!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mετωπικη στην λεωφόρο Σούδας Eσεις τωρα καταλαβαινετε ποιος φταιει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mετωπικη στην λεωφόρο Σούδας Eσεις τωρα καταλαβαινετε ποιος φταιει;
Και μην με ξανακοουτάρεις παλιορεμπεσκέ. Στα τσακίδια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Kαλο θα ειναι να μεινεις στα γεγονοτα
Προς το παρων το μονο που ειναι ξεκαθαρο ειναι πως συγκρουστηκαν μετωπικα δυο οχηματα που ετρεχαν με υπερβολικη ταχυτητα
Το αν κανενας,ενας η και οι δυο οδηγοι ηταν υπο την επηρεια αλκοολ η αλλων ουσιων θα το δουμε.
Σε αντιθεση με εσενα εγω περιμενω τα αποτελεσματα των τοξικολογιοκων εξετασεων
Θα κοουταρω οποιον θελω οποτε θελω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 14 Ιαν 2025, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω οτι σε παίρνει να έχεις και απαιτήσεις εδώ μέσα. Βούλωνε και μάθε να σέβεσαι το θάνατο.SeaHawk έγραψε: 14 Ιαν 2025, 13:33Kαλο θα ειναι να μεινεις στα γεγονοτα
Προς το παρων το μονο που ειναι ξεκαθαρο ειναι πως συγκρουστηκαν μετωπικα δυο οχηματα που ετρεχαν με υπερβολικη ταχυτητα
Το αν κανενας,ενας η και οι δυο οδηγοι ηταν υπο την επηρεια αλκοολ θα το δουμε.
Θα κοουταρω οποιον θελω οποτε θελω.
- SeaHawk
Εδω μεσα εγω και εσυ εχουμε τα ιδια δικαιωματα και τις ιδιες υποχρεωσεις.
Αν καποιος απο τους δυο μας ξεπερνα τα ορια αυτη εισαι εσυ και οχι εγω.
Το καταλαβες η θελεις να στο κανω ταληρα;
Αν καποιος απο τους δυο μας ξεπερνα τα ορια αυτη εισαι εσυ και οχι εγω.
Να στο κάνω εγώ τάληρα που μπορώ;SeaHawk έγραψε: 14 Ιαν 2025, 13:38 Εδω μεσα εγω και εσυ εχουμε τα διια δικαιωματα και τις ιδιες υποχρεωσεις.
Αν καποιςο απο τους δυο μας ξεπερνα τα ορια αυτη εισαι εσυ και οχι εγω.
Είσαι περμαμπαναρισμένος και σε αφήνουν ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ να υπάρχεις εδώ μέσα. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό το απλό ρε παίχτη, για όχι;
Αν εγώ ξεπεράσω τα όρια και φάω μπαν, ΔΕΝ θα ανοίξω άλλους λογαριασμούς για να δείχνω κάθε φορά πόσο απελπισμένη είμαι όπως εσύ.
Άντε πάγαινε μωρή ρομπίτσα ξεκούμπωτη τώρα και παίξε με άλλο μαλακιστήρι που ίσως σε ''σέβεται'' ακόμη. Έστω κι αν ο σεβασμός κερδίζεται. Παίζεις με το πενιχρό προφιλάκι σου, τζογάροντας ό,τι πουλάς στης λαϊκής την πάγκα. Ακτινίδια είναι, αγγούρια είναι; Ε, απ'αυτά τέλος πάντων.
- SeaHawk
Δεν ειμαι περμαμπαναρισμενος αφου ειμαι εδω και φανερα.
Τι μαλακιες γραφεις παλι;
Επισης για αλλη μια φορα σκας μυτη ξαφνικα γραφεις δυο τρεις μαλακιες για μενα ετσι χωρις να σου εχω γραψει εγω κατι και μετα απευθειας γραφεις να μην σε κοουταρω η να μην σου ξαναπανατησω και στο ενδιαμεσο με βριζεις.
Πυροβολημενη εισαι;
Επισης για αλλη μια φορα σκας μυτη ξαφνικα γραφεις δυο τρεις μαλακιες για μενα ετσι χωρις να σου εχω γραψει εγω κατι και μετα απευθειας γραφεις να μην σε κοουταρω η να μην σου ξαναπανατησω και στο ενδιαμεσο με βριζεις.
Πυροβολημενη εισαι;
SeaHawk έγραψε: 14 Ιαν 2025, 13:51 Δεν ειμαι περμαμπαναρισμενος αφου ειμαι εδω και φανερα.
Πυροβολημενη εισαι;
Αν δεν είσαι περμαμπαναρισμένος, γιατί δεν μπαίνεις με τον αρχικό σου λογαριασμό; Επίσης για ποιό λόγο φτάχνεις διαρκώς καινούριους; Έτσι για να υπάρχουν; Είσαι αστείος ρε κιοφτέ.
