!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς θα σας φαινόταν αν μία κοπέλα 25 χρονών ήταν παρθένα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Πώς θα σας φαινόταν αν μία κοπέλα 25 χρονών ήταν παρθένα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

blackpaint έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:24 διαβαζοντας αγη και σουβλατζη ειναι σαν να κρυφακουω συζητηση μπαρμπαδων σε χωριατικο καφενειο.
:50aris:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:47
Εσύ τι λες; Προφανώς. Ας τα βρούνε μεταξύ τους.
Το προφανώς δεν είναι τόσο ευδιάκριτο συνήθως. Γιατί συνήθως ισχύει για τον άνδρα να αποκτήσει εμπειρία μεγάλη με πολλές γυναίκες, εμπειρίες κτλ κτλ αλλά εντάξει όπως το θέτεις δεκτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Souvlatzis έγραψε: 11 Δεκ 2018, 20:17

Όχι, δεν είναι έτσι

Οσες "παρτόλες" έχω γνωρίσει είχαν αμέτρητα ψυχολογικά προβλήματα, προερχόντουσαν από διαλυμένα σπίτια, και ήταν παντελώς ασταθές στις σχέσεις τους, δηλαδή δεν μπορούσαν να τα έχουν με κάποιον για πάνω από έναν μήνα, κλπ

Οι γυναίκες που έχουν αμέτρητους σεξουαλικούς συντρόφους, είναι ψυχικά "νεκρές" και δεν μπορούν να αγαπήσουν ποτέ κανέναν, και κυρίως ούτε τον εαυτό τους.

