Και ποιος σε κρατάει;Feindflug έγραψε: 12 Ιαν 2025, 19:46Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια, τύπε.πετρος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:19 Ελαχιστοι ανθρωποι κάνουν πλεον οικογένεια. Ολοι βολεύονται με πολιτικους γαμους και συμφωνα συμβιωσης που τα λυνουν σε μια μερα,χωρια που εχει γεμισει ο τοπος ομοφυλόφιλους και οι ..κωλοι δεν τεκνοποιουν.Οι δε γυναίκες ελεω φεμινισμού εχουν αρρενοποιηθει,εχουν αποποιηθει τελειως το ρολο της μητέρας και υιοθετουν σαν ηλιθιες σκυλακια και γατακια...Οι δε πολιτικες των τελευταίων δεκαετιών ειναι σταθερα προσανατολισμενες στην ερημωση της Ελληνικης υπαίθρου,στην εκδιωξη στο εξωτερικό καθε ικανου,μορφωμενου και παραγωγικου νεου και στην αντικατάσταση του πληθυσμού με τριτοκοσμικους ασιατες. Εντελει ποιος θελει να κανει οικογένεια και παιδιά σε ενα περιβαλλον οικονομικης ασταθειας, με ανεργια στα υψη, με ενα κρατος αθλιο και φορομπηχτικο,σε μια κοινωνια που τη λυμαίνονται μαφιοζοι,λαμογια,κομματοσκυλα και η μοιρα ενος πολιτη που δεν ανηκει σε αυτες της κατηγοριες ειναι να φυγει στο εξωτερικο η να πειναει περιμενοντας επιδοματα ελεημοσύνης για να ζησει σε τριτοκοσμικές συνθηκες...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Unique έγραψε: 12 Ιαν 2025, 07:34https://twitter.com/naiivememe/status/1 ... 5607720096Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 07:03Κοίτα είμαι 40 + και δεν θέλω να κάνω παιδί. Ούτε ένιωσα την ανάγκη ποτέ να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι οφείλεται σε δικές μου συνθήκες και όχι στον εκάστοτε σύντροφο που είχα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 01:44
με τα κουταβια που μπλεκεις καλο μου δεν προκειται να δεις προκοπη![]()
Τώρα αν θελήσω σε 10 χρόνια, τι να καμς έτσι είναι η ζωή, ζεις με τις συνέπειες.των επιλογών σου. Οπότε ναι είμαι ανεπρόκοπη 40+ και guess what εμείς οι δυο θα είμαστε στο ίδιο ράφι με τους ανεπρόκοπους![]()
Λιτά, αποτελεσματικά, απλά. Press Play.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λίγο σεβασμό στη γερουσία σοφών του Ηγέτη μας, έτσι;
Εσύ με πρότεινες ως μέλος της σχετικής επιτροπής.
Spoiler
nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 01:04 Το μεγαλύτερο πρόβλημα της δημοκρατίας είναι ότι η ψήφος του καθενός μετράει το ιδιο.
Εδώ είναι και η ρίζα όλων των προβλημάτων, οπως και του δημογραφικού.
Αν ντυσεις με ρούχα μια μαϊμού, πάλι μαϊμού θα είναι, δεν είναι άνθρωπος. Έτσι την πάτησαν και οι ελληνιαρηδες.
Έχουμε 2 επιλογές για να σωθεί η χώρα:
Άμεση κρατικοποιηση όλων των στρατηγικών υποδομών και ενεργειακών πόρων
Προσέλκυση μεγάλων ξένων επενδυσεων, ας είναι αμερικανικες, κινεζικες οτιδήποτε θα δώσει χρήμα σε έρευνα και καινοτομία.
Ξήλωμα και ανασύσταση του δικαστικού σώματος, με πλήρη διαφάνεια σε όλες τις υποθέσεις δημοσίου.
Βαρύτερη φορολογία και θητεία για ατεκνους, γυναίκες και άντρωωες που αρνούνται τα υποχρεωτικά συνοικεσια. Όπως είναι πχ ο οαεδ τώρα.
Η λύση αυτή είναι η πιο αναίμακτη, αλλά είναι και λίγο κάτι σαν επιστημονική φαντασία. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ο ελληνιαρης να μπορεί να τα σκεφτεί, ούτε το πολιτικό κατεστημένο να τα δεχτεί.
Λύση δεύτερη πιο ρεαλιστική.
Άμεση βορειοκορεατοποιηση με το ζόρι.
nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:21Ακριβώς αυτό λέω.
ΕΥΓΕ
Θα σε προτείνω για την επιτροπή σοφών-γερουσια.
Οπότε, νυκτόβιος και Έθνι είναι οι πρώτοι εθελοντές* στην εθνική παλιγγενεσία.
*Θένε δε θένε. Για το καλό της πατρίδας πάντα.
Τις καλύτερες θα τους δώκουμε, με χαμηλό κέντρο βάρους και φαρδιές λεκάνες για να αμολάνε εύκολα τα παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
Καταρχας δεν εγινε και κατι που θα μικρυνει η χωρα, κοιταξτε και τη Βουλγαρια που μικρυνε και εχει μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη απτη Γραικια ...
Για το δημογραφικο συνεβαλε σιγουρα η χρεοκοπια της χωρας, εκει ενα μεγαλο μερος αντρων και γυναικων αποφασισαν να απορριψουν την οικογενεια απο το μελλον τους ή να κανουν οικογένεια που θα ανηκει σε καποιο αλλο κράτος. Επισης σίγουρα εχει συμβαλλει και το στεγαστικο, δεν μπορει τη δεκαετια του 80 να δουλευε μονο ο αντρας και να εφτιαχνε 2 σπιτια με μια δουλεια, και 40 χρονια μετα να δουλευει και ο αντρας και η γυναικα απο το πρωι μεχρι το βραδυ και σε μια ζωη να μην μπορουν να αποκτησουν ενα σπιτι. Ο κρατικος μηχανισμος εχει γινει οθωμανικος.
Αυτα τα δυο εχουν να κανουν καθαρα με τις ακραιες οικονομικες στρεβλωσεις που οδηγησαν σε τεραστιες ανισοτητες μεταξυ του ιδιου του λαου και οφειλονται στη ψηφο μισου αιωνα μεταπολιτευσης του σοφου γραικου. Οποτε ταφοπλακα κυριοι και ξιδακι σε οσους στεναχωριουνται που η γραικια θα ερημωσει και θα γεμισει περσιανους. Καλυτερα ερημωση παρα αυτο το χαλι.
Η ερημωση μαλιστα της χωρας τις επομενες 10ετιες θεωρω οτι θα κανει ΚΑΛΟ στο μυαλο οσων απομεινουν αλλα και οσων εποικισουν και θα τους αναγκασει αφου η δημοκρατια δεν τα καταφερε να αλλαξουν τον τροπο που σκεφτονται και ψηφιζουν.
Περαν ομως των παραπανω, ειναι γεγονος πως τα ζευγαρια που επελεξαν και εκαναν οικογενεια τις περασμενες 1-2 δεκαετιες παιρνουν διαζυγια με τη ταχυτητα του φωτος, το 70% των γαμων που εχω παει τα τελευταια 20 χρονια εχουν διαλυθει και δε νομιζω να οφειλεται στο οτι ειμαι γκαντεμοσαυρος ή οτι το παρατηρω μονο εγω ! Εδω ειναι εντελως βλακωδες (αρα απολυτως φυσιολογικο για τον μεσο γραικο) να φορτωσει την αιτια για την διαζυγιολαιλαπα και την απορριψη οικογενειας μονο στις γυναικες ή μονο στους αντρες. Ειναι η επιτομη του βλακα, αρα τι πιο γραικικο.
Κακα τα ψέματα στις σημερινες οικογενειες πλειοψηφικα ουτε ο αντρας ουτε η γυναικα επελεξε την τεκνοποιηση και τον οικογενειακο τροπο ζωης συνειδητοποιημενα ! Τα τελευταια 15-20 χρονια η οικογενεια και ο γαμος επιλεγονται ακριβως με το ιδιο βαρος ευθυνης και συνειδησης που επιλεγεις τη μαρκα τσιγαρων που θα καπνισεις, ισως μαλιστα και με ελαφροτερο.
