είπαμε να είσαι μικρός, αλλά όχι κι έτσι.GoBzi έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:52
Το τραγούδι δεν είναι πολύ γνωστό και έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, οπότε οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν πως ειναι τραγούδι γκει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα ολοκληρώσει την τετραετία ο Τραμπ;
- Bill Hicks
Re: Θα ολοκληρώσει την τετραετία ο Τραμπ;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Insider Paper
@TheInsiderPaper
NEW: Trump, on his first day, will suspend the security clearances for the 51 national security officials who "lied" about Hunter BIden's laptop ahead of the 2020 presidential election - Fox News
@TheInsiderPaper
NEW: Trump, on his first day, will suspend the security clearances for the 51 national security officials who "lied" about Hunter BIden's laptop ahead of the 2020 presidential election - Fox News
Ο Τραμπ είναι σαν κάτι αγίους που πολεμησαν τις κακοδοξίες και έμειναν στην ιστορία, δεν ξέρω τι λύσσα τους είχε πιάσει όλους αυτούς που λέμε δυνάμεις της παρακμής και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και δίνανε ένα σωρό λεφτά παντού για να μην μπορεί να γράψει κανένας αυτό που πιστεύει. Ειδικά αυτό οτι βγήκε ο Ζούκεμπεργκ και δήλωσε οτι θα τους απολύσει όλους αυτούς που αποτελούσαν το στρατό των πραιτωριανών είναι κοσμοιστορικό για το ανθρώπινο γένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 20 Ιαν 2025, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Οργισμένος
Κωλογερος και ψεκας ειναι. Λογικα οχι, θα τα κακαρωσει πολυ νωριτερα. Καλα σαραντα.Καραμελίτσα έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:37 Ο Τραμπ είναι ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ και επιπλέον υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να τον βγάλει από τη μέση.
Θα ολοκληρώσει την τετραετία ως πρόεδρος;
Προσωπικά το θεωρώ αρκετά πιο απίθανο από το 50-50. Ένα 60-40 να μην την τελειώσει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΑΠλα εισαι ενας φοβικος με χαμηλο αηκιου και δεν μπορεις να καταλαβεις το τι συμβαινει.Σέλευκας έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:34 Ο Τραμπ είναι σαν κάτι αγίους που πολεμησαν τις κακοδοξίες και έμειναν στην ιστορία, δεν ξέρω τι λύσσατοςυ είχε πιάσει όλυς αυτούς που λέμε δυνάμεις της παρακμής και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και δίνανε ένα σωρό λεφτά παντού για να μην μπορεί να γράψει κανένας αυτό που πιστεύει. Ειδικά αυτό οτι βγήκε ο Ζούκεμπεργκ και δήλωσε οτι θα τους απολύσει όλους αυτούς που αποτελούσαν το στρατό των πραιτωριανών είναι κοσμοιστορικό για το ανθρώπινο γένος.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μαυρα παντως σιγουρα θα βαλεις.Καραμελίτσα έγραψε: 20 Ιαν 2025, 16:45 Για την ακρίβεια, εκτιμώ 25 να αρρωστήσει, 35 να τον φάνε, 40 να ολοκληρώσει
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ακριβώς από πάνω σου.Δημοκράτης έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:15ήσουν και εσύ σε αυτό το κομμάτι;Libre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:45 Με αυτό το τραγούδι έπεισε ένα μεγάλο κομμάτι των γκέι ο Τραμπας.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εδώ την ολοκλήρωσε το ανοικο ζόμπι Μπάιντεν που δεν γνώριζε τι του έδιναν να υπογράψει.Ο Τραμπ όχι μόνο θα ολοκληρώσει την τετραετία αλλά θα αφήσει και δώρο μια οκταετία Προεδρίας Βανς μετά από αυτόν.
Το διεθνές φιλελεφτ κατεστημένο θα βογκηξει για τα καλά.
