Αυτό ακριβώς σκέφτονται για τον εαυτό τους και όσοι κυβερνουν τη χωραΚοιτάσματα έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:48 Θεωρητικά άνθρωποι σαν και εμένα θα έπρεπε να κυβερνούν την χώρα αλλά δεν έχει νόημα πλέον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνα ασε την κλάψα. Για την κατάντια της χώρας φταίς εσυ!
Re: Έλληνα ασε την κλάψα. Για την κατάντια της χώρας φταίς εσυ!
Μη τον προγκάς και χάσουμε το κελεπούρι!Zelda έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:53Αυτό ακριβώς σκέφτονται για τον εαυτό τους και όσοι κυβερνουν τη χωραΚοιτάσματα έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:48 Θεωρητικά άνθρωποι σαν και εμένα θα έπρεπε να κυβερνούν την χώρα αλλά δεν έχει νόημα πλέον.
Yippie Kay Yay
Μπα όχι. Απλά το βλέπουν σαν κληρονομιά-μαγαζί όσοι κυβερνούν τη χώρα.Zelda έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:53Αυτό ακριβώς σκέφτονται για τον εαυτό τους και όσοι κυβερνουν τη χωραΚοιτάσματα έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:48 Θεωρητικά άνθρωποι σαν και εμένα θα έπρεπε να κυβερνούν την χώρα αλλά δεν έχει νόημα πλέον.
Και;
Από εκεί θα κρίνουμε το νεοελληνικό κράτος και την χώρα;
Με την ίδια λογική, το ότι οι γυναίκες πριν μερικές δεκαετίες φόρεσαν μινι αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κατάντια για την χώρα
Δεν έχει διαφορά.nyxtovios έγραψε: 16 Ιαν 2025, 16:01Μπα όχι. Απλά το βλέπουν σαν κληρονομιά-μαγαζί όσοι κυβερνούν τη χώρα.Zelda έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:53Αυτό ακριβώς σκέφτονται για τον εαυτό τους και όσοι κυβερνουν τη χωραΚοιτάσματα έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:48 Θεωρητικά άνθρωποι σαν και εμένα θα έπρεπε να κυβερνούν την χώρα αλλά δεν έχει νόημα πλέον.
Πότε δε θα εμπιστευομουν κάποιον που λέει ότι αυτοσκοπός του ειναι να εξουσιάζει.
Ο Γιούνκερ είχε πει αυτολεξεί,το πάρτυ τελείωσε κύριοι,συμμορφωθείτε αλλιώς πέλεκυς.
ΕΓΏ Ο ΑΙΝΕΙΑΝ σε προσωπικό οικονομικό επίπεδο έχω θωρακιστει για οποιοδήποτε ενδεχόμενο νέας οικονομικής κρίσηςΟργισμένος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:19Δεν εχεις αδικο ναν καλα η Αγια ΕΕ, και το ιερο ΔΝΤ,υπο τη σκεπη του Οσιου ΝΑΤΟ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:52 Μήπως ζούμε στην καλύτερη περίοδο της Ελληνικής ιστορίας για τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια;
(Είχα ανοίξει ένα τέτοιο νήμα στο παλαιό φόρουμ αλλά ήταν πριν από τα μνημόνια)
Ομως νομιζω πως πονας λιγουλακι...
Έχει, γιατί τους τωρινούς δεν τους ενιαφέρει να φτιάξουν κάτι, μόνο να εξουσιάζουνZelda έγραψε: 16 Ιαν 2025, 16:05Δεν έχει διαφορά.
Πότε δε θα εμπιστευομουν κάποιον που λέει ότι αυτοσκοπός του ειναι να εξουσιάζει.
