!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πεθανε ο David Lynch
- Frappezitis
Re: πεθανε ο David Lynch
Ο David Lynch ήταν ο πρώτος μου κινηματογραφικος έρωτας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον λευκό φράχτη και τον καταγαλανο ουρανό στο φινάλε στο Μπλε Βελούδο . Όταν έχασε το Όσκαρ από το (μετριότατο κατά τη γνώμη μου) Πλατουν, έχασα για πάντα την πίστη μου στο καλλιτεχνικό "σύστημα".
Αντίο. Ευχαριστούμε που σκαλισες το μυαλουδακι μας με τόσο μεγαλειώδη τρόπο.
Αντίο. Ευχαριστούμε που σκαλισες το μυαλουδακι μας με τόσο μεγαλειώδη τρόπο.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Θυμάμαι ομηρικές μάχες εκεί στα '90ς ανάμεσα στους ολιγάριθμους ΝτέιβιντΛηνικούς (στους οποίους ανήκα)
και τους υπέρτερους αριθμητικά ΝτέιβιντΛιντσικούς (τους οποίους σεβόμουν
)
Και παρ όλο που δεν θυμάμαι ποτέ να βγήκαμε κερδισμένοι
επιτρέψτε μου να σας μεταλαμπαδεύσω τα επιχειρήματα μας
Αντικειμενικά μιλώντας ...όταν ο Ντέιβιντ Λην σκηνοθετούσε παραγγελίες

καταλάβαινες σκηνοθέτη στη καρέκλα
ενώ με τον Ντέιβιντ Λιντς

τροχονόμο
Όταν ο Ντέιβιντ Λην ήταν στον κολοφώνα της δημιουργικότητας του

έφτιαχνε αριστουργήματα μου θα λατρεύονται στους αιώνες των αιώνων

απλά σπουδαίες ταινίες
Και όταν ο Ντέιβιντ Λην σαφέστατα δεν το ειχε πια

ποτέ δεν σκέφτηκες να πεις :''καλά κάποιον δικό του να τον προστατέψει δεν έχει;''
όπως στη περίπτωση του Ντέιβιντ Λιντς

Έως και σήμερα με αυτή την απορία είμαι.....γιατι στην Ελλαδα οι ΝτέιβιντΛηνικοί είμαστε τόσοι λίγοι
και οι ΝτέιβιντΛιντσικοί τόσοι πολλοί και φανατισμένοι;
Ίσως να φταίει και ο

που εκεί στα τέλη '90ς που χε βγει το Χορεύοντας με τους λύκους και ειχε ερωτηθεί γι αυτο....ειχε πει:
''Πιστεύετε πως θα πάω να δω Κέβιν Κόστνερ εμένα με πιάνει νύστα με τον Ντέιβιντ Λην ;''
και τους υπέρτερους αριθμητικά ΝτέιβιντΛιντσικούς (τους οποίους σεβόμουν
Και παρ όλο που δεν θυμάμαι ποτέ να βγήκαμε κερδισμένοι

καταλάβαινες σκηνοθέτη στη καρέκλα

τροχονόμο
Όταν ο Ντέιβιντ Λην ήταν στον κολοφώνα της δημιουργικότητας του

έφτιαχνε αριστουργήματα μου θα λατρεύονται στους αιώνες των αιώνων

απλά σπουδαίες ταινίες
Και όταν ο Ντέιβιντ Λην σαφέστατα δεν το ειχε πια

ποτέ δεν σκέφτηκες να πεις :''καλά κάποιον δικό του να τον προστατέψει δεν έχει;''
όπως στη περίπτωση του Ντέιβιντ Λιντς

Έως και σήμερα με αυτή την απορία είμαι.....γιατι στην Ελλαδα οι ΝτέιβιντΛηνικοί είμαστε τόσοι λίγοι
και οι ΝτέιβιντΛιντσικοί τόσοι πολλοί και φανατισμένοι;
Ίσως να φταίει και ο

