!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεσόκοποι και υπερήλικες
- Fata_Morgana
Re: Μεσόκοποι και υπερήλικες
Εγώ όταν βλέπω γεροντάκια και γριούλες στενοχωριέμαι. Ειδικά αν σκέφτομαι τι μπορεί να αισθάνονται, τη μοναξιά τους, αν έχουν προβλήματα υγείας, το γήρας κτλ. Σκληρή η ζωή.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Το τι μαλακίες έχω τραβήξει για τη Wonder Woman... Μιλάω για την αυθεντική, τη Lynda Carter. Κι ας ήμουν αγέννητος όταν έκανε τη σταδιοδρομία της.
Εγώ όταν βλέπω "ζωντανούς" και χαμογελαστούς υπερήλικες χαίρομαι. Τους γκρινιάρηδες και εγωιστές γέρους, δεν μπορώ. Και περισσότερη θλίψη νοιώθω για τα παιδιά με προβλήματα υγείας. Όσο για τη "μοναξια" δεν είναι κάτι προκύπτει, έτσι ξαφνικά. Αυτό που έδωσες, αυτό θα πάρεις. Η ζωή δεν είναι πάντα "άδικη".Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιαν 2025, 20:42 Εγώ όταν βλέπω γεροντάκια και γριούλες στενοχωριέμαι. Ειδικά αν σκέφτομαι τι μπορεί να αισθάνονται, τη μοναξιά τους, αν έχουν προβλήματα υγείας, το γήρας κτλ. Σκληρή η ζωή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 13:51 Όσο για τη "μοναξια" δεν είναι κάτι προκύπτει, έτσι ξαφνικά. Αυτό που έδωσες, αυτό θα πάρεις. Η ζωή δεν είναι πάντα "άδικη".
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Philip Mortimer
Ευτυχώς έχουμε νεοκοπους χωρίς συμπλέγματα.
- Fata_Morgana
Αν είναι καλά και "γεμάτοι" και εγώ τους χαίρομαι. Οι άλλοι είναι που με θλίβει η ψυχή μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 13:51Εγώ όταν βλέπω "ζωντανούς" και χαμογελαστούς υπερήλικες χαίρομαι. Τους γκρινιάρηδες και εγωιστές γέρους, δεν μπορώ. Και περισσότερη θλίψη νοιώθω για τα παιδιά με προβλήματα υγείας. Όσο για τη "μοναξια" δεν είναι κάτι προκύπτει, έτσι ξαφνικά. Αυτό που έδωσες, αυτό θα πάρεις. Η ζωή δεν είναι πάντα "άδικη".Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιαν 2025, 20:42 Εγώ όταν βλέπω γεροντάκια και γριούλες στενοχωριέμαι. Ειδικά αν σκέφτομαι τι μπορεί να αισθάνονται, τη μοναξιά τους, αν έχουν προβλήματα υγείας, το γήρας κτλ. Σκληρή η ζωή.
Αρίστος έγραψε: 18 Ιαν 2025, 17:45
Συσσωρευμενη πικρια χρονων και ταυτοχρονα σωματικη ταλαιπωρια, βαλε οτι ζηλευουν να βλεπουν τους αλλους γυρω τους να κανουν τη ζωη τους ενω οι ιδιοι ουτε σεξ, ουτε διασκεδαση, μονο χαμομηλι.
.