με αναγκαζεις να πω οτι ολοι δυο μετρα θα εχουμε στο τελοςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2025, 16:07ΕΓΏ Ο ΑΙΝΕΙΑΝ σε προσωπικό οικονομικό επίπεδο έχω θωρακιστει για οποιοδήποτε ενδεχόμενο νέας οικονομικής κρίσηςΟργισμένος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:19Δεν εχεις αδικο ναν καλα η Αγια ΕΕ, και το ιερο ΔΝΤ,υπο τη σκεπη του Οσιου ΝΑΤΟ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:52 Μήπως ζούμε στην καλύτερη περίοδο της Ελληνικής ιστορίας για τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια;
Ομως νομιζω πως πονας λιγουλακι...![]()
- hellegennes
Έχω προσπαθήσει να το πω με ποικίλους τρόπους αλλά δεν καταλαβαίνουν. Ειδικά με τον Νίκο έπεσα σε τοίχο. Πρόκειται για άρνηση της πραγματικότητας. Άρχισε να καταφεύγει σε σουρεαλισμό και ρατσιστικές θεωρίες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:43 ευθύνη του κράτους είναι η διαπαιδαγώγηση των ελλήνων
είναι σαν να βλέπεις δύο κωλόπαιδα και να κατηγορείς αυτά αντί για τους γονείς τους
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό είναι η πιο αφελής προσέγγιση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2025, 16:07ΕΓΏ Ο ΑΙΝΕΙΑΝ σε προσωπικό οικονομικό επίπεδο έχω θωρακιστει για οποιοδήποτε ενδεχόμενο νέας οικονομικής κρίσηςΟργισμένος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:19Δεν εχεις αδικο ναν καλα η Αγια ΕΕ, και το ιερο ΔΝΤ,υπο τη σκεπη του Οσιου ΝΑΤΟ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:52 Μήπως ζούμε στην καλύτερη περίοδο της Ελληνικής ιστορίας για τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια;
Ομως νομιζω πως πονας λιγουλακι...![]()
Είναι σαν να λέει κάποιος "εγώ δεν κινδυνεύω από πυρηνικό πόλεμο γιατί έχω θωρακισμένο καταφύγιο".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελα ρε, ουτε εγω να τα εγραφα αυτα.Κοιτάσματα έγραψε: 16 Ιαν 2025, 13:55 Έχουμε τους πολιτικους που μας αξίζουν. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, χρυσή αυγη, ΠΑΣΟΚ, πλευση ελευθερίας κ.α. Δεν υπάρχει ουτε ενα κόμμα με 2-3 σοβαρους ανθρώπους.
Γιατί όμως; Γιατί το 99 τοις εκατό των Ελλήνων είναι αμόρφωτοι τριτοκοσμικοι απόγονοι Σλάβων και γιουφτων. Η Ελλάδα έχει τους πολιτικους και το χάος που της αξίζει.
Γιατί δηλαδή ο αναρχοάπλυτος των Εξαρχείων που κάνει μπαφο όλη την ημέρα να αξίζει κάτι καλυτερο; Ο κηφήνας δημόσιος υπάλληλος; Ο κλέφτης ελευθερος επαγγελματίας; Η μέση Ελληνίδα που ξημεροβραδιαζεται στο Facebook?
Στα 10εκ Ελλήνων ίσως υπάρχουν μερικές χιλιάδες αξιόλογων ατόμων. Η συντριπτική πλειοψηφια ειναι αμόρφωτοι, λαμογια, απατεώνες, κηφήνες, γλυφτες. Και στο τέλος ο ελληνικός λαός θα παρει αυτό που του αξίζει. Θα εξαφανιστεί από τις Ορδές λαθρομεταναστών
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
- hellegennes
Η πιο ειρηνική από άποψη εμπλοκής της χώρας σε υπερεθνικές συγκρούσεις, ναι· καλύτερη, σίγουρα όχι.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:57 Τον Οκτώβριο συμπληρώσαμε 80 χρόνια από τον τελευταίο πόλεμο
Σίγουρα ειναι η καλύτερη περίοδος της Ιστορίας μας από αυτήν την άποψη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τόσο ξεκάθαρη και απλή είναι η πραγματικότητα;hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2025, 16:36Έχω προσπαθήσει να το πω με ποικίλους τρόπους αλλά δεν καταλαβαίνουν. Ειδικά με τον Νίκο έπεσα σε τοίχο. Πρόκειται για άρνηση της πραγματικότητας. Άρχισε να καταφεύγει σε σουρεαλισμό και ρατσιστικές θεωρίες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:43 ευθύνη του κράτους είναι η διαπαιδαγώγηση των ελλήνων
είναι σαν να βλέπεις δύο κωλόπαιδα και να κατηγορείς αυτά αντί για τους γονείς τους
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτος ειναι ο μπουμερισμος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 105 Απαντήσεις
- 3176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner