!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πλακιας βάλει κατά του καθηγητή Καρωνη του ΕΜΠ για το πόρισμα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Πλακιας βάλει κατά του καθηγητή Καρωνη του ΕΜΠ για το πόρισμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Τελικα ποια ειναι η γνωμη σου για την επιθεση Πλακια σε Καρωνη;
Ποιος εχει δικιο;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:10
Otto Weininger έγραψε: 18 Ιαν 2025, 09:29 Βλέπω συνεχίζεις ακομα την παραμυθα αυτή στην ζούλα.
Και παίζει να είσαι ο μόνος πλέον που το λέει "μπάζωμα" το αμμοχάλικο σε ένα μικρό σημείο, της μιας μόνο πλευράς, υπονοώντας ότι μπαζωσαν και εκρυψαν τα ιχνη ξυλολιου
Ποιά ζούλα ντουβάρι; Στο εξηγώ πάλι μηπως αλήθεια δεν εισαι απλά κουτοπόνηρος, μηπως εισαι και εσύ εντελως ηλίθιος.

Φαντάσου ενα φονικό, πάει ο επιθεωρητής Κουλό, βλέπει τον νεκρό και φωτιές παντου, λεει χμμ, το θύμα σκόνταψε, έπεσε με το κεφάλι στο τραπεζάκι και απο την τριβή πηρε φωτιά η μπογιά στους τοίχους, και μποουυυμ. Αρχίζει και σφουγγαρίζει λοιπόν, τακτοποιεί τον χώρο, κάνει τα πιάτα στην κουζίνα κλπ.

Λοιπον, αν ειχε δίκιο και ηταν οι σιλικόνες, ολα οκ, αλλιώς μπάζωσε το βόδι.
Εγώ είμαι ντουβάρι ή εσύ έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι επειδή μπήκε αμμοχαλικο σε ενα μικρο σημείο της μιας μόνο πλευράς, κρυψανε τα ιχνη από τόνους ξυλολιο που εξεραγησαν;

Έλα σε παρακαλώ. Κρύβεσαι πισω από τα έλαια σιλικόνης για να χάφτεις 100 μαλακιες την φορά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ειπαμε καραγκιόζη, αν ο επιθεωρητής Κουλό ειχε δίκιο, καλώς συμμάζεψε, αλλιώς μπαζωσε τον χώρο του εγκληματος, απλο ειναι.

και παρακαλώ οποιος εχει παπαγαλίσει για τσιπακια σε πλυντήρια και σιλικόνες που κανουν μπουμ, μην λεει για χαψίματα, ντροπή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Ιαν 2025, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Να μάθει σέρβικα ο Γιαννόπουλος, να σώσει και εκεί την κυβέρνηση από τον θλιβερό λαϊκισμό της μάζας με κάτι γέφυρες που έπεσαν και το έχουν κάνει πολιτικό ζήτημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:38 Να μάθει σέρβικα ο Γιαννόπουλος, να σώσει και εκεί την κυβέρνηση από τον θλιβερό λαϊκισμό της μάζας με κάτι γέφυρες που έπεσαν και το έχουν κάνει πολιτικό ζήτημα.

Οτι να ναι
Καλο θα ειναι να ανατρεξεις στα νηματα που αποθεωναν την προσεγγιση Σερβιας Κινας,τοτε που οι Κινεζοι εφτιαχναν τα θαυμαστα προκατ νοσοκομεια ,την φοβερη μεθοδολογια τους για την αντιμετωπιση του ιου,τα θαυματουργα εμβολια τους για τον Κοβιντ τοτε που τους εδιναν την εξωγηινη τεχνολογια τους κτλ για να δεις ποιοι τα ανεβαζαν και τι εγραφα εγω
Αντε με τις ασυναρτησιες του καθε πικραμμενου,μιλαμε για πληρη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας
Φανταστηκες οτι εγω θα γραψω υπερ της Σερβικης κυβερνησης επειδη οι Κινεζιες σκοτωνουν Σερβους
Συνελθε ρε
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

SeaHawk έγραψε: 18 Ιαν 2025, 15:19
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:38 Να μάθει σέρβικα ο Γιαννόπουλος, να σώσει και εκεί την κυβέρνηση από τον θλιβερό λαϊκισμό της μάζας με κάτι γέφυρες που έπεσαν και το έχουν κάνει πολιτικό ζήτημα.

Οτι να ναι
Καλο θα ειναι να ανατρεξεις στα νηματα που αποθεωναν την προσεγγιση Σερβιας Κινας,τοτε που οι Κινεζοι εφτιαχναν τα θαυμαστα προκατ νοσοκομεια ,την φοβερη μεθοδολογια τους για την αντιμετωπιση του ιου,τα θαυματουργα εμβολια τους για τον Κοβιντ τοτε που τους εδιναν την εξωγηινη τεχνολογια τους κτλ για να δεις ποιοι τα ανεβαζαν και τι εγραφα εγω
Αντε με τις ασυναρτησιες του καθε πικραμμενου,μιλαμε για πληρη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας
Φανταστηκες οτι εγω θα γραψω υπερ της Σερβικης κυβερνησης επειδη οι Κινεζιες σκοτωνουν Σερβους
Συνελθε ρε
Α εκεί φταίει η κυβέρνηση, εδώ ήταν όλα μαγικά μη-κινεζικα. :lol:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Παμε ξανα
Δεν ειμαι εγω αυτος που αποθεωνα
Πανε βρες αυτους που αποθεωναν και σταματα να βαζεις στο πληκτρολογιο μου πραγματα που δεν γραφω
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αυτό το πόρισμα που καθυστερεί περιμένουμε για να αρχίσει η δίκη ή έχουμε και άλλα πορίσματα;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Εχουμε αλλα δεν τα δεχονται οι ψεκες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”