!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
μην συνεχισεις να δικαιωνεις Νερο καλο μου 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ εμπιστεύομαι μόνον τα μάτια και τα αυτιά μου, καλό μου.
Και το Νέρο που λες, μου λέει ακριβώς ό,τι εσύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Ιαν 2025, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
και εμφανίστηκε στο νήμα αφού το πόσταραGreen Dragon έγραψε: 13 Ιαν 2025, 18:55Πιστεύω πάντως ότι ο βασικός στόχος ήταν άλλος![]()
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:38 το μονο καλο απο ολο αυτο nyxtovie ειναι οτι τουλαχιστον θα απαλλαγουμε απο τον μπολιτισμο τους που φοβουνται μην αλλοιωθει![]()

Εννοω εκει που λες απογονων μηπως εννοουσες προγονων;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:33Και ποιο ακριβώς τραύμα θα υποστεί η ήδη παρταλοειδής ανθρωπότης, αν εξαφανιστεί ένα ακόμη ελληνιάρικο είδος της;
Θα πάθει ακόμη ένα ταράκουλο ο σύγχρονος ήδη διαταραγμένος "δυτικός" πολιτισμός;
Με μία δύο ακαδημαϊκού τύπου συνεδρίες, θα επανελθει στα ίσα του. Σιγά το πρόβλημα στην τελική.
Πάντως έχει πλάκα η ελληνιάρικη τζουτσεστάιλ μάκα.
Συγκλονιστική.
Ενιγουέι, καληνυχτώ τους επιβήτορες ελληνιαραίους επιβήτορες της παλάμης τους και εύχομαι σε όλους κατιτίς το καλύτερον.
Συγκλονιστική.
Ενιγουέι, καληνυχτώ τους επιβήτορες ελληνιαραίους επιβήτορες της παλάμης τους και εύχομαι σε όλους κατιτίς το καλύτερον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Ιαν 2025, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
όλη η μούργα. όλα τα καθιζήματα στο τζουτσέ και στα ινσέλ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Προσπάθησα να σου δώσω μια ευκαιρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:44Επαίτες βωμολόχοι, που λερώνετε τα παμπεράκια σας σε φάσεις κοινής θέας θα παραμείνετε όλοι οι εθνονυκτόβιοι μάστερς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιαν 2025, 20:38 το μονο καλο απο ολο αυτο nyxtovie ειναι οτι τουλαχιστον θα απαλλαγουμε απο τον μπολιτισμο τους που φοβουνται μην αλλοιωθει![]()
Ως ψυχοθεραπευτική μέθοδα για ευάλωτες κατηγορίες αντρών και γυναικών του ελληνιάρικου είδους, δεκτή και κατανοητή.![]()
Εντάξει, έχεις χαζεψει τελείως.
Τι είναι αυτά που γράφεις;
μλκ μ αναφέρω Αντρέα, και τα νδουλικά κάνουν swarm σαν τα μποτάκια στο matrix.
Άσε, πάλι την έφαγες... τι πας και μπλέκεις;
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- nik_killthemall
Δεν ειναι αυτο, το καντε παιδια εχει να κανει με το "καντε παιδια ωστε να τα εκπορνευσουμε". Με αυτη τη λογικη εξαλλου κανει γυφτακια και ο γυφτος, για να τα εκμεταλλευτει και να τα εκπορνευσει κυριολεκτικα.Polaris3 έγραψε: 13 Ιαν 2025, 01:01καλή συνταγή αν θες το παιδί να αποκτήσει ψυχικά νοσήματαnemo έγραψε: 13 Ιαν 2025, 00:46 καντε παιδια και ας ειστε και 55 ετων ...αυτα θα μεγαλωσουν ακομη και αν εσεις τα τιναξετε
δεστε και τα γυφτακια πως μεγαλωνουν και γινονται αντρες
για αυτό τον λόγο οι Έλληνες πάτε σκατα γιατί μεγαλώσετε με αντιλήψεις που θα έπρεπε να ακούς από μια βλάχα όταν αρμέγει την κατσίκα το έτος 1922, όχι το 2025.
Καντε παιδια, για να τα βαζουμε να δουλευουνε σε σκατα δουλειες με λιγα λεφτα, για να τους δωσουμε σκατα παιδεια, για να μας πληρωσουν τις συνταξεις και να ξεχρεωσουν τα δανεικα που θα τους αφησουμε.