που εκεί στα τέλη '90ς που χε βγει το Χορεύοντας με τους λύκους και ειχε ερωτηθεί γι αυτο....ειχε πει:
''Πιστεύετε πως θα πάω να δω Κέβιν Κόστνερ εμένα με πιάνει νύστα με τον Ντέιβιντ Λην ;''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 17 Ιαν 2025, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Philip Mortimer
Έτσι κι αλλιώς είναι σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων.georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:07 Θυμάμαι ομηρικές μάχες εκεί στα '90ς ανάμεσα στους ολιγάριθμους ΝτέιβιντΛηνικούς (στους οποίους ανήκα)![]()
και τους υπέρτερους αριθμητικά ΝτέιβιντΛιντσικούς (τους οποίους σεβόμουν)
Και παρ όλο που δεν θυμάμαι ποτέ να βγήκαμε κερδισμένοιεπιτρέψτε μου να σας μεταλαμπαδεύσω τα επιχειρήματα μας
![]()
Ο άνθρωπος ελέφαντας είναι κατά τη γνώμη μου μέσα στις καλύτερες ταινίες του κινηματογράφου όλων των εποχών.
Για τα υπόλοιπα είτε δεν έχω καθόλου γνώμη επειδή δεν τα έχω δει, είτε έχω κακή γνώμη. Στη μαλακία το Mullholland Drive μάλιστα, μόλις την είδα (μαύρη η ώρα) σκεφτόμουν πως αν τον είχα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου θα τον έδερνα.
Για τα υπόλοιπα είτε δεν έχω καθόλου γνώμη επειδή δεν τα έχω δει, είτε έχω κακή γνώμη. Στη μαλακία το Mullholland Drive μάλιστα, μόλις την είδα (μαύρη η ώρα) σκεφτόμουν πως αν τον είχα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου θα τον έδερνα.
Η αλήθεια είναι πως δεν ειχα εντρυφήσει ιδιαίτερα(όπως πχ σε Κοπολα ή Ρίτσι) εκτος απο τα πολύ γνωστά.
Δε μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά είχε δικό του στυλ
Νομίζω έζησε όπως ήθελε
Δε μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά είχε δικό του στυλ
Νομίζω έζησε όπως ήθελε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Πολύ δυνατός σκηνοθέτης.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Στα 18 που το έπαιζα ποιοτικός προγκρεσιβας και έβλεπα συνέχεια ταινίες στην ετ3, το eraserhead με είχε συγκλονίσει, φοβερή ατμόσφαιρα, σε βύθιζε μέσα του. Επειδή ήμουν και φλώρος ευαισθητουλης, με το elephant man, είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου. Μετά κάτι αλλά σουρεαλιστικά , τα βαρέθηκα, πιστεύω αυτό το είδος λειτουργεί πιο πολύ σε κινούμενα σχέδια. Από τα υπόλοιπα μόνο το straight story ήταν στα γούστα μου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένα περίεργο πράμα... οι ΝτέιβιντΛιντσικοί το straight story τοτε, το αντιμετώπισαν με συγκατάβαση..... σαν αναγκαίο κακόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:35 Στα 18 που το έπαιζα ποιοτικός προγκρεσιβας και έβλεπα συνέχεια ταινίες στην ετ3, το eraserhead με είχε συγκλονίσει, φοβερή ατμόσφαιρα, σε βύθιζε μέσα του. Επειδή ήμουν και φλώρος ευαισθητουλης, με το elephant man, είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου. Μετά κάτι αλλά σουρεαλιστικά , τα βαρέθηκα, πιστεύω αυτό το είδος λειτουργεί πιο πολύ σε κινούμενα σχέδια. Από τα υπόλοιπα μόνο το straight story ήταν στα γούστα μου.
ενώ εγώ και οι υπόλοιποι ΝτέιβιντΛηνικοί το χαμε λατρέψει
Δεν ξέρω...δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.....ουτε σε αυτό....ουτε και στο γεγονός πως όσους ΝτέιβιντΛιντσικους ήξερα, όλο και κάτι ''πίνανε''
ενώ εμείς οι ΝτέιβιντΛηνικοί καλή ζωή και στίβος....ουτε καν μπάλα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- regarding_to_Being
ενα απ τα πιο κορυφαία σορτ φιλμς του David Lynch
Chrystabell & David Lynch - All The Things
Chrystabell & David Lynch - All The Things
.....το Φρέαρ.....
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλα μωρέ, όσοι γουστάρουν τα ότι ναναι του λυντς είναι συνήθως δήθεν σινεφίλ.georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:43Ένα περίεργο πράμα... οι ΝτέιβιντΛιντσικοί το straight story τοτε, το αντιμετώπισαν με συγκατάβαση..... σαν αναγκαίο κακόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:35 Στα 18 που το έπαιζα ποιοτικός προγκρεσιβας και έβλεπα συνέχεια ταινίες στην ετ3, το eraserhead με είχε συγκλονίσει, φοβερή ατμόσφαιρα, σε βύθιζε μέσα του. Επειδή ήμουν και φλώρος ευαισθητουλης, με το elephant man, είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου. Μετά κάτι αλλά σουρεαλιστικά , τα βαρέθηκα, πιστεύω αυτό το είδος λειτουργεί πιο πολύ σε κινούμενα σχέδια. Από τα υπόλοιπα μόνο το straight story ήταν στα γούστα μου.![]()
ενώ εγώ και οι υπόλοιποι ΝτέιβιντΛηνικοί το χαμε λατρέψει![]()
Δεν ξέρω...δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.....ουτε σε αυτό....ουτε και στο γεγονός πως όσους ΝτέιβιντΛιντσικους ήξερα, όλο και κάτι ''πίνανε''![]()
ενώ εμείς οι ΝτέιβιντΛηνικοί καλή ζωή και στίβος....ουτε καν μπάλα![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
georgebi δε ξερω ποια ειναι η διαταραχη σου ωστε να συγκρινεις τον Lean με τον Lynch
περιορισου στο φλουνταρισμα πολιτικων νηματων και στις ειρωνιες προς την Καρυστιανου
περιορισου στο φλουνταρισμα πολιτικων νηματων και στις ειρωνιες προς την Καρυστιανου
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 107 Απαντήσεις