Δεν λέω να είναι παρθένα στα 30, αλλά να υπάρχει ένα μέτρο
Ο μέγας Σου το τοποθετει ολόσωστα. Και οι δυο περιπτώσεις είναι παρα φύση, πηγάζουν από κοινή άρρωστη μήτρα, την θεοποίηση του σεξ. Το σεξ δεν είναι κάτι το σοβαρό, απλά το κάνεις. Αυτή είναι και η ένσταση μου με τα gay pride. Το θεωρώ γελοίο,κιτς εντελώς, να προβάλεις τόσο την σεξουαλικότητα σου. Εγώ σε βλέπω σαν άνθρωπο, όχι σαν αδερφη.
Είμαι πιο κοντά στην Σκανδιναβική κουλτούρα ως υγιής. Δεν έχει κάτι πρόστυχο. Η γυναίκα προσεγγίζει, όχι χυδαία, χωρίς πουτανιές και μετά την πέμπτη μπύρα πάτε σπίτι της, το πρωι χειραψία και αντίο. Όταν αυτές είναι να παντρευτούν γίνονται μια χαρά σύζυγοι.
Είχα πρόσφατα μια πολύ καλή σύντομη ιστορία. Μου χαμογελάει βόρεια σε μπαρ,αφού κοζάρω με την μεσογειακή μου γοητεία και λέω κάτι έξυπνο, όταν με καλεί με τα μάτια. Την φλερτάρω, με ευχαριστεί που μου αρέσει(!) και πιάνει μια μακρόσυρτη κουβέντα για τις οικολογικές τρέλες που την απασχολούν, χωρίς να παίζει τίποτα το ξεκάθαρα ερωτικο. Αν δεν ήταν ναραμου,θα πίστευα πως ήταν κομμουνιστρια. Μετά από 5 ωρες, την ρωτάω αν μπορω να την ξαναδω. Ναι ασφαλως, μου δινει στοιχεία επικοινωνίας με την μια. Το αλκοόλ με κάνει συναισθηματικό. Μπορώ να σε φιλήσω, με γλώσσα; Με φιλάει αυτή. Είμαι γκολ δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.
Μετά από μερικές μερες την θυμάμαι και επικοινωνώ μαζί της. Χωρίς μαλακίες βγαίνουμε. Κουβέντα φιλική και εντελώς straight. Λεω την αλήθεια Δεν θα ακολουθούσα ποτέ την βεγκαν κουλτούρα,είμαι Έλληνας και αγαπούσαμε να τρώμε κρέας από την αρχαιότητα με κάθε δυνατό τρόπο, χεστηκα αν η Ελληνικός χρυσός καταστρέψει όλη την Χαλκιδική, πετάω τα σκουπίδια στον δρόμο κ.λ.π. Η κοπέλα δεν είναι καθόλου επικριτική, στο τέλος πείθεται και η ίδια πως δεν θα γίνει τίποτα αν αφήσει το μπουκάλι της Μύθος στο πλακόστρωτο της Ικτίνου, είναι Greek Culture και πρέπει να γίνει κομμάτι της χώρας μας. Στο τελος της βραδιάς την ρωτάω αν μπορώ να ανέβω στο σπίτι που νοικιάζει. Ναι φυσικά. Όταν ανεβαίνουμε με ρωτάει, αν θέλω να κοιμηθώ στο σπίτι της μόνο γιατί το δικό μου πέφτει μακριά ή να κάνουμε και σεξ. Σεξ. Γίνεται. Στο τσιγάρο πιάνουμε ανθρωπολογική συζητηση. Ύπνος. Το πρωι τρώμε φρούτα, χαιρετιόμαστε σαν φίλοι.
Μετά από κάποιες μέρες ακολουθεί μια παρόμοια βραδιά και μετά άλλη και πάλι άλλη. Κάποτε με ρωτάει, αν θα μπορούσε να δουλέψει μεταξύ μας, μεταξύ δυο χωρών, να εργαζόμαστε λίγο στην δικιά της και να τρώμε τα λεφτά μας στην δικιά μου. Δεν αντέχω το κρυο. Λογικό απαντά. Κάποτε είχε σχέση με μια Ισπανίδα(!) και της είπε το ίδιο. Δηλαδή τώρα τελειώσαμε; Μα όχι θα μείνω άλλες 3 εβδομάδες στην Ελλάδα, απλά ήθελα να γνωρίζω που πάμε. Στο όσο διάστημα την κυκλοφόρησα δεν δέχθηκε να την κεράσω ούτε δρακουλίνια. Μια φορά πλήρωσε και όλο τον λογαριασμό μόνη της, γιατί τα παραήπιαμε και εδώ έχει κρίση ,δεν κάνει να πετάω λεφτά :P .
Αν ποτέ κάνω κόρη θα ήθελα να είναι σαν αυτή. Ελεύθερη και ακομπλεξάριστη. Να είσαι καλά :wave:
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Souvlatzis έγραψε: 09 Δεκ 2018, 18:08 Θα την ξεπαρθένιαζα.
μαρή τώρα που ανακάλυψες το δάχτυλο θα γαμήσεις τον κόσμο όλο.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:26Σεξ.
Κάποτε με ρωτάει, αν θα μπορούσε να δουλέψει μεταξύ μας, μεταξύ δυο χωρών, να εργαζόμαστε λίγο στην δικιά της και να τρώμε τα λεφτά μας στην δικιά μου.
...απλά ήθελα να γνωρίζω που πάμε.
Ελεύθερη και ακομπλεξάριστη.
:smt005: :smt005: :smt005:

πόρταλ το πχόρουμ απόψε
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:26 Η κοπέλα δεν είναι καθόλου επικριτική, στο τέλος πείθεται και η ίδια πως δεν θα γίνει τίποτα αν αφήσει το μπουκάλι της Μύθος στο πλακόστρωτο της Ικτίνου, είναι Greek Culture
όπα ρε υπερκουλ, όλα ωραία αλλά αυτό δεν χρειαζόταν
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Το ότι είχε παλιάσχέση με Ισπανίδα είναι λιγάκι ύποπτο. Μήπως κάτω απο το μίνι της κρέμονταν ένα σαλάμι αέρος;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
νύχτα

ακομπλεξάριστη τύπισσα που επισκέπτεται μια ξένη χώρα
για χ διάστημα, πηδιέται μ έναν τύπο, μοιράζονται κι ένα
σακουλάκι δρακουλίνια και αναρωτιέται για το μέλλον
της επαφής τους

