η Αφρουλα μούγκα....λες και απ την ντροπή της άνοιξε η γη και τη κατάπιε
Μακάρι Αφρουλα αυτό να ειναι ένα πρώτο βήμα της επιστροφής σου στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Κι εσύ ψιλολύσσαξες ή μου φάνεται τζορζίνο μου;georgebi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:41 Πάντως πρέπει να αναγνωρίσω πως σε αντίθεση με τον Βελο που έχει λυσσάξει να μας πείσει πως αυτό που είδαμε δεν ειναι αυτό που καταλάβαμε![]()
η Αφρουλα μούγκα....λες και απ την ντροπή της άνοιξε η γη και τη κατάπιε![]()
Μακάρι Αφρουλα αυτό να ειναι ένα πρώτο βήμα της επιστροφής σου στη σωστή πλευρά της ιστορίας![]()
![]()
Εγω Θανο αγαπάω....και θα συνεχίσω να αγαπάωUnique έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:36 https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... ZmB2A&s=19
Ξερνάει λογική ο Τζήμερος πάλι. Γλήορα στείλε τον Πρωκτουλη.

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:49Κι εσύ ψιλολύσσαξες ή μου φάνεται τζορζίνο μου;Spoiler
georgebi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:41 Πάντως πρέπει να αναγνωρίσω πως σε αντίθεση με τον Βελο που έχει λυσσάξει να μας πείσει πως αυτό που είδαμε δεν ειναι αυτό που καταλάβαμε![]()
Μακάρι Αφρουλα αυτό να ειναι ένα πρώτο βήμα της επιστροφής σου στη σωστή πλευρά της ιστορίας![]()
![]()
![]()

διασκεδαζουμε με τις αντιδρασεις σου βρε κουτο βρε κουτο

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Βολικά έχουν κοπεί οι παλάμες από τις δύο φωτογραφίες.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν ήταν, στεκόταν στραβωμένος και όχι ευθυτενής. Έκανε κάτι που να μοιάζει σε αυτό για να προκαλέσει συζητήσεις. Απο εκεί και πέρα, όλα αυτά είναι συζητήσεις άνευ ουσίας, αφού οι θέσεις των Ρεπουμπλικάνων είναι συγκεκριμένες.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2025, 12:32 καθαρα ζιγκ χάιλ ήταν, όχι μονο λόγω ύψωσης της δεξιας στις 45μοιρες αλλά και οτι χτυπησε στήθος πρώτα ακριβώς σα μέλος του nsdap.
Πιστεύει κανείς πως ο ηλονμας έγινε ναζιστής;
Όχι βέβαια
Ο ναζιστικός χαιρετισμός του, είναι το ίδιο πράγμα με τη μπλουζα που φόραγε ο Σιντ Βισιους και είχε πάνω τη σβαστικα.
Θέλει να προκαλεί για να τον συζητά ο κόσμος, στα τέτοια του τι λέει και αν περνάει τα εσκαμμένα.
Κλασσικο νέρντουλο που απέκτησε ζωή μετά τα 40
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:52 Τζορτζίνο, άσε τις χαριτωμενιές στις ταυτίσεις γιατί ζαιίζεις επικινδύνως.
Α ναι;georgebi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:54ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:49Κι εσύ ψιλολύσσαξες ή μου φάνεται τζορζίνο μου;Spoiler
georgebi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:41 Πάντως πρέπει να αναγνωρίσω πως σε αντίθεση με τον Βελο που έχει λυσσάξει να μας πείσει πως αυτό που είδαμε δεν ειναι αυτό που καταλάβαμε![]()
![]()
![]()
Εγώ γατούλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ουτε με τους γοκβλαμμένους είμαι....ουτε με τους Τραμποκαμένους
Και όντας στη μέση μπορώ να κάνω τη πλάκα μου και με τους δυο
![]()
Κούνα λοιπόν τη μεσούλα σου και όλα θα πάνε καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 10:39Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα.
Η δεξιά έχει ωραίες γάμπες. Και το στάιλινγκ εξαιρετικό, ό,τι πρεπει για γύφτικο αρραβώνα. Και η γιαγιά δίπλα επίσης σωστή. Με τον αρχοντικό της κότσο, το μπεζ καλσόν για τους κιρσούς, τα ορθοπεδικά παπουτσάκια της, μια χαρά αξιοπρεπής κυρία είναι.
Μην λέμε τα ίδια και τα ίδιαΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 15:15Κούνα λοιπόν τη μεσούλα σου και όλα θα πάνε καλά.Α ναι;georgebi έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:54
Εγώ γατούλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ουτε με τους γοκβλαμμένους είμαι....ουτε με τους Τραμποκαμένους
Και όντας στη μέση μπορώ να κάνω τη πλάκα μου και με τους δυο
![]()
Γουστάρω κι εγώ αυτό το μεσάτο καμπόικο σύστημα για τις ταυτίσεις με Τζαβάρες και τις μούγκες στις στρουγκες, για πλάκα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 10:39
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα.
Η δεξιά έχει ωραίες γάμπες. Και το στάιλινγκ εξαιρετικό, ό,τι πρεπει για γύφτικο αρραβώνα. Και η γιαγιά δίπλα επίσης σωστή. Με τον αρχοντικό της κότσο, το μπεζ καλσόν για τους κιρσούς, τα ορθοπεδικά παπουτσάκια της, μια χαρά αξιοπρεπής κυρία είναι.![]()

Πουθενά βρε, πού το είδες το κακό;