!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μποφίλιου vs θερμοσίφωνας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Μποφίλιου vs θερμοσίφωνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

enaon έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:39
Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:37 10 βαθμους ελεγες και εσκιζες τα βρακιά σου στις αρχές αυτά τα δεδομένα έδωσα. Και εν τέλει τα πιάτα τα έπλυνες;
5-10 ειπα. Μην το ξαναπώ. Πήγαινε πές το στον αντρα σου, να ξερει να σε διδάσκει σωστά, και ασε τα λογια, Μετα, τα πιατα, μην ερθεις εδώ παλι.
Παντως αν ειναι 5, θα αναψει 4 φορες στο 48ωρο :102:
Κερδισα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:07
Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:02 Και έπαιρνα και επιβεβαίωση με τον ανώτερο(λεγάμενο) σε αυτά που εγραψα γιατί μπορεί να μη θυμόμουν και καλά.
:smt005: μόνο του μαρτυράει το βούρλο :smt005:
Είσαι αγενής σε κάθε απάντηση σου
Εάν δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση σαν άνθρωπος κάνε μια βόλτα να πάρεις αέρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

enaon έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:45 να ζητήσεις άδεια απο τον λεγάμενο, να του πεις όμως οτι θα έρθεις να μας ζαλίζεις για θερμοσίφωνες. Αν σε αφήσει, σημαίνει οτι τον εχεις πρήξει, θα σε αντεξουμε οκ, αλληλεγγύη.
Μπα του είπα ότι δε γράφω αλλο εκεί. Ήδη μου είχε πει να σας παρατήσω και να μην ασχολούμαι όταν του είπα αυτό που ελεγε ο ασέβαστος ότι τα νερά είναι ανεμιγμένα μέσα στο θερμοσιφωνα. Και αν θυμάμαι καλά εκεί πρέπει να μου ανέφερε και την επαγωγή. Ζήτησα εξήγηση τι εννοεί κτλ και μου είπε να πάω σχολείο να μάθω φυσική.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Beria έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:51
Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:02 Και έπαιρνα και επιβεβαίωση με τον ανώτερο(λεγάμενο) σε αυτά που εγραψα γιατί μπορεί να μη θυμόμουν και καλά.

Ευχαρίστως. Πάμε για ένα ποτό;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:52 [ μου είπε να πάω σχολείο να μάθω φυσική.
Κακώς το άφησες έτσι αυτό. Έπρεπε να του πεις ότι όλα αυτά τα έχεις φάει στα μούτρα τρία χρόνια στην τεχνική εταιρεία, ποιο σχολείο και κουραφεξαλα

Τώρα γιατί νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί την θέση της σε μια διαφωνία που μόνη της ξεκίνησε, δεν έχει ιδέα για το θέμα, ρώτησε άλλον, ο άλλος της είπε να πάει πάλι σχολείο και αυτό το αναφέρει και όλο περηφάνεια, είναι θέμα ιατρικής μελέτης ενδεχομένως

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Bazoomba έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:49 Παντως αν ειναι 5, θα αναψει 4 φορες στο 48ωρο :102:
Κερδισα.
γιαυτο εχει νοημα η ενερειακή παρακολουθηση του. Αν δεν χαλάσει η μόνωση που δεν χαλάει ευκολα, μπορουμε να δουμε συμπεριφορά θερμοστάτη και απόδοση αντιστασης, αλατα δηλαδή, αν εχουμε γράφημα ενεργειας. Οι απώλειες πάντως δεν αλλάζουν αν ανοιξει μια ή 50 φορές.
Άβαταρ μέλους
enaon

Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:52 Ζήτησα εξήγηση τι εννοεί κτλ και μου είπε να πάω σχολείο να μάθω φυσική.
περίεργο, μοιαζει να μην εχει υπομονή, δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε και την έχασε.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

enaon έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:57
Bazoomba έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:49 Παντως αν ειναι 5, θα αναψει 4 φορες στο 48ωρο :102:
Κερδισα.
γιαυτο εχει νοημα η ενερειακή παρακολουθηση του. Αν δεν χαλάσει η μόνωση που δεν χαλάει ευκολα, μπορουμε να δουμε συμπεριφορά θερμοστάτη και απόδοση αντιστασης, αλατα δηλαδή, αν εχουμε γράφημα ενεργειας. Οι απώλειες πάντως δεν αλλάζουν αν ανοιξει μια ή 50 φορές.
Οχι αλλα αλλαζει η καταναλωση. Εχω την υποψια ομως οτι και η συσσωρευση αλατων επηρεαζει την αποδοση.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Bazoomba έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:03 Οχι αλλα αλλαζει η καταναλωση. Εχω την υποψια ομως οτι και η συσσωρευση αλατων επηρεαζει την αποδοση.
οχι μπαζουμπα, δεν αλλαζει η καταναλωση αν ανοιξει μια ή 50 φορές, αφου δεν αλλαζουν λεμε οι απώλειες, έλεος.