Εγώ έγραψα κάτι δίχως να σε ταγκάρω. Αν εσύ προσβλήθηκες κλάιν. Ζούμε την παρακμή της περσόνας σου και σε ευχαριστούμε θερμά για την παράσταση που δίδεις καθημερινά ως κομπάρσος που μαζεύει τα σκατά απ'το τσίρκο.
- SeaHawk
Μιλαμε για καργα πυροβολημενη
Πως σε αντεχεις;
Πως σε αντεχεις;
Θα σου πω οταν απαντήσεις στο μπολνταρισμένο. Για πάμε. Έτσι να γελάσουμε λίγο περισσότερο, αγαπημένη Σαλλονικιώτικη γλαδιόλα. 
- SeaHawk
Τι να απαντησω βρε πυροβολημενηΠασιφάη έγραψε: 14 Ιαν 2025, 14:02 Θα σου πω οταν απαντήσεις στο μπολνταρισμένο. Για πάμε. Έτσι να γελάσουμε λίγο περισσότερο, αγαπημένη Σαλλονικιώτικη γλαδιόλα.![]()
Εγω,δηλαδη το φυσικο προσωπο που ειναι στο πληκτρολογιο ειμαι εδω εχοντας κανει γνωστο σε ολους ποιους λογαριασμους εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον
Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως;
SeaHawk έγραψε: 14 Ιαν 2025, 12:11 Οι πολιτικοι λειτουργουν με επικοινωνιακους σκοπους
Εγω παλι οχι.Με ενδιαφερει μονο η αντικειμενικη αληθεια.
Αὐτὸ ποὺ σοῦ λέω. Ὅταν πᾶς νὰ μπερδέψεις τοὺς συνομιλητές σου, μπερδεύεσαι ἐσὺ ὁ ἴδιος.
Ξεμπέρδεψέ τα πρῶτα, μετὰ ἔλα νὰ τοὺς ζητήσεις συμπεράσματα.
- Frappezitis
Αυτον-ους προσπαθει ανεπιτυχως να ξεπλυνει ο αθλιος.....
Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: «Πήρα τηλέφωνο το 100 για να σώσω έναν άνθρωπο και τελικά δεν γλίτωσε» – Μαρτυρία-σοκ για τον οδηγό της Porsche
Η νέα μαρτυρία, αλλάζει το μέγεθος της ευθύνης της τοπικής Αστυνομίας, που είχε λάβει κλήση στις 23:20 το βράδυ της Παρασκευής, για επικίνδυνους ελιγμούς της ίδιας Porsche και προκλητική συμπεριφορά του ίδιου οδηγού, πριν, δηλαδή, από το τροχαίο δυστύχημα.
«Είδα έναν άνθρωπο να φωνάζει μαινόμενος, να ωρύεται»
« Πήρα λοιπόν την αστυνομία, τους περιέγραψα το συμβάν, τους έδωσα το όχημα και την πινακίδα. Τους είπα ότι δεν είναι νηφάλιος, κάντε κάτι, βρείτε τον, μπας και γλιτώσουμε κανέναν φουκαρά. »
«Ο αστυνομικός μου είπε αν θέλω να κάνω καταγγελία/ μήνυση, να πάω στο τμήμα. Εγώ δεν το θεώρησα σκόπιμο να κάνω κάτι τέτοιο. Απλά τηλεφώνησα με το σκεπτικό ότι είναι Παρασκευή βράδυ, ο κόσμος βγαίνει, θα μπορούσαν να είναι δυο πιωμένοι και να γίνει αιματηρό περιστατικό. Μου είπαν ”εντάξει, θα τον ψάξουμε”».
"Πήρα τηλέφωνο για να γλιτώσω έναν άνθρωπο και τελικά ο άνθρωπος δεν γλίτωσε"
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- SeaHawk
Aν δεν εισαι φελος τον παριστανεις αψογα
Εγω εφτιαξα ενα νημα για το συμβαν της μετωπικης συγκρουσης εξ αρχης μιλησα αρνητικα για τα πεπραγμενα προ συγρουσης
Μην με παραφραζεις δεν προκειται να πετυχεις κατι
Όπως θα έλεγε και οκουληςμας μια ακόμα θυσία για τον εκσυγχρονισμο της χώρας.
Αυτοί είστε ελληνιαρηδες ένα μάτσο γυφτων, αραβοτουρκων και πλέον και πακηδων.
Καμαρώστε τον.
Οι πιο πολλοί θα θέλετε να είστε στή θέση του

https://www.protothema.gr/greece/articl ... sti-souda/
Αυτοί είστε ελληνιαρηδες ένα μάτσο γυφτων, αραβοτουρκων και πλέον και πακηδων.
Καμαρώστε τον.
Οι πιο πολλοί θα θέλετε να είστε στή θέση του

https://www.protothema.gr/greece/articl ... sti-souda/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 14 Ιαν 2025, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πώς έγιν' έτσι ο Κούλης;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age