Μόνο που αυτό εγώ δεν το έγραψα ξεκάρφωτα.Έγινε συζήτηση για την ελληνική πολιτική για το μεσανατολικό και έγραψα όλη την ιστορία από το 1947 μέχρι σήμερα,έδειξα πως η Ελλάδα ήταν μέχρι να χρεωκοπήσει και να αναλάβει ο Ερντογάν προστάτης των Παλαιστινίων με αυτούς και σύρθηκε εξ ανάγκης να αλλάξει θέση επί ΓΑΠ μάλιστα και απάντηση επί της ουσίας δεν πήρα οπότε σποτ ον.marabou έγραψε: 20 Ιαν 2025, 10:34Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:21πατησιωτης έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:01 Σποτ ον που σας έπιασε πόνος για την εγκεκριμένη από τον πατερούλη εθνοκάθαρση.![]()
Greece NO,Soviet Union YES.
Ο ενας μιλαει για τον Σταλιν, ο αλλος για την εκτελεση της Τσαρικης οικογενειας απο τους Μπολσεβικους. Μαλακα μου τι κοληματα εχουν αυτοι οι δεξιοι για να φερνουν συνεχεια τον Σταλιν στην συζητηση.Golden Age έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:15
Απο περιέργεια, ποια η άποψή σου για την δολοφονία των παιδιών του Τσάρου απο τους Μπολσεβίκους; Καλώς έγινε ή κακώς;
ΠΣΣΤ να σου πω? Συμφωνεις με τον θεσμο της δουλειας στις ΗΠΑ? Αν οχι γιατι υποστηριζεις το Ισραηλ?![]()
Καλώ λοιπόν οποιονδήποτε να μου πει πότε η Ελλάδα υποστήριξε το Ισραήλ πριν το 2010 και τι κέρδισε τόσα χρόνια από τους Άραβες.