άρα δεν είσαι εθελομαλάκας, συνειδητά υπέρ της παρακμήςΟργισμένος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:35ΑΠλα εισαι ενας φοβικος με χαμηλο αηκιου και δεν μπορεις να καταλαβεις το τι συμβαινει.Σέλευκας έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:34 Ο Τραμπ είναι σαν κάτι αγίους που πολεμησαν τις κακοδοξίες και έμειναν στην ιστορία, δεν ξέρω τι λύσσατοςυ είχε πιάσει όλυς αυτούς που λέμε δυνάμεις της παρακμής και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και δίνανε ένα σωρό λεφτά παντού για να μην μπορεί να γράψει κανένας αυτό που πιστεύει. Ειδικά αυτό οτι βγήκε ο Ζούκεμπεργκ και δήλωσε οτι θα τους απολύσει όλους αυτούς που αποτελούσαν το στρατό των πραιτωριανών είναι κοσμοιστορικό για το ανθρώπινο γένος.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Είμαι του 90 αλλά είμαι καμενος με disco. Όταν ήμουν φοιτητής κάθε Παρασκευή πήγαινα στο disco party στο 8ball, εάν παίζανε φράγκα πήγαινα και στο Blue Sky. Μέχρι και στον γάμο μου στο κέντρο είχαμε disco theme. Είσοδο κάνανε χορεύοντας το dancing queen σαν την Μει.Bill Hicks έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:23είπαμε να είσαι μικρός, αλλά όχι κι έτσι.GoBzi έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:52
Το τραγούδι δεν είναι πολύ γνωστό και έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, οπότε οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν πως ειναι τραγούδι γκει.![]()
- Οργισμένος
τρικυμμια εν κρανιω λαιμαιΣέλευκας έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:38άρα δεν είσαι εθελομαλάκας, συνειδητά υπέρ της παρακμήςΟργισμένος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:35ΑΠλα εισαι ενας φοβικος με χαμηλο αηκιου και δεν μπορεις να καταλαβεις το τι συμβαινει.Σέλευκας έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:34 Ο Τραμπ είναι σαν κάτι αγίους που πολεμησαν τις κακοδοξίες και έμειναν στην ιστορία, δεν ξέρω τι λύσσατοςυ είχε πιάσει όλυς αυτούς που λέμε δυνάμεις της παρακμής και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και δίνανε ένα σωρό λεφτά παντού για να μην μπορεί να γράψει κανένας αυτό που πιστεύει. Ειδικά αυτό οτι βγήκε ο Ζούκεμπεργκ και δήλωσε οτι θα τους απολύσει όλους αυτούς που αποτελούσαν το στρατό των πραιτωριανών είναι κοσμοιστορικό για το ανθρώπινο γένος.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Προς το παρόν, ολοκλήρωσε στις μάπες σας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Δημοκράτης
Μπερδεύεσαι λούστρο, δεν έχω το κουσούρι σουLibre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:37Ακριβώς από πάνω σου.Δημοκράτης έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:15ήσουν και εσύ σε αυτό το κομμάτι;Libre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:45 Με αυτό το τραγούδι έπεισε ένα μεγάλο κομμάτι των γκέι ο Τραμπας.
- Frappezitis
Great America σημαίνει μονο... ποτάμια αίματος... εκτός αν είσαι σκατοφασίστας, σκατοφιλελες, σκατοπασοκ και σκατοαριστερος στυλ τσιπροκασελακη
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Bill Hicks
ωραίος, οπότε θα'πρεπε να ξέρεις το παλιό, το ορθόδοξο. τον χορό;GoBzi έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:40Είμαι του 90 αλλά είμαι καμενος με disco. Όταν ήμουν φοιτητής κάθε Παρασκευή πήγαινα στο disco party στο 8ball, εάν παίζανε φράγκα πήγαινα και στο Blue Sky. Μέχρι και στον γάμο μου στο κέντρο είχαμε disco theme. Είσοδο κάνανε χορεύοντας το dancing queen σαν την Μει.Bill Hicks έγραψε: 20 Ιαν 2025, 17:23είπαμε να είσαι μικρός, αλλά όχι κι έτσι.GoBzi έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:52
Το τραγούδι δεν είναι πολύ γνωστό και έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, οπότε οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν πως ειναι τραγούδι γκει.![]()
![]()
Spoiler
το ότι είναι αποκλειστικά gay anthem είναι πίπες, το YMCA είναι anthem for all.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 36 Απαντήσεις