!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η απάντησή του Greekonomics: στην Διαπλοκή, στους μπράβους, και σε όσους προσπάθησαν να το φιμώσουν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Re: Η απάντησή του Greekonomics: στην Διαπλοκή, στους μπράβους, και σε όσους προσπάθησαν να το φιμώσουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος »

gassim έγραψε: 13 Ιαν 2025, 22:51 Είναι κάπως γελοίο να λέει οτι δεν εννοούσε τον Πορτοσάλτε αλλά έναν εντελώς φανταστικό δημοσιογράφο και οτι το μικρόφωνο έγραφε ΣΚΑΔ και όχι ΣΚΑΙ.
Καλύτερα να μην έλεγε τίποτα, την δημοσιότητα του την είχε πάρει ήδη και το κοινό που είναι να τον ακολουθήσει θα τον ακολουθούσε.
Δὲν ἀρνεῖται ὅτι παραπέμπει στὸν Πορτοσάλτε, ἀρνεῖται ὅτι τὸν φωτογραφίζει καὶ ὅτι τὸν κατηγορεῖ.
Ἀλλὰ ἐκδηλώνει τὴν ἀπορία, γιατί πῆγε ἐκεῖνος καὶ θίχτηκε ἀπὸ τὸ δικό του βίντεο.
"Ὅποιος ἔχει τὴ μύγα μυγιάζεται", εἶναι τὸ βασικὸ ἐπιχειρήμά του.
Καὶ ἔχει καὶ ἄλλα ἐμφανῶς δικηγορίστικα ἐπιχειρήματα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Η απάντησή του Greekonomics: στην Διαπλοκή, στους μπράβους, και σε όσους προσπάθησαν να το φιμώσουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ανίκητος έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:03
gassim έγραψε: 13 Ιαν 2025, 22:51 Είναι κάπως γελοίο να λέει οτι δεν εννοούσε τον Πορτοσάλτε αλλά έναν εντελώς φανταστικό δημοσιογράφο και οτι το μικρόφωνο έγραφε ΣΚΑΔ και όχι ΣΚΑΙ.
Καλύτερα να μην έλεγε τίποτα, την δημοσιότητα του την είχε πάρει ήδη και το κοινό που είναι να τον ακολουθήσει θα τον ακολουθούσε.
Δὲν ἀρνεῖται ὅτι παραπέμπει στὸν Πορτοσάλτε, ἀρνεῖται ὅτι τὸν φωτογραφίζει καὶ ὅτι τὸν κατηγορεῖ.
Ἀλλὰ ἐκδηλώνει τὴν ἀπορία, γιατί πῆγε ἐκεῖνος καὶ θίχτηκε ἀπὸ τὸ δικό του βίντεο.
:smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Polaris3 έγραψε: 13 Ιαν 2025, 22:22
Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2025, 19:37 ωραία τα κατάφερε. τώρα θα φάει μήνυση γιατί υπονοεί ότι του έστειλε μπράβους
Η μαφία που ψηφίζετε στέλνει μπράβους σε όσους δεν κάθονται σούζα.

Εσύ κάθεσαι σούζα ή δεν φοβάσαι τους μπράβους;

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:22
Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2025, 19:37 ωραία τα κατάφερε. τώρα θα φάει μήνυση γιατί υπονοεί ότι του έστειλε μπράβους

Εγώ βλέπω το πλοίο να βουλιάζει από μακριά και γελάω. Είστε άξιοι της μοίρας σας.

Το εκλογικό σώμα ψηφίζει μαφίες και οι υπόλοιποι βλέπουν κώλους στο τικ τοκ και στην tv.

Καλά να πάθετε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Polaris3 έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:27
Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:22

Εγώ βλέπω το πλοίο να βουλιάζει από μακριά και γελάω. Είστε άξιοι τις μοίρας σας.

Το εκλογικό σώμα ψηφίζει μαφίες και οι υπόλοιποι βλέπουν κώλους στο τικ τοκ και στην tv.

