικων αρχων να το ψαξουν.
.
SeaHawk έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:56Αφου ο Κοκοτσακης βρηκε τα δοχεια,που ηταν πανω σε αδηλωτο κοντεινερ,τα οοποια ηταν πανω σε αδηλωτο βαγονιΑρίστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:51 Για να τελειωνουμε ξυλολιο βρεθηκε σε 7 σημεια απο τους επιστημονες.
Αρα υπηρχε στο τρενο.
Ουτε καν ξερουμε αν το παρανομο φορτιο ηταν νοθευμενο η ανοθευτο ξυλολιο και αν ηταν 8 τονοι η λιγοτερο γιατι μπορει να υπηρχαν παραλληλα και αλλα τοξικα υλικα.
Αυτο ειναι χρεος της κυβερνησης, της δικαιοσυνης και των διωκτικων αρχων να το ψαξουν.
.
Όχι.Αρίστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:58SeaHawk έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:56Αφου ο Κοκοτσακης βρηκε τα δοχεια,που ηταν πανω σε αδηλωτο κοντεινερ,τα οοποια ηταν πανω σε αδηλωτο βαγονιΑρίστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:51 Για να τελειωνουμε ξυλολιο βρεθηκε σε 7 σημεια απο τους επιστημονες.
Αρα υπηρχε στο τρενο.
.
Αυτο το θεωρεις υπερ σου;
.
Από το 2023 το εχει ο ανακριτής.
Otto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:31Όχι.
Σου λέει τι είπε ένας πραγματογνώμονας. Άρα μιλάμε για ποσότητα. Εκτός και αν λεει ο,τι του κατεβει.
Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Και 8 τονους, και 15, και 20.
Μαδουραίος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 11:04ΡΟΥΦΑOtto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2025, 10:16Πάλι τα ιδια; Μετά θα σκουζεις πάλι όταν θα σε ρωτάω.Αρίστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 09:18
Δεν φταιει ο κλαδος καθαρμα που εσεις βαλατε με δοντι εναν ηλικιωμενο σε θεση που το οριο ηταν 42 ετη.
.
Καταγγελία: “Η ΝΔ μεσολάβησε για τον διορισμό του σταθμάρχη” – Άπειρος με μισθό 3500 ευρώ
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/ka ... e_vignette