Είσαι ευασθητούλι, οκ, αλλά ακόμη δεν αρχίσαμε καν μπρε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:49Εμενα κατι μου λεει οτι μου΄χεις ζαλισει τ'αρχιδια χωρις να εχεις να πεις κατι σημαντικο.sys3x έγραψε: 17 Ιαν 2025, 14:30 Κάτι μου λέει ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν την ίδια μαλακία - πουστιά - αμυαλωσύνη που κάνεις εσύ στους άλλους.
Δε λέω όμως, καλά πηγαίνει κι αυτό.
![]()
Συνεχισε τα backing vocals
Στο μυαλουδακι σου ολα καλα πηγαινουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος Αμερικανός ΥΠΑΜ Πιτ Χέγκσεθ: «Επαναφέρω όλους τους στρατιώτες που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν
Re: Νέος Αμερικανός ΥΠΑΜ Πιτ Χέγκσεθ: «Επαναφέρω όλους τους στρατιώτες που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Νέος Αμερικανός ΥΠΑΜ Πιτ Χέγκσεθ: «Επαναφέρω όλους τους στρατιώτες που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν
Μαδάς ακόμη πορτοκάλι πουτσοτριχες από την κωλοτρυπιδα σου γλυκιά μου;Οργισμένος έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:29ειπε ο καραψεκας...Echelon έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:05Το έχω πει πως από το 2011 και έπειτα ζούμε τον χρυσό αιώνα του Μπαρμπαριστου. Μνημόνια, λαθρομετανάστευση, δημοψηφίσματα, Πρέσπες, lockdown κλπ. Ένα γήπεδο ασύλληπτων διαστάσεων όπου μπορεί να διπλωθεί να ξεδιπλωθεί να μετακινήσει τις εστίες οπου θέλει. Βγήκε και ο Τραμπ με τον @Οργισμένος να κάθεται πάνω στο μαύρο ντιλντο της Καμαλα και το γλυκό έδεσε για τα καλά.
- Οργισμένος
Οτι πουνε οι μουρλοι!Echelon έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:55Μαδάς ακόμη πορτοκάλι πουτσοτριχες από την κωλοτρυπιδα σου γλυκιά μου;Οργισμένος έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:29ειπε ο καραψεκας...Echelon έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:05
Το έχω πει πως από το 2011 και έπειτα ζούμε τον χρυσό αιώνα του Μπαρμπαριστου. Μνημόνια, λαθρομετανάστευση, δημοψηφίσματα, Πρέσπες, lockdown κλπ. Ένα γήπεδο ασύλληπτων διαστάσεων όπου μπορεί να διπλωθεί να ξεδιπλωθεί να μετακινήσει τις εστίες οπου θέλει. Βγήκε και ο Τραμπ με τον @Οργισμένος να κάθεται πάνω στο μαύρο ντιλντο της Καμαλα και το γλυκό έδεσε για τα καλά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Κερδαμε!!#%#!sys3x έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:44Είσαι ευασθητούλι, οκ, αλλά ακόμη δεν αρχίσαμε καν μπρε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:49Εμενα κατι μου λεει οτι μου΄χεις ζαλισει τ'αρχιδια χωρις να εχεις να πεις κατι σημαντικο.sys3x έγραψε: 17 Ιαν 2025, 14:30 Κάτι μου λέει ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν την ίδια μαλακία - πουστιά - αμυαλωσύνη που κάνεις εσύ στους άλλους.
Δε λέω όμως, καλά πηγαίνει κι αυτό.
![]()
Συνεχισε τα backing vocals
Στο μυαλουδακι σου ολα καλα πηγαινουν.
![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ρε άνανδρε, δεν είπαμε να κρατήσεις τον Τραμπ στο άβαταρ μέχρι να ορκιστεί? Δευτέρα 7 το απόγευμα το αλλάζεις, ούτε λεπτό νωρίτερα.
Αλλιώς είσαι πουστράκι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ποια ΝΔ; Κάργα Χούντα ήταν ο Τζεημς Παρις, τότε έγιναν όλα τα πατριωτικά έπη.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:50Σε ποιους αναφερεσαι. Το οτι δεν ειμαι ΝΔ δε το διαβασες ή δε το καταλαβες?Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2025, 14:33ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 14:24
Επισης, εθνικιστες που θελουν την Πολη ειστε εσεις, οχι οι φυσιολογικοι ανθρωποι.
Φιλε αν σας πει η νεα αμερικανικη κυβερνηση οτι πρεπει να γινετε εθνικιστες και το Φεστιβαλ Θεσσαλονικης να παιζει ταινιες τυπου Τζεημς Παρις, θα γινετε το επομενο δευτερολεπτο.
.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... ote-:022-3Ολόκληρες μονάδες στρατού επιστρατεύονται για τον Τζέημς Πάρις. Τα τανκς παραχωρούνταν όχι μόνο στο γύρισμα, αλλά και στο να κόβουν βόλτες στη Θεσσαλονίκη με επιγραφές που διαφήμιζαν την προβολή της ταινίας στο φεστιβάλ. Ένας αριθμός από σταρ κατασκευάστηκε για τις ανάγκες του είδους (Πολίτης, Πρέκας, Στρατηγός, Βόγλης, Κομνηνός, κλπ.) που πασαλειμμένοι με μουστάρδα και φούμο, βγαίναν από τα χαλάσματα την τελευταία στιγμή για να σώσουν την Ελλάδα. [3]
- Οργισμένος
Ελα ρε πσεκα ηρεμησε.Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2025, 19:39Ρε άνανδρε, δεν είπαμε να κρατήσεις τον Τραμπ στο άβαταρ μέχρι να ορκιστεί? Δευτέρα 7 το απόγευμα το αλλάζεις, ούτε λεπτό νωρίτερα.
Αλλιώς είσαι πουστράκι
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Τον έθιξες τώρα!!Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2025, 19:39Ρε άνανδρε, δεν είπαμε να κρατήσεις τον Τραμπ στο άβαταρ μέχρι να ορκιστεί? Δευτέρα 7 το απόγευμα το αλλάζεις, ούτε λεπτό νωρίτερα.
Αλλιώς είσαι πουστράκι
οκ στρακι.Οργισμένος έγραψε: 17 Ιαν 2025, 20:09Ελα ρε πσεκα ηρεμησε.Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2025, 19:39Ρε άνανδρε, δεν είπαμε να κρατήσεις τον Τραμπ στο άβαταρ μέχρι να ορκιστεί? Δευτέρα 7 το απόγευμα το αλλάζεις, ούτε λεπτό νωρίτερα.
Αλλιώς είσαι πουστράκι
Πάρε βαθείες ανάσες, ο Τραμπ θα σε κάνει να βλέπεις εφιάλτες για 4 τουλάχιστον ακόμα χρόνια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Οργισμένος έγραψε: 17 Ιαν 2025, 20:09Ελα ρε πσεκα ηρεμησε.Lord Brum έγραψε: 17 Ιαν 2025, 19:39Ρε άνανδρε, δεν είπαμε να κρατήσεις τον Τραμπ στο άβαταρ μέχρι να ορκιστεί? Δευτέρα 7 το απόγευμα το αλλάζεις, ούτε λεπτό νωρίτερα.
Αλλιώς είσαι πουστράκι

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2025, 08:33 8.000 Aμερικανοι στρατιωτες επανερχονται στις ταξεις του στρατου, θα ξαναπαρουν τους βαθμους τους, θα αποζημιωθουν και θα λαβουν επισημη συγγνωμη.
Αντιθετα οι Τρανς θα φυγουν απο το στρατο και ας ψαξουν δουλεια σαν παρουσιαστες σε κανα στριπτιτζαδικο.
.
Θα επανελθουν και όσοι σκοτώθηκαν στις μάχες;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Κοιτάσματα
Δεν έχετε ιδέα τι σας περιμενει Πασοκοσυριζαιοι και Νουδουληδες.
Έχει να πεσει φάπα στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα που θα βλέπεις τους πολιτικους της νέας κουλοκρατιας να γλυφουν τον Τραμπ να τους πεταξει κανα ψίχουλο αλλά αυτός θα τους ρίχνει χλεπες.
Επανέρχεται η τάξη. Η καλή διατροφή, ο καλός υπνος και η γυμναστική σε κρατουν υγιή και όχι τα εμβόλια, τα χάπια και οι γιατροί. Ο μέσος νεοέλληνας θα ψοφάει πλεον στα 60 του χρόνια με την σαβουρα που τρώει και τα εμβόλια και τα χάπια που παίρνει.
Οι νεοδημοκράτες χαίρονται βέβαια γιατί θα γλυτώνουν συντάξεις. Νομίζετε ότι ο Κουλης τρώει την σαβουρα που τρώτε εσείς και έχει κάνει τα μπόλια;
Έχει να πεσει φάπα στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα που θα βλέπεις τους πολιτικους της νέας κουλοκρατιας να γλυφουν τον Τραμπ να τους πεταξει κανα ψίχουλο αλλά αυτός θα τους ρίχνει χλεπες.
Επανέρχεται η τάξη. Η καλή διατροφή, ο καλός υπνος και η γυμναστική σε κρατουν υγιή και όχι τα εμβόλια, τα χάπια και οι γιατροί. Ο μέσος νεοέλληνας θα ψοφάει πλεον στα 60 του χρόνια με την σαβουρα που τρώει και τα εμβόλια και τα χάπια που παίρνει.
Οι νεοδημοκράτες χαίρονται βέβαια γιατί θα γλυτώνουν συντάξεις. Νομίζετε ότι ο Κουλης τρώει την σαβουρα που τρώτε εσείς και έχει κάνει τα μπόλια;
-
Κοιτάσματα
Κάνε εσυ αλλά 10 εμβόλια. Γυρω στα 60 θα πεσεις κάτω σαν κοτόπουλο. Καλη τυχη στον άλλο κόσμο. Χαιρετίσματα στον Άγιο Πέτρο ή σε κανα δαιμόνιο αν έκανες αμαρτωλή ζωήΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:17 Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους αντιεμβολιαστές, είναι το ότι σε μια πιθανή επόμενη πανδημία, θα την πληρώσουν όλοι.
Κοιτάσματα έγραψε: 17 Ιαν 2025, 21:11Κάνε εσυ αλλά 10 εμβόλια. Γυρω στα 60 θα πεσεις κάτω σαν κοτόπουλο. Καλη τυχη στον άλλο κόσμο. Χαιρετίσματα στον Άγιο Πέτρο ή σε κανα δαιμόνιο αν έκανες αμαρτωλή ζωήΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:17 Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους αντιεμβολιαστές, είναι το ότι σε μια πιθανή επόμενη πανδημία, θα την πληρώσουν όλοι.
Είμαι 6Ο plus βρε κουτό. Και προς το παρόν σε πολύ καλύτερη κατάσταση υγείας από τα περισσότερα νιούδια εδώ μέσα, που οριζοντιώνονται με το παραμικρό.
Πριν και μετά τα εμβόλια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Philip Mortimer
Δεν ήμασταν ξύπνιοι σαν τον ΤράγκαΚοιτάσματα έγραψε: 17 Ιαν 2025, 21:07 Δεν έχετε ιδέα τι σας περιμενει Πασοκοσυριζαιοι και Νουδουληδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 15 Απαντήσεις