Sid Vicious έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:13Είσαι αφερέγγυος ως παίκτης, θα αρχίσεις πάλι τα κλάμματα και θα φύγειςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:05 Και εγώ είμαι μέσα αν παίξει εναον αντί για χουλιγκανολάγνου, και δοθεί σύσταση στην Αλικατ να μην αντιγράφει
enaon
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- NovaLacertae
Re: Phorum Forumvision #1
εχετε καταλάβει γιατι βγήκε απο την τρύπα του παλι ε; Βλέπει οτι ο ΠΑΛ δεν θα προλάβει να τον περάσει με τον ρυθμό που μαζεύει τα μηδενικά, και πήρε αέρα. 
Ουάο! Πόσες τραγουδάρες μαζεύτηκαν σ' αυτόν τον γύρο.. Δύο μάλιστα εξ αυτών τα είχα στη λίστα που έχω φτιάξει για τον διαγωνισμό,
το γράφω και στα σχόλια.
μας.
το γράφω και στα σχόλια.
Καθώς φαίνεται κι αν εξαιρέσω τα 2 καλύτερα (το ένα εκ των οποίων μου ήταν άγνωστο και το οποίο πήρε το 12ρι μου),
μόνο εγώ βρήκα μέτρια σε γενικές γραμμές τα κομμάτια που συμμετέχουν.
μόνο εγώ βρήκα μέτρια σε γενικές γραμμές τα κομμάτια που συμμετέχουν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κι εγώ, και πιθανώς ο ένας του άλλουaLiCat έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:45 Καθώς φαίνεται κι αν εξαιρέσω τα 2 καλύτερα (το ένα εκ των οποίων μου ήταν άγνωστο και το οποίο πήρε το 12ρι μου),
μόνο εγώ βρήκα μέτρια σε γενικές γραμμές τα κομμάτια που συμμετέχουν.![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
NovaLacertae έγραψε: 13 Ιαν 2025, 00:42Sid Vicious έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:13Είσαι αφερέγγυος ως παίκτης, θα αρχίσεις πάλι τα κλάμματα και θα φύγειςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:05 Και εγώ είμαι μέσα αν παίξει εναον αντί για χουλιγκανολάγνου, και δοθεί σύσταση στην Αλικατ να μην αντιγράφει
enaon![]()
![]()
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Το κράτησες για επόμενο παιχνίδι;aLiCat έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:45 Καθώς φαίνεται κι αν εξαιρέσω τα 2 καλύτερα (το ένα εκ των οποίων μου ήταν άγνωστο
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Δεν γίνεται να είμαι ο μοναδικός κακόςJimmy81 έγραψε: 12 Ιαν 2025, 03:38 Αναμένουμε και σχόλια Μπίστη που έλειψαν από τον προηγούμενο γύρο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
εγώ χάρη σ ένα κομμάτι ανακάλυψα φοβερό άλμπουμ!
τώρα ξέρετε ε;
ψάχνω κεφάλι πάλι αν και φαντάζομαι τίνος θα είναι

τώρα ξέρετε ε;
ψάχνω κεφάλι πάλι αν και φαντάζομαι τίνος θα είναι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
χιντ: θυμίζουν shearwater κάπως
όποιος ξέρει, ξέρει
όποιος ξέρει, ξέρει
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δεν άντεξες, είπες πάλι τη μπούρδα σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Ιαν 2025, 21:17Το κράτησες για επόμενο παιχνίδι;aLiCat έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:45 Καθώς φαίνεται κι αν εξαιρέσω τα 2 καλύτερα (το ένα εκ των οποίων μου ήταν άγνωστο![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- regarding_to_Being
αυτες οι μουσικες φορμες εχουν παιχτεί δεκαδες χιλιάδες φορες στη κολντ γουεηβ σκηνή ρε συ μπροmojorisin έγραψε: 09 Ιαν 2025, 14:13aLiCat έγραψε: 08 Ιαν 2025, 23:43 Α βρε mojorisin τα σάρωσες όλα! Ξανά μανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!![]()
Αλλά και το κομμάτι που έβαλες, το άξιζε
και με το παραπάνω.![]()
Και για του λόγου το αληθές, το έχω τιμήσει με το 12ρι μου.![]()
aliCat .μ'αρεσουν αυτοι . εχω ενα cd τους . ημουν αναμεσα σ αυτο που εβαλα και αυτο :
.....τιποτε το ιδιαιτερο
.....το Φρέαρ.....
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Καταννοώ εν μέρει τον μη ενθουσιασμό της aLiCat για τον γύρο. Όπως και να'χει, δύο συγκεκριμένα τραγούδια μου έκαναν φοβερή εντύπωση και με ενθουσίασαν.
Εννοείται θα συμμετέχω κι εγώ στο δεύτερο παιχνίδι όποτε γίνει. Γεμάτα τα παπίρς μου με σημειωμένα τραγούδια.
Εννοείται θα συμμετέχω κι εγώ στο δεύτερο παιχνίδι όποτε γίνει. Γεμάτα τα παπίρς μου με σημειωμένα τραγούδια.
θα γινω λιγο bazoomba και θα προβλεψω οτι τα πρωτα 6 κομματια θα εχουν μικρη διαφορα σε βαθμους . αν και ειναι τοσο απροβλεπτο το παιχνιδι που καθε προβλεψη ειναι παρακινδυνευμενη .το πολυ πολυ να μου φτιαξει κι εμενα ο enaon ενα ωραιο κουβαδακι να μπει ο γατος μεσα
νύχτα απο shearwater μονο το rooks εχω ακουσει και αν κρινω απο αυτο βλεπω να φιλας αλλο κεφαλι
νύχτα απο shearwater μονο το rooks εχω ακουσει και αν κρινω απο αυτο βλεπω να φιλας αλλο κεφαλι
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Εγώ βάζω σε στικερακια στην δουλειά σημειώσεις για να θυμάμαι πως να βαθμολόγησω δίκαια
Δικά μου αν έχω μερικά στο κεφάλι μου βάζω αναλόγως με τον ενθουσιασμό της (τελευταίας) στιγμής
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση