Ρε μπαίνω σε wormhole και ταξιδεύω 30 χρόνια πίσω στον χωροχρόνο.blackpaint έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:24 διαβαζοντας αγη και σουβλατζη ειναι σαν να κρυφακουω συζητηση μπαρμπαδων σε χωριατικο καφενειο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς θα σας φαινόταν αν μία κοπέλα 25 χρονών ήταν παρθένα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πώς θα σας φαινόταν αν μία κοπέλα 25 χρονών ήταν παρθένα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
νύχτα
δε ξέρω για τις άλλες
εγώ δε μπορώ ν αντισταθώ σε ξυλοκόπο και ψαρά
εγώ δε μπορώ ν αντισταθώ σε ξυλοκόπο και ψαρά
Oι γυναίκες είναι πιο εκλεκτικές στο σεξ και υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας. Έχω μια συνάδελφο (όχι 25χρονη) που ψάχνεται με αλλοδαπούς (από αυτούς που έρχονται καραβάνια). Εγώ δεν θα ψαχνόμουν με τέτοιους. Προτιμώ να γνωρίζω κάποιον στοιχειωδώς από κάπου (δουλειά, παρέα). Η πρώτη μου σχέση ήταν στα 20 στο εξωτερικό. Οι Γερμανοί και οι Γερμανίδες σε ρωτάνε συνέχεια αν έχεις φίλο. Ήταν από χώρα που δεν μου άρεσε, βασικά ούτε αυτός μου άρεσε, οπότε άκυρο.
- blackpaint
σαν να διαβαζω περιοδικο Κλικ η Νιτρο δεκαετιας 90, αγορασμενο δευτερο χερι στο μοναστηρακι, με υποπτα κολλημενες σελιδες.Gherschaagk έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:27Ρε μπαίνω σε wormhole και ταξιδεύω 30 χρόνια πίσω στον χωροχρόνο.blackpaint έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:24 διαβαζοντας αγη και σουβλατζη ειναι σαν να κρυφακουω συζητηση μπαρμπαδων σε χωριατικο καφενειο.
νύχτα έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:30 δε ξέρω για τις άλλες
εγώ δε μπορώ ν αντισταθώ σε ξυλοκόπο και ψαρά![]()
- blackpaint
ακουγεται πολυ φλογερη σχεση.Antares έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:30 Oι γυναίκες είναι πιο εκλεκτικές στο σεξ και υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας. Έχω μια συνάδελφο (όχι 25χρονη) που ψάχνεται με αλλοδαπούς (από αυτούς που έρχονται καραβάνια). Εγώ δεν θα ψαχνόμουν με τέτοιους. Προτιμώ να γνωρίζω κάποιον στοιχειωδώς από κάπου (δουλειά, παρέα). Η πρώτη μου σχέση ήταν στα 20 στο εξωτερικό. Οι Γερμανοί και οι Γερμανίδες σε ρωτάνε συνέχεια αν έχεις φίλο. Ήταν από χώρα που δεν μου άρεσε, βασικά ούτε αυτός μου άρεσε, οπότε άκυρο.
- Dwarven Blacksmith
...Γιώργη εσύ;Antares έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:30 Oι γυναίκες είναι πιο εκλεκτικές στο σεξ και υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας. Έχω μια συνάδελφο (όχι 25χρονη) που ψάχνεται με αλλοδαπούς (από αυτούς που έρχονται καραβάνια). Εγώ δεν θα ψαχνόμουν με τέτοιους. Προτιμώ να γνωρίζω κάποιον στοιχειωδώς από κάπου (δουλειά, παρέα). Η πρώτη μου σχέση ήταν στα 20 στο εξωτερικό. Οι Γερμανοί και οι Γερμανίδες σε ρωτάνε συνέχεια αν έχεις φίλο. Ήταν από χώρα που δεν μου άρεσε, βασικά ούτε αυτός μου άρεσε, οπότε άκυρο.
- blackpaint
lolek1 στο ρολο του Ζηκου του καφενειου, επαναλαμβανει με ζηλο αυτα που λενε οι μπαρμπαδες.
Αν μιλούσε american english και ήταν αναλόγου εμφάνισης θα ήταν.
- blackpaint
δε σε χαλασε
Εγώ δηλαδή που την έχασα στα 23 είμαι οριακά προβληματικός;
Με ότι έχω βιώσει και δεν έχω βιώσει εδώ, μια χαρά ήταν. Ήπιος χωρισμός, μετακόμιση σε άλλη πόλη.blackpaint έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:38δε σε χαλασε
Το ίδιο ισχύει και για έναν άνδρα; Δηλαδή κάποιος με πλούσιο σεξουαλικό παρελθόν τον χαρακτηρίζει ως σύντροφο κτλ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:14Απλά τη χαρακτηρίζει. Δε σημαίνει ότι συνοψίζεται σε μία λέξη.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:11Δηλαδή; Τι χαρακτηρισμό της δίνει σαν σύντροφό;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2018, 20:48
Δεν τη χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο αλλά τη χαρακτηρίζει σα σύντροφο.
Ταιριάζει καλύτερα με κάποιον που είχε παρόμοιο ιστορικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Εσύ τι λες; Προφανώς. Ας τα βρούνε μεταξύ τους.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:46Το ίδιο ισχύει και για έναν άνδρα; Δηλαδή κάποιος με πλούσιο σεξουαλικό παρελθόν τον χαρακτηρίζει ως σύντροφο κτλ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:14Απλά τη χαρακτηρίζει. Δε σημαίνει ότι συνοψίζεται σε μία λέξη.
Ταιριάζει καλύτερα με κάποιον που είχε παρόμοιο ιστορικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 41 Απαντήσεις