Κοίτα, CIO είναι ο τύπος και έλεγε αυτά που είπε ο Ζουκ εδώ και λίγο καιρό τώρα - δεν είναι κάποιος που λέει απλά ας το δοκιμάσω να δω πως γίνεται. Θα προσπαθήσω να το βρω να το φέρω εδώfoscilis έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:31Αποκλείεται να μη χρειάστηκε πολλές απόπειρες, σαφή κατανόηση του τι ήθελε να κάνει και αρκετή κωλοφαρδία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:28 έχω ένα τυπά στο λινκεδιν ο οποίος έφτιαξε εφαρμογή σκακιού με νάτουραλ λάνγκουατζ πρόμπτινγκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Coding is DEAD!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Coding is DEAD!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Καλά, αυτό ισχύει για όλα τα πτυχία. Από κει και πέρα, αν σου κάνει σωστά τη δουλειά για την οποία τον προσέλαβες, ας χρησιμοποιεί και ΑΙ ή βουντού. Μικρή σημασία έχει.GoBzi έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:25Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε οι προγραμματιστές που βγαίνουν τώρα από τα πανεπιστήμια πως θα πιάνουν δουλειά. Πολύ πιθανόν μέχρι και η πτυχιακή εργασία να έχει βγει μέσω AI, οπότε άντε να αποδείξεις σε εργοδότη ότι αξίζεις την δουλειά.micmic έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:16 Προφανώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα δραματικό τα αμέσως επόμενα χρόνια αλλά πάντως σιγά-σιγά το ΑΙ θα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον προγραμματισμό. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η πρώτη μεγάλη μαλακία προγραμματισμένη από ΑΙ που θα επηρεάσει κρίσιμα συστήματα και για την οποία θα πέσει πολύ ταλαιπωρία για να την αποσφαλματώσουν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Δηλαδή, Οι λάμπες Yeelight έχουν επιλογή για local control, η οποία δεν απαιτεί σύνδεση σε cloud ή εξωτερικά APIs;enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:29εχω κατι λαμπες της χιομι, yeelight, ήξερα οτι εχουν επιλογή για τοπικό ελεγχο αλλα βαριόμουν χρόνια, εχθές ειπα στο deepseek να δει αυτο το μανουαλ και να μου φτιάξει ενα σκριπτάκι για το εσπουινο σε javascript, ήξερε και το εσπρουινο τι ειναι και τις διαφορές απο την node.js, δουλεψε με την πρώτη. Τρέλα λιγο.GoBzi έγραψε: 19 Ιαν 2025, 10:23 Ο μαν κάνει την δουλειά του, λέει πίπες για να χώνουν λεφτά οι μέτοχοι. Λιγότεροι προγραμματιστές, λιγότερα έξοδα, περισσότερο κέρδος για εσάς.![]()
Γιατί εγώ μία λάμπα xiaomi και ούτε από την ίδια την εφαρμογή mi home δεν μπορώ να της ελέγξω.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Δεν έχεις ιδέα. Μου θύμισες κάποιον που μου έλεγε ότι το Ίντερνετ είναι μόδα και θα περάσει.
Κάπου πριν το 2000, έμπορος ήταν και δεν ήθελε να διαφημιστεί, γιατί ...σιγά
Ο,τι και να λενε, το AI χωρις την ανθρωπινη συνεισφορα ειναι καταδικασμενο να αποτυχει.
Οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει λιγο για AI Inbreeding οπου εχει ηδη ξεκινησει.
Ένας 14χρονος στην Ιταλία, είπε στο ChatGPT να του φτιάξει την εργασία του σχολείου και να βάλει μέσα τα λάθη που θα έκανε ένας 14χρονοςGoBzi έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:25Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε οι προγραμματιστές που βγαίνουν τώρα από τα πανεπιστήμια πως θα πιάνουν δουλειά. Πολύ πιθανόν μέχρι και η πτυχιακή εργασία να έχει βγει μέσω AI, οπότε άντε να αποδείξεις σε εργοδότη ότι αξίζεις την δουλειά.micmic έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:16 Προφανώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα δραματικό τα αμέσως επόμενα χρόνια αλλά πάντως σιγά-σιγά το ΑΙ θα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον προγραμματισμό. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η πρώτη μεγάλη μαλακία προγραμματισμένη από ΑΙ που θα επηρεάσει κρίσιμα συστήματα και για την οποία θα πέσει πολύ ταλαιπωρία για να την αποσφαλματώσουν.
Τό 'χει πιάσει το κόλπο ο πιτσιρικάς.
