!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μεσόκοποι και υπερήλικες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Μεσόκοποι και υπερήλικες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Εγώ όταν βλέπω γεροντάκια και γριούλες στενοχωριέμαι. Ειδικά αν σκέφτομαι τι μπορεί να αισθάνονται, τη μοναξιά τους, αν έχουν προβλήματα υγείας, το γήρας κτλ. Σκληρή η ζωή.
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ »

The Rebel έγραψε: 15 Δεκ 2024, 18:57
marabou έγραψε: 12 Δεκ 2024, 01:13 Γιατί οι περισσότεροι ηλικιωμένοι έχουν τόσα πολλά συμπλέγματα;

[img]https://i.postimg.cc/2yHPXLcS/4701 ... .jpg[/img]
Εικόνα
Το τι μαλακίες έχω τραβήξει για τη Wonder Woman... Μιλάω για την αυθεντική, τη Lynda Carter. Κι ας ήμουν αγέννητος όταν έκανε τη σταδιοδρομία της.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιαν 2025, 20:42 Εγώ όταν βλέπω γεροντάκια και γριούλες στενοχωριέμαι. Ειδικά αν σκέφτομαι τι μπορεί να αισθάνονται, τη μοναξιά τους, αν έχουν προβλήματα υγείας, το γήρας κτλ. Σκληρή η ζωή.
Εγώ όταν βλέπω "ζωντανούς" και χαμογελαστούς υπερήλικες χαίρομαι. Τους γκρινιάρηδες και εγωιστές γέρους, δεν μπορώ. Και περισσότερη θλίψη νοιώθω για τα παιδιά με προβλήματα υγείας. Όσο για τη "μοναξια" δεν είναι κάτι προκύπτει, έτσι ξαφνικά. Αυτό που έδωσες, αυτό θα πάρεις. Η ζωή δεν είναι πάντα "άδικη".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 13:51 Όσο για τη "μοναξια" δεν είναι κάτι προκύπτει, έτσι ξαφνικά. Αυτό που έδωσες, αυτό θα πάρεις. Η ζωή δεν είναι πάντα "άδικη".
:smt124
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Ευτυχώς έχουμε νεοκοπους χωρίς συμπλέγματα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 13:51
Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιαν 2025, 20:42 Εγώ όταν βλέπω γεροντάκια και γριούλες στενοχωριέμαι. Ειδικά αν σκέφτομαι τι μπορεί να αισθάνονται, τη μοναξιά τους, αν έχουν προβλήματα υγείας, το γήρας κτλ. Σκληρή η ζωή.
Εγώ όταν βλέπω "ζωντανούς" και χαμογελαστούς υπερήλικες χαίρομαι. Τους γκρινιάρηδες και εγωιστές γέρους, δεν μπορώ. Και περισσότερη θλίψη νοιώθω για τα παιδιά με προβλήματα υγείας. Όσο για τη "μοναξια" δεν είναι κάτι προκύπτει, έτσι ξαφνικά. Αυτό που έδωσες, αυτό θα πάρεις. Η ζωή δεν είναι πάντα "άδικη".
Αν είναι καλά και "γεμάτοι" και εγώ τους χαίρομαι. Οι άλλοι είναι που με θλίβει η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Αρίστος έγραψε: 18 Ιαν 2025, 17:45
marabou έγραψε: 12 Δεκ 2024, 01:13 Γιατί οι περισσότεροι ηλικιωμένοι έχουν τόσα πολλά συμπλέγματα;

Συσσωρευμενη πικρια χρονων και ταυτοχρονα σωματικη ταλαιπωρια, βαλε οτι ζηλευουν να βλεπουν τους αλλους γυρω τους να κανουν τη ζωη τους ενω οι ιδιοι ουτε σεξ, ουτε διασκεδαση, μονο χαμομηλι.

.

Εικόνα

:smt005: :smt005:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”