Καλά να πάθετε.
Οικονομικός μετανάστης και εσύ;

Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:21
Ανίκητος έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:03
:smt005:
Μὲ μένα γελᾶς ἐπειδὴ μεταφέρω ὅ,τι εἶπε;
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Ανίκητος έγραψε: 13 Ιαν 2025, 22:40
nik_killthemall έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:48 μπραβο το νικησε το θηριο ...
Μετὰ ἀπὸ αὐτὰ ποὺ μοῦ εἶχες ἐπισημάνει καὶ ἀπὸ αὐτὰ ποὺ εἶπε ὁ τύπος στὸ πρόσφατο βίντεο, ἔχω σχηματίσει τὴν ἄποψη πὼς τοὺς μπράβους ἔστειλαν κάποιοι ποὺ ἐνοχλοῦνται ἀπὸ τὸν χορηγό του, ὄχι δηλαδὴ ἀπὸ κανάλι.
Ουτε τη ληγουσα ... καταρχας στο εν λογω βιντεο (και σε αυτο που κατεβασε, και σε αυτο τωρα) για πρωτη φορα απο τοτε που του εγινε χορηγος η φριντομ, δεν την σπονσοραρει στο βιντεο. Αρα ουδεμια σχεση ο χορηγος, με την επανασταση ...

Τον τυπο τον θεωρουσα ποιο εξυπνο, αλλα μπα. Σε ενα βιντεο που υποτιθεται πως προσπαθει να διαφωτισει το ποιμνιο για το τριγωνο της διαπλοκης, καταφερε ο πυρηνας του βιντεο να ειναι η κοντρα του με καποιον πορδογλυφτε που οπως και ο ιδιος παραδεχεται δεν συμμετεχει καν στο τριγωνο.

Οταν εξηγει το τριγωνο της διαπλοκης πολυ σωστα λεει πως το πραγμα δεν ειναι παρεδωσε απευθειας γιατι το απευθειας δινει στοχο. Ωστοσο αυτο δεν φαινεται να το πιανει ουτε με αποχη, για την περιπτωση του πορτογλυφτε, οτι δηλ. ο πορτογλυφτε ειναι τιποτενιος στο τριγωνο πολυ απλα επειδη δινει κραχτο ΣΤΟΧΟ !

Αν ηταν εξυπνος θα παραδεχοταν λιτα πως εκανε λαθος στο βιντεο του να εστιασει στον χαρακτηρα πορδογλυφτε γιατι αντικειμενικα ειναι τιποτενιος στην λειτουργια του τριγωνου που ηθελε να εξηγησει, αποκαλωντας εμμεσα και τον πορτοσαλτε τιποτενιο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Ναι όντως αυτό ηταν κουτοπονηρο. Να πω κι εγώ ότι ο Κ Μαριδάκης είναι παπαροσυλλεκτης. Ο Κωνσταντίνος Μαριδάκης φυσικά
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

nik_killthemall έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:36
Ανίκητος έγραψε: 13 Ιαν 2025, 22:40
nik_killthemall έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:48 μπραβο το νικησε το θηριο ...
Μετὰ ἀπὸ αὐτὰ ποὺ μοῦ εἶχες ἐπισημάνει καὶ ἀπὸ αὐτὰ ποὺ εἶπε ὁ τύπος στὸ πρόσφατο βίντεο, ἔχω σχηματίσει τὴν ἄποψη πὼς τοὺς μπράβους ἔστειλαν κάποιοι ποὺ ἐνοχλοῦνται ἀπὸ τὸν χορηγό του, ὄχι δηλαδὴ ἀπὸ κανάλι.
Ουτε τη ληγουσα ... καταρχας στο εν λογω βιντεο (και σε αυτο που κατεβασε, και σε αυτο τωρα) για πρωτη φορα απο τοτε που του εγινε χορηγος η φριντομ, δεν την σπονσοραρει στο βιντεο. Αρα ουδεμια σχεση ο χορηγος, με την επανασταση ...

Τον τυπο τον θεωρουσα ποιο εξυπνο, αλλα μπα. Σε ενα βιντεο που υποτιθεται πως προσπαθει να διαφωτισει το ποιμνιο για το τριγωνο της διαπλοκης, καταφερε ο πυρηνας του βιντεο να ειναι η κοντρα του με καποιον πορδογλυφτε που οπως και ο ιδιος παραδεχεται δεν συμμετεχει καν στο τριγωνο.

