Αυτό το είδος τρολαρίσματος του αρέσει να κάνει. Γι' αυτό τον είχα χαρακτηρίσει 'δηλητηριώδες, πικρόχολο τρολ'. Κοροϊδεύει δηλαδή και την βρίσκει να κοροϊδεύει με τον συγκεκριμένο τρόπο.Ναύτης έγραψε: 14 Ιαν 2025, 10:51Είναι κοινωνιοπαθής δηλαδή.
ΟΚ, αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει κάπου να υπάρχει ένα όριο. Άλλο πράγμα να ζαλίζεις μέζεα κι άλλο να βγάζεις σκατοψυχιά με το ζεμπίλι την στιγμή που ακόμα δεν έχουν προλάβει να το θάψουν το παλικαράκι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mετωπικη στην λεωφόρο Σούδας Eσεις τωρα καταλαβαινετε ποιος φταιει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Mετωπικη στην λεωφόρο Σούδας Eσεις τωρα καταλαβαινετε ποιος φταιει;
Βρε όπως θες λέγε τον εσύ, νομίζω όμως ότι καταλληλότερη είναι η πιο διάσημη ελληνική λέξη.Green Dragon έγραψε: 14 Ιαν 2025, 10:59Αυτό το είδος τρολαρίσματος του αρέσει να κάνει. Γι' αυτό τον είχα χαρακτηρίσει 'δηλητηριώδες, πικρόχολο τρολ'. Κοροϊδεύει δηλαδή και την βρίσκει να κοροϊδεύει με τον συγκεκριμένο τρόπο.Ναύτης έγραψε: 14 Ιαν 2025, 10:51Είναι κοινωνιοπαθής δηλαδή.
ΟΚ, αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει κάπου να υπάρχει ένα όριο. Άλλο πράγμα να ζαλίζεις μέζεα κι άλλο να βγάζεις σκατοψυχιά με το ζεμπίλι την στιγμή που ακόμα δεν έχουν προλάβει να το θάψουν το παλικαράκι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ε δεν διαφωνώ βρε Ναύτη...
Παραδέχομαι όμως ότι άργησα πολύ να τον καταλάβω, ήταν καλός. Οι περισσότεροι ακόμα τον πιστεύουν, νομίζουν ότι είναι ΝΔ κλπ
Το προφανές είναι ότι ο οδηγός της Πόρσε, ήταν ήδη ένας συστημικός εν δυνάμει δολοφόνος -> δημόσιος κίνδυνος ακόμη και τα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα. Οπότε σαφώς και δεν κατηγορείται αδίκως.SeaHawk έγραψε: 14 Ιαν 2025, 10:30Το προφανες
Λογο της συστηματικης παραβατικοτητας του οδηγου της Πορσε ο οχλος των ΜΜΕ του φορτωνει χωρις αποδειξεις τα παντα
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι διαβαζουμε παντου για την ταχυττα της πορσε αλλα οχι για την ταχυτητα του ταπεινουν σουζουκιου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καλός ήταν παλιότερα. Τώρα περνάει μια δύσκολη κλιμακτηριακή περίοδο.Green Dragon έγραψε: 14 Ιαν 2025, 11:11![]()
Ε δεν διαφωνώ βρε Ναύτη...
Παραδέχομαι όμως ότι άργησα πολύ να τον καταλάβω, ήταν καλός. Οι περισσότεροι ακόμα τον πιστεύουν, νομίζουν ότι είναι ΝΔ κλπ![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στάκα! Τα κοσμητικά επίθετα που έγραψες αφορούν τον πεθαμένο ή τον ζωντανό?Ερμής έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:24Και δε θα μου έκανε εντύπωση να έχει πάει και τζάμπα οικειοθελώςNandros έγραψε: 13 Ιαν 2025, 19:05Ο Μαρκογιαννάκης μόλις εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 ως δικηγόρος της οικογενείας του νεκρού.Ερμής έγραψε: 13 Ιαν 2025, 12:48 Έμαθα, κοκκάκιας, γενικά τσαμπουκαλής, όπλα, σχέσεις με μπραβους κλπ κλπ. Εμαθα και το όνομα του αλλά δε ξερω αν μπορώ να το γράψω εδώ.