Και εχεις υποψία ε, δεν εισαι σιγουρος δηλαδη οτι τα αλατα ριχνουν την απόδοση; Μπορει να την ανεβάζουν; Τεσπα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

enaon έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:04
Bazoomba έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:03 Οχι αλλα αλλαζει η καταναλωση. Εχω την υποψια ομως οτι και η συσσωρευση αλατων επηρεαζει την αποδοση.
οχι μπαζουμπα, δεν αλλαζει η καταναλωση αν ανοιξει μια ή 50 φορές, αφου δεν αλλαζουν λεμε οι απώλειες, έλεος.

Και εχεις υποψία ε, δεν εισαι σιγουρος δηλαδη οτι τα αλατα ριχνουν την απόδοση; Μπορει να την ανεβάζουν; Τεσπα.
Ρε μαστορα, αν αναψει 2 φορες για χ διαστημα και αν αναψει 4 για το ιδιο διαστημα δεν αυξανεται η καταναλωση;
Άβαταρ μέλους
enaon

Bazoomba έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:09 Ρε μαστορα, αν αναψει 2 φορες για χ διαστημα και αν αναψει 4 για το ιδιο διαστημα δεν αυξανεται η καταναλωση;
οχι, δεν αλλαζει η καταναλωση, υπαρχει ΔΤ, διαφορά θερμοκρασίας, αν ανοιξει πιο πολλες φορες το ΔΤ ειναι μικρό, ανοιξε 20 φορές απο ενα λεπτο ή μια φορά για 20 λεπτά. Συνολικά θα καταναλώσει την απώλεια, απλο ειναι. Αν καταναλώσει παραπάνω απο την προβλεπόμενη απώλεια, εχει αλατα.

απο φόβο μην μου βγεις δαναη και εσυ, οταν λεω θα καταναλώσει την απώλεια, εννοώ την απώλεια και 10% παραπάνω περίπου, γιατι εχει 90% απόδοση ας πουμε.

και οι απώλειες δεν αλλάζουν, γιατι ακομα και να θες θεωρητικά να βγαλεις απο την μυγα ξύγκι, και να πεις οτι αν το ΔΤ ειναι 1 βαθμος θα κατσει στους 50 ολη μερα, ενω αν ηταν 10 βαθμοι θα ηταν στους 45 μέσο όρο, οπότε 5 βαθμοι διαφορά οπότε εκπέμπει παραπάνω, αρα παραπανω απώλειες, θα εχεις ξεχάσει οτι εχει μόνωση, οι 5 βαθμοι δεν ειναι ουτε ενας στην επιφανεια εκπομπής, οποτε δεν εχει σημασία.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 18:58
Σας παρακαλώ κάντε μου μια χάρη και απαντήστε ίσια και ντόμπρα. Καλά από τον εναον δεν έχω προσδοκίες αλλα έστω ο ισίλντουρας. Αν ρωτήσετε έναν υδραυλικό που είναι οι παροχές του νερού στο δαπέδου τι θα σας πει; ή ρε ισίλντουρα πάρε έναν υδραυλικό και καν του αυτή την ερώτηση απλά. Που στο πεοντα είναι οι παροχές του νερού στο θερμοσίφωνα δαπέδου; και πες μας τι σου απαντήσε.
Για τον Θεό δηλαδή.
παροχη και εξοδος, ειπαμε, οχι παροχες.

μονο που δεν ηταν αυτη η συζητηση μας, γραφτηκε ξεκαθαρα οτι δεν λεμε απο ποια μερια μπαινουν οι σωληνες στο καζανι, αλλα σε ποιο σημειο του καζανιου καταληγει το κρυο νερο,και απο ποιο φευγει το ζεστο.

για το "πλαι" εχεις δικιο, ημουν ασαφης. εννοουσα οτι οι σωληνες δεν μπαινουν απο την πανω η κατω μερια του κυλινδρου, αλλα την πλαινη. την πατησα οπως οταν εσυ λες κατευθυνσεις σε οδηγο αυτοκινητου πανω-κατω αντι για αριστερα-δεξια. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 19:50 Όλο το ποστ του δείχνει την ασχετοσύνη του. Κοροϊδεύει για το αν τα νερα στο κάτω μέρος είναι πάντα κρύα που όντως ποτέ δε θερμαίνεται όλο το νερό στο δαπέδου,ούτε στο οριζόντιο.
:smt005: :smt005: :smt005:

ε τους μαλακες τους κατασκευαστες. φτιαχνουν 100 λιτρα καζανι, για να ζεσταινουν μονο τα 50.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Beria έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:51
Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”