!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μαδουραίος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:27
foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:20
SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:27 Στο ηχητικο ακουγεται μια κοπελα να λεει " Εχω ελάχιστο οξυγόνο"
Συμφωνα με τον Κοκοτσακη αυτο ειναι αποδειξη οτι δεν εχει οξυγονο εξαιτιας της φωτιας
Υποθέτω δεν έδωσε το πρέπον βάρος στην αμέσως επόμενη εναλλακτική εξήγηση που είναι ότι η κοπέλα βρισκόταν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.
Μετά από αυτό SeaHawk θα εξαφανισομουν από το φόρουμ
Σιγά το πρόβλημα. Από εξαφανισμένους λόγω μπαν ή προσωπικής επιθυμίας για διαγραφή του αμαρτωλού τους παρελθόντος και επαναφορά τους με νιου έντρις με καθαρό ποινικό μητρώο, έχουμε πήξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Δηλαδη δεν μπορει να αισθανεται ελλειψη οξυγουνου επειδη πχ εχει διατρηση πνευμονα,καταγμα θωρακα,καταγμα πλευρων ,προβλημα στην λειτουργια της καρδιας,κριση πανικου κτλ κτλ(μπορω να γραφω μεχρι αυριο πιθανους λογους)
Και εχει μονο αν εχει πιασει φωτια η αν βρισκεται στον πλανητη ΑΡΗ;

Σοβαρα τωρα ρε
Ρε τι παρατραγουδα ειστε εσεις

Πρεπει να επανελθει η εκπομπη της Αννιτας Πανια Παρατραγουδα πχορουμ βερσιον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 20 Ιαν 2025, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:37 Δηλαδη δεν μπορει να αισθανεται ελλειψη οξυγουνου επειδη πχ εχει διατρηση πνευμονα,καταγμα θωρακα,καταγμα πλευρων ,προβλημα στην λειτουργια της καρδιας,κριση πανικου κτλ κτλ

Σοβαρα τωρα ρε
Ρε τι παρατραγουδα; ειστε εσεις
Ακόμη μία αυτιστικού τύπου επανάληψη.

Τιτανομαχία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

student έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:38 Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου
Το δικό μου να δεις πως κρατιέται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vantono έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:27 θα πρεπει να τρώει οποιος τον βρίζει.
δεν μου αρέσει η ιδέα σου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:37 Δηλαδη δεν μπορει να αισθανεται ελλειψη οξυγουνου επειδη πχ εχει διατρηση πνευμονα,καταγμα θωρακα,καταγμα πλευρων ,προβλημα στην λειτουργια της καρδιας,κριση πανικου κτλ κτλ(μπορω να γραφω μεχρι αυριο πιθανους λογους)

Σοβαρα τωρα ρε
Ρε τι παρατραγουδα ειστε εσεις

Πρεπει να επανελθει η εκπομπη της Αννιτας Πανια Παρατραγουδα πχορουμ βερσιον
Δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε μαλάκα; Καθόλου;