Η λυση δεν ειναι να κανεις εναν εγκελαδο για να διορθωσεις αποτομα και αδιστακτα το διεφθαρμενο οικοδομημα στο οποιο ζεις, οοοοχι ... η λυση ειναι να κανεις παιδια για να το διαιωνισεις ...
Η ερημωση ειναι μονοδρομος, και ειναι 100% ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα κανει καλο στην πορεια των λιγων που θα μεινουνε.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ναι απλά καραδοκούν πάκις, οπαδοί ρόμα και τουρκία.nik_killthemall έγραψε: 13 Ιαν 2025, 21:28Δεν ειναι αυτο, το καντε παιδια εχει να κανει με το "καντε παιδια ωστε να τα εκπορνευσουμε". Με αυτη τη λογικη εξαλλου κανει γυφτακια και ο γυφτος, για να τα εκμεταλλευτει και να τα εκπορνευσει κυριολεκτικα.Polaris3 έγραψε: 13 Ιαν 2025, 01:01καλή συνταγή αν θες το παιδί να αποκτήσει ψυχικά νοσήματαnemo έγραψε: 13 Ιαν 2025, 00:46 καντε παιδια και ας ειστε και 55 ετων ...αυτα θα μεγαλωσουν ακομη και αν εσεις τα τιναξετε
δεστε και τα γυφτακια πως μεγαλωνουν και γινονται αντρες
για αυτό τον λόγο οι Έλληνες πάτε σκατα γιατί μεγαλώσετε με αντιλήψεις που θα έπρεπε να ακούς από μια βλάχα όταν αρμέγει την κατσίκα το έτος 1922, όχι το 2025.
Καντε παιδια, για να τα βαζουμε να δουλευουνε σε σκατα δουλειες με λιγα λεφτα, για να τους δωσουμε σκατα παιδεια, για να μας πληρωσουν τις συνταξεις και να ξεχρεωσουν τα δανεικα που θα τους αφησουμε.
Η λυση δεν ειναι να κανεις εναν εγκελαδο για να διορθωσεις αποτομα και αδιστακτα το διεφθαρμενο οικοδομημα στο οποιο ζεις, οοοοχι ... η λυση ειναι να κανεις παιδια για να το διαιωνισεις ...
Η ερημωση ειναι μονοδρομος, και ειναι 100% ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα κανει καλο στην πορεια των λιγων που θα μεινουνε.
Μπορεί να μην προλάβει να τους κάνει καλό τους ελληνιόλους.
- nik_killthemall
με την φορολογια στους ατεκνους (ως ατεκνος) και μαλιστα με τη μορφη αυτοματης κατασχεσης μερους του μισθου, εγω συμφωνω, αρκει ο ατεκνος να εργαζεται. Εδω πληρωνεις φορο για ενα σωρο αλλες μλκιες.sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2025, 02:12Ντιούντ, αυτό που σε λέει νομίζω είναι στα παπάργια του αν δεν θες να κάνεις οικογένειά ή να πας στην Γερμανία, άμα κάθεσαι εδώ δεν θα σε κρίνει τι κακός που είσαι, θα σε φορολογήσει, όπως φορολογείσαι τώρα για κάτι άλλο, θα σου πάρει τα λεφτά και θα τα δίνει σε αυτόν που θα κάνει άκτσουαλη οικογένειά με παιδιά.exiledd έγραψε: 12 Ιαν 2025, 23:55Γιατί λες παπαριές, να γιατί...nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 22:18
Γιατί ταράζεσαι χρυσό μου;
Ναι έχεις υποχρέωση προς το κράτος και την πατρίδα, όπως έχεις ήδη τώρα άλλες υποχρεώσεις, όπως να πληρώνεις εφορία και να πας στρατό. Δυσανασχετείς και με αυτές;
Αν δε σου αρέσει το σύστημα μας, πάνε στη Γερμανία ή όπου αλλού θέλεις.
Είδαμε και πως τα κατάφερε μέχρι τώρα το παρόν σύστημα και θα μας γυρίσει πίσω στην Τουρκία πολύ σύντομα.
Κουμάντο στις ζωές των αλλων δε θα κάνεις bro
Αυτό θα γίνει θα πάω Γερμανία η όπου...
Εσύ έξω δεν είσαι btw;
Απο που και ως που σε βάλαμε γκιουλέκα κσι κεχαγιά στ'αρχίδια μας,(και στις μήτρες τους οι γυναίκες), να μας λες αφ' υψηλού και με ύφος χιλίων καρδιναλίων τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε;
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 26 Απαντήσεις