γελώ :smt005:
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 20:09
Antares έγραψε: 11 Δεκ 2018, 18:11 Δεν νομίζω ότι είναι ο πρίγκιπας. Αλλά πολλές πάνε για τον γιατρό, μηχανικό, δικηγόρο, καθηγητή κλπ. χωρίς οι ίδιες να έχουν ανάλογα προσόντα.
τι προσοντα πρεπει ναχει καποια για να θελει γιατρο, μηχανικο κλπ;
Ωραίο κώλο, και να τον δίνει. Και καλές πίπες.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

νύχτα έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:54 ακομπλεξάριστη τύπισσα που επισκέπτεται μια ξένη χώρα
για χ διάστημα, πηδιέται μ έναν τύπο, μοιράζονται κι ένα
σακουλάκι δρακουλίνια και αναρωτιέται για το μέλλον
της επαφής τους

γελώ :smt005:
δε νομίζω πως υπάρχει καμιά αντίφαση
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
νύχτα

Βινόσαυρος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 23:01 δε νομίζω πως υπάρχει καμιά αντίφαση
άι κεν λιβ γουιθ δατ :D
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:50 Το ότι είχε παλιάσχέση με Ισπανίδα είναι λιγάκι ύποπτο. Μήπως κάτω απο το μίνι της κρέμονταν ένα σαλάμι αέρος;
Όχι κομπλε. Έτσι είναι εκεί, πειραματίζονται με τα πάντα, δίποδα,4ποδα,αντικείμενα, φυσικά φαινόμενα. Απλά επειδή είναι κομμάτι της καθημερινότητας, δεν κυκλοφορεί κανένας με καμπαρτίντα. Cool.
Άβαταρ μέλους
Souvlatzis
Phorum.gr user: Souvlatzis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:26
Souvlatzis έγραψε: 11 Δεκ 2018, 20:17

Όχι, δεν είναι έτσι

Οσες "παρτόλες" έχω γνωρίσει είχαν αμέτρητα ψυχολογικά προβλήματα, προερχόντουσαν από διαλυμένα σπίτια, και ήταν παντελώς ασταθές στις σχέσεις τους, δηλαδή δεν μπορούσαν να τα έχουν με κάποιον για πάνω από έναν μήνα, κλπ

Οι γυναίκες που έχουν αμέτρητους σεξουαλικούς συντρόφους, είναι ψυχικά "νεκρές" και δεν μπορούν να αγαπήσουν ποτέ κανέναν, και κυρίως ούτε τον εαυτό τους.