Πριν τη μεταπολιτευση ο γραικος εξακολουθουσε να ειναι το αδιστακτο και ασυνειδητο καθικι που ειναι και σημερα, αλλα πιστευε στο ιερο παραμυθι του εθνους και των μεγαλων αρχαιων προγονων και αυτο του εδινε καποιο κινητρο για να προγραμματισει μεσα στη ζωη του την οικογενεια. Στη μεταπολιτευση το παραμυθι διαλυθηκε και αποδομηθηκε (αυτη ειναι η τυχη ολων των παραμυθιων αργα ή γρηγορα) αλλά ο γραικος ως πολιτης δεν αλλαξε παρεμεινε το ιδιο ασυνειδητο καθικι, πραγμα που σημαινει πως σαν πολιτης ο γραικος ακομα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ομοιογενεια συνειδησης για να αισθανθει μερος ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ που πρεπει να διαιωνιστει ! Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑ ομαδα ! Ολοι ειναι ξενοι συνειδησιακα μεταξυ τους και επιδιωκουν να ζουν ο ενας εις βαρος του αλλου.
Πλεον δεν μπορει να υπαρξει κανενα παραμυθι ομοιογενειας του γραικου, αν η χωρα δεν μικρυνει ειτε πληθυσμιακα ειτε ακομα και εδαφικα.
ΥΓ Να σημειωσω και κατι ακομα : Μεταξυ 2011 και 2021 ο πληθυσμος της γραικιας μειωθηκε κατα 3% και βαινει μειουμενος με μεγαλυτερη ταχυτητα. Την ιδια περιοδο ο πληθυσμος της Κυπρου αυξηθηκε κατα 9% και βαινει αυξανομενος.
Για το δημογραφικο συνεβαλε σιγουρα η χρεοκοπια της χωρας, εκει ενα μεγαλο μερος αντρων και γυναικων αποφασισαν να απορριψουν την οικογενεια απο το μελλον τους ή να κανουν οικογένεια που θα ανηκει σε καποιο αλλο κράτος. Επισης σίγουρα εχει συμβαλλει και το στεγαστικο, δεν μπορει τη δεκαετια του 80 να δουλευε μονο ο αντρας και να εφτιαχνε 2 σπιτια με μια δουλεια, και 40 χρονια μετα να δουλευει και ο αντρας και η γυναικα απο το πρωι μεχρι το βραδυ και σε μια ζωη να μην μπορουν να αποκτησουν ενα σπιτι. Ο κρατικος μηχανισμος εχει γινει οθωμανικος.
Αυτα τα δυο εχουν να κανουν καθαρα με τις ακραιες οικονομικες στρεβλωσεις που οδηγησαν σε τεραστιες ανισοτητες μεταξυ του ιδιου του λαου και οφειλονται στη ψηφο μισου αιωνα μεταπολιτευσης του σοφου γραικου. Οποτε ταφοπλακα κυριοι και ξιδακι σε οσους στεναχωριουνται που η γραικια θα ερημωσει και θα γεμισει περσιανους. Καλυτερα ερημωση παρα αυτο το χαλι.
Η ερημωση μαλιστα της χωρας τις επομενες 10ετιες θεωρω οτι θα κανει ΚΑΛΟ στο μυαλο οσων απομεινουν αλλα και οσων εποικισουν και θα τους αναγκασει αφου η δημοκρατια δεν τα καταφερε να αλλαξουν τον τροπο που σκεφτονται και ψηφιζουν.
Περαν ομως των παραπανω, ειναι γεγονος πως τα ζευγαρια που επελεξαν και εκαναν οικογενεια τις περασμενες 1-2 δεκαετιες παιρνουν διαζυγια με τη ταχυτητα του φωτος, το 70% των γαμων που εχω παει τα τελευταια 20 χρονια εχουν διαλυθει και δε νομιζω να οφειλεται στο οτι ειμαι γκαντεμοσαυρος ή οτι το παρατηρω μονο εγω ! Εδω ειναι εντελως βλακωδες (αρα απολυτως φυσιολογικο για τον μεσο γραικο) να φορτωσει την αιτια για την διαζυγιολαιλαπα και την απορριψη οικογενειας μονο στις γυναικες ή μονο στους αντρες. Ειναι η επιτομη του βλακα, αρα τι πιο γραικικο.
