δε μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονταιΝαύτης έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:33Χαρίσανε όμως τα σπίτια οι τράπεζες στα φαντς, μερικές φορές στο 1/10 της αξίας του δανείου, δεν το λες και λίγο αυτό. Αλλά η Κατσέλη μπλαμπλαμπλα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:31και το αστείο είναι ότι ο νόμος κατσέλη, απλά προστάτευσε για ένα χρονικό διάστημα τους δανειολήπτες, δεν τους χάρισε τα χρέηΝαύτης έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:29
Βρε τις τράπεζες σώσαμε με τα λεφτά μας, κι εσάς τους μετόχους μαζί, πες μας και λίγο για τα υπερκέρδη, που χολή βγάζεις μόνο για τους κακομοίρηδες που χάσανε το μισό τους εισόδημα και δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν, μια χαρά όλα τώρα με το σχέδιο Ηρακλής και τα κοράκια που λυμαίνονται τις περιουσίες των Ελλήνων αντί πινακίου φακής, έτσι;
κάποιοι (δεν αναφέρομαι στον πατησιώτη, ούτε σε κάποιον συγκεκριμένο) χαίρονται όταν ακούν ότι κάποιος έχασε το σπίτι του. σκέφτονται καλά να πάθει γιατί δε πλήρωνε. το γιατί δε πλήρωνε δε τους απασχολεί και τόσο. στο μυαλό τους, κάποιος ξυνπάει ένα πρωί και λέει δε πληρώνω ενώ έχω, ας χάσω το σπίτι μου για πλάκα
ταυτόχρονα δε, ταυτίζονται με τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών που έχουν τα φαντ οι οποίοι και πλουτίζουν, ενώ οι ίδιοι ανα πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν θύματά τους γιατί η ζωή είναι πουτάνα και δε ξέρεις πως τα φέρνει καμιά φορά
δε ξέρω, ας μας το εξηγήσει ένας ψυχολόγος αυτή τη ψυχοσύνθεση