Αυτά είναι ακόμη στο επίπεδο του στοχασμού. Για την ώρα εκεί που ήθελες 3 προγραμματιστές, σου αρκεί 1.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:42 Ο,τι και να λενε, το AI χωρις την ανθρωπινη συνεισφορα ειναι καταδικασμενο να αποτυχει.
Το ιντερνετ ομως δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το AI. Ειναι δυο τελειως διαφορετικες τεχνολογιες.sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:40Δεν έχεις ιδέα. Μου θύμισες κάποιον που μου έλεγε ότι το Ίντερνετ είναι μόδα και θα περάσει.
Κάπου πριν το 2000, έμπορος ήταν και δεν ήθελε να διαφημιστεί, γιατί ...σιγά![]()
Άρα δεν θα χάσουν τη δουλειά τους οι προγραμματιστές.micmic έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:16 Προφανώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα δραματικό τα αμέσως επόμενα χρόνια αλλά πάντως σιγά-σιγά το ΑΙ θα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον προγραμματισμό. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η πρώτη μεγάλη μαλακία προγραμματισμένη από ΑΙ που θα επηρεάσει κρίσιμα συστήματα και για την οποία θα πέσει πολύ ταλαιπωρία για να την αποσφαλματώσουν.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Το σχετικό και στις δύο περιπτώσεις είναι η άγνοια. Σόρρυ κι όλας, δες την παραπάνω απάντηση, βγαλμένη από αυτό που διαπιστώνω από πέρυσι στην αγορά.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:44Το ιντερνετ ομως δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το AI. Ειναι δυο τελειως διαφορετικες τεχνολογιες.
ΚΑθολου στοχασμος.sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:44Αυτά είναι ακόμη στο επίπεδο του στοχασμού. Για την ώρα εκεί που ήθελες 3 προγραμματιστές, σου αρκεί 1.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:42 Ο,τι και να λενε, το AI χωρις την ανθρωπινη συνεισφορα ειναι καταδικασμενο να αποτυχει.
Επισης, οι τρεις προγραμματιστες θα γραψουν τον ιδιο κωδικα σε 2 σειρες αντι για 10 που θα κανει το AI.
Δεν ειπα οτι δε θα υπαρχει AI στο μελλον αλλα θα πιασει ταβανι.
Το ΑΙ δεν γράφει μόνο του. Ο lead developer του δίνει τη δουλειά που θα έδινε σε ανθρώπους. Και στις δύο περιπτώσεις το τσεκάρει. Χοντρικά στο περιγράφω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:47ΚΑθολου στοχασμος.sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:44Αυτά είναι ακόμη στο επίπεδο του στοχασμού. Για την ώρα εκεί που ήθελες 3 προγραμματιστές, σου αρκεί 1.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:42 Ο,τι και να λενε, το AI χωρις την ανθρωπινη συνεισφορα ειναι καταδικασμενο να αποτυχει.
Επισης, οι τρεις προγραμματιστες θα γραψουν τον ιδιο κωδικα σε 2 σειρες αντι για 10 που θα κανει το AI.
Αλλο να πρεπει να διορθωσεις 500 lines κωδικα και αλλο 1500sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:49Το ΑΙ δεν γράφει μόνο του. Ο lead developer του δίνει τη δουλειά που θα έδινε σε ανθρώπους. Και στις δύο περιπτώσεις το τσεκάρει. Χοντρικά στο περιγράφω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:47ΚΑθολου στοχασμος.sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:44
Αυτά είναι ακόμη στο επίπεδο του στοχασμού. Για την ώρα εκεί που ήθελες 3 προγραμματιστές, σου αρκεί 1.
Εκτός αυτού έχω δει ανθρώπους να προγραμματίζουν πολύ χειρότερα από ΑΙ. Ποιος είπε ότι θέλουν 2 γραμμές; Το redundancy πάει σύννεφο.
Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί αν του δώσεις σωστή κατεύθυνση, σου φτιάχνει ωραιότατα modular oop πράγματα. Και δεν μιλάω για copilot και τέτοια, αλλά για το γενικής χρήσεως chatgpt.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:50Αλλο να πρεπει να διορθωσεις 500 lines κωδικα και αλλο 1500sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:49Το ΑΙ δεν γράφει μόνο του. Ο lead developer του δίνει τη δουλειά που θα έδινε σε ανθρώπους. Και στις δύο περιπτώσεις το τσεκάρει. Χοντρικά στο περιγράφω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:47
ΚΑθολου στοχασμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 16 Απαντήσεις