Κακα τα ψέματα στις σημερινες οικογενειες πλειοψηφικα ουτε ο αντρας ουτε η γυναικα επελεξε την τεκνοποιηση και τον οικογενειακο τροπο ζωης συνειδητοποιημενα ! Τα τελευταια 15-20 χρονια η οικογενεια και ο γαμος επιλεγονται ακριβως με το ιδιο βαρος ευθυνης και συνειδησης που επιλεγεις τη μαρκα τσιγαρων που θα καπνισεις, ισως μαλιστα και με ελαφροτερο.
Πριν τη μεταπολιτευση ο γραικος εξακολουθουσε να ειναι το αδιστακτο και ασυνειδητο καθικι που ειναι και σημερα, αλλα πιστευε στο ιερο παραμυθι του εθνους και των μεγαλων αρχαιων προγονων και αυτο του εδινε καποιο κινητρο για να προγραμματισει μεσα στη ζωη του την οικογενεια. Στη μεταπολιτευση το παραμυθι διαλυθηκε και αποδομηθηκε (αυτη ειναι η τυχη ολων των παραμυθιων αργα ή γρηγορα) αλλά ο γραικος ως πολιτης δεν αλλαξε παρεμεινε το ιδιο ασυνειδητο καθικι, πραγμα που σημαινει πως σαν πολιτης ο γραικος ακομα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ομοιογενεια συνειδησης για να αισθανθει μερος ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ που πρεπει να διαιωνιστει ! Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑ ομαδα ! Ολοι ειναι ξενοι συνειδησιακα μεταξυ τους και επιδιωκουν να ζουν ο ενας εις βαρος του αλλου.
Πλεον δεν μπορει να υπαρξει κανενα παραμυθι ομοιογενειας του γραικου, αν η χωρα δεν μικρυνει ειτε πληθυσμιακα ειτε ακομα και εδαφικα.
ΥΓ Να σημειωσω και κατι ακομα : Μεταξυ 2011 και 2021 ο πληθυσμος της γραικιας μειωθηκε κατα 3% και βαινει μειουμενος με μεγαλυτερη ταχυτητα. Την ιδια περιοδο ο πληθυσμος της Κυπρου αυξηθηκε κατα 9% και βαινει αυξανομενος.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- SpAcE_PaNtHeR
Unique έγραψε: 12 Ιαν 2025, 07:34https://twitter.com/naiivememe/status/1 ... 5607720096Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 07:03Κοίτα είμαι 40 + και δεν θέλω να κάνω παιδί. Ούτε ένιωσα την ανάγκη ποτέ να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι οφείλεται σε δικές μου συνθήκες και όχι στον εκάστοτε σύντροφο που είχα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 01:44
με τα κουταβια που μπλεκεις καλο μου δεν προκειται να δεις προκοπη![]()
Τώρα αν θελήσω σε 10 χρόνια, τι να καμς έτσι είναι η ζωή, ζεις με τις συνέπειες.των επιλογών σου. Οπότε ναι είμαι ανεπρόκοπη 40+ και guess what εμείς οι δυο θα είμαστε στο ίδιο ράφι με τους ανεπρόκοπους![]()
Λιτά, αποτελεσματικά, απλά. Press Play.
-
Κοιτάσματα
Θεωρητικά θα έπρεπε να ήμουν υπέρ του γάμου και της οικογένειας μιας και αν σκέφτονταν οι γονείς μου σαν και εμένα δεν θα υπήρχα.
Όμως βλέποντας τους φίλους μου και τους συγγενείς μου παρατηρω ότι σχεδόν όλοι είναι χωρισμένοι με παιδια και είναι ναυάγια. Μέσα στο άγχος και τα νευρα. 35αρηδες που μοιάζουν 60αρηδες.Δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να φτάσουν 60 και 70 ετών.
Οι σημερινοί 60αρηδες και 70αρηδες δεν είχαν τα σημερινά άγχη. Το σκεπτικό ότι στα 65 τους δεν θα είναι μόνοι είναι λάθος. Στον τάφο θα είναι από το άγχος.