Ο μέγας Σου το τοποθετει ολόσωστα. Και οι δυο περιπτώσεις είναι παρα φύση, πηγάζουν από κοινή άρρωστη μήτρα, την θεοποίηση του σεξ. Το σεξ δεν είναι κάτι το σοβαρό, απλά το κάνεις. Αυτή είναι και η ένσταση μου με τα gay pride. Το θεωρώ γελοίο,κιτς εντελώς, να προβάλεις τόσο την σεξουαλικότητα σου. Εγώ σε βλέπω σαν άνθρωπο, όχι σαν αδερφη.
Είμαι πιο κοντά στην Σκανδιναβική κουλτούρα ως υγιής. Δεν έχει κάτι πρόστυχο. Η γυναίκα προσεγγίζει, όχι χυδαία, χωρίς πουτανιές και μετά την πέμπτη μπύρα πάτε σπίτι της, το πρωι χειραψία και αντίο. Όταν αυτές είναι να παντρευτούν γίνονται μια χαρά σύζυγοι.
Είχα πρόσφατα μια πολύ καλή σύντομη ιστορία. Μου χαμογελάει βόρεια σε μπαρ,αφού κοζάρω με την μεσογειακή μου γοητεία και λέω κάτι έξυπνο, όταν με καλεί με τα μάτια. Την φλερτάρω, με ευχαριστεί που μου αρέσει(!) και πιάνει μια μακρόσυρτη κουβέντα για τις οικολογικές τρέλες που την απασχολούν, χωρίς να παίζει τίποτα το ξεκάθαρα ερωτικο. Αν δεν ήταν ναραμου,θα πίστευα πως ήταν κομμουνιστρια. Μετά από 5 ωρες, την ρωτάω αν μπορω να την ξαναδω. Ναι ασφαλως, μου δινει στοιχεία επικοινωνίας με την μια. Το αλκοόλ με κάνει συναισθηματικό. Μπορώ να σε φιλήσω, με γλώσσα; Με φιλάει αυτή. Είμαι γκολ δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.
Μετά από μερικές μερες την θυμάμαι και επικοινωνώ μαζί της. Χωρίς μαλακίες βγαίνουμε. Κουβέντα φιλική και εντελώς straight. Λεω την αλήθεια Δεν θα ακολουθούσα ποτέ την βεγκαν κουλτούρα,είμαι Έλληνας και αγαπούσαμε να τρώμε κρέας από την αρχαιότητα με κάθε δυνατό τρόπο, χεστηκα αν η Ελληνικός χρυσός καταστρέψει όλη την Χαλκιδική, πετάω τα σκουπίδια στον δρόμο κ.λ.π. Η κοπέλα δεν είναι καθόλου επικριτική, στο τέλος πείθεται και η ίδια πως δεν θα γίνει τίποτα αν αφήσει το μπουκάλι της Μύθος στο πλακόστρωτο της Ικτίνου, είναι Greek Culture και πρέπει να γίνει κομμάτι της χώρας μας. Στο τελος της βραδιάς την ρωτάω αν μπορώ να ανέβω στο σπίτι που νοικιάζει. Ναι φυσικά. Όταν ανεβαίνουμε με ρωτάει, αν θέλω να κοιμηθώ στο σπίτι της μόνο γιατί το δικό μου πέφτει μακριά ή να κάνουμε και σεξ. Σεξ. Γίνεται. Στο τσιγάρο πιάνουμε ανθρωπολογική συζητηση. Ύπνος. Το πρωι τρώμε φρούτα, χαιρετιόμαστε σαν φίλοι.
Μετά από κάποιες μέρες ακολουθεί μια παρόμοια βραδιά και μετά άλλη και πάλι άλλη. Κάποτε με ρωτάει, αν θα μπορούσε να δουλέψει μεταξύ μας, μεταξύ δυο χωρών, να εργαζόμαστε λίγο στην δικιά της και να τρώμε τα λεφτά μας στην δικιά μου. Δεν αντέχω το κρυο. Λογικό απαντά. Κάποτε είχε σχέση με μια Ισπανίδα(!) και της είπε το ίδιο. Δηλαδή τώρα τελειώσαμε; Μα όχι θα μείνω άλλες 3 εβδομάδες στην Ελλάδα, απλά ήθελα να γνωρίζω που πάμε. Στο όσο διάστημα την κυκλοφόρησα δεν δέχθηκε να την κεράσω ούτε δρακουλίνια. Μια φορά πλήρωσε και όλο τον λογαριασμό μόνη της, γιατί τα παραήπιαμε και εδώ έχει κρίση ,δεν κάνει να πετάω λεφτά :P .
Αν ποτέ κάνω κόρη θα ήθελα να είναι σαν αυτή. Ελεύθερη και ακομπλεξάριστη. Να είσαι καλά :wave:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Souvlatzis
Phorum.gr user: Souvlatzis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis »

Gherschaagk έγραψε: 11 Δεκ 2018, 20:40
Souvlatzis έγραψε: 11 Δεκ 2018, 20:17 Όχι, δεν είναι έτσι

Ωχ, έχω αρχίσει να βαριέμαι.

Πάλι.
Τώρα με προσβάλεις...καμία γυναίκα δεν βαριέται με τον ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth »

Αληθεύει αυτό που είχα διαβάσει ότι επονιτισσες το Δεκέμβρη του 44 φωνάζανε σε διαδηλώσεις "κάτω η παρθενιά";
επί του θέματος τώρα ...θεωρώ βέβαιο ότι και να μπει εδώ παρθένος 25-30 ετών να πει την πραγματικότητα που ζει θα την περάσετε για τρολ...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”