Γιατί δεν τον μαζεύετε;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Απόψεις εκφράζει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Το γεγονός πως κάποιοι είναι τόσο προσκολλημένοι στις επιταγές της κομματικής τους δουλίτσας,χάνοντας οιοδήποτε ίχνος αξιοπρέπειας, με ξεπερνάει και με λυπεί τα μάλα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Μιλαμε για κρετινους.Για ορνεα
Τραυματιας μετα απο συγκρουση μπορει αν αισθανεται ελλειψη οξυγονου μονο αν εχει παρει φωτια γυρω του η αν βρισκεται τον πλανητη ΑΡΗ.
Δεν σεβεστε τιποτα.Πτωματοφαγοι.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:48 Απόψεις εκφράζει.
Λίγδα και βρώμα εκφράζει. Το νιτερέσο μου μαζί σου, φτάνει μέχρι το συγκεκριμένο σχόλιο. Σε εκτιμούσα αλλά δυσκολεύομαι πλέον. Καλή συνέχεια στην κομματική ζωούλα που έχεις επιλέξει και να είσαι καλά με τη γυναίκα σου και το παιδί σου. Αλλά μακρυά από μένα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:50 Μιλαμε για κρετινους.Για ορνεα
Τραυματιας μετα απο συγκρουση μπορει αν αισθανεται ελλειψη οξυγονου μονο αν εχει παρει φωτια γυρω του η αν βρισκεται τον πλανητη ΑΡΗ.
Δεν σεβεστε τιποτα.Πτωματοφαγοι.
πες τα ηλίθιε. Ζώο, Καθυστερημένε. Στόκε. Πες τα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:30
nemo έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:48 ο πραγματικος ενοχος ποιος ειναι ;
ας υποθεσουμε οτι υπηρχε ευφλεκτο φορτιο που δεν ειναι παρανομο να υπηρχε
δλδ απο οτι προσπαθω να καταλαβω η κυβερνηση απο αυτα που γραφονται αρνειται οτι υπαρχει ευφλεκτο φορτιο γιατι ηταν παρανομη η μεταφορα του;
Όταν συγκρούονται δυο τρένα μετωπικά με σχετική ταχύτητα γύρω στα 300 χλμ/ώρα, λίγη πρακτική σημασία έχει αν ένα από τα δύο κουβαλάει κάτι εύφλεκτο ή όχι. Νομικά όμως (και ιδιαίτερα αστικά) παίζει τεράστιο ρόλο, όπως άμα σε τρακάρει κάποιος που πέρασε με θεοκατακόκκινο ενώ περνάς πλήρως νόμιμα, χάνεις πάρα πολύ από την αποζημίωση έτσι και ήσουν χωρίς κράνος.

Έτσι αν το εμπορικό τρένο έκανε λαθρεμπόριο καυσίμων ή διαλυτών ή οτιδήποτε και αυτά άρπαξαν με τη σύγκρουση, ή αν απλά είχε δύο βαγόνια παραπάνω με λαθραία (=μεγαλύτερη μάζα), ακόμα κι αν πρακτικά το αποτέλεσμα θα άλλαζε ελάχιστα, για τα καθίκια που το φόρτωσαν οι αστικές ευθύνες εκατονταπλασιάζονται.
οκ να τα πληρωσουν τοτε και αν ανακαλυφθει οτι υπηρχε συγκαλυψη να τους κοψουν και τον γκωλο

δεν καταλαβα στις λαμογιες πως βρισκουν τα χρηματα και τα σκορπανε
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:53
Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:48 Απόψεις εκφράζει.
Λίγδα και βρώμα εκφράζει. Το νιτερέσο μου μαζί σου, φτάνει μέχρι το συγκεκριμένο σχόλιο. Σε εκτιμούσα αλλά δυσκολεύομαι πλέον. Καλή συνέχεια στην κομματική ζωούλα που έχεις επιλέξει και να είσαι καλά με τη γυναίκα σου και το παιδί σου. Αλλά μακρυά από μένα.

Τι εννοείς μακριά από σένα; Σου είπε κανείς θέλω πάρε δώσε μαζί σου;
Φόρουμ είναι, λέτε και λέμε.

Εσείς με λέτε κομματόσκυλο. Εγώ σας λέω ψεύτες, αδαείς, πτωματοφάγους και αδιστακτους.
(εν προκειμένω όχι εσένα)

Αν κάνουμε μια λίστα με τα ψέματα, τις ανακρίβειες, τις σάλτσες και τα αφηγήματα όλον αυτόν τον καιρό θα διαπιστώσεις πολλά. Κυρίως από πια πλευρα ερχονται και ποιοι τα σιγοντάρουν.
Και θα εκπλαγείς. Αν πάλι δεν θες να ξερεις, μπαινε απλά να σας βρίζεις, σιγά την πρωτοτυπία.

Αλλά για κάποιο λόγο, οι συγγενείς γράφουν αυτά

https://twitter.com/EvanVlacho/status/1 ... EXIqg&s=19

και πίστεψέ, δεν εννοούν αυτά που λένε τα κομματοσκυλα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”