Οταν εξηγει το τριγωνο της διαπλοκης πολυ σωστα λεει πως το πραγμα δεν ειναι παρεδωσε απευθειας γιατι το απευθειας δινει στοχο. Ωστοσο αυτο δεν φαινεται να το πιανει ουτε με αποχη, για την περιπτωση του πορτογλυφτε, οτι δηλ. ο πορτογλυφτε ειναι τιποτενιος στο τριγωνο πολυ απλα επειδη δινει κραχτο ΣΤΟΧΟ !

Αν ηταν εξυπνος θα παραδεχοταν λιτα πως εκανε λαθος στο βιντεο του να εστιασει στον χαρακτηρα πορδογλυφτε γιατι αντικειμενικα ειναι τιποτενιος στην λειτουργια του τριγωνου που ηθελε να εξηγησει, αποκαλωντας εμμεσα και τον πορτοσαλτε τιποτενιο.
Μιλημένος τὰ λέει, μὲ δικηγορίστικα ἐπιχειρήματα, ἀπὸ αὐτὰ τὰ βαρετὰ κιόλας ποὺ κάνουν μιὰ δικαστικὴ ἕδρα νὰ χασμουριέται.

Ἐγὼ γιὰ τοὺς μπράβους ἀπορῶ, γιατί ἐπιμένει ὅτι ἦρθαν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Lord Brum έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:40
Ναι όντως αυτό ηταν κουτοπονηρο. Να πω κι εγώ ότι ο Κ Μαριδάκης είναι παπαροσυλλεκτης. Ο Κωνσταντίνος Μαριδάκης φυσικά
Κάνετε λάθος. Σαφώς τον Πορτοσάλτε είχε πρότυπο η αναφορά του στο βίντεο, αλλά δεν μπορεί να το παραδεχτεί αυτό δημόσια γιατί είναι σαν να παραδέχεται ενοχή γι' αυτό που τον κατηγορεί δικαστικά ο Πορτοσάλτε-και-γαμήσου. Με τέτοια ομολογία, θα μπορούσε το σίχαμα να το προχωρήσει δικαστικά και να κερδίσει.

Δεν είναι κουτοπονηριά, σωστή νομική στρατηγική είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Γιατί το χαλατε :smt005:
Εγώ θέλω να πάει ο Πορτοσαλτε στα δικαστηρια και να προσπαθήσει να αποδείξει ότι είναι ο Πορτογλυφτε :003:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Στην εποχή των Τεράτων,
Αντίο Δημοκρατία, όπως την ξέραμε.
Έρχονται σκοτεινές ημέρες.
Αλαφούζο-Μαρινάκης, Ισόβιος Πρωθυπουργός
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Μακάρι να πάει να κάνει εκπομπή με τον πορτογλυφτε εεε τον πορτσαλτε να γελασουμε
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Γαληνός έγραψε: 14 Ιαν 2025, 00:00 Στην εποχή των Τεράτων,
Αντίο Δημοκρατία, όπως την ξέραμε.
Έρχονται σκοτεινές ημέρες.
Αλαφούζο-Μαρινάκης, Ισόβιος Πρωθυπουργός
Καλά η χώρα έχει ζήσει και εποχές αυριανισμου και άλλα χειρότερα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

zteo έγραψε: 13 Ιαν 2025, 23:59 Γιατί το χαλατε :smt005:
Εγώ θέλω να πάει ο Πορτοσαλτε στα δικαστηρια και να προσπαθήσει να αποδείξει ότι είναι ο Πορτογλυφτε :003:
Νομικά δεν μπορεί, θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι. Αλλά τώρα μιλάμε για την χώρα που δικαστής δέχτηκε το επιχείρημα "μου τα έφερνε θεία μου από την Νιγηρία". Το επίπεδο εμπιστοσύνης μου απέναντι στην δικαιοσύνη όταν εμπλέκονται συστημικοί είναι ακριβώς 0 πλέον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”