Εγώ έχω άλλο στόχο. Θα δουλευω το 8ωρο μου, θα κάνω αποταμίευση, θα τρώω υγιεινά φαγητά, θα κοιμάμαι σωστά, δεν θα έχω άγχος, θα κάνω τα ταξίδια μου και ελπίζω να ζησω ως τα 95-100 χωρίς προβληματα υγείας. Μπορεί να ενφανισω καρκίνο, η να με πατησει αμάξι. Απλά ελαχιστοποιω τις πιθανοτητες να παει κάτι στραβά.
Όμως βλέποντας τους φίλους μου και τους συγγενείς μου παρατηρω ότι σχεδόν όλοι είναι χωρισμένοι με παιδια και είναι ναυάγια. Μέσα στο άγχος και τα νευρα. 35αρηδες που μοιάζουν 60αρηδες.Δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να φτάσουν 60 και 70 ετών.
Οι σημερινοί 60αρηδες και 70αρηδες δεν είχαν τα σημερινά άγχη. Το σκεπτικό ότι στα 65 τους δεν θα είναι μόνοι είναι λάθος. Στον τάφο θα είναι από το άγχος.
Εγώ έχω άλλο στόχο. Θα δουλευω το 8ωρο μου, θα κάνω αποταμίευση, θα τρώω υγιεινά φαγητά, θα κοιμάμαι σωστά, δεν θα έχω άγχος, θα κάνω τα ταξίδια μου και ελπίζω να ζησω ως τα 95-100 χωρίς προβληματα υγείας. Μπορεί να ενφανισω καρκίνο, η να με πατησει αμάξι. Απλά ελαχιστοποιω τις πιθανοτητες να παει κάτι στραβά.
- Eθνικοκοινωνιστης
αμα γεμισεις ασιατισες σαν την πιο πανω σε 30 χρονια θα εχεις καλυψει ολες τις πληθυσμιακες απωλειες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι ασιάτισσες σαν την από πάνω είναι νοτιοκορεάτισσες ή γιαπωνέζες και φυσικά δεν έιναι και τόσο εύκολο να συντηρηθούν ως νοικοκυρές και μανούλες από τους διαμαρτυρόμενους φερέλπιδες πατέρες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 20:26 αμα γεμισεις ασιατισες σαν την πιο πανω σε 30 χρονια θα εχεις καλυψει ολες τις πληθυσμιακες απωλειες![]()
Εμείς θα σας νυμφεύσουμε με το παραδοσιακό σταφ και όχι με γυναικοκεντρικές καπιταλοφεμινίζουσες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Νομίζω πως τελικά δεν τους ενδιαφέρει τόσο η συνέχεια του ελληνικού dna για την πατρίδαΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 20:43Οι ασιάτισσες σαν την από πάνω είναι νοτιοκορεάτισσες ή γιαπωνέζες και φυσικά δεν έιναι και τόσο εύκολο να συντηρηθούν ως νοικοκυρές και μανούλες από τους διαμαρτυρόμενους φερέλπιδες πατέρες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 20:26 αμα γεμισεις ασιατισες σαν την πιο πανω σε 30 χρονια θα εχεις καλυψει ολες τις πληθυσμιακες απωλειες![]()
Εμείς θα σας νυμφεύσουμε με το παραδοσιακό σταφ και όχι με γυναικοκεντρικές καπιταλοφεμινίζουσες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ταυτόχρονα;sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδοFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:07Αυτό που έγραψα και ίσως δεν ήταν σαφές είναι ότι εμείς βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα το σεξ από εσάς. Μια γυναίκα πχ 5 άντρες. Ενας άντρας χμ μπορεί και καμιά γυναίκα. Ούτε καν κι αυτή που έχει σπίτι του. Οι αριθμοί τυχαίοι.Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:03 Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μη καταλαβαίνεις αλλά οκ. Έχεις εσύ μια ευκαιρία για σεξ. Με τι την έχεις Με πολυθρόνα; Με εξωγήινο; Με κοτσαδόρο; Με τι;
Και για να στο κάνω απλό μπες τιντερ εσύ και να μπω κι εγώ. Με πόσες πιστεύεις θα μπορούσες να κλείσεις ραντεβού απόψε για σεξ και με πόσους εγώ;
1 γυναίκα, 5 άντρες = 1 παιδί
1 άντρας, 5 γυναίκες = 5 παιδιά
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ε, ναι, τι, τσιγγουνιές θα κάνουμε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 20:50ταυτόχρονα;sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:57Η φύση όμως, υπαγορεύει το ανάποδοFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 15:07
Αυτό που έγραψα και ίσως δεν ήταν σαφές είναι ότι εμείς βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα το σεξ από εσάς. Μια γυναίκα πχ 5 άντρες. Ενας άντρας χμ μπορεί και καμιά γυναίκα. Ούτε καν κι αυτή που έχει σπίτι του. Οι αριθμοί τυχαίοι.