Επίσης πως έχει στενές σχέσεις με τον Μαρκογιαννακη.![]()
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Προφανως και τον ζωντανο.Nandros έγραψε: 14 Ιαν 2025, 11:41Στάκα! Τα κοσμητικά επίθετα που έγραψες αφορούν τον πεθαμένο ή τον ζωντανό?
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εντωμεταξύ ακόμα και ο νέος ΚΟΚ προβλέπει πρόστιμα όταν ο οδηγός δεν έχει στο αυτοκίνητο τα "απαραίτητα έγγραφα". Καμμία πιθανότητα για να έχουν οι αστυνομικοί μια εφαρμογή που να τους δείχνει αν υπάρχει δίπλωμα/άδεια/ασφάλεια, ή έστω να επικοινωνούν με το κέντρο για να τους δίνει αυτές τις πληροφορίες. Μπορεί να λέει ο οποιοσδήποτε "ξέχασα το δίπλωμα στο σπίτι" και να τον αφήνουν να φεύγει με πρόστιμο 30€ ενώ μπορεί να του έχει αφαιρεθεί.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αν ο ζωντανός είχε στενές σχέσεις με τον Μαρκογιαννάκη, πώς εξηγείται ο δεύτερος να αναλάβει την οικογένεια του πεθαμένου?
Αυτή είναι η απορία μου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Για να ξεπλυθεί απο τη στιγμή που έχει βγει η φήμη πως είχε πολύ καλές σχέσεις με τον θύτη.Nandros έγραψε: 14 Ιαν 2025, 11:59Αν ο ζωντανός είχε στενές σχέσεις με τον Μαρκογιαννάκη, πώς εξηγείται ο δεύτερος να αναλάβει την οικογένεια του πεθαμένου?
Αυτή είναι η απορία μου.
"Εγω έχω καλές σχέσεις με τον θύτη; Αφου έχω αναλάβει την οικογένεια του θύματος"
Δε θα μου έκανε καμια εντύπωση να το έχει αναλάβει αφιλοκερδώς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τώρα μιλάς για μια από τις μεγαλύτερες λέρες της πολιτικής ζωής πανελληνίως. Δεν ξέρω αν είχε όντως σχέσεις με τον οδηγό της Πόρσε, αλλά αν αληθεύει δεν θα με παραξένευε καθόλου να αναλάβει την οικογένεια του νεκρού ως αντιπερισπασμό. Άλλωστε θέλει να δείξει και καλό πρόσωπο μπας και τον ξαναβάλει ο Μητσοτάκης στα ψηφοδέλτια μια που τον έχει στον πάγο από το 2019.Nandros έγραψε: 14 Ιαν 2025, 11:59Αν ο ζωντανός είχε στενές σχέσεις με τον Μαρκογιαννάκη, πώς εξηγείται ο δεύτερος να αναλάβει την οικογένεια του πεθαμένου?
Αυτή είναι η απορία μου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Για Χανια μιλαμεNandros έγραψε: 14 Ιαν 2025, 11:59
Αν ο ζωντανός είχε στενές σχέσεις με τον Μαρκογιαννάκη, πώς εξηγείται ο δεύτερος να αναλάβει την οικογένεια του πεθαμένου?
Αυτή είναι η απορία μου.
Το πιο πιθανο ειναι να εχει σχεσεις και με τις δυο οικογενειες
Ενας εγραψε εδω οτι εχουν σχεσεις
Μετα αλλος το μετετρεψε σε "τον προστατευει"
Και μετα αλλος εγραψε πως εκανα το τοπικ γιατι εμπλεκεται ο Μαρκογιαννακης
Μιλαμε για τριπλη αυτοεκπληρουμενη προφητεια
Αδηφαγος οχλος
Διαδικτυακο λιντσαρισμα
Πώς ξήλωσε ο ΚΜ την αστυνομική διεύθυνση των Χανίων πριν καταλήξει το πόρισμα πραγματογνωμοσύνης του ακτινίδιου;
Πώς τόλμησε;
Τι μας κρύβουν;
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας νίκο τσιαμτσίκα;
Πώς τόλμησε;
Τι μας κρύβουν;
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας νίκο τσιαμτσίκα;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οι πολιτικοι λειτουργουν με επικοινωνιακους σκοπους
Εγω παλι οχι.Με ενδιαφερει μονο η αντικειμενικη αληθεια.
Εγω παλι οχι.Με ενδιαφερει μονο η αντικειμενικη αληθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 5 Απαντήσεις