Και για να στο κάνω απλό μπες τιντερ εσύ και να μπω κι εγώ. Με πόσες πιστεύεις θα μπορούσες να κλείσεις ραντεβού απόψε για σεξ και με πόσους εγώ;
1 γυναίκα, 5 άντρες = 1 παιδί
1 άντρας, 5 γυναίκες = 5 παιδιά
![]()
Κανείς ρε τύπε. Δεν χρεώνω την μη δημιουργία οικογένειας σε άλλους.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιαν 2025, 19:53Και ποιος σε κρατάει;Feindflug έγραψε: 12 Ιαν 2025, 19:46Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια, τύπε.πετρος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:19 Ελαχιστοι ανθρωποι κάνουν πλεον οικογένεια. Ολοι βολεύονται με πολιτικους γαμους και συμφωνα συμβιωσης που τα λυνουν σε μια μερα,χωρια που εχει γεμισει ο τοπος ομοφυλόφιλους και οι ..κωλοι δεν τεκνοποιουν.Οι δε γυναίκες ελεω φεμινισμού εχουν αρρενοποιηθει,εχουν αποποιηθει τελειως το ρολο της μητέρας και υιοθετουν σαν ηλιθιες σκυλακια και γατακια...Οι δε πολιτικες των τελευταίων δεκαετιών ειναι σταθερα προσανατολισμενες στην ερημωση της Ελληνικης υπαίθρου,στην εκδιωξη στο εξωτερικό καθε ικανου,μορφωμενου και παραγωγικου νεου και στην αντικατάσταση του πληθυσμού με τριτοκοσμικους ασιατες. Εντελει ποιος θελει να κανει οικογένεια και παιδιά σε ενα περιβαλλον οικονομικης ασταθειας, με ανεργια στα υψη, με ενα κρατος αθλιο και φορομπηχτικο,σε μια κοινωνια που τη λυμαίνονται μαφιοζοι,λαμογια,κομματοσκυλα και η μοιρα ενος πολιτη που δεν ανηκει σε αυτες της κατηγοριες ειναι να φυγει στο εξωτερικο η να πειναει περιμενοντας επιδοματα ελεημοσύνης για να ζησει σε τριτοκοσμικές συνθηκες...![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
καλά ρε μλκς άμα δεν έχετε τουλάχιστον ένα διαζυγιάκι μέχρι τα 40-45, τι σκατά θα έχετε πετύχει στη ζωή σας; μήπως είστε γκαίη;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
τρεμετε?ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 20:43Οι ασιάτισσες σαν την από πάνω είναι νοτιοκορεάτισσες ή γιαπωνέζες και φυσικά δεν έιναι και τόσο εύκολο να συντηρηθούν ως νοικοκυρές και μανούλες από τους διαμαρτυρόμενους φερέλπιδες πατέρες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 20:26 αμα γεμισεις ασιατισες σαν την πιο πανω σε 30 χρονια θα εχεις καλυψει ολες τις πληθυσμιακες απωλειες![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ετοιμάζεσαι και ζητάς συμπαράσταση;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 20:56 καλά ρε μλκς άμα δεν έχετε τουλάχιστον ένα διαζυγιάκι μέχρι τα 40-45, τι σκατά θα έχετε πετύχει στη ζωή σας; μήπως είστε γκαίη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 26 Απαντήσεις